کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دریا

اگر کسی در خواب دید که از دور دریا را تماشا می کند، با رسیدن به آرزوهای خود فاصله دارد. اگر دید در میان دریا گرفتار شده به بلایی دچار می شود. اگر آب دریا را صاف و زلال دید و از آن خورد، از عالم و دانشمندی سخنان حکمت آور می شنود و اگر از آب کثیف دریا خورد، بیمار می شود ولی از بیماری بهبود می یابد. اگر دید بدون هراس در دریا شنا می کند، ثروتمند می شود و اگر آب زلال بود ثروت حلال و اگر آب ناخالصی داشت، آن ثروت از راه حرام به دست او می رسد.

اگر کسی دید روی آب دریا به راحتی راه می رود، و در آب فرو نمی رود، از صراط می گذرد و ایمن می شود و توفیق طاعت می یابد. اگر کسی خود را با دریا یکسان دید، خدمت بزرگی می رسد که عالم و فاضل است و از وی بسیار علوم را می آموزد. اگر در آب گرم دریا شنا می کرد، در آموختن علم حریص است ولی اگر سرد بود، بی رغبت است. اگر آب دریا را نوشید و آن را بد بو یافت، دشمن قوی پیدا خواهد کرد. اگر از دریا شکار می گرفت، روزی حلال یابد و عیش و نوش او افزون شود. اگر ببیند که از دریا موجی برخواست و جهان از ابر تاریک شده بود، نشانه گناه و عصیان مردم آن دیار است.

بعضی معبران می گویند دیدن دریا در خواب پادشاه یا حاکمی است، یا عالمی. اگر ببیند که آب دریا روشن و صاف است، دلیل که پادشاه عالم و فاضل است. اگر تیره و صاف بود، دلیل که مفسد و ظالم است. اگر ببیند که از آب دریا برخی بخورد، دلیل که به قدر آن چه خورده است عزت یابد. اگر ببیند که از دریا به شنا بیرون آمد، دلیل است از زندان و خدمت پادشاه یا حاکم، به سلامت بیرون آید.

اگر ببیند که در دریا غرق شد و بِمُرد و بعد از آن وی را بالا افکند، دلیل که در کار دنیا به حرص غرق شود. اگر ببیند که غرق شد و باز از دریا بیرون آمد، دلیل است که از کار دنیا خلاصی یابد. اگر ببیند که از دور به دریا می نگریست و نزدیک او نرفت، دلیل که بدانچه امید دارد نرسد. اگر ببیند که بر روی دریا می شد، چنانکه پای او تر نبود، دلیل است از آتش دوزخ ایمن شود و کارهای دنیا بر او آسان شود.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی ببیند که در دریا است، دلیل که به خدمت پادشاه یا حاکم شود، یا مطیع مردی عالم و فاضل شود. اگر ببیند درمیان دریا متحیر فرومانده است، دلیل که کار او بر خطر است. اگر ببیند که از دریا بیرون آید، دلیل است بی غم شود. اگر ببیند که آب دریا بخورد و به غایت سرد است، اگر بیننده عالم است از علم بهره تمام یابد.

اگر بیننده خواب از مردم پادشاه است، از پادشاه ایمن شود، یا علم آموزد، لکن از علم بهره یابد. اگر ببیند که آب دریا می خورد و سخت گرم است، دلیل که گناه کند و تاویل آن به غایت بد است. اگر ببیند که آب دریا گنده و ناخوش است، دلیل که او را خصمی بزرگ پیش آید و او را آن خصم بیم سخت است.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که در آب دریا می رفت، دلیل است توفیق طاعت یابد. اگر ببیند که آب دریا زیاده شد، دلیل که لشگر پادشاه زیاد شود. اگر ببیند که آب دریا کم شد، دلیل که لشگر پادشاه هلاک شود. اگر ببیند که برخی از آب دریا بخورد و بر وی هیچ پدید نیامد، دلیل که پادشاه یا عالمی را هلاک کند. اگر ببیند که آب از دریاها و رودها جمع شدند، دلیل که پادشاه آن دیار مال و خزانه خویش را به یکجا جمع کند.

