کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دریا

اگر کسی در خواب دید که از دور دریا را تماشا می کند، با رسیدن به آرزوهای خود فاصله دارد. اگر دید در میان دریا گرفتار شده به بلایی دچار می شود. اگر آب دریا را صاف و زلال دید و از آن خورد، از عالم و دانشمندی سخنان حکمت آور می شنود و اگر از آب کثیف دریا خورد، بیمار می شود ولی از بیماری بهبود می یابد. اگر دید بدون هراس در دریا شنا می کند، ثروتمند می شود و اگر آب زلال بود ثروت حلال و اگر آب ناخالصی داشت، آن ثروت از راه حرام به دست او می رسد.

اگر کسی دید روی آب دریا به راحتی راه می رود، و در آب فرو نمی رود، از صراط می گذرد و ایمن می شود و توفیق طاعت می یابد. اگر کسی خود را با دریا یکسان دید، خدمت بزرگی می رسد که عالم و فاضل است و از وی بسیار علوم را می آموزد. اگر در آب گرم دریا شنا می کرد، در آموختن علم حریص است ولی اگر سرد بود، بی رغبت است. اگر آب دریا را نوشید و آن را بد بو یافت، دشمن قوی پیدا خواهد کرد. اگر از دریا شکار می گرفت، روزی حلال یابد و عیش و نوش او افزون شود. اگر ببیند که از دریا موجی برخواست و جهان از ابر تاریک شده بود، نشانه گناه و عصیان مردم آن دیار است.

بعضی معبران می گویند دیدن دریا در خواب پادشاه یا حاکمی است، یا عالمی. اگر ببیند که آب دریا روشن و صاف است، دلیل که پادشاه عالم و فاضل است. اگر تیره و صاف بود، دلیل که مفسد و ظالم است. اگر ببیند که از آب دریا برخی بخورد، دلیل که به قدر آن چه خورده است عزت یابد. اگر ببیند که از دریا به شنا بیرون آمد، دلیل است از زندان و خدمت پادشاه یا حاکم، به سلامت بیرون آید.

اگر ببیند که در دریا غرق شد و بِمُرد و بعد از آن وی را بالا افکند، دلیل که در کار دنیا به حرص غرق شود. اگر ببیند که غرق شد و باز از دریا بیرون آمد، دلیل است که از کار دنیا خلاصی یابد. اگر ببیند که از دور به دریا می نگریست و نزدیک او نرفت، دلیل که بدانچه امید دارد نرسد. اگر ببیند که بر روی دریا می شد، چنانکه پای او تر نبود، دلیل است از آتش دوزخ ایمن شود و کارهای دنیا بر او آسان شود.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی ببیند که در دریا است، دلیل که به خدمت پادشاه یا حاکم شود، یا مطیع مردی عالم و فاضل شود. اگر ببیند درمیان دریا متحیر فرومانده است، دلیل که کار او بر خطر است. اگر ببیند که از دریا بیرون آید، دلیل است بی غم شود. اگر ببیند که آب دریا بخورد و به غایت سرد است، اگر بیننده عالم است از علم بهره تمام یابد.

اگر بیننده خواب از مردم پادشاه است، از پادشاه ایمن شود، یا علم آموزد، لکن از علم بهره یابد. اگر ببیند که آب دریا می خورد و سخت گرم است، دلیل که گناه کند و تاویل آن به غایت بد است. اگر ببیند که آب دریا گنده و ناخوش است، دلیل که او را خصمی بزرگ پیش آید و او را آن خصم بیم سخت است.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که در آب دریا می رفت، دلیل است توفیق طاعت یابد. اگر ببیند که آب دریا زیاده شد، دلیل که لشگر پادشاه زیاد شود. اگر ببیند که آب دریا کم شد، دلیل که لشگر پادشاه هلاک شود. اگر ببیند که برخی از آب دریا بخورد و بر وی هیچ پدید نیامد، دلیل که پادشاه یا عالمی را هلاک کند. اگر ببیند که آب از دریاها و رودها جمع شدند، دلیل که پادشاه آن دیار مال و خزانه خویش را به یکجا جمع کند.

