تعبیر خواب دختر
اگر کسی به خواب ببیند که صاحب فرزند دختری شده یا اینکه به او دختری دادند که بزرگ کند، تاویلش این است که باب رحمت خداوند به روی او گشوده شده و به برکت و ثروت بسیار خواهد رسید. اگر کسی ببیند در میان فرزندان خود دختری دارد ولی در بیداری چنان دختری را نداشته باشد، به نعمت و برکت می رسد و اگر در واقعیت دختری دارد ولی آن که در خواب دید نیست، بخت دخترش بزرگ و طالعش نیکوست.
اگر کسی دید با دختری ازدواج کرده و قبلا هم ازدواج نکرده باشد، عاشق می شود و زن می گیرد و اگر زن دارد، به ثروت هنگفتی خواهد رسید. اگر دختری چیزی به شما داد، سود می برید و اگر چیزی از شما گرفت زیان می کنید. اگر دختری زیبا را به خواب ببینید، بخت شما زیبا خواهد بود و اگر زشت بود کسالت می یابید و غمگین می شوید. اگر در خواب دختر زیبایی را دیدید که شما را به کاری ناپسند دعوت کرد، او شیطان است و اگر نپذیرید به خیر و صلاح می رسید.
محمد ابن سیرین می گوید: دختر به خواب دیدن، دلیل بر شادی و فرح دنیا باشد. اگر ببیند او را دختری آمد، یا کسی دختری به وی بخشید، دلیل که او را بر قدر جمال دختر خرمی و برکت و نعمت است. اگر ببیند که دختر او بمرد، تاویلش به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند دختری به کسی داد، دلیل که از او خرمی بدان کس رسد. اگر ببیند دختر او ناقص است، دلیل بر غم و اندیشه و نقصان احوال او کند. اگر ببیند که دختری برگرفته و می برد، دلیل است که خیر و نعمت به او رسد. اگر ببیند که او دختری شده بود، دلیل بر غم و اندوه کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Röya : سلام (:
دیدم در مکانی با پدرو مادرم بودم مثل مسافرخانه چند طبقه ،قرار بود من بجای برم تنها لوازم سفر برام بستن،رفتم دم در دیدم تاریک بود تعدادی با اتوبوس دارند راه میفتند تعدادی با تاکسی بدون پلاک ترسیدم برگشتم دنبال کسی که باهم بریم به دوستم [پسر ناشناس] گفتم میای مسخره بازی در آورد گفت نه ،یهو دختری تپلی گفت من میام هوا روشن بود رفت دختربلیط بگیره پسره هم اومد،دختره بلیط واسه مون گرفت تعدادی ساندویچ داشتم پسریکی از ساندویچای من برداشت بد بیراه گفتم برنداره دختره گفت اشکال نداره تو مال منو بردار، در راه بودیم وسط راه دختره گفت لندن هم بریم با دستش نشون داد بنا قدیمی مثل کراوانسرا منظورش مکانی در لندن بود،گفتم نه راه مون دور میشه،یهو دیدم فوتبال با پسرا بازی میکردم تیممون قوی بود بازی یطرفه بود روبرو دروازه پاس دادن بهم دروازه خالی نتوستم گل بزنم بجاش در جای که بازیکن زیاد بود سانت تمیزی انجام دادم باسر پسری گل شد
--------------------
متشکرم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید هویت خودتان را بدست آوریدو کنترل زندگیتان را به دست بگیرید. فشار و استرس زیادی روی شماست و شما از انجام چند کار همزمان خسته شده اید. هم گشایش کار می یابید و هم به ثروت خواهید رسید. ماهیتی رقابتی دارید و مثل یک مرد می توانید روی پای خودتان بایستید و با تدبیر و فکر درستتان می توانید به هدفی عالی در زندگی رسیده و به موفقیت بزرگی نائل شوید. تشکر از همراهیتون.
برهان : سلام من چند بار خواب دختری رو که به خاستگاریش رفتم جواب منفی داده رو میبینم خلاصه هر کدام رو مینویسم شما جمع بندی کنید
اولین بار که دیدم نشستم پیش پدرش از کنارم رد شد و اصلا توجه نکرد
دوم از خونه اومد بیرون برود خانه همسایشون من نشسته بودم تو حیاط همسایشون تا اومد من رو دید تند برگشت من داشتم غذا میخوردم البته بعدش دوغ برام فرستاد
سوم دیدمش صورش
چروکیده بود قیافش زیاد مثل خودش نبود خندید دیدم دندون کناریش خرابه یا نصفه بود
دیشب هم دیدم دست انداخته گردن دختری دیگه داره میره چاق شده بود کمی و باسنش بزرگ بود
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم حتما استحضار دارید که نوشتن چندین خواب در یک خواب تحت عنوان خوابهای مرتبط با هم خلاف مقررات سایت است و بنده مجاز به تعبیر اینگونه خوابها نیستم. اینبار پاسخ شما را می نویسم ولی لطفا برای دفعات بعد جدا از اینکار اجتناب کنید چون در غیر اینصورت پاسخی به اینگونه خوابها داده نخواهد شد. تعبیر خواب شما این است که اول اصلا به شما توجهی ندارد. بار دوم عمدا می خواهد شما را ناراحت کند و از اینکه به او توجه می کنید عصبانی می شود. بار سوم اعصابش خورد شده و حرف زشتی از دهانش بیرون آمده که رابطه او با کسی شدیدا به هم خورده و جهارم اینکه به ثروت رسیده و پشتوانه ی مالی دارد. تشکر از همراهیتون.