اگر ببیند که از دریا موج ها برخاست و جهان از ابر تاریک شده بود، دلیل است بر گناه و عصیان مردم آن دیار. اگر ببیند که از دریا موجی برخاست یا از دریا شکار می گرفت، دلیل است که به اندازه و قدر آن، روزی حلال یابد و عیش بر عیال او فراخ و گشاد شود. اگر ببیند که آب دریا شور است که خورد، دلیل که کسب حلال بگذارد و کسب حرام کند.

تعبیر خواب مَد دریا

دیدن مَدِ دریا در خواب، علامت پیشرفتن مطلوب کارهاست.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

464 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Azadeh

Azadeh : سلام

خواب دیدم در سفر هستم.
سفر در جایی ساحلی بود و مشرف به دریا.
و دریا حالت عجیبی داشت.
بخش نزدیک‌تر دریا، آب شیرین و آبیِ زلال و روشن داشت و بخش دورتر، آب شور و آبی تیره. از ساحل وارد بخش زلال شدم و شروع کردم به شنا کردن. نیروی آب من را به سمت دورتر می‌کشید. با این حال جوری شنا کردم که در بخش زلال آب بمانم.
در خواب سفر با مردی بود که در عالم واقعیت، تصمیم گرفتم با ایشان وارد رابطه نشوم. در خواب ایشان همسفر من بودند و انگار در رابطه بودیم. با این حال در تمام مدت شنا و قبل و بعد از آن، تنها بودم. صرفا در خواب می‌دانستم که ایشان هم هستند.
تعییر آن چیست؟

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۶:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تعبیر خوابتان این است که شما می خواهید تحولی تازه و چشم اندازی تازه را در زندگی تان ایجاد کنید. دوستی با این آقا برای شما در ابتدا آرامش و احساسی مثبت به همراه می آورد ولی بعد از گذشت زمان، رابطه ی شما تلخ و سرشار از سختی خواهد شد. پس شما تصمیم می گیرید که رابطه تان را با او عمیق نکنید. در اصل اصلا او در قلب شما جا باز نکرده و همروح شما نیست. شاید در کنارتان باشد ولی او را دوست ندارید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۰۶:۰۸
ماه تی تی

ماه تی تی : سلام خانم هراتی عزیز..دیشب خوابی دیدم که درست خاطرم نیست.در بخشی از خواب خودم رو دیدم که دارم به دریا نگاه می کنم و پاهام توی بخش خیلی کم عمق آبِ و آب فوق العاده زلال و شفافِ و به آرامی جریان داشت.روز بود وفضا خیلی روشن و قشنگ و پر از نور.روبروی من پلی بود که ماشین ها از جمله یک مینی بوس آبی آسمانی از روش به سمتی که من بودم در حرکت بودند.یکباره متوجه شدم که روی پل هم آب به آرامی جریان داره و در واقع آب روی پل به سمت جایی که من ایستادم روانِ.توی خواب با وجودی که صحنه فوق العاده زیبا بود و آب خیییلی آروم جریان داشت و عمقِ آبِ روی پل،خیییلی کم بود،ترسیدم و گفتم این یعنی حتما سیل در راهه.سریع از آب اومدم بیرون.در جایی دیگه از خوابم با چند نفر دیگه توی اتاقی نسبتا تاریککه خونه نبود، مشغول صحبت بودم.داشتم به زیور آلات مصنوعی خانمی که با من صحبت می کردند نگاه می کردم. بهشون گفتم خیلی قشنگه.بعد که از نزدیک بهم نشون دادند(که اگه خواستم بخرم یا بگیرم)دیدم از نزدیک کیفیتش خوب نیست و شبیه پلاستیکِ.محترمانه تشکر کردم و توی دلم گفتم ارزش نداره که براش هزینه کنم.در صحنه دیگه ای با این خانم،ایشون زیور آلاتی که( خانم های قوم ترکمن در جشن ها سرشون می گذارند و از جنس نفرست) داشتند رو بهم دادند و یک لحظه روی سرم گذاشتند و بعد خاطرم نیست ازم عکس گرفتند یا خودم رو در آینه یا گوشی دیدم.لبخند قشنگی زدم.فوق العاده قشنگ شده بودم.خودم از دیدن زیبایی خودم،گونه های برجستم،موهای مشکی قشنگم و لبخند قشنگ روی صورتم متعجب شدم.اصلا انگار کس دیگه ای شده بودم.طوری که با خنده گفتم دوباره ببینم و از دیدن زیبایی صورتم غرق شعف شدم.بقیه بخش های خوابم رو‌خاطرم نیست.شرمنده که طولانی شدخانم هراتی عزیز.خواستم‌بگم اون چیزی که اون خانم به من داده بودند،در واقع برای این بود که ببینم روی سر من چطور ه و اینکه از جنس نفره بود با چند عدد سنگ زرشکی که روش کار شده بود و جلوی سر و بخشی از پیشونی رو‌می پوشوند و در واقع فقط برای این بود که ببینیم رو صورت من چطور میشه؟

