کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب خون

اگر کسی در خواب ببیند که از ضربه ای، از بدن او خون جاری شد، خسران و زیان مالی می بیند ولی اجر معنوی دارد. اگر کسی روی بدن خود زخمی دید که از آنها خون جاری می شود، به اندوه دچار می شود ولی اگر کسی بدون زخم، دید که از نقطه ای، بخصوی روی شکم او، خون جاری می شود، آدمی رشوه گیر و حرام خوار است و اگر کسی دید لباسها و بدن او آلوده خون است، مالی از راه حرام به دست می آورد و خون خوردن در خواب، خوردن مال حرام است.

به هر حال دیدن خون در خواب ابتلا به گناه و آلودگی است. به خصوص اگر ببینیم که دست و پایمان یا لباسهایمان به خون آلوده شده است. اگر ببینیم که از دهان و دندانمان خون می آید، از طرف همسر و فرزندان و دیگر افراد خانواده خود، متضرر می شویم. اگر در خواب ببینیم از بینی ما خون می آید، تعبیرش گرفتاری های اجتماعی است که با آبروی ما سرو کار دارد و اگر ببینیم از بدنمان خون می رود، گرفتار غم و اندوه می شویم.

چنانچه ببینیم از چشممان خون روان است یا حتی نم خون زده است، از جهت فرزندان مبتلا و غصه دار می گردیم. اگر ببینیم در دعوا زخمی شدیم و جایی از بدنمان خون می آید، مردم درباره ما بد خواهند گفت و اگر دیگری به سبب ما خون آلود شود، غمی بین ما و دیگران به وجود می آید.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که بی جراحت خون از تن او آمد، دلیل که اگر رشوه ستاننده بود، رشوه ستاند. اگر نه، او را زیان رسد. اگر ببیند که بر تن وی جراحت ها بود و از آن جراحت ها خون می رفت، دلیل است او را زیان و غم و اندوه رسد. اگر ببیند کسی او را به شمشیر بزد و خون روان شد، دلیل که بر وی زبان خلق دراز گردد و برای او در آن ثواب است. اگر ببیند از جایگاهی که زخم است خون بیرون آمد و جامه و تن او آلوده شد، مالی است که به حرام حاصل کند.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خون می خورد، دلیل است مال حرام خورد یا خون ناحق کند. اگر اندامی از اندامهای او بریده شد، چنانکه آن اندام از وی جدا شد، دلیل است زننده زخم سفر کند. اگر ببیند که در تن او سوراخی بود که از آن سوراخ خون روان شد و جامه او را آلوده کرد، دلیل که او را به قدر آن مالی حرام رسد. اگر ببیند که خون از زخم و جراحت نیامد و آن جراحت تازه بود، دلیل که درمال او نقصان آید، یا از کسی سخنی سخت شنود و او را در آن ثواب است، زیرا که خون بر گناه باشد که از تن او بیرون آمد.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که درجائی درخون افتاد، دلیل است به خون ناحق مبتلا شود. اگر ببیند که در شهری یا کوچه ای خون می رفت، دلیل کند که در آن موضع خون بسیار ریخته گردد.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند که خون بسیار از بینی او بیرون آمد و ضعیف نشد، دلیل کند بر یافتن مال حرام، خاصه که جامه او به خون آلوده گردد. اگر ببیند که خون اندک فرود آمد و قوت او ضعیف شد و جامه آلوده نشد، دلیل است که درویش گردد و مالش را نقصان افتد. اگر ببیند که قوت بر تن او آمد، دلیل بر یافتن مال حرام کند.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

234 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Pouya

Pouya : سلام و عرض ادب ...

( لطفا پیام رو مخفی کنین )

ممنون میشم بابت پاسخگویی

پاسخ
لینک۱۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۲:۴۴:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :
سلام خواب شما از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. تشکر.