neda : سلام . وقت بخیر
من یک مدت که ذهن مشغول یک تصمیم برای آینده ام هست. خواب دیدم که یک دختر 18 یا 19 ساله با قد متوسط و چهره ساده . چهره خیلی معمولی و دخترانه داشت ولی خیلی متین و آرام و سر به زیر بود. با من در حال صحبت بود و گفت من از دانشگاه فلان شهر و در فلان رشته فارغ التحصیل شدم. یعنی همان رشته و همان دانشگاه که مورد نظر من. آیا صلاحم و خیرم در دنبال کردن این رشته و این کار هست و یا خیر؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر در واقع دنیا و آرزوی شما و ماهیت ساده ی شماست که به شما می گوید که می توانید به موفقیت برسید. ولی خوابتان نمی گوید که خیر و صلاح شما در این هست که این رشته را بخوانید یا خیر. تشکر از همراهیتون.
Ht : سلام خواهر من سه تا پسر داره اما خواب ديدم يه دختر ناز ٥ ساله تقريبا داره كه ميگه دكترا گفتن مريضه بايد خاكش كنيم و من همش ميگفتم اون كه زندست راه ميره چرا خاك كنيم ميگفت چاره اي نيست
ممنون از تعابير دقيق شما
فریبا هراتی
: سلام. خواهرتان از راهی اشتباه، به ثروتی رسیده که برایش مهم و عزیز است ولی حرام است. و الان وقتش است که مسیر زندگی خودش را با ماهیتی جسورانه تغییر دهد و تاوان اشتباهش را بپردازد. او باید این ثروت را از زندگی اش بیرون کند و خرج فقرا کند و صدقه بدهد. تشکر از همراهیتون.
m : سلام.خواب دیدم من و خواهرم تمام مدت از یه دختری که انگار قبلا دوست خواهرم بود در حال فراریم و بعد انگار اون دخترو میبینیم و دختر به ظاهر رفتارش دوستانه ست و بعد منو خواهرم میریم تو یه خونه که نمی دونم کجاست و خواهرم خیلی از اون دختر وحشت داشت و من دلیلشو نمی دونستم همش میگفتم بذار به پلیس بگیم ولی خواهرم مخالفت میکرد و یه قسمتایی از خواب هم انگار من تنها بودم و خودم در حال فرار و یه جای دیگه انگار همراه برادرم بودم که یکدفعه تو یه کوچه که خیلی پیچ در پیچ و همش شبیه به هم بود برادرمو گم کردم و همش صداش میزدم و نمی دونستم کجا برم تا اینکه پیداش کردم.ببخشید اگه درهم بود چون خوابم منسجم نبود و خیلی اذیت کننده بود
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما قبلا در شرایطی قرار داشته که نمی خواهد به آن شرایط برگردد و (دنیای او برایش تلخ بوده) و شما نگران این هستید که شرایط بد گذشته برای خواهرتان تکرار شود. تحت شرایطی بغرنج ارتباط روحی و عاطفی شما با برادرتان قطع می شود و دعوا می کنید ولی بعد به درک متقابل می رسید و آشتی می کنید. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
nur : سلام و عرض ادب
خواب دیدم یه دورهمی بودیم که یهو همه دور کسی جمع شدن، اون شخص یه فرشته ی نورانی کوچیک و بور بود و البته روی صورتش هم چندتا کک ومک داشت از اینکه همه دوره اش کرده بودن ترسیده بود که یهو یکی تو جمع اعلام کرد اون دختر برای منه که یهو اون فرشته به من لبخند زد و به سمتم اومد... احساس کردم واقعا دخترمه در حالیکه هیچ تشابه ظاهری باهم نداشتیم...
ممنون میشم از تعبیرتون
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
nur : ممنونم بابت یادآوری ، بابت فراموشی این مسئله معذورم
ص : با سلام. خواب دیدم یک دختر در کنارم بود اما چهره اش را ندیدم و صرفا موهایش که از روسری بیرون زده بود و بلوند بود دیدم. بعد رفتم روسری اش را باز کردم و دنبال لذت جنسی بودم که شهوت در خواب احساس کردم و از خواب بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت می رسید و فکرتان راحت خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
صادق صفرزاده : سلام از توضیح و انتقاد ممنون در مورد مقررات بی دقتی شد عذر خواهی میکنم صفرزاده
فریبا هراتی
: خواهش می کنم.
