تعبیر خواب دریا
اگر کسی در خواب دید که از دور دریا را تماشا می کند، با رسیدن به آرزوهای خود فاصله دارد. اگر دید در میان دریا گرفتار شده به بلایی دچار می شود. اگر آب دریا را صاف و زلال دید و از آن خورد، از عالم و دانشمندی سخنان حکمت آور می شنود و اگر از آب کثیف دریا خورد، بیمار می شود ولی از بیماری بهبود می یابد. اگر دید بدون هراس در دریا شنا می کند، ثروتمند می شود و اگر آب زلال بود ثروت حلال و اگر آب ناخالصی داشت، آن ثروت از راه حرام به دست او می رسد.
اگر کسی دید روی آب دریا به راحتی راه می رود، و در آب فرو نمی رود، از صراط می گذرد و ایمن می شود و توفیق طاعت می یابد. اگر کسی خود را با دریا یکسان دید، خدمت بزرگی می رسد که عالم و فاضل است و از وی بسیار علوم را می آموزد. اگر در آب گرم دریا شنا می کرد، در آموختن علم حریص است ولی اگر سرد بود، بی رغبت است. اگر آب دریا را نوشید و آن را بد بو یافت، دشمن قوی پیدا خواهد کرد. اگر از دریا شکار می گرفت، روزی حلال یابد و عیش و نوش او افزون شود. اگر ببیند که از دریا موجی برخواست و جهان از ابر تاریک شده بود، نشانه گناه و عصیان مردم آن دیار است.
بعضی معبران می گویند دیدن دریا در خواب پادشاه یا حاکمی است، یا عالمی. اگر ببیند که آب دریا روشن و صاف است، دلیل که پادشاه عالم و فاضل است. اگر تیره و صاف بود، دلیل که مفسد و ظالم است. اگر ببیند که از آب دریا برخی بخورد، دلیل که به قدر آن چه خورده است عزت یابد. اگر ببیند که از دریا به شنا بیرون آمد، دلیل است از زندان و خدمت پادشاه یا حاکم، به سلامت بیرون آید.
اگر ببیند که در دریا غرق شد و بِمُرد و بعد از آن وی را بالا افکند، دلیل که در کار دنیا به حرص غرق شود. اگر ببیند که غرق شد و باز از دریا بیرون آمد، دلیل است که از کار دنیا خلاصی یابد. اگر ببیند که از دور به دریا می نگریست و نزدیک او نرفت، دلیل که بدانچه امید دارد نرسد. اگر ببیند که بر روی دریا می شد، چنانکه پای او تر نبود، دلیل است از آتش دوزخ ایمن شود و کارهای دنیا بر او آسان شود.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی ببیند که در دریا است، دلیل که به خدمت پادشاه یا حاکم شود، یا مطیع مردی عالم و فاضل شود. اگر ببیند درمیان دریا متحیر فرومانده است، دلیل که کار او بر خطر است. اگر ببیند که از دریا بیرون آید، دلیل است بی غم شود. اگر ببیند که آب دریا بخورد و به غایت سرد است، اگر بیننده عالم است از علم بهره تمام یابد.
اگر بیننده خواب از مردم پادشاه است، از پادشاه ایمن شود، یا علم آموزد، لکن از علم بهره یابد. اگر ببیند که آب دریا می خورد و سخت گرم است، دلیل که گناه کند و تاویل آن به غایت بد است. اگر ببیند که آب دریا گنده و ناخوش است، دلیل که او را خصمی بزرگ پیش آید و او را آن خصم بیم سخت است.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که در آب دریا می رفت، دلیل است توفیق طاعت یابد. اگر ببیند که آب دریا زیاده شد، دلیل که لشگر پادشاه زیاد شود. اگر ببیند که آب دریا کم شد، دلیل که لشگر پادشاه هلاک شود. اگر ببیند که برخی از آب دریا بخورد و بر وی هیچ پدید نیامد، دلیل که پادشاه یا عالمی را هلاک کند. اگر ببیند که آب از دریاها و رودها جمع شدند، دلیل که پادشاه آن دیار مال و خزانه خویش را به یکجا جمع کند.
اگر ببیند که از دریا موج ها برخاست و جهان از ابر تاریک شده بود، دلیل است بر گناه و عصیان مردم آن دیار. اگر ببیند که از دریا موجی برخاست یا از دریا شکار می گرفت، دلیل است که به اندازه و قدر آن، روزی حلال یابد و عیش بر عیال او فراخ و گشاد شود. اگر ببیند که آب دریا شور است که خورد، دلیل که کسب حلال بگذارد و کسب حرام کند.
