تعبیر خواب دستشویی (توالت، مستراح)
محمدبن سیرین می گوید: اگر کسی درخواب ببیند که دستشویی می ساخت، دلیل کند که به جمع کردن مال دنیا، حریص و راغب گردد و نخواهد که از مال خود چیزی خرج کند. اگر ببیند که در دستشویی بول و غائط می کرد، دلیل کند که درجمیع مال غرق شود.
اگر ببیند که کسی در چاه مستراح افتد، دلیل کند مال خویش را هزینه کند و اگر ببیند که خودش در چاه توالت بیفتاد، دلیل کند که مال کسی به غضب ستاند و اگر ببیند که بیفتاد و دست و پایش شکست، دلیل کند که بلای سخت به او رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن مستراح در خواب بر پنج وجه است:
- مال حرام،
- عیش دنیا،
- خزینه،
- شروع در حرام،
- زن خادمه و حرامخوار.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Alaleh : ممنون از تعبیرهای واقعا خوب وعمقی تون می خواستم ببیم اگه چند تا از تیکه های مرغ رفته باشن داخل باز هم تعبیرش همینه
فریبا هراتی
: تعبیر دیگر این می تواند باشد که اگر غذا را صرفا بلعیده باشید یعنی جلوی احساس خود را می گیرید و اینکه درسته بیرون بیاید یعنی موضوعی است که شما درک و هضم نکرده اید.
Alaleh : ببخشید تیکه های مرغ توی کاسه توالت هنوزوجود داشتند
Alaleh : سلام خواب دیدم ببخشید روی کاسه توالت نشستم که داخلش مثل یه گودال خاکی بود من فکر می کردم کاسه توالت هست ودیدم داخلش تیکه های مرغ می گفتم من اینارو موقع خوردن نجویدم که تیکه های مرغ کامل هستن و سعی می کردم با شیلنگ اب بشورم بره
فریبا هراتی
: شما به ثروت زیادی خواهید رسید . :)))) تشکر از همراهیتون.
Hani : خیلی ممنونم از شما خانم هراتی عزیزم انشالله خدا همیشه و در همه حال همراه و پشتیبان شما باشه.
فریبا هراتی
: مرسی گلم.
Leyla : سلام. خسته نباشید
من از ساعت 12خوابم ارسال شده وهنوز در سایت قرار داده نشده؟
ممنون میشم رسیدگی کنید...
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز خواب شما 6 دقیقه پیش ارسال شد. تعداد کاربران بسیار زیاد است و بنده تنها معبر سایت هستم به هیچ وجه هیچ خوابی بی جواب نخواهد بود و همه خوابها همیشه به نوبت پاسخ داده می شوند. لطفا صبور باشید و تذکر و پیام مجدد نفرستید. تشکر از همراهیتون.
Leyla : سلام، خسته نباشید
خواهرم خواب دیدن رختخوابشو گرفته تو دستش و به برادرم میگه میخام برم پیش لیلا بخوابم و از یه عالمه پله میاد بالا که خیلی هم بالا بوده و میرسه به دستشویی که میره داخلش، من هم اونجا بودم، رختخوابمو پهن کرده بودم، انگار خوابیده بودم (بیداریو خواب بودنو یادش نمیاد اما انگار تو رختخوابم بودم) خواهرم کنارم تشکشو پهن می کنه که بخوابه(ما هردو داخل دستشویی خوابیدیم)
که بیدار میشن از خواب
مرسی از تعبییر خوابتون...
فریبا هراتی
: سلام. هم شما هم خواهرتان به مقام و جایگاهی بالا در زندگی خواهید رسید و در ثروت و لوکس و رفاه زندگی می کنید و همفکر هم و دوستان خوبی برای هم باقی خواهید ماند. تشکر از همراهیتون.
marjan444 : ممنونم
marjan444 : سلام وقت بخیر
من دیشب خواب دیدم که تو یه راهی دارم میدوم و لباس ورزشی تنمه و انگار میدونم به کجا میرم ... و راهی که میرفتم زیبا بود مثل جنگل و تو راه ادمای دیگه رم میدیدم بین راه خواستم برم دستشویی عمومی که دیدم دستشویی تمیز نیست و مدفوع گیر کرده خواستم سیفون رو بکشم ولی خراب بود ، اومدم برم دسشوییه دیگه که یه دختر از اونجا اومد بیرون ازش پرسیدم تمیزه گفت من متوجه نشدم تاریکه ...
