تعبیر خواب دعوا (جدال)
تعبیر دعوا و جدال در خواب، دوستی و رفاقت در بیداری است. اگر خواب ببینید با عده ای دعوا می کنید دوستان فراوانی خواهید یافت و اگر مشاهده کنید که شما دسته جمعی با یک نفر سرگرم جنگ و دعوا هستید، انسان شریفی سر راهتان قرار می گیرد که همه مشتاق دوستی با او می شوند.
تعبیر دعوا با آشنا یا غریبه
اگر دعوا منحصر به عصبانیت و ابراز خشم باشد و با کسی دعوا کنید که او را نمی شناسید، از خویشاوند و عضوی از فامیل، آزردگی پیدا می کنید که بعد به صلح و دوستی می انجامد ولی اگر آن که با او دعوا می کنید آشنا و از اعضای خانواده بود، و او بود که با شما دعوا می کرد، از طرف بیگانه ای به شما خیر و نیکی می رسد و اگر شما با او دعوا می کردید شما هستید که به دیگری محبت و خدمت می کنید که ناآشنا و غریبه است. اگر دیدید دو نفر با هم دعوا می کنند، موردی پیش می آید که خوشحال می شوید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
خانوم م : سلام من با پسری که سیاه و بدون مو می باشد برای ازدواج در ارتباط هستم البته هنوز هیچ چیزی رسمی نشده تا اینکه دیشب که شوهر خواهرم که از ماجرای ارتباط من و این آقا هیچ اطلاعی نداره گفت که خواب دیدم تو سوار یه اتوبوس شدی که منم (ینی شوهر خواهرم خودش ) توش بودم و رفتی ته اتوبوس که یه عده پسر بودن پیش یه پسر سیاه پوست بدون مو نشستی و اونم مزاحمت شده منم اومدمو برای دفاع از تو تا جایی که تونستم زدمش و از صورتش خون اومد ، به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟ممنون
فریبا هراتی
: سلام. خوب رابطه شما در خواب به شوهر خواهرتان الهام شده و سوار شدن به اتوبوس، یعنی در مسیری از زندگی با شوهر خواهرتان همراه خواهید شد و در این مسیر، او با آن پسر سیاه پوست که شما را دوست دارد، آشنا خواهد شد و با هم دوست خواهند شد. در این دوستی، آقایی که با شما رابطه دارد، ایشان را مهمان می کند و پول خود را خرج او و شما می کند.
د.م : سلام. خواب دیدم با خواهر بزرگترم که آمده خانه ما دعوای سختی کرده ام. تعبیر این خواب چیه؟ اصلا هم تو فکرش نبودم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما علاقه و محبت بیش از حد شما و خواهرتان به یکدیگر است. اینکه ایشان به شما محبت خواهند کرد و خیر و لطف به شما خواهند داشت. در ضمن زن دنیا هم هست و دنیا به شما رو خواهد آورد.
روشن : چند سال پیش همین همسایمون مریض بود و مامانم براش روضه نذر کرد و اون همسایمون خودش هرسال روضه رو میگیره. البته با عمومم خیییلی مشکل داریم.توی خوابمم مامانم گف من دو روز از این روضه رو نذر کردم،من توی خواب یاد نذرش افتادم ک واسه همسایمون کرده.الان تعبیر خواب عوض میشه؟؟
فریبا هراتی
: نه تعبیر همان است که عرض کردم.
روشن : سلام.من خواب دیدم ک رفته بودم روضه همسایمون.یه پیرزنی هم ک مادرشهیده و فوت کرده وارد مجلس شد.بعد از چند دقیقه عموم ک آدم پرخاشگریه اومد و ب اون پیرزن گف تو حق نداری اینجا بمونی وشروع کرد ب دعوا.مادر منم بهشون گف اصلا دو روز از این روضه رو من نذر کردم تو دخالت نکن.میشه لطف کنید تعبیر خوابمو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما باید برای گرفتن حاجتی که در دل دارد، 2 روز نذر کند که روضه برقرار کند و یا خرج آن را به کسی که می تواند بدهد تا او روضه را برقرار کند و در آن روضه از مادر شهید یاد کنند و بگویند ثواب این روضه به روح او هم برسد. این نذر احتمالا راجع به موضوعی خواهد بود که عموی شما در آن دخیل است. مثلا نذر اینکه رفتار ایشان با شما خوب شود یا دست از آزار شما بردارد. چون بعد از اینکه این نذر را ادا کردید، رفتار عمویتان خوب و مهربان خواهد شد.
صادق : سلام
من با یک کسی تقریبا سه سال هم اتاق بودم و دو سال آخر باهم جنگ و جدال داشتیم ، الان ساعت ٨ صبح هست البته ساعت دو خوابیدم و خواب دیدم که اون یارو وارد اتاق میشه و منم روی تخت اون نشستم چون مهمان داشتم جا نبود ، دعوا شروع شد تا اینکه با چاقو به من حمله کرد که چاقو رو از دستش گرفتم بعد اون یارو رفت پشت پنجره از آنجا به من فحش و ناسزا میگفت .
بعضی ها که در اتاق بودند طرفدار او بود و بعضی هم بی طرف ، بالاخره من گفتم که آخر این ماه من از این اتاق میرم بیا حالا داخل بحث آنجا تمام شد . البته الان یک قسمت دست و انگشتام درد داره چراکه در خواب روی چاقو حمله کردم و اونو گرفتم کمی زخمی شدم ولی خون ندیدم.