اگر ببیند که از دریا موج ها برخاست و جهان از ابر تاریک شده بود، دلیل است بر گناه و عصیان مردم آن دیار. اگر ببیند که از دریا موجی برخاست یا از دریا شکار می گرفت، دلیل است که به اندازه و قدر آن، روزی حلال یابد و عیش بر عیال او فراخ و گشاد شود. اگر ببیند که آب دریا شور است که خورد، دلیل که کسب حلال بگذارد و کسب حرام کند.

تعبیر خواب مَد دریا

دیدن مَدِ دریا در خواب، علامت پیشرفتن مطلوب کارهاست.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

464 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

افتاب

افتاب : سلام
خاب دیدم یه زن و یه مرد صاحب قایق بودن و قرار بود من رو ببرن بگردم و منظره های دریاچه رو ببینم
بعد زن صاحب قایق به صاحب قایق گفت تو بچمو کشتی بلد نبودی مواظبش باشه صاحب قایق گفت توباید ب من میگفتی تواون کیسه بچه س و اون بچه منه
بچشون نوزاد بوده غرق شده تو دریاچه
ولی مرد و زنه وقتی حرف میزدت عصبی نبودن کمی ناراحت بودن انگار
من سوار قایق شدم فک میکردم ایا باهاشون برم یانه نکنه منم غرق شم بعد ک فهمیدم مرده ندونسته که تواون کیسه بچه خودش بوده ب این خاطر مراقبش نبوده ک غرق نشه
گفتم باشه باهاشون میرم
دریاچه خیلی ابی غلیظ و قشنگ بود سوار قایق شدم و ی متر رفتیم تو دریاچه و از خاب بیدار شدم

پاسخ
لینک۳۰ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۱:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما احساس محدود شدن می کنید و نمی توانید نظرات خودتان را آزادانه ابراز کنید. با احساسات خودتان کنار خواهید آمد و سعی می کنید که خودتان را دوست داشته باشید و خودتان را ببخشید.

پاسخ
لینک۳۰ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۵۵:۴۹
222ali

222ali : سلام‌روزگارتون به خوشی
خواب دیدم‌تو شمال ایران تو یه ساختمان خیلی بزرگ‌همراه صمیمی ترین دوستم میخوام اپارتمان اجاره کنم و اون ساختمون ۳ تا استخر خیلی بزرگ‌داره و ما میخواییم شنا کنیم و یکدفعه میگن قایق داره مردم رو از تو ساختمون میبره دریا و حدود۵۰ نفر اقا سوار میشیم و‌این قایق تندرو وارد دریا میشه و با سرعت خیلی بالایی شروع به گشتن تو دریا میکنه و اولش یک لحظه میترسم و بعد به خودم میگم ترس نداره فوقش به جایی بخوره من وسط قایقم و با یک تیکه چوب هم نجات پیدا میکنم ودر ضمن یک طرفم‌هم خواننده معروف اقای سالار عقیلی نشسته بودن،مننون خانم هراتی.

پاسخ
لینک۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۹:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما در مسیری درست در زندگی پیش رفته اید و شرایط شما بهبود پیدا کرده و به استقلال مالی و احساسی می رسید. به سرعت به اوج ثروت و احساسات خواهید رسید و خطری هم شما را تهدید نمی کند. زندگی تان تاثیری مثبت خواهد یافت و هارمونی و هماهنگی در زندگی تان زیاد می شود. برای شما ارتباط برقرار کردن با مردم راحت می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۲:۴۳
زهرا

زهرا : سلام
خواب دیدم که در کنار ساحل دریایی با گروهی از بچه ها ایستادم ودارن میگن کوسه فردی را در دریا یا کنار ساحل خورده ومن هم که در کنار در یا قدم میزنم میترسم ووارد آب دریا نمیشم وکنار ساحل قدم میزنم وفاصله ام را با دریا حفظ میکردم ولی بعضی ها باموتوروارد قسمتی میشن که احساس میکردم که قبلا دریا بوده ولی اون موقع خشک بود وبا خودم گفتم الان احتمال داره آب دریا بالا بیادیا غرق بشن یا کوسه به اونه حمله کنه وچیزهای دیگه که الان یادم نیست.

