تعبیر خواب دختر
اگر کسی به خواب ببیند که صاحب فرزند دختری شده یا اینکه به او دختری دادند که بزرگ کند، تاویلش این است که باب رحمت خداوند به روی او گشوده شده و به برکت و ثروت بسیار خواهد رسید. اگر کسی ببیند در میان فرزندان خود دختری دارد ولی در بیداری چنان دختری را نداشته باشد، به نعمت و برکت می رسد و اگر در واقعیت دختری دارد ولی آن که در خواب دید نیست، بخت دخترش بزرگ و طالعش نیکوست.
اگر کسی دید با دختری ازدواج کرده و قبلا هم ازدواج نکرده باشد، عاشق می شود و زن می گیرد و اگر زن دارد، به ثروت هنگفتی خواهد رسید. اگر دختری چیزی به شما داد، سود می برید و اگر چیزی از شما گرفت زیان می کنید. اگر دختری زیبا را به خواب ببینید، بخت شما زیبا خواهد بود و اگر زشت بود کسالت می یابید و غمگین می شوید. اگر در خواب دختر زیبایی را دیدید که شما را به کاری ناپسند دعوت کرد، او شیطان است و اگر نپذیرید به خیر و صلاح می رسید.
محمد ابن سیرین می گوید: دختر به خواب دیدن، دلیل بر شادی و فرح دنیا باشد. اگر ببیند او را دختری آمد، یا کسی دختری به وی بخشید، دلیل که او را بر قدر جمال دختر خرمی و برکت و نعمت است. اگر ببیند که دختر او بمرد، تاویلش به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند دختری به کسی داد، دلیل که از او خرمی بدان کس رسد. اگر ببیند دختر او ناقص است، دلیل بر غم و اندیشه و نقصان احوال او کند. اگر ببیند که دختری برگرفته و می برد، دلیل است که خیر و نعمت به او رسد. اگر ببیند که او دختری شده بود، دلیل بر غم و اندوه کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Dokhtare Ali110 : خیلی ازتون ممنون بابت وقتی که گذاشتین و تعبیر خواب فوق العاده ای که برام انجام دادین. دوستون دارم و دعام بدرقه زندگیتونه
.
فریبا هراتی
: خواهش می کنم. تشکر عزیزم. خوشبخت باشید.
Dokhtare Ali110 : سلام خانوم هراتی عزیزم. ممنون بابت مهربونی شما و انرژی های مثبتتون و وقتی که برای ما میذارین. من دختر مجردی هستم. خواب دیدم که تو یه مهمونی بودیم من به همراه خانوادم نشسته بودم و سمت مقابل ما خانواده خالم نشسته بودن که نمیدونم چرا ما نمیرفتیم باهاشون روبوسی و سلام علیک کنیم. ولی یهو پسر خالم که دو تا دختر داره سمت من اومد و یه دختر کوچولو که تو یه پتو گذاشته بود آورد دودستی و با احترام خاصی سمت من. و من با تعجب بچه رو ازش گرفتم و توی خواب به خودم می گفتم دختر کوچولوی ایشون که این شکلی نیست پس این کیه و چرا داره میده به من. ولی عشق و محبت خاصی نسبت به دختر کوچولو احساس کردم و گرفتمش. وقتی نیگاش کردم دیدم موهای ناز و لطیف مشکی داره و با آسودگی در آغوش من خوابیده و انگار خیلی از این موضوع آرامش داره طوریکه زیر چشمی و با لبخند نازی منو نگاه میکرد و دوباره با احساس آسودگی می خوابید که یهو متوجه شدم خودشو خیس کرده و منو هم خیس کرده. با حیرت نگاش میکردم که چیکارش کنم حالا ولی بعد به خودم گفتم چه اشکالی داره این دختر ناز معصوم دلبر تو بغل من خودشو خیس کرده که کرده. واقعا عذرخواهی میکنم که طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر عزیزم. شما بدون اینکه انتظارش را داشته باشید، به ثروت خواهید رسید و دنیا به شما رو می آورد و کارهایتان بر وفق مرادتان پیش خواهد رفت. محبت قلبی بین شما و خانواده خاله تان پابرجاست.. تشکر از همراهیتون.