فریبا هراتی
: سلام. آن شخص گاهی از شما یاد می کند و در دل می گوید بیخود با او دعوا می کردم چون از خیلی های دیگر، انسان بهتری است و کاش دوستی خود را با او حفظ می کردم. یک سری از جزییات خواب شما هم به شرایط روحی و خاطره های شما از آن شخص بر می گردد که تعبیری ندارد.
م : خواب ديدم مادر و مادربزرگ كسي ك ب خواستگاريم اومده بود دوماه پيش ، اومده دم خونه ما ودارن با صداي بلند باخانوادم بحث ميكنن كه دختر شما خوب نيست و فلان ...البته در شرايط واقعي هم يه مقدار نارضايتي داشتن نسبت ب ازدواج ما باهم. تعبيرش چيه؟
فریبا هراتی
: اینکه ایشان با صدای بلند با خانواده تان بحث می کردند، به این تعبیر می شود که ایشان با زور متقاعد شده اند که شما برای پسرشان خوب هستید ولی خودشان کسی دیگر را برای او در نظر گرفته اند. صدای بلند در خواب به رقابت تعبیر می شود و بحث آنان هر چند به این تعبیر می شود که می گویند که شما را قبول دارند، اما بهتر است کمی تامل کنید و از اول خوب فکر کنید که از پس این بر می آیید که به خانواده ای وارد شوید که شما به صورت صد در صد در دلشان جای ندارید یا نه!!
مهرداد : سلام،خواب دیدم یک دوست قدیمی با سه نفر که نمیشناسم به خونه من اومدن و بعد از مدتی که با هم بودیم رفتن فردا اون روز به سراغ دوستم رفتم و بهش گفتم دوست ندارم به خونه من بیاین چون من متاهل هستم و شما مجرد مخصوصا که من دوستای تو رو نمیشناسم رو کرد به یکی از همون دوستاش وگفت حسابش رو برس و رفت، من با اون شخص درگیر شدم و بدجوری زدمش یدفعه دیدم رفت و یه قمه اورد و من فرار کردم و زنگ زدم پلیس که اومدن گرفتنش و دیدم از شدت جراحت سرش رو باند پیچی کرده لطفا بگید تعبیرش چیه، ممنون از لطفتون.
فریبا هراتی
: سلام. دوست شما همراه سه نفر مرد به خانه شما آمده و مرد غریبه در خواب به کارساز و مشکل گشا تعبیر می شود. انشالله کار شما بسیار خوب خواهد شد و مشکلاتتان هم حل و فصل خواهد شد. دعوای شما با دوست او به معنی رسیدن به موفقیت و پیروزی در زندگی است. پول زیادی به دست خواهید آورد. زخم در خواب منفعت و پول است. پلیس نیز گشایش و دوری از مشکلات است. تشکر از همراهیتون.
نادیا : خواب دیدم به کسی که دوسش دارم پیام دادم و اشتباهی اونو به یه گروه دعوت کردم .اونم با من بحث کرد و خیلی ناراحت شد و هی میگف چرا ولم نمیکنی از من بکش بیرون.یه قسمت دیگه خواب هم دیدم از در اومد داخل نشست کنارم منم از عمد بهش توجه نمیکردم.
فریبا هراتی
: دوست شما از اینکه به او توجه می کنید بسیار خوشحال خواهد شد و شما نیز از اینکه او کنار شماست لذت می برید ولی هر دوی شما انسان های مغروری هستید که در ابراز احساسات نسبت به هم ضعیف عمل می کنید.
نازنین : سلام.من خواب دیدم که با خانواده مادریم که مدتی است اختلاف داریم بحث و جدل میکنم و موضوعی که باعث این اختلاف شده رو با عصبانت توضیح میدم و آنها اصلا به حرفای من توجه نمیکنن....تعبیرش چی میتونه باشه
فریبا هراتی
: سلام. دعوا در خواب به آشتی در بیداری تعبیر می شود. انشالله با آرامش و ملایمت مشکلات شما حل می شود.
نسترن : ساام من خواب دیدم شدیدا با پدر مادرم سر مسئله ازدواج و نارضایتیشون دعوا دارم حتی کتک و کتک کاریم هست از طرف هم پدر هم مادرم تو زندگی واقعی هم همین بحث ها رو داریم که باعث ناراحتی من میش خیلی خواب اشتفه ای بود میشه منو راهنمایی کنید
فریبا هراتی
: سلام. همانطور که خودتان نوشته اید، این خواب انعکاسی از تفکرات شما در بیداری است . دعوا در خواب در واقع محبت در بیداری است و کتک کاری هم به حمایت تعبیر می شود. ولی در این مورد خاص شما، فقط می توانم این را عرض کنم که عشق موجب می شود تا آدم خیلی واقعیت ها را نخواهد ببیند و آنها را مثل آشغالی که روی فرش هست، به زیر آن جارو کند!! اما این آشغالها و نکات منفی روابط، کم کم سرک کشیده و به بیرون می آیند ولی باید بدانید که سختی های دوران مجردی پیش سختی های دوران طلاق، اصلا سختی به حساب نمی آیند!!