کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دعوا (جدال)

تعبیر دعوا و جدال در خواب، دوستی و رفاقت در بیداری است. اگر خواب ببینید با عده ای دعوا می کنید دوستان فراوانی خواهید یافت و اگر مشاهده کنید که شما دسته جمعی با یک نفر سرگرم جنگ و دعوا هستید، انسان شریفی سر راهتان قرار می گیرد که همه مشتاق دوستی با او می شوند.

تعبیر دعوا با آشنا یا غریبه

اگر دعوا منحصر به عصبانیت و ابراز خشم باشد و با کسی دعوا کنید که او را نمی شناسید، از خویشاوند و عضوی از فامیل، آزردگی پیدا می کنید که بعد به صلح و دوستی می انجامد ولی اگر آن که با او دعوا می کنید آشنا و از اعضای خانواده بود، و او بود که با شما دعوا می کرد، از طرف بیگانه ای به شما خیر و نیکی می رسد و اگر شما با او دعوا می کردید شما هستید که به دیگری محبت و خدمت می کنید که ناآشنا و غریبه است. اگر دیدید دو نفر با هم دعوا می کنند، موردی پیش می آید که خوشحال می شوید.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

450 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

آنا جلالزده

آنا جلالزده : سلام.خواب دیدم توخونمون دارم با مامان دعوا میکنم ورلضی نمیشدن که من با عشقم ازدواج کنم خیلی سرصدا بالا گرفت بابا فهمید وکلی دعوا کرد گفت من گفتم۱ بار اجازه نمیدم با این پسر دعوا کنی کلی دعوام کردن چرا دست از پسره برنمیداری بمیریم هم راضی ب ازدواج با این نمیشیم ومن فقط گریه میکردم.انگار عموم امد خونمون دید دارم گریه میکنم بغلم کرد گفت چی شده چرا نمیزارید بابا نمیدونم چی بهش گفت دیگه ساکت شد وحمایت ازم نکردانگار توشهر با پسره قرار گذاشتم با فاصله توشهر ازهم راه میرفتیم کسی نبینه ویجاازخوابم هم انگار پسره فهمید خانوادم راضی نیستن چشاش پراشک شد و داشت به باباش میگفت دختر رو بهم نمیدن انگار توخواب واقعا بهم نرسیدیم وحال هردوتامون بد بود.تو دنیا واقعی پسره امدخواستگاریم وجواب منفی دادن خانوادم راضی نیستن ولی همو هنوز میخوایم وارزومون رسیدن بهمه

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۲:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احساسات شما در خوابتان مطابق با احساسات تان در بیداریست و شما به شدت از اینکه خانواده تان با ازدواج شما و کسی که دوستش دارید، مخالفت می کنند، ناراحت هستید. اگر این خواب را دیشب یا پریشب دیده باشید، تعبیر این است که خانواده ی شما خیال ندارند تصمیمشان را مبنی بر جدایی شما از هم، عوض کنند. فرهنگ خانواده ی شما هم به شما این اجازه را نمی دهد که آزادانه برای ازدواجتان تصمیم بگیرید. پس شما و کسی که دوستش دارید، در شرایط حاضر می خواهید پنهانی با هم در ارتباط باشید و صبور باشید تا شاید خانواده تان شرایط او را بپذیرند. شاید در آینده شرایط او عوض شود ولی خوابتان گویای این مسئله به صورت قطعی نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۲۷:۴۰
Vahideh

Vahideh : سلام عزیزم

دیشب خواب میدیدم (لطفا مخفی باشه)

