تعبیر خواب دزد
دیدن دزد در خواب، میهمان ناخوانده غریبه یا دوست و یا مسافری است که به خواستگاری دختر خانه می آید. ترس از دزد در خواب، تعبیرش شادی و خوشحالی است که به زودی با شنیدن خبری از آن مهمان ناخوانده یا دوست یا مسافر خواهد شنید.
تعبیر خواب دزدی (تاراج، غارت، چپاول)
اگر در خواب ببینیم که دزد پول های ما را غارت و چپاول کرد، از غم و غصه رهایی می یابیم. اگر ببینیم که پول های دیگری را می دزدند، آن شخص از اندوه رهایی می یابد. اگر چپاول به جز پول، ربودن وسایل آسایش یا کار کسی باشد، رسیدن ناراحتی به آن شخص تعبیر می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند مال و نعمت کسی را به تاراج برد، دلیل که آن کس را غم و اندوه و زیان رسد، به قدر آن که از وی برده بود.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند لشگر اسلام دیار کفر را غارت کردند، دلیل که کافران را مصیبت رسد. اگر بیند لشگر کفر دیار اسلام را غارت کردند، دلیل که اندوهی به اسلام رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن غارت به خواب بر چهار وجه است:
- جنگ کردن،
- زیان مال،
- غم و اندوه،
- نرخهای ارزان.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
arash : سلام.من خواب دیدم کهبا چند نفر از دوستان خود جهت سرقت به محل کار خود رفته بودیم.که یک دفعه یه نفر سر رسید ومن پا به فرار گذاشتم و خیلی زیاد دویدم.بعد متوجه شدم که من هم دستگیر کرده تو.وبا دوستان خود در یک مجلس نا آشنا زندانی بودیم.ومنتظر بودیم که به دادگاه برویم.که بستگان هم به ملاقات آمده بودند.و من قصد این بود که به همسرم پول بدهم.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس محروم بودن و خالی بودن می کنید و معتقدید که در محل کارتان قدر و ارزش شما را نمی دانند. شما اهداف بالایی برای خودتان تنظیم کرده اید و نتوانسته اید به اهدافتان برسید. شما دوست دارید که آزادانه اختیار عمل داشته باشید و دلتان نمی خواهد که شما را محدود کنند و یا از پذیرش مسئولیت کارهای خودتان خودداری می کنید. مسئله ای هست که شما از رودررو شدن با آن ناراحت هستید. شما خودتان را تحت فشار و استرس می دانید و مجبور هستید که خویشتندار باشید و خودتان را کنترل کنید. برای امرار معاشتان مجبور هستید که مسئولیت های کاری تان را انجام دهید و کسانی که به شما ظلم می کنند را به خدای بزرگ وگذار می کنید. دیگران شما را قضاوت می کنند و شما می خواهید از خودتان دفاع کنید و اعتبارتان را پیش همسرتان بالاتر ببرید. تشکر از همراهیتون.
Sara : سلام وقت بخیر خانم هراتی عزیزم
با تشکر فراوان
فریبا هراتی
: سلام. انشالله برای شما خواستگار خواهد آمد و دل شما را خواهد برد و خانواده تان هم همه خوشحالی می کنند. شوهر می کنید و زندگی تان متحول خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
simin : سلام .خواب دیدم که وارد خانه ی برادرم شدم و دیدم دزد آمده. از شدت ناراحتی غش کردم .لطفا تعبیر کنید .