خانوم هراتی عزیز زیاد به این خواب کنجکاو نبودم ولی دو شبه در مورد دستشویی و مدفوع خواب میبینم برا همین کنجکاو شدم تعبیرشو بدونم ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای رسیدن به اهدافتان تلاش می کنید ولی خیلی به خودتان سخت می گیرید. شما باید به ریسک های موجود در اهدافتان خوب توجه کنید و اگر ارزشش را داشت، ادامه دهید. شما باید حقوق و قدرت خودتان را در یک موقعیت قوی کنید. شما دنبال منابع مالی هستید و مدفوع و دستشویی رسیدن به مال و ثروت است منوط به اینکه ادارا یا مدفوع کنید. تشکر از همراهیتون.
پرستو : سلام وقت بخیر، من چند روز پیش خواب دیدم همراه یکی از دوستانم در حال فرار هستیم از دست چند نفر که اصلا اون ها را تو خواب نمیدیدم ، یک خونه یا یک فضای سر بسته خیلی خیلی بزرگ و تو در تو بود ما هر دری را که باز میکردیم و میرفتیم دستشویی بود یکجا فرنگی یک جا ایرانی یک جا کثیف یک جا تمیز ، در نهایت رسیدیم به یک سالن خیلی بزرگ که دستشویی های ایرانی کنار هم بدون فاصله بودن خیلی هم تعدادشون زیاد بود من از یک در اتاق وارد شدم و از در دیگه اش که ته سالن بود باید خارج میدم اما از همه این دستشویی ها باید عبور میکردم و چون خیلی کثیف بودن و پوی بد میداد با حالت تهوع و لباس هام را جمع کردم و رفتم اما هرچقدر تلاش میکردم کثیف نشم باز هم یکم پاهام کثیف میشد در نهایت با کلی سختی از اتاق خارج شدیم و رسیدیم به یک حیاط کوچیک ولی سر سبز. ممنون میشم تعبیر خوابم را بگین
فریبا هراتی
: سلام. شما از یک موقعیت یا نگرش محدود کننده فرار می کنید و می خواهید به خوشبختی برسید و تنها مانع سر راه شما بی پولی است و خوب برای شما موقعیت های بسیار زیادی برای کسب ثروت به وجود خواهد آمد و شما تا می توانید و خواسته یا ناخواسته به ثروت خواهید رسید و به اهداف خود می رسید. تشکر از همراهیتون.
Pardis : با عرض سلام و ادب، خواب دیدم منزل یکی از دوستان خانوادگی مون رفتم( سالهاست که من ندیدم شون). بلند می شم که برم دست شویی ولی هر چی می گردم دست شویی ندارن چون اون جایی که تو منزل شون دست شویی بوده رو دیگه ازش استفاده نمی کردن و روی دست شویی رو پوشونده بودن. جای دیگه ای هم نداشتن. بعد منزل یه آشنای دیگه رفتم( که با هاشون مرتب رفت و آمد داریم) ولی اونجا هم دست شویی شون یه توالت فرنگی ، وسط خونه بود بدون این که هیج دری داشته باشه و دیواری دورش باشه کاملا باز باز بود. باز دیدم که این طوری هم معذب هستم و تهایتا جایی رو پیدا نکردم که دست شویی برم. ممنون می شم تعبیرش رو بفرمایین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید با کسی درد دل کنید و احساسات منفی خودتان را رها کنید و یا مشکلات مالی دارید که می خواهید حل و فصلش کنید. نمی توانید با کسی که سالهاست ندیده اید راحت درد دل کنید و یا با کسی که فرهنگش از بعضی لحاظ فکری به شما نمی خورد راحت باشید و هر چیزی را بگویید. شاید هم می ترسید که حرفی که می زنید پخش شود و او رازنگه دار شما نباشد. نهایتا احساستان منفی تان را نزد خودتان نگه داشته اید. تشکر از همراهیتون.