پاسخ
لینک۲۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۷:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما می خواهید که افکار منفی و نگرانی هایتان را از ذهنتان پاک کنید و درک درست تری از شرایط داشته باشد و برای رسیدن به زندگی بهتر، شور و شوق زیادی در وجودتان هست. شما شخصیتی پاک و با کرامت و صلح طلب و آرام دارید ولی مادرتان تحت تاثیر شرایط بد قدیم و دلشوره هایی که نسبت به آینده تان دارد و با توجه به فرهنگ قدیمی تر خودش، نمی تواند به راحتی با این مسائل کنار بیاید و اعصابش احتمالا ضعیف شده و به شما گیر می دهد. این شرایط در خوابتان هم کشیده شده. شما اما می دانید که تقصیر از شما نیست و برنامه ای که برای زندگی تان ریخته بودید، در واقع بد نبوده ولی به هر جهت، با توجه به اوضاع در گذشته شما نتوانسته اید که خواسته هایتان را به چنگ بیاورید. شما گاهی برنامه های خودتان در گذشته را توبیخ می کنید و نه رفتار مادرتان در زمان حال را! نباید اجازه بدهید که مادرتان برای آرام شدن، خشم و اضطرابش را به شما انتقال دهد. پدرتان هم مثل گذشته رمق زیادی برای بحث و ارتباط با دیگران ندارد و هر چند که دوست دارد از کارهایتان با خبر باشد ولی خونسردتر از گذشته رفتار می کند. شما می توانید خودتان مثل یک مرد از پس خودتان برآیید ولی ادعای قوی بودن ندارید و منیت به خرج نمی دهید. زندگی علی هم مورد تمسخر دیگران قرار گرفته. مادرش دوست و آشنای زیادی ندارد و احساس تنهایی می کند. مرموزانه تر از گذشته رفتار می کند و حرفش را به کسی نمی زند. آنها نمی توانند احساساتشان را کنترل کنند و زود عکس العمل منفی به هم نشان می دهند. حتی طاها تمام حرفهایش را نمی گوید و اضطراباتش را در خودش مخفی می کند. دختر او هم به شدت عصبیست. آنها احساس می کنند که دارند می گندند و زندگی راکد و ثابت و مزخرفی دارند. از جهتی دیگر علی وانمود می کند که شرایط را بخوبی ارزیابی می کند و روی همه ی کارها تسلط دارد و آقای خانه ی خودش است. شما دوست دارید که افکارتان را با ویدا مطرح کنید. خواب شما 2234 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۲:۵۸
Lia

Lia : نمیدونم دعوا سر چی بود

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۹:۴۷
Lia

Lia : با سلام خواب دیدم مثل همیشه خانم هراتی عزیز ممنون از تعابیر خوبتون.لطفا صورت خواب نمایش داده نشه

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۸:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خانواده ی پدری شما سر مسائل مالی با هم بحث و گفتگو خواهند داشت. شاید مسئله ی ارث مطرح است و عموی شما سعی می کند که برایتان نقش بازی کند و دستاوردهای مالی موجود را با استفاده از تمول مالی اش، جور دیگری جلوه دهد. شما اما می خواهید که ثروت به عدالت بین شما تقسیم شود و نمی خواهید که دیگران خودخواهانه رفتار کنند. اگر مسئله ی مالی در شرایط حاضر مطرح نیست، خواب می تواند مربوط به گذشته باشد. زن عموی شما از شما به شدت عصبانیست ولی نمی خواهد که همه ی افکارش را با شما مطرح کند. او نمی تواند نظراتش را به شما تحمیل کند. پسر او که خودکشی کرده در خوابتان استعاره ای از زندگی شکست خورده ی اوست و اهدافی که او هرگز نتوانسته است عملی شان کند. در واقع زن عموی شما عقده ی حقارت دارد و به خاطر شکستی که در زندگی اش خورده، می خواهد تلافی اش را سر شما درآورد و به حقوق شما تعدی کند. او ذاتش پلید و گناهکار است. شما آرزو دارید که روزی از شر این افراد در زندگی تان راحت شوید و آزادانه برای آینده ی خودتان تصمیم بگیرید. خواب شما معادل 1222 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۶:۵۵
محسنم

محسنم : سلام خسته نباشی خانم هراتی
لطفا خواب نشون ندید
من دیشب خواب دیدم ک توی خونه تنها خوابیدم ، شب هم هست. بعد دونفر میان داخل خونه ک من خوابم . بعدش میان بالا سرم میخوان دست و پامو ببندن ک از خواب بیدار میشم و مقاومت میکنم جلوی بستن دست و پام
توی دنیای واقعی من یک بار با یکی از اونا درگیر شدم و ب صورت ظاهری آشتی کردیم
و یکی دیگ از اونا هم تو دنیای واقعی با من خیلی گرم میگیره ولی ب صورت ظاهری هست کارش

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۱:۰۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما نگران هستید که این دو نفر برایتان دردسر درست کنند و مانع رسیدن شما به موفقیت بشوند. برای دفع شر صدقه بدهید چون ممکن است خوابتان هشداری برای این مسئله باشد که آنان می خواهند برای شما مانعی درست کنند. منوط به ارتباط تان با آنها این موانع می تواند متفاوت باشد. اگر آدمهای خطرناکی هستند برای دفع شر بگویید برایتان یک مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۰۵:۲۸
مریم زارع

مریم زارع : شارژ شد ممنون میشم تعبیر کنید

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۰:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : تشکر. در نوبت هستید.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۳۱:۳۹
مریم زارع

