تعبیر خواب دمپایی
اگر کسی در خواب ببیند که دمپایی تمیز و مرتبی بر پا دارد، یا ازدواج می کند و یا به سفری پر سود می رود و اگر دمپایی او سوراخ و خراب بود، در کارها فرو مانده می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن دمپایی در خواب سه وجه است:
- زن،
- کنیزک،
- سفر.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دمپایی نو خرید و در پای کرد، دلیل که زنِ معاشر خواهد. اگر در وقت رفتن یک دمپایی او بیفتاد، دلیل که از برادر و خواهر جدا شود. اگر دمپایی او سوخت، دلیل است زنش بمیرد.
تعبیر خواب گم شدن دمپایی
گم شدن دمپایی به معنی جدایی از خانواده مانند خواهر و برادر یا همسر است. همچنین ممکن است که بیننده خواب یک مورد کاری را از دست بدهد.
تعبیر خواب دمپایی خریدن
اگر کسی خواب ببیند که دمپایی سالم و زیبایی می خرید، ازدواج می کند و یا به سفری پر سود می رود.
تعبیر خواب دمپایی پاره
دمپایی پاره داشتن و یا پوشیدن در خواب، نشانه فروماندگی از کارها و یا داشتن همسری ناشایسته و نامناسب است.
تعبیر خواب دمپایی لنگه به لنگه
داشتن دمپایی لنگه به لنگه به معنای جور نبودن اوضاع زندگی زناشویی و یا بهم خوردن برنامه های کاری در زندگی است. همچنین شریک کاری و یا زندگی شما می تواند عقاید کاملا متضادی با شما داشته باشد که این موجب شکست در زندگی یا کار خواهد شد.
تعبیر خواب دمپایی آبی
رنگ آبی در خواب نشانه رویا ها و آرزوهاست. اگر خواب ببینید دمپایی آبی خریده اید یا پوشیده اید، به همسری که ایده ال شماست خواهید رسید و یا به سفری رویایی که آرزوی شماست خواهید رفت.
تعبیر خواب دمپایی قرمز
اگر زنی خواب ببیند که دمپایی قرمز بر پای دارد، همسری خواهد داشت که باعث شادی و مسرت او خواهد شد و یا شغلی خواهد داشت که به او زندگی بخشیده و باعث شادی او و ارتقای روحیه زنده بودن در او خواهد داشت.
اگر مردی خواب ببیند که دمپایی قرمز به پا دارد، همسرش موجب عصبانیت او می شود و یا در کاری که دارد پرخاشجو خواهد بود و از اتفاقاتی که در شرف روی دادن هستند، احساس عدم رضایت و عصبانیت خواهد کرد.
تعبیر خواب دمپایی مشکی
اگر کسی خواب دید که دمپایی مشکی سالم و زیبایی به پا دارد، در زندگی و کار خود با عزت و غرور و سربلندی به سر خواهد برد ولی اگر ببیند که دمپایی او پاره و کثیف و مشکی است، از شریک زندگی و یا شریک کاری خود ناراضی است و احتمال جدایی او از کار و یا شریک زندگی اش می رود.
تعبیر خواب دمپایی زرد
دمپایی زرد نشانه ناراحتی و یا بیماری است خصوصا که دمپایی کثیف و یا پاره نیز باشد. اگر خواب ببینید دمپایی زرد به پا دارید، از همسر یا کار خود راضی نیستید.
تعبیر خواب دمپایی سفید
دمپایی سفید داشتن و یا خریدن به معنی سفید بختی در انتخاب همسر و یا کار است و نشان دهنده این است که در زندگی سربلند و سر افراز خواهید بود.
تعبیر خواب دمپایی سبز
دمپایی سبز خریدن و یا داشتن نشانه دیانت و سربلندی و درستکاری شریک زندگی و یا شریک کاری شما و البته خود شماست. اگر این دمپایی را در خواب به پا داشته باشید، بین شما و زوج زندگی و یا کاری شما، صمیمیت و مهربانی و درستی حکمفرما خواهد بود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
افسون : با سلام و تشكر از شما. خواب ديدم يك جفت دمپايي سرمه اي رنگ پام بود و با برادرم در بانك بوديم و مي خواستيم ٣٨ ميليون وام بگيريم.(من نشسته بودم كه به پاهام نگاه كردم ، ديدم دمپايي سرمه اي پام هست.) ممنون مي شوم خوابم را تعبير كنيد.
