تعبیر خواب دستشویی (توالت، مستراح)
محمدبن سیرین می گوید: اگر کسی درخواب ببیند که دستشویی می ساخت، دلیل کند که به جمع کردن مال دنیا، حریص و راغب گردد و نخواهد که از مال خود چیزی خرج کند. اگر ببیند که در دستشویی بول و غائط می کرد، دلیل کند که درجمیع مال غرق شود.
اگر ببیند که کسی در چاه مستراح افتد، دلیل کند مال خویش را هزینه کند و اگر ببیند که خودش در چاه توالت بیفتاد، دلیل کند که مال کسی به غضب ستاند و اگر ببیند که بیفتاد و دست و پایش شکست، دلیل کند که بلای سخت به او رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن مستراح در خواب بر پنج وجه است:
- مال حرام،
- عیش دنیا،
- خزینه،
- شروع در حرام،
- زن خادمه و حرامخوار.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Drshell : سلام. خواب دیدم که یه جای نا آشنایی هستیم که یکی از دوستان اونجا داره کفش و لباس میفروشه. و از اونجاییکه که خیلی به کفش علاقه دارم و کفش زیاد میخرم صندلها و کفش ها رو امتحان میکنم. توی اتاق پرو یه صندل یشمی میپوشم و قصد دارم که به فروشنده بگم یه سایز کوچیکترش رو میخوام ولی با همون میرم دستشویی که همونجا هست و در و دیوارش پرده است و میشینم و حسابی دستشویی میکنم و تمیز خودم رو میشورم درحالیکه سنگ توالت خیلی کثیف و آلوده است و احساس میکنم که همه دارن من رو میبینن و اونجا از هر طرف دید داره. چند دفعه بدنم با کاسه کثیف توالت تماس پیدا میکنه و حتی آبی که از شیر میاد کثیف و انگار قرمزه. انگار خونیه. نه تنها احساس میکنم از پنجره های کوچه پایین دیده میشم حتی احساس میکنم که بابام اینا که جای دیگه ای نشستن دارن من رو می بینن و اون صندل هم خیس میشه.
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی ساده و بی تکلف دارید و یا ساده لوح هستید و می خواهید که دیگران از شما حمایت کنند تا به گرمی و رفاه و آرامش بیشتری برسید. در رابطه با غرور و شرم و خجالت یا در رابطه با مسائل پولی و مالی فکرتان نگران است و با کسی صحبت می کنید که سعی می کند به شما یاد دهد که چطور رفتار کنید و چطور نگرش هایتان را عوض کنید، اعتقاداتتان را نسبت به باور هایتان عوض کنید تا بتوانید آرامش داشته باشید. شما پیش این شخص درددل می کنید و او به شما می گوید که رازدار شماست ولی اینطور نیست. شما از همه ی نگرانیها و استرس هایی که دارید با او صحبت می کنید ولی او حرفتان را همه چا پخش می کند! تشکر از همراهیتون
فرشاد : خواب دیدم سوار اتوبوس بودم از شهر زادگاهم حرکت کردیم نزدیک شهر مجاور که شدیم احساس ادرار شدید داشتم اتوبوس کنار مسجدی وایساد اکثر مسافرا پیاده شدن برا وضو و نماز صبح من سریع رفتم سراغ توالتها دیدم اکثرن پرن به سرعت گشتم تا یجا دیدم سنگ توالت وسط راهرو داره خواستم ادرار کنم چند نفر اقا و خانوم اومدن عیبم اومد پا شدم دیدم یک دستشویی خالی روبه رو کمی مدفوع انگار گفتن کار دختر بچه ای بوده رو کاسه توالت مثل ۷ .۸ تا پشگل که وقتی اومد تو دستشویی رفت پایین .و اون اقا و خانومها بنظر از یک خانواده بودن چند نفری رفتن تو دوتا دستشویی دیگه منم نشستم دیدم جام تنگه شروع به ادرار کردن کردم انگار تمومی نداشت ادرارم پاشیداونر شاید رو شلورارم هم کمی ریخت .تو خواب پیش خودم میگفتم پس کی تموم میشه این ادرار من مگه چقدر آب خوردم که فهمیدم خوابم وخودموبیدارکردم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما دوست دارید شرایط زندگی تان را عوض کنید. همرنگ جماعت می شوید و خودتان را به تقدیر می سپارید. شما نگرانی هایی دارید که بشدت احساس استیصال می کنید و می خواهید این نگرانیها از وجودتان دفع شوند ولی دوست ندارید که حریم خصوصی تان برای کسی شکسته شود و از مشکلات شما با خبر شوند. شما عصبانی هستید و دوست دارید که زودتر مشکلات تان ( احتمالا مشکلات مالی ) حل و فصل شوند و بیشتر از این نمی توانید این همه احساسات منفی را در وجود خودتان مخفی کنید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام به یک پارک با همسر و بچهها رفته بودیم وجا پهن کرده بودیم و نشسته بودیم یک خانواده شش نفری شامل پدر و مادر و دختر و دامادو پسر و عروس نزدیک ما جا پهن کرده و نشستند
سپس ما و آنها ناهار خوردیم