مریم زارع : ‌سلام.وقت بخیر.من ساعت تقریبا سه خوابیدم تا ساعت شیش ک با صدای زنگ گوشیم بیدار شدم.ما کلا با خانواده پدریم رابطمون خول نیست، یکی از عموم هام با یکی از خاله هام ازدواج کرده ک ی دخترش هم سن منه اونم مثل من معلمه باهاشون اختلاف داریم سر ارث وـمیراث ک عموم ناحقی میخواد بکنه کار ب شکایت و اینام کشیده.خوابم از اونجایی یادم میاد ک بابام گم شده بود داشتم تو خیابونا دنبالش میگشتم با مامانمم به اختلاف خورده بودن دعواشون شده بود.بعد صحنه ی دیگه ای ک یادم میاد خونه ی خالم بودیم (همون ک باهم اختلاف داریم) مهمونی بود چن نفر دیگه ام بودن یهو یکی از خاله هام ک رابطمونم باهاشون خوبه انگار ک یچی تو دلش مونده باشه برگشت بهم گفت تو معلمی قبول نشدی سهم کوثرو (دختر عموم با اینکه اونم معلمه) دادن به تو! من گیج شده بودم یه حرفایی بهم زدن گفتن تو بچه ی پدر مادرت نیستی وقتی ب دنیا اومدی انقدر زشت بودی و درست ضعیف بود ک واسه اینکه نمونی روـدستشون سهمیه قبولی کوثرو دادن ب تو ک حداقل بخاطر شغلت یکی بیاد باهات ازدواج کنه.به قدری خوابم برام وحشتناک بود ک بهش فکر میکنم تپش قلب میگیرم.
‌بعد دیدم مامانم رفت ، بابامو پیدا نمیکردم ازش بپرسم.‌از اون یکی خالم میپرسیدم دلش برام میسوخت چیزی نمیگفت فقط بهم گفت زنگ بزن داییت (داییم ی بار جدا شد بعد ازدواج کرد)میگفت زنداییت وقتی میخواسته جواب مثبت بده از داییت تعهد گرفته میگفت داییت رفته تو مصاحبه شهادت داده ک تو قبول شدی برای معلمی نمیدونم دقیق یادم نیست یه همچین چیزایی بود ولی اینا بهم ربط نداره، زنگ زدم بهش گفت اره تو رتبه ات خیلی پایین بود.تو خوابم پدر بزرگم زنده بود یا من حس میکردم میتونم باهاش حرف بزنم رفتم پشت بوم خونشون ی جایی پر از پرنده های سیاه و زشت مثل بوقولمون با اینکه از پرنده خیلی میترسیدم ب قدری تو شوک بودم ک نفهمیدم رفتم بین اون همه پرنده بعد بابا بزرگمو دیدم سیگار میکشید انگار موهای سرش تیکه ای ریخته بود (پدر بزرگم سیگاری و کچل بود) یادم نیست چیا گفتیم برگشتم خونه عموم دیدم همه رفتن من هیچکیو نداشتم، فقط خالم(همونی ک باهاشون دعوا داریم)با یکی از عمه هامـ و دوتا از دخترعمه ی های مامانم بودن به خالم گفتم یعنی من خیلی زشت بودم طفلی بغض کرده بود دلش برام میسوخت گفت نه ولی اون عمه ام ک چهره ی زشتیم داشت توـخواب گفت اره.دختر عمه های مامانمم بهم دلداری میدادن، ولی من انگار همه چیمو از دست داده بودم هیچ ارزشی نداشتم،خانوادمو شغلی ک برای من نبود و دختری ک زشت بود و درسش ضعیف، ی مشت شامپو نرم کننده ریخته بودم تو دستم ب خالم گفتم ببین دیگه هیچی ندارم همین مویی هم ک دارم داره تیکه تیکه کنده میشه، و موهای سرم تیکه ای ب شکل دایره ریخته بود یا نمیدونم سالم بود میگفتم باید حداقل موهامو نگه دارم.تو خواب حالم خیلی بد بود.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۳۰:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. پدر شما نگرش خودش را نسبت به اهدافش گم کرده و شاید در مورد مسیری که در زندگی پیش می گیرد نگران و نامطمئن است. او و مادرتان به خاطر بعضی مسائل و روش انجام کارها، اختلاف نظر دارند. خاله ی شما تلاش می کند که شخصیت و روحیه ی شما را تضعیف کند تا شما خودتان را دست کم بگیرید. ولی یادتان باشد که هیچوقت، آدم عاقل به سگی که مرده است لگد نمی زند! اگر دشمنی شان را نسبت به شما با بیان حرفهای خصمانه و احمقانه بیان می کنند، به این خاطر است که شما شخصیت بزرگی دارید و از شما می ترسند. نگران هستند که شما اعتماد به نفستان قوی باشد و علیه ایشان کاری انجام دهید. شما نمی توانید به راحتی از تصمیمات و افکار پدرتان در خصوص دعواهای خانوادگی با عمویتان با خبر شوید و سعی می کنید که از خاله تان راهنمایی و مشورت بگیرید و نظر او را جویا می شوید. دایی شما نسبت به شما مهربان است و اگر کمکی از دستش بربیاید دریغ نخواهد کرد ولی دایی در خوابتان به فرهنگ و اصالت شما هم تعبیر می شود و این یعنی اینکه شما بخاطر اصالت و فرهنگی که دارید، توانسته اید در زندگی تان پیشرفت کنید! پس خودتان را دست کم نگیرید. روح پدر بزرگتان شاد. او از مشکلات شما با خبر است و به خاطر اختلافات شما غصه می خورد. افراد زیادی هستند که از برکت وجود پدربزرگتان به مقام بالا و قدرت رسیده اند ولی اینها صداقت ندارند و نمی توانند درست فکر کنند. پدر بزرگ شما از اینکه وراث او به ناحق با هم دعوا می کنند، احساس استیصال و تنهایی می کند. عمه ی شما بیشتر از خاله تان از وجهه ای که شما از خودتان نشان می دهید بدش می آید ولی خاله تان محبت بیشتری به شما دارد و می داند که شما شخصیت بدی ندارید. شما سعی می کنید که به اعصابتان مسلط باشید و خونسردی تان را حفظ کنید ولی رابطه تان با فامیل به مرور زمان کمتر و کمتر می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۱۰:۲۴
نگار