تعبیر خواب مَد دریا
دیدن مَدِ دریا در خواب، علامت پیشرفتن مطلوب کارهاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
علی : سلام خواهرم خواب دیده است:
من، برادرم (من) و عمهام در یک محیطی هستیم که روبروی ما دریایی مواج یا یک سد خیلی بزرگ است و تعدادی دلفین خودشون رو تو ساحل انداختند و خودکشی کردند، من و برادرم آمدیم یکی از این دلفین ها رو توی دریا بندازیم اما موفق نشدیم عمه ام یکی از این دلفین ها را برداشت و به سرعت دوید تا دلفین رو توی آب بندازه و نتونست خودشو کنترل کنه و افتاد تو آب در خواب من می دانستم او شنا بلد نیست خودم نپریدم چون خوب شنا بلد نیستم برادرم آمد بپره من به برادرم اجازه ندادم، من و برادرم هریک به طرفی دویدیم تا کسی را پیدا کنیم دیدم که برادرم با یک خانمی که چادر سرش بود او را نجات دادند و من باورم نمی شد که عمه من نجات پیدا کرده است.
فریبا هراتی
: سلام. شما به اتخاذ یک تصمیم مهم در زندگی تان فکر می کنید و مانعی برای رسیدن شما به موفقیت وجود دارد. شما احساس می کنید که زندگی تان دارد از کنترل خارج می شود و از نظر احساسی بی قرار هستید. نیاز به راهنمایی روحی و تفکری درست و یا الهاماتی دارید که ذهن شما را باز کند ولی فکرتان به جایی قد نمی دهد. شما نسبت به حل مشکلتان بد بین هستید و احساس یاس و ناامیدی دارید. عمه ی شما فکری به ذهنش می رسد که سعی می کند آن را عملی کند ولی فکر او منطقی نیست و او در عملی کردن هدفش شکست خواهد خورد و غرق در احساسات منفی خواهد شد که البته با راهنمایی کسی قادر خواهد بود دوباره درست و منطقی فکر کند. تشکر از همراهیتون.
Ali : سلام و عرض ادب
خواب دیدم که: عزم مسافرت پیاده و با کوهنوردی از خانه به سمت دریا در شمال کردم، از همسرم خداحافظی کرده (گویا از اینکه تنها میروم دلخور بود) و کولهام را برداشته بعد از گذشتن از چند کوه به نزدیکی دریا رسیدم. نزدیک به ساحل دریا که رسیدم یک رودخانه خروشانی در میان من و ساحل دریا مانده بود که گویا باید از آن با شنا عبور میکردم. چند نفر را دیدم که در رودخانه شیرجه زدند و شنا کنان رفتند تا عبور کنند. در همین حین همسرم تماس گرفت و تشویقم کرد که شما هم برو میتونی با شنا عبور کنی. منم تایید کردم که با کرال پشت راحت عبور میکنم (در واقعیت کرال پشت برای کمر دردم خوب است) و فقط نگران خیس شدن کوله بودم و داشتم کوله را جای امنی در گوشه یک اتاقک کنار رودخانه میگذاشتم که بروم. اما ناگهان یک راه دیگری طی شد که به سادگی بدون شنا خود را آنطرف رودخانه و در ساحل دریا دیدم و با خودم میگفتم که چرا این راه به این سادگی اینقدر سخت به نظر میرسید و بقیه افراد از اینجا نیامدند. بعد که به ساحل رسیدم از دور به چشم انداز دریا نگاه میکردم که تا شعاع زیادی از ساحل آب آرام و تمیزی بود ولی از آنجا به بعد که به سمت عمق دریا کم کم آب دریا خروشان و کدر بود. اینطرف در ساحل خانواده ها و مردمان غریبهای نشسته بودند که در ساحل شادی میکردند و سفره انداخته بودند و از بودن در ساحل خوشحال بودند.
در کل خواب دریا مثل شنا در آن یا حرکت با کشتی بزرگ تفریحی در آن را در این چند ماه مکرر دیدهام.
