تعبیر خواب دمپایی
اگر کسی در خواب ببیند که دمپایی تمیز و مرتبی بر پا دارد، یا ازدواج می کند و یا به سفری پر سود می رود و اگر دمپایی او سوراخ و خراب بود، در کارها فرو مانده می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن دمپایی در خواب سه وجه است:
- زن،
- کنیزک،
- سفر.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر دمپایی نو خرید و در پای کرد، دلیل که زنِ معاشر خواهد. اگر در وقت رفتن یک دمپایی او بیفتاد، دلیل که از برادر و خواهر جدا شود. اگر دمپایی او سوخت، دلیل است زنش بمیرد.
تعبیر خواب گم شدن دمپایی
گم شدن دمپایی به معنی جدایی از خانواده مانند خواهر و برادر یا همسر است. همچنین ممکن است که بیننده خواب یک مورد کاری را از دست بدهد.
تعبیر خواب دمپایی خریدن
اگر کسی خواب ببیند که دمپایی سالم و زیبایی می خرید، ازدواج می کند و یا به سفری پر سود می رود.
تعبیر خواب دمپایی پاره
دمپایی پاره داشتن و یا پوشیدن در خواب، نشانه فروماندگی از کارها و یا داشتن همسری ناشایسته و نامناسب است.
تعبیر خواب دمپایی لنگه به لنگه
داشتن دمپایی لنگه به لنگه به معنای جور نبودن اوضاع زندگی زناشویی و یا بهم خوردن برنامه های کاری در زندگی است. همچنین شریک کاری و یا زندگی شما می تواند عقاید کاملا متضادی با شما داشته باشد که این موجب شکست در زندگی یا کار خواهد شد.
تعبیر خواب دمپایی آبی
رنگ آبی در خواب نشانه رویا ها و آرزوهاست. اگر خواب ببینید دمپایی آبی خریده اید یا پوشیده اید، به همسری که ایده ال شماست خواهید رسید و یا به سفری رویایی که آرزوی شماست خواهید رفت.
تعبیر خواب دمپایی قرمز
اگر زنی خواب ببیند که دمپایی قرمز بر پای دارد، همسری خواهد داشت که باعث شادی و مسرت او خواهد شد و یا شغلی خواهد داشت که به او زندگی بخشیده و باعث شادی او و ارتقای روحیه زنده بودن در او خواهد داشت.
اگر مردی خواب ببیند که دمپایی قرمز به پا دارد، همسرش موجب عصبانیت او می شود و یا در کاری که دارد پرخاشجو خواهد بود و از اتفاقاتی که در شرف روی دادن هستند، احساس عدم رضایت و عصبانیت خواهد کرد.
تعبیر خواب دمپایی مشکی
اگر کسی خواب دید که دمپایی مشکی سالم و زیبایی به پا دارد، در زندگی و کار خود با عزت و غرور و سربلندی به سر خواهد برد ولی اگر ببیند که دمپایی او پاره و کثیف و مشکی است، از شریک زندگی و یا شریک کاری خود ناراضی است و احتمال جدایی او از کار و یا شریک زندگی اش می رود.
تعبیر خواب دمپایی زرد
دمپایی زرد نشانه ناراحتی و یا بیماری است خصوصا که دمپایی کثیف و یا پاره نیز باشد. اگر خواب ببینید دمپایی زرد به پا دارید، از همسر یا کار خود راضی نیستید.
تعبیر خواب دمپایی سفید
دمپایی سفید داشتن و یا خریدن به معنی سفید بختی در انتخاب همسر و یا کار است و نشان دهنده این است که در زندگی سربلند و سر افراز خواهید بود.