بعد از ناهار این خانواده از ما پرسیدند اطراف دستشویی هست که گفتم نه وبه خانه ای بردمشون که در واقعیت این خانه را تخلیه کرده بودیم و پول رهن این خانه پیش صاحبخانه مونده بود و ما شکایت کرده بودیم و خانه پلمپ بود درخواب به آنها میگفتم که سریع کارتان را انجام دهید چون ممکن است کسی از دادگاه بفهمد که من کلیدش را دارم و برایم دردسر شود
انها به من گفتند که باما اینطوری رفتار نکن چون درآینده خیلی بدردت خواهیم خورد و کمکت میکنیم
من به انها گفتم مگر شما کی هستین و خانهتان کجاس گفتند خ ادهم از آدرس فقط همین یادم مونده و انگار در ذهنم جنوب تهران میشد
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید فکرتان راحت باشد و آرامش داشته باشید. گشایش کار خواهید یافت. سعادت خانوادگی، تعادل و حس آرامش و خوشبختی به شما رو می آورد. مشکلاتتان را دفع می کنید و به دستاوردهای بزرگی در زندگی تان خواهید رسید. هم گشایش کار می یابید و هم به ثروت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون
فاطمه مومنی : سلام از زبان دختر خالم(مجرده).صبح شنبه ۲۷ شهریور خواب دیدم رفته بودم خونه دوستم که درواقع بچه کوچک داره یه گوشه نشسته بودم متوجه شدم که دسشویی کردم چون خیلی خجالت می کشیدم انگشتای بچه رو کثیف کردم که قضیه رو به بچه ربط بدم بعد دیدم که من و بچه از حمام اومدیم بیرون در حالی که خیلی تمییز بودیم بعد در حالی که قدم میزدم انگار تو حیاط منزل یکی از آشناها بودم خودم رو دیدم که در جایگاه بلندی قرار دارم زیر پام محکم بود دیوار نداشت و از گل وگیاهای سبز وشادابی پوشیده شده بود یه گوشه میز تنیس بود برای تفریح اهالی خونه.و من میدونستم که طبقه پایین یه استخر تمییز پر از آب زلال قرار داره بعد یادم اومد بررسی کنم که چجوری اومدم بالا ، به پله ها نگاه کردم سنگی و زیبا بودن و گویای این بود که من به راحتی اومدم بالا(نرم و راحت)
فریبا هراتی
: سلام. اگر منظورتان از دستشویی کردنتان این است که مدفوع تان را تخلیه کرده اید، شما پول خرج خودتان می کنید و برای بچه ی دوستتان هم کمی خرج می کنید. اما اگر ادرار کرده بودید، برای دوستتان درددل می کنید و از مسائلی که احساسات شما را جریحه دار کرده برای او حرف می زنید و دوست شما به حرفهای شما گوش می کند ولی کمتر به بچه اش توجه می کند و در نتیجه بچه ی او کمی ناراحت می شود. مشکلات شما حل و فصل خواهد شد و شروعی تر و تازه خواهید داشت. روابط عمومی شما با دیگران تقویت خواهد شد و به مقام و موقعیتی قابل اطمینان می رسید و جاپایتان قرص و محکم خواهد بود. انرژی مثبت و زنده دلی و خوش بینی نسبت به آینده پیدا می کنید. شما خیلی راحت به موفقیت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
D : سلام خانم هراتی بزرگوار لطفا نمایش نشه
فریبا هراتی
: سلام. شما حاضرید قید این خانم را به کل بزنید و برایشان آرزوی موفقیت می کنید ولی حاضر نیستید که به خاطر طمع و هوسهای آن شخص، شخصیت و اعتبار خودتان را پایین بیاورید. شما برای خودتان بیشتر از این ارزش قائلید که برای رسیدن به رفاه بیشتر، با کسی ازدواج کنید که هوسران و پست و خائن است. همسر سابق شما شاید شرایط مالیش بد شود و به ناچار به دختران شما فشار مالی وارد شود ولی می دانید که این شرایط بد اقتصادی همسرتان موقتیست. تعبیر دوم برای کثیفی توالت همسر شما این است که دختران شما احساسات منفی زیادی را در خودشان تلمبار کرده اند و شما سعی می کنید که این احساسات منفی را از آنان دور کنید و هر کاری هم از دستتان برآید برای بچه هایتان انجام می دهید. شما خانم خیلی با شخصیتی هستید که پیشنهاد آن آقا را رد کردید. خواش شما 1823 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
صفادانی : سلام لطفا خوابم مخفی بشه.تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما سر حرف خودتان ثابت قدم هستید و جایگاه محکم خودتان را حفظ کرده اید. شما می توانید نگرانی هایتان را دفع کنید ولی سعی می کنید که کاری را انجام دهید که درست است و نه کاری که به نفع شما صرفا تمام می شود. کسی که دوستش دارید هم عزمش را جزم کرده که به موفقیت برسد ولی شما را هم از یاد نبرده است. تشکر از همراهیتون.