حمید : با عرض سلام و خسته نباشید نمیدونم جاش هست که اینجا بپرسم یا نه اول یه مقدمه ای میگم من یه دختر عمویی داشتم که به خاطر دشمنی ها و آزار و اذیت خانوادش با خانواده ما ده سالی هست که قطع ارتباط کردیم من در جوانی به او علاقه داشتم واو هم احتمالا به من همینطور. در جوانی بارها به خونه عموم میرفتم بخصوص در تاسوعا و عاشورا دیشب بدون اینکه اصلا سالها در فکرش باشم خواب دیدم که به خونشون رفتیم و من براش جلب توجه کردم و از من خوشش اومده و با خواهراش راجب من صحبت میکنه ممنون میشم زحمت تعبیرشو رو بکشید. باسپاس از زحمات شما.
فریبا هراتی
: سلام. ایشان به شما و گذشته ها فکر کرده و صحبت شما را کرده است. انرژی او را شما دریافت کرده اید و برایتان در خواب به تصویر کشیده شده است. هر وقت راجع به چیزی فکر کنید، انرژی شما به آن چیز میرسد و شما را در فکر خود حس می کند. یا برعکس. تشکر از همراهیتون.
masoud : سلام، وقتتون بخیر.
من توی این سه چهار هفته گذشته سه تا خواب دیدم که احساس میکنم بهم مرتبط هستن. البته من میدونم که جز قوانین سایت هست که فقط یک خواب در روز پرسیده بشه ، اما دائم احساس میکنم که این سه خواب مرتبط هستن و از این بابت عذرخواهی میکنم.
در مورد موضوع هم ، شاید صد در صد با این دسته هماهنگ نباشه ولی چیزی بهتر از این دسته به ذهنم نرسید که امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
خواب اول رو حدود سه هفته پیش دیدم : خواب دیدم عمه ام رو در جایی ملاقات کردم و بعد از حال و احوال ، بهم جمله ای گفت با این مفهوم که با ازدواجت موافقت شده . من پرسیدم که دختره خوشگله ، یه جوری جواب داد که خیلی خوشگل نیست اما پولداره.
خواب دوم رو حدود دو هفته پیش دیدم . خواب دیدم که یه عده اومدن دره خونه و میگن بیا توی شرکت ما کار کن. اولش چندتا آقا بودن و بعد که رفتم جلوتر دیدم ریسشون یه دختر خانومه که با من وارد مذاکره شد. اولش صحبت رسمی بود ولی بعد از چند جمله خودمونی شد و با دست هم به من میزد.
خواب سوم رو هم دو سه شب پیش دیدم. خواب دیدم توی یه شرکتی مشغول به کارم که اتفاقا رییسش یه دختر خانومی هست که از قضا به من هم خیلی توجه داره. مثلا یه اتفاقی که توی خواب افتاد این بود که توی اون شرکت یکسری قوانین امنیتی وجود داشت که به معاون یا منشی گفت که لازم نیست اون قوانین در مورد من رعایت بشه و کلا حس درون خواب این بود که به من توجه خاص داره و اون معاونه هم به این موضوع حسادت میکرد.
البته من یه توضیح کوچیک بدم که من مجردم ولی این روزا به ازدواج زیاد فکر میکنم چون از هر لحاظ آماده ازدواج هستم و البته به یه بنده خدایی هم فکر میکنم که قصد داشتم جدی تر جلو برم اما دیدن این چندتا خواب من رو به فکر فرو برده که شاید سرنوشت چیز دیگه ای باشه و باید صبر کنم.
ببخسید اگه پر حرفی کردم. ممنون از لطفتون .
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی بازیگوش و بی گناه دارید و بعضی وقتها کمی خام و بی تجربه برخورد می کنید. صورت خیلی زیبایی ندارید ولی امکانات مالی شما قوی است. شما در کاری که می خواهید انجام دهید به شدت موفق خواهید بود و به ثروت بیشتری هم می رسید. شما شخصیتی ریاست منشانه دارید و خود را اختیار دار دیگران می دانید. اعتماد به نفستان بالاست و شخصیت قاطعی دارید. خودتان را خیلی درگیر کار می کنید و می خواهید قدرت و کنترل همه چیز را به دست بیاورید. در حال حاضر هم در مورد موضوعی استرس دارید و آن هم کسب ثروت روی ثروت است. تشکر از همراهیتون.
masoud : تشکر از وقتی گذاشتید و پاسخگویی سریعتون.
