تعبیر خواب دختر
اگر کسی به خواب ببیند که صاحب فرزند دختری شده یا اینکه به او دختری دادند که بزرگ کند، تاویلش این است که باب رحمت خداوند به روی او گشوده شده و به برکت و ثروت بسیار خواهد رسید. اگر کسی ببیند در میان فرزندان خود دختری دارد ولی در بیداری چنان دختری را نداشته باشد، به نعمت و برکت می رسد و اگر در واقعیت دختری دارد ولی آن که در خواب دید نیست، بخت دخترش بزرگ و طالعش نیکوست.
اگر کسی دید با دختری ازدواج کرده و قبلا هم ازدواج نکرده باشد، عاشق می شود و زن می گیرد و اگر زن دارد، به ثروت هنگفتی خواهد رسید. اگر دختری چیزی به شما داد، سود می برید و اگر چیزی از شما گرفت زیان می کنید. اگر دختری زیبا را به خواب ببینید، بخت شما زیبا خواهد بود و اگر زشت بود کسالت می یابید و غمگین می شوید. اگر در خواب دختر زیبایی را دیدید که شما را به کاری ناپسند دعوت کرد، او شیطان است و اگر نپذیرید به خیر و صلاح می رسید.
محمد ابن سیرین می گوید: دختر به خواب دیدن، دلیل بر شادی و فرح دنیا باشد. اگر ببیند او را دختری آمد، یا کسی دختری به وی بخشید، دلیل که او را بر قدر جمال دختر خرمی و برکت و نعمت است. اگر ببیند که دختر او بمرد، تاویلش به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند دختری به کسی داد، دلیل که از او خرمی بدان کس رسد. اگر ببیند دختر او ناقص است، دلیل بر غم و اندیشه و نقصان احوال او کند. اگر ببیند که دختری برگرفته و می برد، دلیل است که خیر و نعمت به او رسد. اگر ببیند که او دختری شده بود، دلیل بر غم و اندوه کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir por : خانم هراتی سلام ببخشین که خیلی طولانی شده نمیدونم چرا ههمیه این خوتب کلا تو ذهنم نقش بسته .خانم یکم قبلتر از این خواب دیدم سوار یه اسب زیبا شدم و با سرعت دازم میتازم .هراتی عزیز ساعت ٧صبح خواب دیدم که دوستای نزدیکم دارن تو بالا پشتموم یکی از دوستام تریاک میکشن اینا همشون رفتن ولی من با خودشون نبردن یکیشو باهاشون رفت ولی بخاطر من برگشت.من از بالاپشتبوم خونیه دوستم میخواستم بیام شلوار و لباس پدرمو اونجا دیدم برش داشتم که انگار پدرم اونجا سیمانکاری میکرد.خلاصه از اون خونه اومدم بیرون داشتم با چشم اشکبار گریه میکردم بخاطر این که خیلی وقت پیش من عاشق یه خانم شده بودم که ایشون رقته بودن و منو تنها گذاشته بودن .داشتم راه میرفتم یهو تو خیابون داشتن مصاحبه میگرفتن این خوانندیه جون و خوش هیکل اسمشون فرزاد فرزین هستش که بهم دوتا عکس دختر نشون داد که انگار معروف بودن پرسید اینا کی هستن من نشناختمشون از این فرزاد فرزین من خیلی بدم میاد تو واقعیت ولی تو خواب بهش میگم فلانی من از این خانما خوشم نمیاد ولی از تو خیلی زیاد خوشم میاد .بعد خواستم راه بی افتم به خودم گفتم بزار لباسامو درست کنم بعد کمر بند شلوارمو باز کردم بعد پشت این اقا قایم شدم کسی تو خیابون منو نبینه بد بشه این اقا هم باهم همکاری میکرد بدون این که من ازش کمک بخوام در حین این کار بودم پیرهنمو تا کردم تو شلوارم کمرمو بستم یهو یه دختر خانم که عکساشو تو انیستا میزارن (یه خانم فعال و خوش چهریه زیبا تو استرالیا درس میخونن)دیدم این خانم مثل این که بازی کنه دستاشو. گرفته جلو داره میاد سمت من کنارشم دوتا پسر دیگه بودن خلاصه اومد کنار بادستش زد به کتفم مثل این که بخواد باهام سر دوستی رو باز کنه خیلی گرم احوال پرسی کردیم باهم .