پاسخ
لینک۱۹ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۵۲:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احساس امیدواری به زندگی شما جریان می یابد و چشم انداز تازه و نگاهی مثبت به زندگی خواهید داشت. شما در یک دوره ی گذار در زندگی تان قرار گرفته اید و می خواهید تصمیمی بگیرید که زندگی تان متحول شود. این تصمیم در باره ی مسائل احساسی است و شما می خواهید به مرحله ی جدیدی پا بگذارید. شما تصمیم می گیرید که برای اجتناب از شرایط غیر قابل پیش بینی و درگیریهای احساسی، منطقی تر رفتار کنید و جاپای قرص و محکمی در رابطه با موقعیتی که در آن قرار گرفته اید داشته باشید. شما با اشخاصی که با مشکلاتی مواجه شده اند؛ در گذشته صحبت کرده اید و به خاطر دارید که روابطی که زودگذر باشند و صرفا برای خوشی های کوتاه مدت در نظر گرفته شده باشند، بی ارزش و در نهایت، استرس زا هستند. شاید مدت کوتاهی کسی عاشق شود و به او خوش بگذرد ولی در دراز مدت این گونه روابط آینده ی فرد را می تواند مختل کند و باعث عصبانیت و ناراحتی های روحی و ضعف اعصاب در انسان شود. شما می خواهید خردمندانه فکر کنید تا وجهه ی بهتری داشته باشید، احترامتان بالاتر برود و خیالتان راحت تر باشد. شما باید آگاهانه به مسائل فکر کنید و افکارتان را ساده دلانه با اشخاصی که خردمند نیستند، به اشتراک نگذارید. نشان دهید که خردمند هستید تا کسی از شما سو استفاده نکند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۵:۰۸
فاطمه

فاطمه : سلام ، وقتتون به خیر
من دیشب بین ساعت ۲ تا ۴ خواب دیدم که یه فضای سبز خیلی بزرگی هستم مثل پارک و خانم نیکی کریمی هم اونجا بودن و دنبال یه دریاچه میگشتن و من کمکشون کردم ، کلی اونجا گشتیم و تونستم یه برکه یا دریاچه کوچیک پیدا کنم که قطرش شاید یک متر بود ولی آبش خیلی زلال بود و منم دستمو بردم تو آب و شستم و خانم کریمی هم آب خورد