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز لازم است که چند نکته را به شما یاداور شوم. اول اینکه خواب دیروزتان راجع به اصلاح کردن یا موی سر بود ولی در تعبیر خواب دزد آن را ارسال کردید. هر خواب فقط باید در صفحه ی تعبیر خواب خودش ثبت شود. دوم اینکه برای اینکه تعبیر اشتباه نشود،شما نباید خلاصه تر از حد معمول خواب را ارسال کنید. الان من نمی دانم برادر شما مجرد است ، متاهل است، فرزند دارد یا خیر. و دزد برای هر شرایطی، تعبیر متفاوت دارد. اگر در تعبیر اشتباه شود، اصلاح آن را به صورت کامنت از شما نخواهم پذیرفت چون من اینجوری مجبور می شوم 15 خط تعبیر بنویسم که یکی از آنها به شرایط شما بخورد، آنهم در حالی که شما حتی 2 خط هم توضیح نداده اید. با این اندازه توضیحات شما، برادرتان از نوعی فقدان در زندگی اش رنج می برد و ممکن است ضرر مالی کند. شما نمی دانید برای او چه کار کنید. ممکن است کسی موفقیت او را بگیرد. تشکر از همراهیتون.
simin : سلام .خواب دیدم که صورت و سر شوهرم را میخواهم اصلاح کنم .لطفا تعبیر کنید .
فریبا هراتی
: سلام. شما تصمیم گرفته اید که زندگی تان را تغییر دهید و می خواهید سعی کنید که افکار همسرتان را عوض و یا تعدیل کنید که درست فکر کند، تمایلات خودش را بیشتر ابراز کند، فکرش آرامتر شود. شما می خواهید که همسرتان احساسش را بیشتر بروز دهد و در مقابل شما، خود واقعی اش را نشان دهد و تواضع و فروتنی بیشتری نسبت به شما داشته باشد. تشکر از همراهیتون.
معصومه : سلام وقت بخیر من دیروز عصر خواب دیدم یک ماشین خریده بودم و توخیابون اصلی پارکش کردم خیابونی نزدیک خونمون بعد ترسیدم رفتم تو یه خیابون کناریش که فرعیه پارکش کردم یه ۲۰۶ زرد لیمیویی بود ماشینم بعد یه دفعه دیدم دوتا مرد وارد ماشینم شدن یکی پشت فرمون نشسته بود و یکیشون کنار راننده و من بیرون ماشین بودم دستمو میکردم تو ماشین و فریاد میزدم ونمی دونستم چی کار کنم( چون تمام پولامو داده بودم و ماشینو خریده بودم تو خواب)و به دزدا میگفتم زنگ میزنم به ۱۱۰و میخواستم سریع تا نرفتن شماره بگیرم و تو خواب میگفتم درای ماشینو قفل نکرده بودم؟من که درو قفل کردم!
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که زندگی تان را به خوبی کنترل کنید و خردمندانه و روشنفکرانه اختیار کارهایتان را بدست بگیرید و به موفقیت برسید. در شرایط امروز شما شاید مجبور باشید که کار نکنید و به نوعی به مرخصی اجباری بروید و انرژی خودتان را صرف کارهای بیهوده کنید. این حالت به شما تحمیل شده و به انتخاب خودتان نیست. اما شما نگران هستید که موقعیت تان را از چنگتان در آورند یا شغلتان را از دست بدهید و هویتتان را گم کنید. تضاد ها و دوگانگی های اجتماعی ممکن است تعادل زندگی تان را به هم بزند. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
ماندانا : سلام شب و روزتون به خیر خانم هراتی عزیزم. من چندسال قبل، چندین بار این خواب رو دیدم.
خواب دیدم که خونه قدیمی پدربزرگم که سالهاست خرابش کردن و ساختنش، هنوز هست و پدرجون و مادرجونم زنده هستن و اونجا فراموش شدن. خونشون خیلی تاریکه و انگار خرابه است؛ و اونا به شدت تنها و فراموش شده هستن. مخصوصا مادرجونم. من میرم خونشون و تعجب میکنم که زنده هستن و میگم چطور زنده هستن و هیشکی خبر نداره و اینقدر دلم میسوزه از تنهایی و بی کسیشون.
(هردوشون بیشتر از 20 سال به رحمت خدا رفتن و آدمهای خوبی بودن).