با آرزوی مزید توفیقات
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما می خواهید با چالش های بزرگی مواجه شده و به اوج موفقیت برسید. تصمیم می گیرید که علیرغم میل خانمتان به انجام کاری اقدام کنید که بنا به استنباط شما، این کار به موفقیت و پیروزی شما در زمینه ی خاصی، ختم می شود ولی خانم تان مخالف شما فکر می کند. به هر جهت شما هدفتان را دنبال می کنید و با موج شدیدی از جریانات احساسی منفی و ترس و نگرانی هایی در انتهای کار، مواجه خواهید شد. شما مجبور نیستید خودتان را درگیر این مسائل منفی کنید بلکه راه رسیدن شما به موفقیت باز است و خیلی زودتر و ساده تر از آنچه که فکرش را می کنید می توانید در کارتان به موفقیت برسید و خیالتان راحت خواهد شد. شما سعی می کنید که منطقی باشید و هرگز تحت تاثیر احساساتتان رفتار نکنید. در مورد کارتان فعلا چشم انداز مثبتی وجود دارد و موفقیت های شما زیاد خواهند بود ولی ممکن است در دراز مدت این موفقیت ها دستخوش تغییراتی منفی شوند و اگر در زمینه ی تجارت سرمایه گذاری می کنید سعی کنید که به یکباره خیلی عمیق وارد کار نشوید و سرمایه های سنگین را برای کارتان در نظر نگیرید. تشکر از همراهیتون.
shabnam : سلام خانم هراتی جان خسته نباشین
لطفا خواب نمایش داده نشه.ممنونم از تعابیر بی تقص تون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست شما سعی می کند که منطقی فکر کند و تعادل و روحیه اش را در زندگی بدست بیاورد. روحیه ی او بهتر شده و افکار مثبتی به ذهن او می رسد و به این فکر می کند که چطور باید در زندگی پیشرفت کند. او می خواهد شروعی تازه داشته باشد و زمینه ی رشد و موفقیتش را فراهم کند. من از خطی که در باره ی دست ساخته های خواهرتان نوشته اید نمی توانم تعبیری بنویسم چون برایم مفهوم و روشن نشد که منظورتان چیست. بله روحیه ی دوستتان رو به بهبودیست. تشکر از همراهیتون.
bita : سلام من خواب ديدم رفتم مسافرت رفتم كنار دريا شب بود دريا موج داشت ولي طوفاني نبود من يه كم سردم بود آب دريا گرم بود ازش بخار بلند ميشد من رفتم با جوراب پامو انداختم تو آب كه گرمم بشه آب بسيار گرم و لذت بخش بود آب داغ نبود كه بسوزونه من اذيت نميشدم ازش لذت ميبردم گرمم ميكرد ولي من هيچ وقت آب دريا رو اين طوري در اين حد گرم نديده بودم مثل حالتي كه دستامونو با آب شير ميشوريم گرم بود اينم اضافه كنم كه من اهيرا با همسرم قهر كرديم و رفته و حتي جواب تلفنم نميده تو خوابمم نبود پدو مادر خودم بودن فقط
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر مسئله ای احساساتی می شوید و باید برای زندگی تان تصمیماتی بگیرید که بخاطرش دچار استرس شده اید. شما با موانع و مشکلاتی در رسیدن به اهدافتان مواجه می شوید و مسئله یا موقعیتی برای شما کاملا واضح و روشن نیست که آخر سر چه خواهد شد. دقیقا این احساس شما به خاطر قهر شما با همسرتان است و دلتان می خواهد روابط گرمتری با او داشته باشید اما عصبانی هستید و لجبازی می کنید. شما سعی می کنید که همسرتان را درک کنید. تشکر از همراهیتون.