پاسخ
لینک۱۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۴۸:۵۰
آناهید

آناهید : تو یه مهمونی شلوغ یا یجایی بودم که حراج چیزی خورده بود و شلوغ بود
یه آقایی اومد گفت یه بیماری هست اینجا و باید ازم آزمایش خون بگیره ببینه ویروسش تو خونم هست یا نه سوزن سورنگ رو کرد تو رگ مچ دست راستم و داخل رگم چرخوندو خون گرفت،بعدش من با دستم روی سوراخ رو نگه داشتم که خونش بند بیاد در صورتی که خونی جاری نبوو و فقط یه نقطه قرمز بود ولی تو فکرم جوری بود انگار خون بند نمیومد با یه دستمال روش نگه داشتم و بهتر شد
بعد بلافاصله گفت باید دوباره بگیرم و فرصت مقابله ندادو دوباره سوزنو کرد تو رگم و چرخوند
3بار اینکارو کرد،2بار رو همون جا یکبار دیگه کنار همون سوراخ سمت چپش بعدگفت سالمم
یه خانمی بود رو مبل نشسته بود من جلوش بودم گفت ویروسو گرفته و من به این فکر کردم که وقتی کنارشم منم گرفتم چطورخونه برم که خانوادم مبتلا نشن
(من خون داخل سورنگ رو ندیدم)

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۳۶:۰۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما خودتان را در جایی یا در مورد خاصی دست کم می گیرید و نسبت به مسئله ای بدبین هستید. کسی سعی می کند که نظراتش را به زور به شما تحمیل کند. شما احساس خستگی و کوفتگی می کنید ولی در اصل فقط روحیه تان خراب شده و نه اینکه امکان حل مشکلاتتان وجود نداشته باشد. الکی فکرتان را ناراحت می کنید. حتی اگر مطمئن باشید که مشکلی ندارید، باز نمی خواهید از منفی بافی دست بردارید. هیچ نگرانی عمده یا مهمی در مورد شما وجود ندارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۵۹:۳۷
آروینا

آروینا : با سلام واحترام خدمت شما
در واقعیت خواهرم یک پتو سبز رنگ کلفت دارد،خواب دیدم تو اتاقم رو زمین این پتو پهن است ودو لکه خون روی پتو دیدم اومدم لکه ها را پاک کنم رنگ خون روشن تر و پهن تر شد بعد دیدم خواهرم با بی محلی اومد اتاقم ازروی پتو رد شد پایین ساق پای خواهرم ،زخمی را مشاهده کردم ولی خون از پای خواهرم نمیومد بعد دنبال راهی بودم این لکه های خون رو پتو را پاک کنم تو ذهنم بود آب تو مشتم پر کنم وکم کم ببرم‌لکه ها را پاک کنم.در واقعیت دیروز یک خبر خوب شنیدم دوتا دشمن حسود دارم که ممکنه با شنیدن این خبر خوب منو تزلزل کنن احتمال داره به اینها ربط داشته باشه.باتشکر

پاسخ
لینک۱۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۶:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. چیزی ذهن شما را خراب کرده بوده و این مسئله روی حالت و نگرش شما تاثیر منفی می گذاشته است. الان این ناراحتی از بین رفته و شما می خواهید گذشته ها و مسائلی که باعث ناراحتی تان می شده است را از ذهنتان پاک کنید. شما یاد گرفته اید که نقص های خود و نقص های دیگران را بپذیرید. هیچ کس کامل نیست و اشتباهات سطحی و برگشت پذیر در زندگی تان که باعث ایجاد استرس در وجود شما شده است را می بخشید. اگر نمی توانید لکه را کامل بردارید، یعنی قادر به بخشودن و فراموش کردن ناراحتی ها نیستید. من منظور شما را از اینکه دیگران شما را تزلزل کنند نفهمیدم! اگر توکل به خدا کنید و آیت الکرسی و 4 قل بخوانید و اسفند دود کنید احدی قادر نیست به شما آسیب برساند و در پناه خدای بزرگ در امان خواهید بود. امیدوارم به جادو جنبل و قدرت شیطان باور نداشته باشید!! هیچ دستی بالای دست خداوند نیست و فقط کسانی از جادو آسیب می بینند که قدرت شیطان را بزرگ تر از قدرت خداوند می دانند در حالی که شیطان فقط یک بنده ی حقیر خداوند است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۲:۳۸
آذر