محمد۱ : سلام خواب دیدم صاحب دختری هستم که دوسش دارم ولی پاهاش خیلی میلنگه و نمیتونه درست راه بره (انگار معلولیت داشت از ناحیه پا) و از این بابت خیلی ناراحت بودم تو خواب و آخر خوابم این بود که دخترم رفت حمام گفتم شاید حالش خوب بشه
بنده فرزند ندارم در واقعیت
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروتی خواهید رسید یا رسیده اید ولی در مورد این ثروت، تعادل یا خودمختاری یا استقلال ندارید ولی مشکلات شما حل خواهد شد و سختی و ناراحتی و یا گناهی که در زندگی تان است از بین خواهد رفت و بنابراین، می توانید روی پای خودتان بایستید و ثروتتان را در مسیر درست بکار ببرید. تشکر از همراهیتون.
Ooppaata : سلام
دیشب خوب دیدم انگار با دوست پسرم زن و شوهریم و یک دختر ازش دارم بعد با خودم میگفتم کی من دختر دار شدم یک دختر نوزاد بود و میگفتم من بچه پسر دوست داشتم کی دختر دار شدم و با خودم گفتم بازم بچه دار میشم این بار پسر میشه بچم
بعد با خواهرم داشتیم از دور به یک عمارت بزرگ یا قصر نگاه میکردیم یک قصر شیروانی دار با نمای سفید با گلهای زیبا و حیاط بزرگ مشجر من داشتم فکر میکردم این قصر به درد من و دوست پسرم (که تو خواب همسرم بود) میخوره یا نه و انگار قرار بود توش زندگی کنم و با دقت براندازش میکردم
یهو دیدم کل فامیل مادریم هم هستن و تو قصریم قصر چهار تا در بزرگ داشت در چهار طرفش و یک سری قبل ما اونجا بودن داشتن میرفتن که ما اونجا باشیم و مثل یک ویلای اجاره ای شده بود که کل فامیل رفتیم توش و تو باغ قصر چرخ میزدیم و از یک سکو رفتیم بالا و اون بالا همه دور هم نشستیم اما تو این صحنه ها که با فامیلمون تو قصر بودیم بود انگار دوست پسرم دوستم بود و همسرم نبود و در جمع ما هم حضور نداشت
ببخشید طولانی شد
ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست پسر شما برایتان پول خرج می کند و امکانات مالی شما را بیشتر می کند تا به خواسته هایتان برسید. شما به دنبال ثروت و زندگی عالی و مرفه هستید و امیدوارید زندگی خوبی با دوستتان بسازید. شما و خانواده تان زندگی مرفه ای دارید و از هر جهت آرامش دارید ولی نمی توانید فعلا دوست پسرتان را به جمع فامیلتان بیاورید و به صورت مخفیانه با او هستید. تشکر از همراهیتون.
Ooppaata : سلام
برادر من و همسرشون چند ساله ازدواج کردن و اختلاف دارند یکی از مسائل عمدشون هم سردی مزاج عروسمون هست که متاسفانه هنوز نتونستیم درمانش کنیم
برادرم مدتیه یک ازدواج موقت به خاطر همین موضوع داشته که خیلی باعث ناراحتی ما شد و فقط هم چند نفر خانوادمون این موضوع رو میدونیم
من چند وقت پیش خواب دیدم برادرم و خانمش پسر دارن که خانم برادرم خیلی مراقبشه و شما تعبیر کردید عروسمون پول دوسته و فقط دنبال مهریه و ...است که کاملا درست دراومد و رفتارش گویای موضوع بود
حالا چند شب پیش همسر موقت برادرم که خیلی هم ابراز علاقه و محبت داره بهش(ظاهرا که اینطوره باز خدا میدونه) خوابی مشابه خواب من دیده خواب دیده برادرم دو تا دختر داره یکی ناتنی و ۹ ساله و لاغرهو دیگری نوزاد که زیباست و برادرم دوستش داره و تو خواب برادرم خیلی دهتر بچش رو دوست داشته و خانم برادرم و برادرم داشتن جدا میشدن که برادرم با همسر موقتش ازدواج کنه
این خواب رو اون خانم دیده
منم چند بار خواب دیدم برادرم و همسرش بچه پسر دارن
اینم بگم که برادرم حدود ۹ سال پیش یک شکست عشقی خورده که هنوز هم تو فکر اون دختره
ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دختر بچه دنیای بچه گانه برادرتان است که هنوز در فکرش نابالغانه رفتار می کند. دختر بچه 9 ساله لاغز همان عشق قدیمی اوست که در ذهنش مانده و این نوزاد همین زن جدید است که تازه به دنیای او پا گذاشته است. احتمال دارد که برادر شما و خانمشان جدا شوند. پسربچه گشایش کار ایشان است. تشکر از همراهیتون.