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که خودتان را با برادرتان منطبق کنید و شرایط او را درک کنید. نسبت به او منیت ندارید و خودبزرگ بینی نمی کنید. احساس می کنید که جاپایتان قرص نیست و نیاز به کمک مالی دارید. می خواهید به موفقیت برسید ولی به مسائل به صورت سطحی نگاه می کنید. می خواهید در یک زمینه ی خاص برای شما روشنگری بشود و آگاهی لازم را بدست بیاورید تا به موفقیت برسید. ت شکر از همراهیتون.
eli : سلام وقتتون بخیر
من هر دو پام دمپایی پوشیدم و دنبال اون شخص رفتم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید آرامش و زندگی خانگی داشته باشید. احترام دوستتان سلب خواهد شد و او احساس بی کفایتی می کند. شما باید سعی کنید شکاف موجود بین خودتان و او را از بین ببرید.
eli : سلام وقتتون بخیر
خواب دیدم دو جفت دمپایی نو داریم تا میخوام هر کدوم رو بپوشم کسی که دوستش دارم یه لنگرود میپوشم که یکی کنارم بود انگار یکی از دوستام بود گفت داره میگه بری دنبالش گفتم باشه و یکی از دمپایی ها رو پوشیدم رفتم دنبالش با هم رفتیم تو آشپزخانه خودمون کنار سینک ظرفیت بهش آب پاشوندم با لبخند یه چیزی گفت یادم نیست چی گفت. گفتم اه و کلش و گرفتم زیر شیر آب مشت مشت آب میریخت می رو پشتش گفت بسته حسابی خیس شدم کنارش وایسادم به سینک تکیه دادم سرش زیر آب بود سوار سینک شد و پاشوندم از عقب آورد بالا وسط شلوارش پاره شد ببخشید میگم ولی لباس زیرشم سفید بود خودمو زدم به اون راه که ندیدم ولی فهمید صورتش گرفت زیر آب شروع کرد به فین کردن دماغشو دیدم ولی رومو برگرداندم ندیدم چیکار کرد واز خواب بیدار شدم .
ممنونم از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم خواب شما بسیار حساس است و اگر من اشتباه متوجه شده باشم تعبیر کاملا متفاوتی خواهم گفت که می تواند بسیار فکرتان را درگیر کند. لطفا همیشه طوری بنویسید که جای شک نماند. نوشته اید دو جفت دمپایی داشتید. یکی از دمپایی ها را پوشیدید یا یک لنگه ی یکی از دمپایی هارا؟ اگر منظورتان این است که یک پای شما بی دمپایی بود و یکی دمپایی داشت، تعبیر این است که شما احساس می کند که به شما خیانت می شود و جاپایتان قرص نیست. شما سعی می کنید که کسی که دوستش دارید را متقاعد کنید که احساسات گذشته را از ذهنش پاک کند و شروعی تازه داشته باشد. پاره شدن خشتک او به این تعبیر است که احساس می کنید که شکافی بین شما و او به وجود می آید. او سعی می کند افکار منفی را از ذهنش پاک کندو درست فکر کند. تشکر از همراهیتون.
ایلیار : سلام
خواب دیدم یه جایی مثل دشت یدفعه دا زانو داخل یه چیزی مثل ماسه فرو رفتم.
یه جفت دمپایی پام بود که مال من نبود و انگار مال مسجد بود. پاهامو میتونستم از ماسه در بیارم ولی موقع در آوردن دمپایی ها از پام در میومدن. یکیشو داخل ماسه دوباره پام کردم. که پای چپم بود.وبا پای راستم دنبال اوون یکی میگشتم. با خو دم میگفتم اگه پامو دربیارم دمپایی گم میشه. خلاصه اینکه پاهامو میتونستم دربیلرم ولی میخواستم دمپایی ها گم نشن. دونفر هم از کنا رم رد شدن و منو نگاه میکردن بهشون گفتم الان در میارم.
ممنون میشم تعبیرشو بفرمایین
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که شما را کنار گذاشته اند و از درون احساس خشک و خالی بودن می کنید. به حمایت نیاز دارید در حالیکه به مشکلاتی دچار شده اید. شما برای رفع مشکلاتتان قبلا دعا کرده اید و هنوز مشکلاتتان حل نشده و نمی خواهید که ادامه ی این روند نابسامانی ها، باعث شود که شما اعتقادات مذهبی و قلبی تان را از دست بدهید و می خواهید که جاپایتان قرص باشد و ایمانتان را حفظ کنید. نمی خواهید این کمبودها و نگرانی ها باعث شود تا در رویکرد و اعتقادات شما به مسائل مذهبی و خداوند، خدشه ای وارد آید. تشکر از همراهیتون.