آذر : خواب دیدم همسر مرحومم اومده خونمون نشسته سر سفره کنار پدرش یک لحظه سرش رو بالا کرد به من نگاه کرد چشماش قرمز بود بعد سوسیس میخوردن همسرم سوسیس رو برید لقمه کرد خورد ولی پدرش سوسیس رو برید ازش خون اومد بیرون بعد خورد گفتم اون خونی بود چرا خوردیش چیزی نگفت بعد همسرم گفت من یه کتونی دیدم بیا بریم بخریم رفتیم مغازه بخریم من نپسندیدم گفتم خودت کتونی های خارجی داری این خوب نیست بعد رفتیم تو یه جمعی که هنرمندان بودن همسرم با اکبر عبدی صحبت می‌کرد و میخندید بعد بیدار شدم

پاسخ
لینک۱۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۹:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. همسر شما به خاطر مسئله ای به شدت ناراحت و عصبانیست. از نظر او احساس شما نسبت به موضوعی غلط است و شما مراقب جسم و ذهنتان نیستید ولی خوب همسرتان نمی تواند این را به شما رک و پوست کنده بگوید ولی پدر شوهرتان نسبت به همان مسئله با شما صحبت می کند و نشان می دهد که استرس گرفته و عصبانیست. همسر شما می خواهد شما سبک زندگی ساده و فعالی داشته باشید یا اینکه نگرش تان را نسبت به زندگی تان عوض کنید و زندگی را ساده تر بگیرید. او نمی خواهد که شما گول کسانی را بخورید که خودشان را با رفتاری خوش به شما نزدیک می کنند و می خواهند سرتان را کلاه بگذارند. اگر مردی در زندگی شما وجود دارد که نسبت به شما تمایل برای دوستی یا ازدواج دارد، این شخص آدم خوبی نیست و همسرتان می خواهد این موضوع را به شما بفهماند که او را انتخاب نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۲:۱۳
Mohammad6764

Mohammad6764 : سلام.بنده خواب دیدم خون بالا میاوردم با لخته های خیلی بزرگ ممنون میشم توضیح بدین.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۲:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما از خستگی مفرط رنج می برید یا اینکه احساس می کنید که رُس تان کشیده شده و به شدت خسته هستید. شاید درگیری تلخی بین شما و عده ای به وجود آمده باشد. شما جنبه ای از زندگی تان را که چندش آور و تلخ است را دور خواهید ریخت و استرس و نگرانی یا موضوعاتی که بسیار ناراحتتان کرده است را از وجودتان رها می کنید و به آرامش می رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۸:۴۹
Mahnoor323918

Mahnoor323918 : سلام وقت خوش من نزدیک به ظهر خواب دیدم که در توالت لخته های خون دوران قاعدگی ازم خارج میشد و خیلی زیاد و بزرگ بودن و رنگ قرمز خیلی تیره، کمی تو خواب نگران شده بودم که هر کس بعد از من بیاد توالت فکر نکنه من بچه سقط کردم! ممنون میشم تعبیرش رو بگید

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۱۸:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. اگر در بیداری پریود نبوده اید و این خواب را دیده اید، استرس و نگرانی های شما دفع خواهد شد و به آرامش خواهید رسید. زمانهای سخت برای شما پایان خواهد یافت و راحتی و آرامشتان شروع می شود. شما به این فکر می کنید که شاید دیگران خیال کنند که شما از هدفی که تمایل داشتید آن را دنبال کنید و به دست بیاورید، منصرف شده اید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۳۵:۴۳
Reza

Reza : با سلام و وقت بخیر.خواب دیدم که کسالت دارم و مشکوک به کرونا هستم.تو ی راهرویی بودم که خواهرم دختر عمم و شو هرش هم اونجا بود که دختر عمم از من با ی سرنگ خون کشید و سرنگ رو داد به خواهرم که با اون رفتیم ی آزمایشگاه و سرنگ رو تحویل دادیم که مسئول آزمایشگاه گفت که ساعت ۵ آماده میشه.بعد اون هم دیدم که تو ی ماشین با همکارم هستم که بهش میگم حرف بزرگتر رو باید گوش میکردم.ممنون میشم که تعبیر خوابمو بگید.