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۳۴:۳۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما می خواهید به آرامش و رفاه برسید ( یا رسیده اید) و سعی می کنید که شخصیتی نیکوکار و مهربان از خودتان به دیگران نشان دهید. احساس مثبتی به زندگی تان جریان می یابد و سعی می کنید که در ابراز احساساتتان کاملا صداقت داشته باشید. شما نگرانی ها و اشتباهات گذشته تان را می شویید می رود و شروعی تازه را آغاز می کنید. امیدوار و خوشبین هستید که انشالله شرایط زندگی تان و اهدافتان، به خوبی به پیش بروند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۴۶:۵۹
Fatima

Fatima : سلام وقت بخیر خانوم هراتی خواب دیدم با پسری که باهاش در ارتباطم لب دریا نشستیم و ساحل خیلی تمیز و آب دریا آبی خوش رنگ و زلال و هوای خوب ... بغلم کرده بود از پیشونی تا لبمو میبوسید و حس خوبی داشتیم آرامش داشتم ... در واقعیت هم یکبار شمال رفتیم بفرمایید تعبیر چی هست

پاسخ
لینک۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۲:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تعبیر این است که هر دوی شما شخصیت هایی احساساتی دارید و نگاهی مثبت به زندگی دارید. او حامی شماست و افکارتان را تصدیق می کند و به شما علاقه دارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۴:۳۹
Vahideh

Vahideh : سلام عزیزم
پریشب میدیدم سفیدپوش توخیابونم

پاسخ
لینک۳۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۰۰:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. تشکر از توضیحات خوبی که در خصوص خواب قبلی نوشتید. تعبیر این خوابتان این است که شما شخصیتی پاک و با کرامت دارید که می خواهید چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید، هویتی تازه بخودتان بگیرید و به عادات و رفتارهای قدیمی تان پایان دهید. خواهر شوهرتان و همسرش امیدوار هستند که شما و علی آشتی کنید تا بتوانید به موفقیت در زندگی برسید ولی هر چند که خودشان هم شک دارند که بتوانید با علی موفق باشید. شما منطقی قوی و مصمم هستید که دیگر مرتکب اشتباه نشوید. کسی که در بالکن بوده دعا می کند که شما آشتی کنید تا خطری از جانب علی او را تهدید نکند. اما شما می دانید که دعای او مستجاب نخواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۱:۱۲
نگار

نگار : سلام خسته نباشید دیشب خواب دیدم آقایی که باهاشون توی رابطه هستم بهم خیانت کردنو شب بود ومن رفتم کنار دریا و توی دریا یه سیب قرمز انداختم و اون آقا اومدن پیشمو تا خواستن نزدیکم بشن فرار کردم و به یه جایی مث یه ساختمون نیمه کاره رفتم که پر از کاگر بود و سعی داشتم که خودمو اونجا پنهون کنم ولی یه شخص دیگه با یه ماشین سیاه اومد دنبالمو منو از اونجا برد

پاسخ
لینک۲۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۷:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما به او شک دارید و به این خاطر احساسات منفی به ذهنتان خطور پیدا کرده. شما اعتماد به نفستان کم شده و می خواهید روی جسم و ذهنتان کار کنید و شخصیت قویتری از خودتان بسازید. احساس بد بینی و کینه و شک و ظنین به شما مسلط شده ولی خوابتان گویای این نیست که او واقعا به شما خیانت می کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۰۰:۲۱
Zeinabiran