این خانم اینقد خوشگل شده بودن که من مات مبهوت خوشگلیش شده اینقد تو خواب عاشقش شدم که انگار دیگه هیچ نارحتی یا هیچی تو وجودم از ناراحتی کلا همشون از بین رفت بودم هاجو واج موهای بلند مشکیش صورت خوشگل سفید توپول بدون ارایشش بعد من به پسرها گفتم این دختر خیلی خانم من میشماسمش تو خواب احساس میکنم این خانم مابین این دو نفر منو انتخواب کرده باشه پیش اونا گفت منو ببوس اونا راهشون کشیدن رفتن منو این خانم باهام حرکت میکردیم که من صورتشو بوسیدم بعد ایشون دستامو گرفت گفتم دوباره بوسم کن یواش و اروم اروم بوسم کنم منم همین کارو کردم وقتی خیلی نزدیک صورتش شدم دیدم رو بینیش دو تا دمل پوستی سفید در اومده ولی این خانم یع تیشیرت قرمز تنش بود و اون چهریه بسیار زیباش تو خواب منو عاشقم کرد اینقد خوشحال بودم که این خانمو به دستش اوردم .بعد انگار که من برای این خانم معم باشم ازم پرسید که امروز رفتع بودی اداریه کار یابی برای کار کلا امروز چی کار کردی واسع کار منم دیدم که اینجوری من مهم هستم براش الکی بخاطر نشکستن دلش. گفتم. اره رفتم عزیزم. قرار شده کار بدن بهم
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. اینکه اسب سواری می کرده اید، به این تعبیر است که شما در موقعیتی بالا قرار می گیرید و با شور و شوق و هیجان، و نیز بسیار عجولانه برای رسیدن به اهدافتان اقدام می کنید. بعضی از دوستان شما به اوج موفقیت رسیده اند ولی دست به رفتارهای گناه آلود می زنند و زندگی شان را خراب می کنند، در کارهایشان سستی می کنند و برای خودشان دردسر می آفرینند. اما شما اینگونه نیستید. شما خیلی مقررات سفت و سخت و خردمندانه ای برای خودتان در نظر گرفته اید و در فرهنگ و تربیت شما، رفتارهای اشتباهی که باعث بدبختی تان شود، وجود ندارد. شما دوست دارید که زندگی تان به هارمونی و هماهنگی و آرامش برسد ولی از رفتارهای دوگانه و متناقضی که در دنیا شاهد آن هستید، از خیانت و دورویی و فریب، متنفرید. شما گشایش کار خواهید یافت. منبعد مراقب رفتارتان هستید و با هر کسی صمیمی نمی شوید و هر کسی را به قلبتان راه نمی دهید. شما با نظم و دیسیپلین بیشتری زندگی خواهید کرد. دنیا به شما رو می آورد و کم کم اوضاع بر وفق مرادتان خواهد شد. شور و شوق و عشق به زندگی تان راه می یابد و به ثروت زیاد خواهید رسید. شما فعالیت های سالمی برای خودتان در نظر می گیرید و زندگی تان بسیار بهبود خواهد یافت. تشکر از همراهیتون.
مهیا : امروز صبح دیدم.نشون ندید.مرسی
فریبا هراتی
: سلام. شیطان سعی می کند که شما را وسوسه کند تا به مسائل جنسی فکر کنید و کنترل اراده تان را از شما بگیرد. برای دفع این نیروهای شیطانی شبها قبل از خواب و هر بار که نصفه شب بیدار شدید یا هر وقت که در طی روز خواستید بخوابید حتما 7 بار ذکر نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید: یا فاطمت بنت محمد رسول الله. این ذکر در دفع شیاطین و جنیان بسیار مجرب است. شما خردمندانه رفتار خواهید کرد و انشالله با گفتن ذکر از این وساوس در امان خداوند قرار خواهید گرفت. همینطور آیت الکرسی را چند بار در طی روز و یکبار قبل از خواب بخوانید. تشکر از همراهیتون.