صادق صفرزاده : سلام خانم خواب دیدم دختر خانم یکی از همسایه های قدیمی که مدتهاست خبری از انها ندارم همراه مادرش از بازار امده بودند خبردارشدم(گفتند) که بدلیل بی دقتی مادر پای راست دختر خانم توی چاله ای افتاده و مچ پای او بشدت اسیب دیده است و همین را نیز دیدم وقتی خواستم بدقت نگاه کنم و علت را جویا شوم دیدم این خانم از ناحیه گردن به پایین فقط اسکلت خالی بدون گوشت و برهنه است وتنها سر او سالم است وبا این حال هیچ گونه نگرانی در او دیده نمی شود ممنون می شوم راهنمایی بفر مایید صفرزاده
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز قبل ار تعبیر خوابتان لازم به تذکر می دانم که هر کاربر مجاز به ثبت فقط 1 خواب در 24 ساعت یعنی از 12 شب تا 12 شب فردا هست. شما دیروز صبح یک خواب ثبت کردید و مجددا یک خواب ساعت 21و 25 دقیقه شب ثبت کردید که معمولا این خوابهای دوم ثبت غیر مجاز محسوب شده و از سایت حذف خواهند شد. با توجه به اینکه شما 12 ساعت منتظر بوده اید، بنده استثنائا" این خواب شما را تعبیر می کنم ولی لطفا امروز دیگر هیج خوابی تا بعد از ساعت 12 شب ارسال نکنید. در ادامه هم هر خوابی که مانند این خوابتان غیر مجاز ثبت شود بدون توجه به زمان صبر شما از سایت حذف خواهند شد. تعبیر خواب شما این است که این خانم که مچ پایش آسیب دیده بوده، در مسیر بسیار اشتباهی در زندگی قدم برداشته و زندگی او متحول خواهد شد در حالی که رابطه شما با او مرده است. تشکر از همراهیتون.
سولماز : سلام
یه دختر بچه گل فروش هست که هفته ای چند بار به محل کار ما سر میزنه برای فروختن گل،بعضی وقتا ازش یه گل میخریم،بعضی وقتها هم اجازه میدیم که بره سر میز مشتریا و بهشون گل بفروشه،دیروز اومد تو مغازه و گفت بیرون چقدر سرده منم لباسم کمه، دلم براش سوخت و همش تو فکرش بودم تا اینکه شب خواب دیدم تو یه خیابونی دارم به سختی ماشینمو پارک میکنم و تو این خیابون پر از بچه های کار هست، با دوستم و دوست پسرم وارد یه مغازه میشیم که همون دختر بچه ای که گفتم اونجا کار میکرد،بهش یه پولی دادم و بهم گفت خاله چقدر گوشیت خوشگله گفتم خوب بیا اینم برای تو،بعد یه آن شک کردم و نگاهی به دوستم و دوست پسرم انداختم،اونا هم کارمو تایید کردن و گفتن بده بهش و من گوشی موبایلمو دادم به اون دختر،ما از اونجا اومدیم بیرون و از هم جدا شدیم ولی من یهو پشیمون شدم که چرا گوشیمو دادم به اون بچه؟پیش خودم میگفتم من که الان وضعیت مالیم مناسب نیست که بخوام یه گوشی دیگه بخرم اون گوشی الان ۸ میلیون پولشه بعدشم من اون همه عکس و اطلاعات تو اون گوشی دارم!چرا گوشیمو دادم به اون؟اون دوتا چرا منو به این کار احمقانه تشویق کردن؟!! رفتم سراغ اون دختر و بهش گفتم گوشیمو پس بده،خیلی جدی زل زد تو چشمامو گفت نمیدم، کلی ازش خواهش کردم و گفتم بهت پول میدم فقط گوشیمو پس بده،اما قبول نکرد و گوشی رو هم قایم کرده بود، یه پسر دیگه که تو اون مغازه بود و با اون دختر کار میکرد بهم گفت چرا اینکارو کردید و گوشی رو بهش دادید؟ من میدونم گوشی کجاست،شاید بتونم برات بیارمش،و من همش نگران بودم و استرس داشتم...
فریبا هراتی
: سلام. شما دلتان به حال او سوخته و تحت تاثیر حرفهای او قرار گرفته اید در حالی که نباید خیلی به این ها اعتماد کنید و هر چه می گویند نباید باور کنید. نه تنها شما، دوست و دوست پسرتان هم خیلی زود تحت تاثیر حرف این بچه ها قرار میگیرند. یادم هست چند سال قبل شاید حدود 6 -7 سال قبل پسر فال فروشی به من گفت که روزانه 200 هزار تومن کاسب است. البته الان درامدشان خیلی بالاتر رفته!! ولی خودشان بر نمی دارند و اربابانشان از آنها می گیرند. خوابتان هشداری به شماست که ساده دل نباشید. تشکر از همراهیتون.