پاسخ
لینک۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۵۲:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما اجازه نمی دهید که احساسات سخت و طولانی مدت خشم، نفرت و خصومت شما را درگیر خود کند. سعی می کنید جاپایتان سفت باشد و منطقی تصمیم بگیرید. شما در شرایطی خودتان را قرار نمی دهید که ریسک درگیری حتی داشته باشد و حرص هم نمی زنید.

پاسخ
لینک۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۵:۴۹
Mahya

Mahya : سلام
خواب ديدم روي دريا من با يه طناب خيلي بلند ك به يه جرثقيل وصل بود روي دريا به اين سمت و اون سمت ميرفتم و زيرپام هم يه تيكه تخته چول بود ك روش وايساده بودم ، فقط توي دريا يه موجودي مثل تمساح بود ك من نميديدمش فقط با امواج دريا ميشد فهميد ك چيزي زير ابه و با حركت كردن من به هر سمتي مياد و من ميترسيدم و نگران بودم ك ديگه خسته شده بودم و تصور افتادنم منو ميترسوند ك از خواب پا شدم

پاسخ
لینک۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۱:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز تعبیر خواب شما 6 ساعت پیش ارسال شده لطفا در همین صفحه آن را بخوانید.

پاسخ
لینک۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۰۰:۴۷
Mahya

Mahya : با سلام
خواب ديدم روي دريا با يه طناب خيلي خيلي بلند ك به يك چرثقيل وصل بود من با اون طناب روي اب دريا بودم ك هر لحظه اون طناب مي چرخيد و هر لحظه منو به يه سمتي ميبرد ك زير پام هم يه تيكه چوب مثل اسكيت بود ك روش وايساده بودم ك به اب برخورد نكنم و وقتي ك روي اب با اون طناب به اين سمت و اون سمت ميچرخيدم توي اب يه موجودي مثل تمساح ك ديده نميشد فقط با امواج اب متوجه ميشدم زير اب يه موجودي هست كه هر طرفي من ميرم مياد ك منو بگيره و من ميترسيدم و يه لحظه فكر ميكردم كه ديگه دارم خسته ميشم اگ بيفتم توي اب منو ميخوره ترسشو داشتم ، يهوو از خواب بيدار شدم
با تشكر

پاسخ
لینک۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۱۵:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پیوند شما به نیروی ایمانتان و توکل شما به خداوند باعث شده که شما توانایی متعادل ساختن اهدافتان و زندگی خانوادگیتان را داشته باشید و به موفقیتی بزرگ دست خواهید یافت. بر ترس ها و موانع و سختی های زندگی تان غلبه خواهیدکرد . تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۳:۲۰
مریم موحد

مریم موحد : سلام
روزتان بخیر
من می خواستم تعبیر خوابی را بپرسم که در سال 1380 دیده ام و قسمتی از آن خواب تا به حال تعبیر شده ولیکن انتهایش برایم مبهم است ، ممنون میشم آنرا کامل برایم تعبیر بفرمایید .
من در آن سال به فردی علاقه مند بودم و در خواب دیدم که به دنبال آن فرد هستم و وارد راهرویی شدم که انتهای آن دری بود ، در را باز کردم باز هم پشت آن درب ، دری دیگر بود ، چندین در را همینطور باز کردم تا اینکه خود را در ساحل دریا دیدم ، دریا در ابتدا بسیار زیبا و خوش رنگ و رویایی بود ، کنار ساحل نشستم و مشغول تماشا کردن دریا شدم ، کم کم آب دریا و رنگ آسمان تیره و تار شد و ترس تمام وجود مرا فرا گرفته بود ، هرچه می گذشت بدتر می شد و من موج های ترسناک را بر روی آب می دیدم و از ترس گریه می کردم ، خواستم از همان راهی که آمدم برگردم ولیکن وقتی پشت سرم را نگاه کردم راهی نبود تا چشم کار می کرد صخره های بلند بود ، همینطور کنار ساحل دو زانو نشسته بودم و سر خود را روی زانوهایم گذاشته و گریه می کردم تا اینکه یک صدایی را شنیدم که می گفت برگرد !
به دنبال صدا سرم را چرخاندم ، کسی را ندیدم ولی یک غار پشت سرم دیدم ، منتها از رفتن داخل آن غار هم می ترسیدم خیلی تاریک و سیاه بود ، دوباره سرم را روی زانو گذاشتم و گریه می کردم گهگاهی برمی گشتم و پشت سرم را نگاه کردم اما دیگر اثری از آن غار هم نبود ، ناگهان دیدم طوفان شدیدی شد و موج دریا آنقدر بالا رفت که با آسمان یکی شد واقعاً وحشتناک بود ، در خواب خدا را صدا می زدم و با زاری می گفتم خدایا خلاصم کن ! خدایا خلاصم کن !
ناگهان دوباره همان صدا را شنیدم که اینبار بلندتر و محکمتر به من گفت : برگرد ، برگرد !
وقتی سرم را برگرداندم دوباره آن غار را دیدم و اینکه متوجه شدم پاهایم بدون اینکه خود من بخواهم و با یک انرژی ورای وجود خود من دارد به سمت غار می رود ؛ همینطور که به غار نزدیک تر می شدم وحشتم بیشتر می شد ، وقتی وارد غار شدم جماعتی را دیدم که همگی لباس سبز سیدی بر تن داشتند و به سمت من می آمدند ، صورت هایشان با همان پارچه سبز پوشیده بود ، سرتاپاسبز بودند ، وقتی به من نزدیک شدند پارچه ای به رنگ لباس های خودشان را بر سر من انداختند و من با آنها همراه شدم .