یاسمن : سلام و سپاس.خواب دیدم دختر بچه ای زیبا و ناز و پر انرژی حدود دو ساله که پیراهن دامن دار تنش بود در خواب همراه من شده در خانه ای سه طبقه و من از او مراقب و نگهداری میکنم, و با هم بازی میکردیم و شیطونی میکرد منم دنبالش میرفتم و هم مراقبش بودم هم بازی میکردیم و نوازشش میکردم و هرچی خوابم ادامه پیدا میکرد او هم همراهم بود و در ابتدای خواب در خانه سه طبقه مامان و خواهر و دایی م هم بودن. ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. دنیا به شما رو آورده و به اهداف مالی خودتان خواهید رسید. نشاط و سرزندگی، قدرت درونی، تکامل، تصور، خلاقیت و انرژی شما بالا خواهد رفت و روحیات و اخلاقیات خود را با دقت کشف می کنید که چه می خواهید و تجربه کسب می کنید. مادر و خواهر و دایی شما هم در شادی و موفقیت شما شریک خواهند بود. تشکر از همراهیتون.
آرزو : سلام خانم هراتی عزیز، خواب دیدم که با مادرم بیرون هستیم و پسر دو ساله من در خواب یک دختر یک ساله بود که گوشواره و النگوهای زیبایی داشت و من باور داشتم که آن دختر بچه من است اما در خواب ناگهان متوجه شدم که فرزند من پسر است نه دختر و به مادرم گفتم که بچه من پسر است مادرم لبخندی زد و گفت درسته ولی دختر میشود، لطفا تعبیر فرمایید البته باید اضافه کنم که من صاحب دوقلو بودم ولی به علت نارس بودن فرزند دخترم از دنیا رفت
فریبا هراتی
: سلام. پسر شما برای شما چنان مایه افتخار خواهد شد که شما احساس می کنید که با داشتن او برنده هستید و اتفاقی بهتر از این نمی توانست برای شما در زندگی بیافتد . او برای شما ثروت و اصالت و اعتماد به نفس و استقلال خواهد آورد و مانند یک دختر که پدرش را دوست دارد، عاشق شما خواهد بود. تشکر از همراهیتون.
رويا : با سلام و تشكر. خواب ديدم با يكي از خواهرمام تو خونه ما هستيم، ولي خونه الانمون نيست. خونه يك جايي داشت شبيه دالان كه بالاتر از سطح كف بود. نزديك شب بود و يهو صدايي اومد، خواهرم گفت صداي چي بود. من گفتم صداي ماشين لباسشويي است. دوباره صدا اومد و خواهرم گفت نه صداي ماشين لباسشويي نبود. دوباره چشممون افتاد به اون دالان يهو دختر بچه ي تقريبا 8 يا 9 ساله اي با بلوز و دامن طوسي با لباس و صورت خاكي و دودي و كثيف بود و موهاي مشكي پسرونه از اون بالاي دالان افتاد روي زمين. من و خواهرم به طرف اون رفتيم و فكر كرديم دزد هست. شروع به داد و فرياد كرديم كه ناگهان مرا از خواب بيدار كردند. متشكرم
فریبا هراتی
: سلام. شما به درک و آگاهی های جدید خواهید رسید و فرصت و راهی جدید پیش پای شما گذاشته خواهد شد. شما به سرمایه ای می رسید که قبلا به موفقیت و اوج بهره وری رسیده بوده و بعد به دلائلی با ورشکستگی و سقوط مواجه شده و این موقعیت می تواند برای شما شروعی تازه باشد هر چند که نگرانید که ورشکسته شوید. تشکر از همراهیتون.