Nasibeh : سلام خواب ديدم كه جايي رفته بودم تو ماشين بودم خودم و دو تا پسرام با يه دوست بعد يهو شوهرم با ماشين ديگه از جلوم رد شد اما ما رو نديد منم به پسر بزرگم گفتم سرتو خم كن نبينتت بعد دست پسر كوچيكمو گرفتم بردم پشت كوچه كه صداشو شوهرم نشنوه ،بعد كه اون رفت برگشتم سمت ماشين رفتيم داخل يه خونه چند زماني اونجا بوديم بعد موقع برگشتن از اون خونه دمپايهمامو جا گذاشته بودم نگاه كردم جلو در خونه يك عالمه كفش و دمپايي بود يه دمپايي ديگه كه به نظرم بين اون همه كفش و دمپايي اندازه من بود پوشيدم با اينكه يه خانومه پاشو گذاشته بود رو پام اما بالاخره اومدم بيرون سوار ماشين شدم فقط ديدم پسر كوچيكمم دمپايش تو خونه جا مونده اما ديگه رفتيم و شوهرم ما رو نديد من و دوتا پسرم و دوستم
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما کنترل زندگی اش را به دست گرفته و به شما توجهی ندارد. اما شما هم نمی خواهید که او با شما کاری داشته باشد. برای پسر کوچکتان سخت است که ارتباط او و پدرش قطع شود. شما باید تجربه های زیادی کسب کنید تا اعتماد به نفستان در زندگی بالا برود. هر بار که با عده ای می نشینید، احتمالا شیفته و جذب روش های آنها برای موفقیت در زندگی شان می شوید و به فرصت های از دست رفته و موقعیت های نا بسامان می اندیشید و توانایی های خودتان را به حدی دست کم می گیرید که هاج و واج می مانید چکار کنید. ولی به هر جهت از کسی رویکردی و راهکاری می آموزید و سعی می کنید که کنترل زندگی تان را بدست بیاورید. تشکر از همراهیتون.
reyhan : سلام خسته نباشید. خواب دیدم یکی از پسرهای فامیل (که خیلیا پیشنهاد میدن مارو برای همدیگه) درحالیکه من کفش پام بود اصرار داشت من دمپایی بپوشم چون بنظرش از کفش خوشگلتر بود و من زیاد مایل نبودم. ولی ایشون دمپایی رو پام کرد و من بهش میگفتم پاهای من تو دمپایی خوشگل نمیشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او شما را از امنیت خاطر دور می کند و باعث می شود که شما احساس کنید که جاپایتان در زندگی قرص نیست! او همه چیز را خیلی ساده می گیرد و اعصابتان را خورد می کند. تشکر از همراهیتون.
سجا : ببخشید خانوم هراتی عزیزم اخه من این خوابو که دیدم دقیقا 2هفته بعدش این آقا به من پیام داد که یکی از دوستات گفته تو هنوزم دوسم داری و توفکرمی(درصورتی که اصلا من چیزی به کسی نگفتم )و چون خیلی ازش دلخورم اصلا جوابشو ندادم گفتم شاید تعبیر این خواب بهم بگه این پیام دادنش مفهومش چیه اصلا چی میگه
فریبا هراتی
: دوست خوبم خوابها گاهی شرایط امروز را می گویند گاهی گذشته را تعریف می کنند و گاهی مربوط به آینده هستندو وحی منزل نیستند که قابل تغییر نباشند. خوابی که شما دیدید، تعبیرش همان است که عرض کردم. اما شاید نشسته فکر کرده و خیال کرده که امتحان کند... ببیند نظر شما چیست و شما هم که به او نه گفته اید یا منتظرش گذاشته اید. ولی به نظر من نه رفتار شما درست است نه او چون اگر دو نفر همدیگر را قلبا دوست داشته باشند باید با هم گفتگو کنند و نظراتشان را واضح بگویند. نه اینکه با هم قهر کنند. مضافا به اینکه شما وقتی اول می نویسید خواستگارم، بنده در نظرم شخصی را تصور می کنم که از لحاظ روحی احساس قوی به شما ندارد. اما وقتی می گویید که باهاش قهر کردم، یعنی او خواستگار ساده نیست بلکه عاشق شماست یا دوست شماست. من از روی کلام شما خوابتان را تعبیر می کنم. علم غیب ندارم. شواهد خوابتان نکات کلیدی را مطرح می کند که من آنها را برایتان کد شکنی کرده و توضیح می دهم. انشالله که هر چه صلاحتان است همان بشود.