Fateme : سلام.خواب دیدم از دریاهایی عبور میکنم و شنا میکنم که انقدر زلال است که کف دریا مشخص بود.از شنا کردن خسته نمیشدم.انقدر دریا زیبا بود که بشدت از ان لذت میبردم.روی دریا مثل جزیره های بزرگ ب صورت پی در پی درختان و گیاهان زیبایِ بسیاری بود وقتی میخواست ان را برای کسی توصیف کنم میگفتم حتی از بهشت هم زیباتر است.ان دریا بسیار بزرگ بود هرچقدر شنا میکردم تمام نمیشد میگفتم اندازه کهکشان است و موقع شنا کردن از کنار یک کشتی بزرگ هم گذشتم بدون برخورد کردن ب ان.تعبیرش چیست؟
فریبا هراتی
: سلام. چشم اندازی جدید خواهید داشت، قوت قلب می یابید و احساسی مثبت، و نشاط به زندگی تان راه می یابد و از لحاظ احساسی از شما حمایت خواهد شد. خوشبختی و آرامش بسیاری به زندگی تان راه می یابد. شما کنترل کاملی روی احساساتتان خواهید داشت و هیچ چیزی باعث نگرانی تان نخواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : با سلام و تشكر من خواب ديدم از دور دارم با همسرم دريا رو نگاه ميكنم دريا بنظر طوفانى بود و موجها خيلي بلند يدفعه ديدم سه تا اسب از سمت دريا ميان بطرف ما و من به همسرم نشون ميدم كه ببين موجهاى بلند و خطرناك رو چطور رد ميكنن اسبها مخصوصا اسب سفيد به راحتى از سمت موجها رد ميشدميومد بطرف خشكي
فریبا هراتی
: سلام. شما و همسرتان به خاطر مسئله ای احساساتی شده و نگران هستید. شما می خواهید برای زندگی تان تصمیمات مهمی اتخاذ کنید که به خاطر مسائل عاطفی درهم شکننده زندگی تان، ممکن است این تصمیمات منجر به خراب شدن زندگی تان شوند. ولی شما قادر خواهید بود که نیروهای وحشی درونی تان را رام کنید، قدرت و تحمل و صبرتان بالا می رود و از خر شیطان پایین می آیید. خوشبختی و کرامت و پاکی به زندگی تان برمی گردد. شما منظقی و درست تصمیم خواهید گرفت و زندگی تان را حفظ می کنید. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام وقت بخير خدا قوت ديروز بعد از ظهر خواب ديدم كنار دريا ايستادم روي ماسه ها و دريا رو نگاه ميكردم ودريااروم بودو انگار منتظر بودم تا پروژه خاصي(كه هرچي فكر كردم يادم نيومدو مربوط به دريا بود)انجام بدم كه همينطور كه منتظر بودم يه دفعه نگاه كردم ديدم يه دونه موج متوسط روي دريا ست و داره جلو مي ياد و ادامه موج رو به سمت چپ نگاه كردم ديدم اونطرفتر دو تا بولدوزر تو آب دارن اين موجوميسازن ميان جلو(موج مصنوعي ميساختن) نگاه كردم يه مقدار اين طرفتر از من بچه خواهرم كه ٢٧سالشه و خيلي باهوشه و ازدواج كرده و امريكا داره دكتراي مكانيك پزشكي ميخونه وايساده و انگار توي مسئله اي قرار بود به من كمك كنه يا راهنمايي بده كه من رفتم پيشش و با هم حرف زديم و من از ذوق محبتم وهمكاريمون يه دفعه چسبيدم بهش و يه ماچ محكم و طولاني كردمش واينقدر محكم بود كه اون منو جدا كرد و گفت مواظب باش جاش قرمز ميشه حالا بايد صد جا جواب پس بدم(منظورش خانومش بود)و من نگاه كردم ديدم جاش روي گردنش قرمز شده و من فكر مي كردم لپشو ماچ كردم و بابت اين مسئله كه جاش قرمز شد يه خورده ناراحت شدم ، وتمام مدتي كه با بچه خواهرم حرف ميزدم حضوركسي رو كنار خودم حس ميكردم(يه مرد)ولي نميديدمش و اينكه دريا هم به نظرم يه مقدار تيره بود ، ممنون از تعابيرتون،
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به خاطر مسئله ای احساساتی شده اید و سعی می کنید که منطقتان را حفظ کنید. نوعی آشفتگی ساختگی در امر اقتصادی در جریان است که روی تصمیماتی که شما می خواهید در رابطه با کارتان بگیرید، تاثیر می گذارد. شما می خواهید تصمیم مهمی بگیرید و نباید نگران باشید که این آشفتگی اقتصادی همیشگی است بلکه عده ای از روی مصلحت به این آشفتگی ها دامن می زنند. شما از افکار پسر خواهرتان ممکن است مشورتی بگیرید و نظرات او را تصدیق و تحسین می کنید. شما شخصیتی قوی و مصمم و مستقل دارید و می دانید که می توانید از خودتان بخوبی حمایت کنید. تشکر از همراهیتون.