من دو سال بعد از دیدن این خواب با شخص دیگری ازدواج کردم ( کسی غیر از آنکه دوستش داشتم ) و هم چنان زندگی با ایشان ادامه دارد ولیکن آن ترس های داخل خواب را که کنار دریا حس کردم دقیقاً در زندگی با این آقا تجربه کرده ام .

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۴:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما با اعتماد به نفس دنبال عشقتان راه افتاده اید ولی در یک موقعیت تکراری و با عدم پیشرفت مواجه شده اید. برای رهایی از نفاق و عدم توافق بارها اقدام کرده اید ولی در نهایت با او به توافق نرسیده اید و خودتان را با مشکلات احساسی بسیار زیادی مواجه کرده اید. به این خاطر است که می گویند هرگز برای فرار از تنهایی ازدواج نکن! شما هنوز بار مشکلات قبلی را به زمین نگذاشته خودتان را اسیر مشکلاتی جدید کرده اید. و احساس کردید که راه برگشتی نیست. اما هست! اینکه به شما گفته اند برگرد، یعنی برگرد به من! برگرد به سمت من به آغوش و پناه من! شما طالب عشق هستید ولی عشق را رها کرده اید و به دنبال مترسک هایی که می خواهند خود را به عنوان عشق به خورد شما بدهند، لبیک گفته اید. عشقی که شما طلب می کنید در وجود خداست. غار در خواب شما، نمادی از رحم، امنیت و پناه است. اینکه تاریک است یعنی شما نمی دانید که چه چیزی منتظر شماست و اعتمادی به خدا ندارید ولی میدانید چه می شود؟ خدا بخواهی نخواهی شما را از مشکلات رها می کند. شما به امنیت خاطر خواهید رسید و در پناه خود خدا راحت خواهید زیست ولی چگونه؟ شما باید به کشف ذهن ناخودآگاهتان بپردازید. خودشناسی کنید و خودتان را دریابید ببینید که چه می خواهید و ارزشتان چقدر است. به خدا رو بیاورید او خودش راه را نشانتان می دهد. شما کار خاصی لازم نیست بکنید فقط از او نترسید. عشق او راهنمای شما خواهد بود و خودش شما را از سختی ها می رهاند. عاشق او باشید. در پناه حق.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۸:۱۷
محمد

محمد : سلام خسته نباشید‌. دیشب خواب دیدم کنار دریا هستم اما توی ساحل بجای ماسه چمن بسیار سرسبز با رطوبت بود انگار نم نم بارونی اومده و خیسش کرده باتفاق یک مرد و دو زن که نمیشناختم با یه توپ بازی میکردیم و من از لیز خوردن روی چمن خوشحال بودم. دریا هم آروم و زلال در کنارمون بود.