Zeinabiran : با سلام و احترام لطفا متن پنهان بشه

پاسخ
لینک۱۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۴۷:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. شما شرایط پیش رویتان را در محیط کار مورد قضاوت قرار می دهید و احساس می کنید که شعور و منطق شما را نادیده گرفته اند. شما خودتان را با دیگران مقایسه می کنید و قدرت تشخیص راست و دروغ را دارید. شما از احساسات سرد و زننده ی اشخاصی که با خودخواهی محض و مادیگرایی می خواهند از دیگران سو استفاده کنند واقفید و این اشخاص تا ابد موفق نخواهند بود و شاهد شکست ایشان خواهید بود. درک شما بالاست و قدرت بینش و تشخیصتان بسیار قویست. شما زندگی ساده و آرامی خواهید داشت و از مسئولیت ها و گناهان فرار خواهید کرد. روح پدربزرگتان شاد. او روحش زنده و آزاد است و در آرامش کامل به سر می برد. شما از او در زندگی تان تبعیت می کنید و رفتار درست و توام با آرامش از خودتان نشان می دهید. شما نباید او را مرده حساب کنید چون او فقط حضور فیزیکی اش را در دنیا از دست داده ولی در کالبد روح در کنار شما در تعامل است. شما مرید او هستید که بنده ی خوب خداست و نه مرید کسانی که ادعای فضل می کنند ولی در عمل گناهکار هستند. شما در همان راستا مطابق با آموزه های پدر بزرگتان زندگی می کنید و به آرامش خواهید رسید. خواب شما 1963 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۲۳:۰۰
Tara

Tara : سلام.
لطفا خواب نشان داده نشود ممنون

پاسخ
لینک۱۷ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۲:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. آنان نسبت به مسئله ای باید تصمیم گیری کنند و احساساتی شده نیاز به حمایت پیدا می کنند. شاید برای آنان رایج است که انجام بعضی مسئولیت ها و وظائف را با دعوا و بحث کردن با همدیگر، به یکدیگر محول کنند و در عین حال، توکل به خدای بزرگ می کنند که بتوانند تصمیم درستی بگیرند. موقعیت یا رابطه ی موقتی برای ایشان پیش می آید که می توانند از آن استفاده کرده و از خودشان حمایت کنند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۵:۲۶
zahra

zahra : سلام. خسته نباشید.

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۱۹:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما و همسرتان شخصیت هایی سیاستمدار دارید و می خواهید به همه ثابت کنید که در آرامش به سر می برید ولی گاهی احساس می کنید که زندگی تان سرد و بی روح است. شما احساس می کنید که کنار گذاشته شده اید و کسی درکتان نمی کند. می خواهید برای زندگی تان تصمیم مهمی بگیرید ولی دوست ندارید که زندگی تان خراب شود و غرق در احساسات منفی شوید. بنابر این، تلاش می کنید که خودتان مشکلاتتان را حل کنید. هر دوی شما نیاز به حمایت و راهنمایی دارید. همدیگر را دوست دارید ولی از هم عصبانی و خسته هم می شوید. پدر شما یا خرد و عقلانیت شما، می داند که شما قلبا" احساس تنهایی می کنید. شما و همسرتان مرتب سعی می کنید که روی احساستان کنترل داشته باشید و تصمیمات اشتباه ( مثل باقی مردم) در زندگی تان اتخاذ نکنید. خواب شما 986 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۰۸:۳۳
سیما

سیما : با عرض سلام و ادب و خداقوت . خواب نقل قول است لطفا مخفی بماند

پاسخ
لینک۱۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۷:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. تشکر. شما درگیر روزمرگی شده اید و باید سعی کنید که هویت تازه ای از خودتان نشان دهید و به عادات و رفتارهای گذشته تان پایان ببخشید. شما درگیر عادت هستید و نمی دانید که باید با زندگی تان چه کار کنید. در واقع شما در عین حال که نیاز دارید که از نُرم و نیازهای روزمره تان دوری کنید، و به آرامش برسید، در افکار خودتان گیر افتاده اید و از جامعه بریده اید. شما تلاش می کنید که زندگی تان را عوض کنید، نشاط و شادی بیشتری را تجربه کنید و راه درست زندگی تان را خودتان انتخاب کنید نه اینکه شرایط خاصی، به بهانه ی این که این شرایط به نفع شماست، به شما تحمیل شود! شما اختیار زندگی خودتان را باید داشته باشید و نباید حس کنید که اسیر و محبوس شده اید. خواب شما 1480 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۵۲:۲۴
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.