نگار : سلام
دیشب خواب دیدم خواهرم که خونمون چند ماه قهره رفته بود خونش و دوتا ساک پر کرده بود لباساشو اورده بود و گریه میکرد با صدای بلند جوری که من دلم میخواست شوهرشو بزنم بعد از یکی دو ساعت شوهرش اومد دم در و میخواست با اون شوهر خواهرم دعوا کنه که من و شوهر خواهرم بابام شوهر اون خواهرمو خیلی زدیم جوری ک زیر پاهامون بود لطفا تعبیر کنید بغیر این شب دو شب پیشم خواب دیدم خواهرم گریه میکنه خیلی
با تشکر

پاسخ
لینک۲۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۶:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما دلتان برای خواهرتان می سوزد و انتظار دارید که او احساسات منفی اش را در وجود خودش مخفی نکند بلکه این احساسات را بروز دهد. خواهر شما تجارب سختی در زندگی داشته و هر جور رفتار کرده که زندگی اش را خوب کند موفق به اینکار نشده است. مسائل حل نشده ای بین شوهر او و خانواده ی شما وجود دارد و اینکه همسرش را می زدید به این تعبیر است که شما می خواهید که او شخصیتش را عوض کند. سعی می کنید که دیدگاه ها و نظراتتان را به او تحمیل کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۲:۱۱
Rezvanin

Rezvanin : سلام.بعد نماز خواب دیدم مخفی بمونه

پاسخ
لینک۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۴۸:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما فکرتان به شدت ناراحت است و به انتخابهایی که پیش رو دارید نگاه می کنید. افکار شما از رفتارتان مشخص است و نمی توانید فکرتان را مخفی کنید. شما نمی دانید که چطور باید هدفتان را دنبال کنید. شما نگرشتان را نسبت به اهدافتان گم کرده اید و مطمئن نیستید که کاری که می کنید درست است یا نه. شما سعی می کنید که خودتان را قوی نگه دارید و افکارتان را متمرکز کنید. احتمالا بین اهداف و یا روش های مبارزه شریفی و سلیمانی تفاوت های زیادی وجود دارد! شهید علی الهادی می خواهد که معتقدین به او، برای اهدافشان بهتر برنامه ریزی کنند و سر حرفشان بایستند. اما شما در عین حال از جنگیدن خسته شده اید و می گویید که پس مردم عادی چه؟ آنها که بی گناه کشته می شوند و قربانی شرایط هستند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۱:۵۲
سحرم

سحرم : سلام خانم هراتی عزیز ممنونم

پاسخ
لینک۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۸:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. کسی شما را دوست دارد و شما او را دوست ندارید و این شخص از این جهت اعصابش ناراحت خواهد شد. اما کسی که شما دوستش دارید و فکر می کنید که او شما را دوست ندارد، بعد از مدتی به شما توجه می کند و شما از این جهت شوکه می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۲۵:۱۰
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.