پاسخ
لینک۳۰ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۳۶:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به ثروت رسیده و امید و رفاه دارید و زندگی تان تحت کنترل است و پیشرفت ثابت و آرامی در زندگی دارید. سعی می کنید در زندگی جشن بگیرید و چیزهایی را که زندگی به شما پیشنهاد می دهد با آغوش باز می پذیرید. گشایش کار می یابید و دنیا به کام شماست. آرامش روحی دارید و زندگیتان زیباست.

پاسخ
لینک۳۰ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۱۶:۱۵
Maya

Maya : سلام روزتون بخیر
من خواب دیدم به همراه خانوادم رفتیم لب دریا من یه چیزی مثل لحاف تشک روی ماسه ها پهن کردم و روش دراز کشیدم طوریکه صورتم رو به ساحله و دارم با خواهرم که جلوم نشسته صحبت می کنم اب دریا پاک و زلال بود و خیلی دریا اروم بود یکدفعه اموجهای خیلی اروم و کوچیکی به سمت ما به طرف ساحل اومد و رفت زیر تشک من دوبار این اتفاق افتاد و من بااین تصور که تشکم خیس شده بلند شدم اما خیس نشده بود که جمعش کردم و کیفمو برداشتم و گداشتم روی یه چیزی که مثل یه سکو بود و با زمین فاصله داشت یکدفعه موجها بزرگتر شدن ولی با وجود بزرگتر شدن موجها من اصلا نترسیدم بلکه انقدر این موجها آرامش داشت که منو شادتر و ارومتر می کرد بعد خواهرزادم گوشی منو برداشت و رفت به سمتیکه عکس بگیره و اومد به من نشون داد عکسشو منم گوشی و گرفتم ازش و رفتم عکس بگیرم دقیقا عکسی که پشت سرت یه موج بلند بود و بلندی موح به قدریه که از قد خودم بلندتر بود اما باهمون ارامش وقتی داشتم می رفتم به اون سمتی که خواهرزادم پیشنهاد داد از جایی رد شدم که چندتا بوته بلند و سبز داشت ولی تعدادش کم بود وقتی روتو برمی گردوندی اون طرفت دریا بود من رفتم پشت به دریا ایستادم و صبر کردم که موج بلند بیاد و عکسمو بگیرم و همون اتفاق افتاد ولی ترسی نداشتم از موج بلند و بدون ترس پشت به موج ایستادم و تا اومدم عکس بگیرم از حواب بیدار شدم سرکارخانم هراتی بنده حاجت بزرگی دارم که چندین بار از خدا مخصوصا امام رصا جوابمو توی خواب گرفتم اما هربار که مرتکب کار اشتباهی میشم احساس گناه می کنم و ترس اینو دارم که خدا و متعاقبا امید حاجت رواییمو از دست بدم دیشب هم بااین احساس خوابیدم وخدا رو قسم دادم که نشونه ای تو خواب بهم بده که اروم بشم و دلشوره هام از بین بره موقع اذان وقتی بیدار شدم مطمین بودم خوابی ندیدم و همون موقع مجددا قسم دادم خدارو که آرومم کنه که بعد این خوابو دیدم حس خودم از خوابم خیلی خوب بود ممنون میشم مثل همیشه با تعبیر فوق العادتون بنده رو مستفیذ کنید سپاسگزارم

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۶:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. آب بیانگر احساسات شما است و اینکه نیاز دارید به خودتان قوت قلب و تضمین دهید که امید و نگاه مثبتتان به زندگی برقرار می ماند و از بین نمی رود. تشک هم سیستم حمایتی شما است و شما وظائف و مسئولیت های جدیدی دارید که نیازمند توجه و وقت گذاری از جانب شماست. اینکه تشکتان خیس نشده یعنی شما اجازه نمی دهید که این مسائلی که پیش آمده شما را از مسئولیتتان و چیزی که مد نظر شماست، منحرف کند و علیرغم گناهی که کرده اید چشم امید دارید به رحمت خداوند که از خشمش پیشی گرفته است. تصویر ذهنی شما همچنان مثبت است و این یعنی خداوند شما را بخشیده ولی این نباید شما را مغرور و بی خیال کند که بگویید او همیشه می بخشد! این خواب هشداری قوی است که دفعه بعد شاید موجی آمد و شما را برد. پس سر توبه خودتان باشید و امیدوارم توکل به خدای بزرگ اگر حاجتتان به صلاحتان است، الساعه حاجت روا شوید انشالله. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۴:۲۹
sm72