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست عزیز روح چدر بزرگ و مادر بزرگتان شاد. شما به آنها فکر می کنید و خیال می کنید که مرده اند. در حالی که در واقعیت آنها زنده هستند!! حقیقت این است که کسی که فوت می شود فقط جسم او از کار می افتد و فوت می شود ولی تمام احساس عقلانیت شعور و عواطف انسان در قالب روح و در کالبد روح به زندگی خودش ادامه می دهد. متاسفانه اکثر مردم از این مسئله بی خبرند و وقتی کسی جسمش را از دست می دهد، دیگر خیال می کنند که روح او هم از دنیا رفته و آنها را فراموش کرده یا اصلا وجود خارحی ندارد. پدر بزرگ و مادر بزرگ شما حضور فیزیکی شان را در کنار شما از دست داده اند ولی روح آنها از بی تفاوتی، سردی احساس و بی توجهی بازماندگانشان نسبت به خودشان بسیار ناراحت هستند و غصه می خورند. لطفا به این مسئله توجه داشته باشید که جسم انسان بعد از مرگ کود می شود. کود گیاه می شود. حیوان گیاه می خورد. انسان حیوان می خورد... و این چرخه همیشه ادامه دارد. ولی روح انرژیست. انرژی هرگز نابود نمی شود. تشکر از همراهیتون
ماندانا : ممنون از وقتی که برای من گذاشتید.
شب و روزتان خوش
فریبا هراتی
: استدعا می کنم.
mina : سلام عزیزم
امروز صبح خواب دیدم شب هستش و من از بیرون آمدم و دارم وارد خونه میشم کلید رو انداختم در رو باز کردم وارد شدم خونه تقریبا تاریک بود دیدم داخل خانه به هم ریخته شده بود متوجه شدم دزد اومده حس میکردم تو تاریکی کسی تو خونه هست ترسیده بودم برگشتم بیرون آروم در را بستم تا گیرش بندازم از پله ها امدم پایین دیدم دزده (یک پسر جوون با لباس مشکی)تو راه پله ها سر راه من دراز کشیده و به من نگاه میکنه و میخنده و من میگفتم این چه جوری بیرون اومده خیلی ترسیده بودم
فریبا هراتی
: سلام. شما با موانع و مشکلات بزرگی در بدست اوردن اهدافتان مواجه هستید و برای شما خیلی روشن و واضح نیست که باید چه کار کنید. فکرتان شلوغ است و می دانید که برای اینکه تصمیم درستی برای زندگی تان بگیرید، باید مشکلات را کنار بگذارید و ذهنتان را روشن کنید تا راه حل مناسبی را برای حل مشکلاتتان پیدا کنید. تغییر و تحولی در زندگی شما در جریان است و باید دست به کار شوید و از منفی بافی دست بردارید. باید سعی کنید که مشکلاتتان را سریعا حل کنید و کارهایتان را به آینده معوق نکنید. تشکر از همراهیتون.