پاسخ
لینک۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۴۵:۲۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. زندگی شما در حال تحول است و شما از نظر فیزیکی به خاطر استرس احساس کوفتگی می کنید و شاید با باورها و ترسهای درونی تان آزمایش می شوید. روحیه ی شما خسته شده و نیاز به درددل با کسی یا استراحت بیشتر دارید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۵۱:۰۱
سحرم

سحرم : سلام خانم هراتی عزیز متنم مخفی باشه

پاسخ
لینک۹ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۴:۱۵:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما در محیط کارتان نقطه ضعفی از خودتان بروز می دهید و دچار استرس می شوید. احساس می کنید که نمی توانید به خوبی استقلال و خودمختاری تان را در کارتان حفظ کنید. البته گشایش کار می یابید و با توسل به حضرت عباس ع، انشالله خواهید توانست کارهایتان را بخوبی انجام دهید و نگرانی هایتان رفع خواهد شد. باید سعی کنید که به اعصابتان مسلط باشید و الکی هول نشوید و فکر نکنید که نمی توانید روی پایتان بایستید و شخصیتی تاثیر گذار و مثبت داشته باشید. نذر حضرت عباس ع کنید که حواستان خوب جمع باشد و کارتان را خوب انجام دهید تا کارفرمایتان از شما راضی باشد. اگر به منفی بافی ادامه دهید و مرتب به خودتان بگویید که نمی توانم موفق باشم، آنوقت به خاطر این بی خردی و منفی بافی تان احساس افسردگی خواهید کرد. اما اگر حواستان را جمع کنید، هم به ثروت می رسید و هم گشایش کار پیدا می کنید و از شما حمایت خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۱۵:۵۱
فرشته

فرشته : سلام وقت به خیر
خواب دیدم تو دستشویی بزرگی تو دانشگاهم هستم و پریود بودم و داشتم تعویض پد انجام می‌دادم که یکهو خون دماغ هم می‌شم ( من تو واقعیت تا حالا خون دماغ نشدم) ولی رو لباسم نمی‌ریزه و سرم رو میارم پایین بریزه تو توالت. بعد متوجه می‌شم یکی از دوستام که پسر هست دستشویی بقل هست و می‌تونه صدام رو بشنوه. بعد دوستام بیرون منتظرم بودن ولی من چون خیلی طول کشید بیام بیرون، تو دستشویی شروع کردم الکی با خودم حرف زدن که اون دوستم که دستشویی بقلی بود فکر کنه که دارم با تلفن حرف می‌زنم.

پاسخ
لینک۱۴ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۲۳:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما از غم رها خواهید شد و استرس و نگرانی از وجودتان پاک می شود. شخصیت شما مورد حمله قرار می گیرد و شما سعی می کنید که خردمندانه رفتار کنید و نگرانی تان را بروز ندهید تا به دیگران نشان دهید که تنها نیستید و ارتباطات شما با دیگران قویست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰:۵۲
Shahrzad

Shahrzad : با سلام.من در بیداری با نامزدم قهریم.و نامزدم چندماه پیش با دوستش قطع ارتباط کرده.خواب دیدم دوستش مدام میخواد به من نزدیک بشه و به من میخواست تجاوز کنه.نامزدم انگار حالت مراقبت از منو داشت هی اطرافم بود.یدفعه دوستش پرید جلوی من به حالت ترسناک و به زور لب منو بوس کرد مخصوصا لب پایین.نامزدم چاقورو درآورد و زد به شکم دوستش و افتاد.گفتم چیکار کردی نامزدم با لبخند گفت نگران نباش طوریش نمیشه و خون همینطوری از شکاف شکمش زد بیرون و تبدیل شد به خالم.در بیداری مادرم برای حمایت من با خالم بحث کرده.

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۱۳:۱۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست نامزد شما با نامزدتان به خاطر شما قهر کرده و شما را مسبب دعوا و اختلاف خودش را با نامزدتان، می داند. او شاید از شما صحبت کند و بگوید که رفتار خودتان بد بوده و تقصیر او نیست ولی نامزدتان با او به تندی صحبت می کند و از لحاظ احساسی به دوستش ضربه می زند و احساسات او را جریحه دار می کند. شاید نامزدتان در خفا همه ی تقصیرها را برای اختلاف با شما، گردن شما نمی اندازد و دوستش را هم مقصر می داند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۵:۰۶
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.