sm72 : با سلام و خسته نباشید. دیشب خواب دیدم منو همسرم با خانوادم رفتیم شمال. داخل یه ویلا بودیم منو مادر و خواهرم میخواستیم بریم لب ساحل که من دمپایی پلاستیکی پوشیدم که کفشام ماسه ای نشن ولی کفش هامو داخل یه نایلون همراهم برداشتم. از همسرم خواستم تا اونم بیاد. همسرم هم دمپایی پوشید و کتونی هاشو داخل نایلون آورد. رفتیم هوا آفتابی بود رسیدیم لب دریا همگی رفتیم داخل آب شروع به بازی کردن کردیم. همسرم هم داشت شنا میکرد. بعدش اومدیم از آب بیرون منو همسرم دیدیم داخل کفش هامون ماسه ای شده که انگار یه اقایی در اثر بی احتیاطی باعث شده بود داخل کغشامون ماسه بره که لفظی دعوا کردیم یکم باهاش و تمیز کردیم داخل کفش هامونو

پاسخ
لینک۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۹:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و همسرتان به آرامش و استراحت احتیاج دارید و می خواهید کمی از زندگی سفت و سخت گذشته و به شادی و ابراز احساسات و خوشی بپردازید. هر دوی شما نسبت به هم وفادار و متعهد هستید و حواستان به همدیگر هست. ولی کسی سعی می کند با (خوشمزه گی ) کردن که در واقع بیشتر به بی مزه گی شبیه است کاری کند که تا اندازه ای خاطرتان مکدر شود ولی شما مشکلات را حل خواهید کرد و نمی گذارید روابط شما خراب شده و یا خوشی و اعتمادتان نسبت به همدیگر از بین برود.

پاسخ
لینک۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۹:۰۴
parsa

parsa : سلام
شنبه (97/05/13) ساعت (8:00 تا 7:00)

من در خونه خودمون در مورد موضوعی با خانواده صحبت کردم و به عدد 17 اشاره کردم و بعد مادرم رو دیدم که در آشپزخانه غذاهای زیادی رو گرم می کرد.
در جای دیگری که من حضور نداشتم ولی می دیدم که کشتی ها و قایق های بزرگ سفید رنگ در حال عبور هستن و از جای دیگری موشک(سفید رنگ) به سمت آنها می آید ولی به آنها آسیبی نمی زند با اینکه در اطراف و در مسیر آنها موشک افتاده بود به راحتی و بدون آسیب به حرکتشان ادامه می دادند و از دور اتومبیل سواری سفیدرنگی رو می دیدم که به روی آب(بدون فرو رفتن) همانند جاده حرکت می کرد بعد اتومبیل ها بیشتری رو دیدم که بر روی آب حرکت می کردند، و نیز قایق ها و کشتی به حرکت خودشان ادامه می دادند.

تعبیر عدد 17 چیزهای ضایع شده دوباره درست می شود و قایق(تغییرات مطلوب) و کشتی تعبیرش تغییرات و تحولاتی پیش می آید. رنگ سفید پیروز شدن.

پاسخ
لینک۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۹:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما در محیط صمیمی و گرم و امن خودتان صحبت از شلوغی های اجتماعی می کنید و شما معتقدید که همه چیز دوباره درست خواهد شد. تحولاتی در راه است که به نوعی جنگ زرگری شبیه است. همه کسانی که دست اندرکار هستند می دانند که چه در پیش است و چه کار خواهند کرد و چه کار باید بکنند و همه شان هوای همدیگر را دارند. سفید بودن همه آنها به این معنی است که به هم دشمنی ندارند و همه شان از یک گروه و قماش هستند. اینها جنگ زرگری راه می اندازند تا مردم سرگرم آنها شده، خودشان بارو بندیل خود را ببندند، کنترل همه چیز را بر طبق نقشه های از قبل تعیین شده به دست بگیرند و بزنند به آب تا بعدا خبرشان بیاید که آن ور آب!!! منتفع و خوش و خرم دارند به پولهای اختلاس شده شان متنعم می شوند!

پاسخ
لینک۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۸:۵۲
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.