Neda : سلام خانم هراتی جان امیدوارم هر حادثه و بلا و خطری ازتون دور باشه. منتظر راهنماییهای با ارزشتون هستم خیر دنیا و آخرت رو ببینین عزیز جان.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. نشکر از دعای خیر شما. خاله ی شما هم می خواهد هویت و احترام شما را بدزدد و سعی می کند که منطقی رفتار کند در حالی که این دختر احساساتی برخورد می کند. موقعیت و شرایط و روحیات شما قویتر و بزرگتر خواهد شد و شما به اعتقادات قدیمی تان پایبنده هستید. این دختر با جادویی که می کند فقط به خودش زخم می زند و گناه و کثافت برای خودش می خرد و هرگز نمی تواند به شما آسیبی برساند اگر مطمئن باشید که دست خدا بالای همه ی دستهاست و به خدای بزرگ تکیه کنید. اما خاله تان سعی می کند که دوستانه و منطقی با شما رفتار کند ولی متاسفانه او هم می خواهد از شما بهانه ای بدست بیاورد و احترامتان یا هویتتان یا آبرو و منافعتان را بدزدد. البته او هم موفق نخواهد شد و آبرویش پیش شما و دایی تان خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
Neda : خیلی ممنون از تعبیر دقیقتون ببخشید سوال میپرسم خالم خودش هم دعا مینویسه و از لحاظ روحی واقعا مریضه میخواستم ببینم اون دیوونگی اخری که ازش دیدم تعبیر به این نیست که اخر کارش به جنون میکشه؟یا همون بی ابروییه؟معذرت که وقتتونو میگیرم
فریبا هراتی
: کسانی که به این کارها رو می آوردند احمق و دیوانه هستند که خیال می کنند جن ها می توانند به آنها کمک کنند و قدرت شیاطین را بالاتر از قدرت خداوند می دانند. اینها گناهان کبیره ای را به واسطه ی توسل به جنیان انجام می دهند که مسخ جن ها خواهند شد در اخر هم به جهنم می روند و هم شاید جنون و ضعف اعصاب بگیرند. پس هر دو حالت شاید بشود.
Neda : وای خانم هراتی یک دنیا ممنونم خیییر هر دو دنیارو ببینین دعا میکنم خودتون و خانوادتون سالم و شاد و موفق باشید.
فریبا هراتی
: تشکر عزیزم.
shiimaa : فراموش کردم اینم بگم من دختر مجرد هستم.
shiimaa : سلام خانم هراتی جانم.وقتتون بخیر.دیشب خواب دیدم در خرپشته ی خونمون بودم که دیدم سایه ایی پشت در از بالا پشت بوم دیده میشه.فهمیدم که دزده.یکم نگاه کردم دیدم دزد داره از بیرون،در بالا پشت بوم خونمون رو باز میکنه که بیاد تو.به شدت ترسیده بودم.تو دلم گفتم میتونم بزارم دزده بیاد تو و به بابام بگم دزد اومد و بگیریم دزده رو.ولی اگه چاقو داشته باشه چی.اونوقت درگیر میشن ممکنه آسیب بهمون برسونه.بخاطر همین ترجیح دادم داد بزنم بگم دزد دزد تا از بیرون بیفتن دنبالش.یه هو داد زدم دزد دزد که بابام از بیرون و حیاط افتادن دنبال دزد.از پشت بوم که نگاه کردم دو نفر بودن.یکی از دزدا پسر در حد راهنمایی اینا بود.اون یکی بزرگتر بود.من فکر نمیکردم اینا بپرن از ساختمون خونمون که 2 طبقه بود گفتم شاید بترسن چیزیشون بشه.ولی دیدم پریدن از پشت بوم پایین و فرار کردن.بابام بهم گفت چرا داد زدی دزد دزد و فراریشون دادی.گفتم اخه داشتن میومدن تو ترسیدم چاقو داشته باشن.گفتم داد بزنم برن بهتره شاید از بیرون کسی بگیره اونارو.آخری هم به دزدا گفتم الان زنگ میزنم به پلیس.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید به اوج موفقیت برسید و اجازه نمی دهید که کسی وقتتان را تلف کند و انرژی و یا ایده های شما را بدزدد، هویت شما را از شما بگیرد یا مانع رسیدن شما به موفقیت شود. دلتان نمی خواهد که کسی شما را کنترل کند و یا نظراتش را به شما تحمیل کند. خصوصا اگر این شخص کسی باشد که از موقعیت مالی بالاتری نسبت به شما برخوردار باشد و بخواهد به شما به خاطر این موقعیت مالی فخر بفروشد. بنابراین با هر موقعیتی که مانع رسیدن شما به موفقیت شود مبارزه می کنید. احتمالا برایتان خواستگاری هم خواهد آمد که او را نمی پذیرید. تشکر از همراهیتون.