سجا : سلام خانوم هراتی عزیز این خواب برای 1ماه پیشه که میخوام بگم خواب دیدم تو خونه قدیم مادربزرگم هستم و اونجا خواستگار قبلیم با خواهرش و مادرش هم بودن و کسای دیگه هم بودن که انگار نمیشناختم(حالت مهمونی بود)خواستگارقبلیم مثل همیشه ریش داشت و قیافشو خیلی توخواب دوس داشتم بهم نگاه میکرد و لبخند میزد ولی مادرش با خواهرش اصلا نگام نمیکردن یا اگه نگا میکردن تا میدیدن من متوجه شدم روشونو اونور میکردن بعد من یه دمپایی پام کردم رفتم حیاط به دوستم زنگ زدم خیلی خوشحال بودم بهش گفتم اون داره بهم فک میکنه(خواستگارقبلیم ) الان که دارم باهات حرف میزنم فک میکنه باکسی هستم و ازین حرفا که دیدم یه دفه خواستگارقبلیم اومد بیرون بهم گفت دمپایتو میدی میخوام برم آب بخورم (البته اونجا دم در پراز دمپایی کفش بود)بهش دادم و رفت ولی منم پا برهنه نموندم یه دمپایی یا کفش دیگه پام کردم و رفتم به مکالمم با دوستم ادامه دادم بعدوقتی دوباره برگشتم تو یه بچه رو مبل بود که غیرطبیعی بود قیافش ترسناک بود(فک کنم داشت گریه هم میکرد یادم نیست ) هیشکی سمتش نمیرفت ولی من رفتم بغلش کردم و داشتم میخوابوندمش و ساکتش کردم
فریبا هراتی
: سلام. خواستگار قبلی شما سنتی فکر می کند و خانواده ی او شما را دوست ندارند. خودش چشمش دنبال شما بوده ولی اینکه شما با تلفن در خواب صحبت می کردید تا او فکر کند با کسی دیگر ارتباط دارید، در تعبیر به این معنی است که او شکاک است و تقاضای خودش را از شما پس گرفته. اما شما هم اینطور نیست که اگر او بخت شما نباشد، بی همسر بمانید. شما موفق خواهید شد که شرایط را به نحو خوبی کنترل کنید و نگرانی هایتان را از بین ببرید. تشکر از همراهیتون.
ترانه : سلام خواب دیدم رفتم خونه یه پسری که میشناسمشون و رفتم داخل سرویس های بهداشتی خونشون تا دست و صورتم رو بشویم وبعد دیدم داخل سرویسها یه دمپایی سبز رنگ نو مردانه هستش
فریبا هراتی
: سلام. شم ابه این آقا فکر می کنید و می خواهید که با دوستی با او از غم خلاص شوید. احساستان این است که رویکرد او به زندگی مثبت است. تشکر از همراهیتون.
Tehnia : سلام خانم هراتی خسته نباشید
دیدم که دوست پسر سابقم اومده شهره ما و یه جایی مثه دانشگاه کار داشت من فهمیدم و غمگین شدم چون همیشه اول میومد دیدنه من ولی میدونستم ک کاتیم و مسلما نمیاد، بعد حس میکردم اتاقش طبقه ی بالاست از پله ها رفتم بالا دیدم رفته حموم همزمان هم میترسیدم بیاد بیرون چون نمیخواستم منو ببینه،لباسی که در اورده بود ریخته بود جلو حموم یه جفت دمپایی جلو باز روشون بود که ماله خودش بود رویه ش پهن و کرمی رنگ و قسمته کفیِ دمپایی نسکافه ای شکلاتی بود و نرم وراحت کلن خیلی فاخر بود(اینم بگم که اخیرا موقعیته کاریش عالی شده) بعد من یه پامو نصفه نیمه کردم تو یه لنگه و نرمیشو حس کردم که یهو اومد بیرون و منو دید من همه چیز تنم بود جز شلوار ولی انگار یه شلوار مشکی با دوتا دستم گرفته بودم جلوی پاهام ک مثلن پیدا نباشه،دقیق یادم نیست ک دمپاییشو پوشید یا نه و یا اینکه یه لنگه شو پوشید یا نه ولی کلن لنگه ی چپ واسم واضح تر از راست بود از اولشم، رفتم سمتش میدونستم ممکنه توجه نکنه یهو خیلی چهره ش ناراحت شد و گفت نیا دنبالم یا نمیخوام رابطمونو دیگه یا شبیه اینا( ما دوساله ک تموم کردیم ولی به شدت هنوز هر لحظه سیگنالای این آدم ب من میرسه
روزم با این خواب خراب شد، وقتی خودش رفته ب من چه که چه احساسی داره:(((((((
ممنونم از تعبیرتون شما عالی هستید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست پسر سابق شما به مقام بالایی رسیده و درک بالایی نسبت به مسائل دارد. او شما را پشت سر گذاشته و در موقعیت برتر و بهتری نسبت به شما قرار دارد. او از غم فارغ شده و مشکلاتش را پشت سر گذاشته. او می خواهد به ثروت برسد و جانبداری هیچ کسی را هم نمی کند و جبهه نمی گیرد. او احساسی به شما ندارد. ولی شما دلتان پیش او یا موقعیت اوست و از این رو سیگنالها و انرژی او را در خواب می گیرید. تشکر از همراهیتون.