مهربان : سلام. خسته نباشید. ببخشید من خواب یک دریاچه ی خیلی بزرگ را دیدم که در لب آب مثل ساحل یا اسکله راه میرفتم، زیر پایم بعضی جاها چوبی بود مثل اسکله بعضی جاها گلی بود. آن طرفتر درختان بسیار بزرگ و زیادی بود. یک جفت دمپایی تازه و نو به پام کرده بودم، هنگام راه رفتن یک لنگه از دمپایی لابه لای چوب ها جا ماند، ولی ان را درآوردم. آن جاهایی که گلی بود سعی میکردم نازک و یواش راه بروم تا کثیف نشوم. یک مرد جوان غریبه هم لابه لای درختان روی یک نیمکت نشسته بود. البته هیچ تاثیری در خوابم نداشت. با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در رابطه با مسائل احساسی، زیاد احساس خوبی ندارید چون می دانید که با شما با سیاست رفتار می کنند و برایتان دردسر درست می کنند و کلی فکرتان را ناراحت می کنند. شما می خواهید که زندگی خوب و ساده و راحتی داشته باشید و فکرتان آرام و بی خیال باشد. کسی هست که منتظر است تا بعدا به زندگی تان راه پیدا کند. به هر جهت شما سعی می کنید که خودتان را درگیر این مشکلات و مسائل احساسی نکنید و ترجیح می دهید که محدودیت بیشتری برای خودتان بوجود بیاورید کمتر با دیگران تعامل کنید دنبال عشق نروید ولی آرامش داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Abcd1234 : سلام
من خواب دیدم کنار دریای مواج و سهمگین و سرد ایستادم و با قلاب مشغول ماهیگیری هستم .
ماهی های خیلی بزرگی در آب وجود داشت بطوری که از ترس اونها بخودم می لرزیدم چه برسه که بخوام صید کنم .
در نهایت یک ماهی متوسط گرفتم که بشکل یک خودرو با قیمت متوسط از آب درآوردم .
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید تصمیمی در زندگی تان بگیرید که فکرتان را بسیار ناراحت کرده و مسئله ی عاطفی درهم شکننده ای هست که نیاز به توجه شما دارد. شما احساسات منفی زیادی را به صورت طولانی مدت در خودتان نگه داشته اید و می خواهید راه حلی پیدا کنید و نگرش های تازه ای به ذهنتان می رسد. کارهای بزرگی در پیش است که انجامشان جرات زیادی می خواهد و یا افراد پر قدرتی در زندگی تان هستند که ممکن است روی قدرت و توانایی های شما تاثیر منفی داشته باشند. اما شما در نهایت، راه حل مشکلتان را بدست خواهید آورد و روی کارهایتان کنترل کافی پیدا خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
Abcd1234 : ممنون از شما سرکار خانم هراتی
دقیقا تمامی تعابیر شما در زندگی بنده اتفاق افتاده و شما به شکل خارق العاده و کم نظیری تعبیر فرمودید ...
فریبا هراتی
: استدعا می کنم.
ساجده : سلام و احترام خانم هراتی عزیز.خواب دیدم در جایی ایستاده بودم و نگاهم به دریا افتاد.پیش خودم گفتم برم سمتش.خیلی زود به دریا رسیدم،آب دریا عقب بود(جذر بود)تا دریا رو دیدم و لب ساحل رسیدم،دعا کردم گفتم خدایا در امتحانم موفق باشم.بعد خواستم جلوتر برم که یک ردیف موتوری از جلوم رد شدن.باز میخواستم برم و یک ردیف موتوری دیگه اومدن که کلاه کاسکت هم داشتن.بعد دیدم پرستاری که قبلا با هم کار میکردیم و الان نمیبینیم اصلا همدیگه رو اومد و گفت چقدر ساده ای!اینها میخوان اذیتت کنن نزارن بری،دستمو گرفت ورفتیم کمی بالاتر رو سنگهای کنار ساحل،تا موتوری ها به من نخورن و رد بشن برن.(همون تایم در واقعیت یه عده ای توی گروه تلگرام سعی میکردن انرژی منفی برای آزمون سراسری بدن)
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما یه خاطر مسئله ای احساساتی می شوید و نیاز دارید که احساسات و معنویت خودتان را چاکیزه نگه دارید. دیدن جزر به این اشاره دارد که شما انرژی هایتان خالی می شود و از لحاظ عاطفی توی دلتان خالی می شود. عده ای که مسئولیت ناپذیر و عجول هستند و می خواهند سه سوته به همه ی اهدافشان برسند، سعی می کنند که شما را از پیشروی به سمت چیزی که دلتان می خواهند منع کنند. که در واقعیت هم همین را در تلگرام تجربه کرده اید. تشکر از همراهیتون.