گلی : سلام خانم هراتی عزیزلطفا مخفی باشه
فریبا هراتی
: سلام. خواهر و برادران شما نمی خواهند که بار مشکلاتشان را روی دوش شما خالی کنند و سعی می کنند که خودشان مشکلاتشان را حل و فصل کنند. شاید به این دلیل که شما قبلا فکرتان ناراحت بوده و آنها نگران هستند که باعث سلب آرامش شما شوند. دنیا به شما رو می آورد و به ثروت خواهید رسید. برادر شما تلاش می کند که به ثروت بیشتری برسد و مشکلات مالی اش را رفع کند. غصه نخوریدکه مشکلاتشان را با شما مطرح نمی کنند. چون در نهایت همه شان با هم آشتی می کنند و شما می مانید و ذهنی خراب و آشفته در نتیجه ی دعواهای آنان. بگذارید هر جور راحتند همانکار را بکنند در عوض ذهن شما هم خسته و درگیر این اختلافات نشود. تشکر از همراهیتون.
محسنم : سلام خسته نباشید
من خواب دیدم ک دختری ک تو دوران مجردیش باهام دوست بوده داره تلفنی باهام حرف میزنه و حال و احوال میکنه
ازش میپرسم کی عروسی میکنی با بغض میگه دوماه دیگ . خوابم زیاد یادم نمیاد ولی زیاد باهام صحبت میکرد
اون الان عقد کرده هست و نمیدونم چرا خوابشو میبینم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. این خانم هنوز نمی داند با خودش چند چند است !! با نامزدش ارتباط دارد به شما فکر می کند و او را با شما مقایسه می کند. شما احساسات او را از طریق تله پاتی دریافت می کنید. مدتی طول می کشد که او خودش را متقاعد کند که نامزدش دوست پسرش نیست بلکه "شوهرش" است! هنوز او احساسات خودش را نسبت به نامزدش به درستی پیدا نکرده و برای او اهمیت رابطه شان جا نیافتاده است. تشکر از همراهیتون.
محسنم : سلام خسته نباشید
لطفا خواب منو مخفی کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خوابتان این است که شما می خواهید ارتباط تان را با این خانم تقویت کنید ولی معتقدید که خردمندانه نیست که سه سوته با او خیلی صمیمی شوید و بهتر است که ارتباط تان را مدتی با او با فاصله ی بیشتر حفظ کنید تا مطمئن شوید که او واقعا چه شخصیتی دارد. او هم معتقد است که خردمندانه نیست که تمام احساسش را برای شما مایه بگذارد و با شما بیش از حد صمیمی شود اگر شما حاضر نباشید از گذشته تان صریح و صادقانه با او صحبت کنید. او نسبت به شما حساس است ولی از رفتارش مشخصا گویاست که بی تجربه است. اگر عاقل باشد باید شما را از امروزتان قضاوت کند و آنچه که از شما می بیند را نسبت به امروز خودتان بسنجد. نه اینکه توقع داشته باشد که شما را از ناف آسمان، به عنوان یک پسری که تا بحال آفتاب و مهتاب او را ندیده اند، صاف انداخته باشند در دامن ایشان! :))) تشکر از همراهیتون.
محسنم : سلام خسته نباشید
لطفا خواب منو نمایش ندید
فریبا هراتی
: سلام. این خانم از لحاظ روحی با همسرش هماهنگ نیست و بعید هم نیست که از هم جدا شوند. شما خوابش را می بینید چون در ضمیر ناخودآگاهتان نسبت به او کنجکاو هستید و یا چون او به شما فکر می کند. تشکر از همراهیتون.