Samane : سلام وقت بخیر
.ممنون میشم پیامم رو مخفی کنید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید احساسات منفی را از وجودتان تخلیه کیند ولی متوجه می شوید که در اطراف شما خیلی از مردم هستند که نمی توانند بخوبی زندگی شان را کنترل کرده و احساسات قوی و منفی خودشان را تخلیه کنند. خیلی ها مشکلات و نگرانی هایی دارند که حتی خجالت می کشند راجع به آنها حرف بزنند و شما اصلا نمی توانید این مسائل را تحمل کنید. تلاش می کنید که ذهنتان را از مشکلات خالی کنید و به مسائل منفی فکر نکنید. تشکر از همراهیتون.
Kaver : سلام خانم هراتی
دیشب خواب دیدم رفتم دستشویی،داشتم ادرار میکردم بلند که شدم یهویی متوجه شدم کاسه توالت یه جای دیگست پیش خودم گفتم حتمااینجاواسه ادرارواونجا واسه مدفوع.کاسه توالت از قبل کثیف بود منم با ناراحتی شلنگ اب بازکردم واونجا رو شستم سنگ توالت خیلی سفید وتمیز شد( انگاری حموم وتوالتش یکی بود یه توالت قدیمی خراب وکف توالت پراز سنگ ریز بودیعنی بجای کاشی سنگ ریزه بود) شلنگ اب نشتی داشت وشیرآبش خراب بود، پشت سرم نگاه کردم کلی گونی گندم چیده بود تعجب کرده بودم وگفتم چرا داداشم اینارو اینجا چیده ویه مقداری اب پاشیده بود روشون گفتم نکنه خراب بشن بعدش گفتم فک نکنم واخرش اهمیت ندادم واومدم بیرون داخل حیاط خونمون هم بجای کاشی پراز سنگ ریزه وگل وآب بود حیاط خیس بود.اومدم داخل خونه ،داخل خونه با بیرونش خیلی فرق داشت تمیز وخوب بود لامپ روشن بود داخل خونه خیلی روشن بود مامان وبابام وداداشم بودن به مامانم گفتم اونا که رفتن( انگاری مهمان داشتیم) پس ما کی میریم .خونه خودمون بود ولی انگاری من خودمو متعلق به اونجا نمی دونستم یا من چنین احساسی داشتم ودلم می خواست از اونجابرم ودر تمام طول خواب ناراحت وغمگین ودلگرفته بودم
خانم هراتی عزیز ممنون از تعبیرای خوبتون
فریبا هراتی
: سلام. شما دلتان گرفته و می خواهید که شرایط زندگی تان را عوض کنید. نگرانیهای مالی شما و یا نگرانیهای احساسی شما، شما را تحت فشار قرار داده. در حالی که نباید ناامید باشید و خبرهای خوشی در راه هستند، اما فعلا ظاهرا غصه می خورید و به این فکر می کنید که چطور با این همه سختی کنار بیایید. در ظاهر به نظر می رسد مشکلات شما بسیار است ولی ته دلتان امیدوار هستید و می دانیدکه حتما مشکلاتتان رو به پایان است و نباید احساسات منفی را به ذهنتان راه دهید. انشالله ثروتمند می شوید و از غم رها خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Zeinab : سلام خسته نباشید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نگرانیهایی دارید و احساس استیصال می کنید. دلتان می خواهد که مشکلاتتان را مطرح کنید، با کسی درددل کنید و یا نگرانی هایتان را از وجودتان دفع کنید و این بار احساسی شدیدی که در وجودتان احساس می کنید را تخلیه کنید. اما شما تمایل ندارید که حریم خصوصی تان شکسته شود و دیگران از افکار و یا ناراحتی های شما با خبر باشند. برایتان صحبت کردن در مورد مشکلاتتان با دیگران راحت نیست. تشکر از همراهیتون.
zia : سلام چند شب خواب میبینم میرم توالت ولی وقتی میشینم مدفوع کنم کاسه توالت پر هست و ی نفر قبل من مدفوع کرده تعبیر کنید ممنون میشم اصلا کلا چند شب هس خواب توالت و مدفوع میبینم توالت هم بیرون منزل هس داخل نیس مثل توالت عمومی
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که مشکلات اقتصادی تان حل شود، ولی اشخاص زیادی هستند که بدهی ها و اقساط زیادی دارند که پرداخت نکرده اند و اقتصاد شما هم تحت تاثیر عوامل اجتماعی، با مشکلاتی مواجه شده است. اگر شما مدفوع نمی کنید ولی فقط آن را می بینید، مشکلات مالی تان هنوز حل نشده اما اگر مدفوع کرده اید، به ثروت و رفاه مالی خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.