محسنم : سلام خسته نباشید
من خواب دیدم دختری ک تو دوران مجردی با من دوست بوده
بعد با شوهرش اومدن دارن با من بحث میکنن
دختره بهم میگفت تو زندگیمو خراب کردی با شوهرم بحثم شده، داشت از این حرفا میزد ک از خواب بیدار شدم
(توی دنیای واقعی شوهر داره)
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او شما را با همسرش مقایسه کرده و اشتباه همسرش را به رخ او کشیده. همسرش هم از خودش دفاع کرده و به او قبولانده که خود او هم پر از ایراد و اشکال است که همسرش را با دیگران مقایسه می کند! و به همین دلیل دعوا کرده اند و بعد، پشیمان شده که به خاطر شما با همسرش حرفش شده است. :)))) تشکر از همراهیتون.
n : سلام .وقت بخیر .لطفا متن نمایش داده نشود .
اگر لازم است دو حق خواب کسر شود
تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما با کودک درونتان هماهنگ هستید و در عین حال که روحی لطیف دارید ولی سعی می کنید که قوی و مصمم باشید، روی پای خودتان بایستید و شخصیتی قاطع و مصمم از خودتان بروز دهید. شاید شما قبلا هم در زندگی تان شکست خورده باشید و یا در انجام کاری ناموفق بوده باشید ولی مهم این است که سعی می کنید از خودتان به خوبی مراقبت کنید و احساسات خودتان را درک کنید. شما خالص و آسیب پذیر هستید و سعی می کنید که بی گناه زندگی کنید. تشکر از همراهیتون.
چکاوک : سلام وقتتون بخیر من امروز صبح خواب دیدم با خالم یه اکیپ شدیم رفتیم مسافرت لب دریا.یه جا میدیدم تنهام هوا تاریکه و من داشتم از پنجره به دریا نگاه میکردم و شاهد طلوع خورشید بودم یه صحنه ی اعجاب انگیز بود انگار خورشید کاملا به من نزدیک بود اونو خیلی بزرگ میدیدم و یه شراره های زیبایی که قابل توصیف نیست فقط هیجان زده بودم و متاسف که بقیه نیستنن بخصوص که میگفتن قراره اونجا ساختمان بسازن و من ناراحت بودم مردم از این زیبایی بی بهره میمونن و باز همونجا تو خونه ای که بودم خواهرم(که در واقعیت ندارم)یه نوزاد دختر تپل با لباس ابی رو میده بغلم خیلی دوسش دارم که یدونه نوزاد دختر دیگه عین اولی با همون لباس رو باز بهم میده که من از دومی خبر نداشتم هم تعجب کردم هم سوپرایز .و تمام تلاشم رو میکردم از این دو تا ناناز خوب نگهداری کنم بینهایت شیرین بودن ...ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احساسات تازه و مثبتی به ذهنتان راه می یابد و نگرانیهای شما تمام می شود. شما شروعی تازه خواهید داشت و بسیار امیدوار و مثبت اندیش خواهید بود. خوشبختی به شما رو می آورد و ایده ها و شرایط تازه ای در حال شکل گرفتن هستند. شما باید سعی کنید که روی جسم و ذهنتان کار کنید. آرامش زیاد، دستاوردهای مالی و دنیایی شاد خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
محمد : سلام.خواب دیدم به همراه دختر کوچکم هستم و فرمانده سپاه را میبینیم و دخترم خودش رو میندازه توی بغل ایشون و ایشون هم کلی خوشحال شد و با هم شروع به صحبت کردیم و راه افتادیم در حالیکه دخترم توی بغل ایشون بود و با هم رفیق شده بودیم و وارد حیاط یه ساختمان دولتی شدیم که کلی درخت انگور توش بود که روی داربست روی سقف حیاط پخش شده بودو تمام خوشه های انگور از زیر داربست دیده میشد.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما بخشی از ثروت تان را به خاطر نظم و دیسیپلینی که شخص خاصی دارد و یا به خاطر اعتقادات دینی او، در اختیار آن شخص قرار می دهید و روی پروژه ای سرمایه گذاری می کنید تا به ثروت کلانی برسید. تعبیر دوم این است که شما ملک یا زمینتان را در اختیار سپاه قرار می دهید تا در طی پروژه ای به ثروت کلان برسید. تشکر از همراهیتون.