تعبیر خواب دمپایی سبز
دمپایی سبز خریدن و یا داشتن نشانه دیانت و سربلندی و درستکاری شریک زندگی و یا شریک کاری شما و البته خود شماست. اگر این دمپایی را در خواب به پا داشته باشید، بین شما و زوج زندگی و یا کاری شما، صمیمیت و مهربانی و درستی حکمفرما خواهد بود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ahijan : سلام خانم هراتی عزیز.امروز ساعت۱۰.۳۰صبح خواب دیدم میخوام کاری انجام بدم نمیدونم چه کاری بود،انگار نزدیک صبح بود، هوا گرگ ومیش بود.که از نردبان چوبی منزل سرایدارمون بالا رفتم(درواقعیت واحد ایشون توی لابی آپارتمان هست واصلا طبقه بالانیست)بعد روی پشت بام که حیات خانه سرایدار بود رسیدم وکفشمو که کفش اسپورت سفید بندی،شبیه به کفش دوران دبیرستانم بود بیرون آوردم توی دستم گرفتم ویه جفت دمپایی سبز پلاستیکی جلو بسته پوشیدم یه لنگه دیگه هم بود که به خودم گفتم اگر خودشون بخان دمپایی بپوشن یه لنگه کم دارن بعد نگاه کردم دیدم اونطرفتر چنتا دمپایی سبز دیگه بود.وقتی خواستم از نردبان پایین بیام ناخودآگاه اشهد خوندم انگار میگفتن میمیرم یا یه اتفاقی میوفته،بعد خیلی آروم پاهامو گذاشتم روی پله اول ودوم ولبه پشت بام نشستم که انگار عشقم بهم زنگ زد یا برام پیام اومد واز خواب بیدار شدم(دقیقا یادم نیست).وانگار وقتی ازین خواب بیدار شدم،عشقم کنار در اتاق خوابم وایساده بود بهم گفت سلام کوچولوم یا جوجه م.خخخخخخخ.بعد کامل بیدار شدم.بازم ازین خوابای تودرتو دیدم.مرسی از تعبیراتتون.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید از شرایط زندگی تان با خبر شوید؛ سعی می کنید که با سیاست رفتار کنید و در زندگی تان پیشرفت کنید، شخصیتی مراقبت کننده و مهربان داشته باشید و حواستان به همه چیز باشد تا به اوج موفقیت و به خواسته هایتان برسید. شما می خواهید آسایش و امنیت و زندگی آرام و سرشار از صلح خانگی داشته باشید، اردواج کنید و از شما مراقبت شود. فکر می کنید که اگر قرار باشد از این خواسته هایتان دست بکشید، برایتان حکم مرگ را دارد و به شدت دپرس و افسرده خواهید شد. بنابراین، شما جایگاه خودتان را بسیار ریسکی و شرایط تان را نامطمئن می دانید. اما وقتی که عشقتان به شما فکر می کند، احساس زنده بودن و شادی مجدد و امید به شما دست می دهد. :))))) تشکر از همراهیتون.
آتنا : سلام.من دختر هستم و به فردی به شدت علاقه مند شدم و او هم به من ابراز علاقه میکرد متاسفانه نمیدونم که ازدواج کرده یا نه ولی تا زمانی که من میشناختمش مجرد بود.دیشب خواب دیدم که از کنار داروخانه ای رد میشدم که اورا دیدم روی صندلی نشسته بود کت شلوار طوسی کمرنگ پوشیده بود و بسیار غمگین بود و یک جفت دمپایی پلاستیکی سبز پاش بود و جوراب هم داشت من رو دید و چیزی نگفت و فقط غم توی نگاهش بود.و من توی خواب متوجه شدم که بیماره و پادرد شدیدی داره.
دیشب خواب من پر از دمپایی بود توی مسیری که داشتم میرفتم تا به داروخانه برسم با دوستم به مغازه ای رفتیم که همش لنگه دمپایی های مختلف انجا بود و من یکی یکی برمیداشتم نگاه میکردم تا اینکه به داروخانه رسیدم دوستم رفته بود و تنهابودم.
فریبا هراتی
: سلام. منظورتان این است که الان دیگر بااو در ارتباط نیستید؟ او در شرایط حاضر جایگاه خاصی در زندگی اش پیدا کرده و از لحاظ مالی هم شرایط بدی ندارد ولی احساس می کند که در موقعیتی جاپای قرص و محکمی ندارد و از نظر احساسی او به آرامش کاملی نرسیده است. احتمالا او ازدواج کرده ولی به این شخص زیاد وابستگی احساسی ندارد و از زندگی اش راضی نیست. او احساس می کند که استقلال و قدرت عملش را از دست داده و نمی تواند خودش به تنهایی برای زندگی اش تصمیم بگیرد. دمپایی نگرش هایی است که نمی توان خیلی روی آن حساب کرد، حرف های بی ربط و احساس تنبلی و ناامنی در زندگی. حالا این ناامنی ها هم می تواند راجع به مسائل اجتماعی باشد و هم نسبت به کار یا ازدواج. شما می خواهید راه حلی برای مشکلتان پیدا کنید ولی کسی که بتوانید با او درددل کنید و از او مشورت بگیرید دم دستتان نیست. تشکر از همراهیتون.
چنور : سلام
وقتتون بخیر باشه..
من پریشب خواب دیدم تو یه فضا شبیه مدرسه بودم ولی دانش اموزی نبود و بین تعدادی افراد غریبه بودم، یه جفت دمپایی شیک چرم قرمز با چند تا شکوفه قرمز رنگ پوشیده بودم ، اون افراد غریبه که دو زن و یک پسر بودن ، و یکی از زن ها کت و دامن انگلیسی و کلاه پوشیده بود یه دفعه دعوا بالا گرفت و زن خارجی پوش یه اسلحه کلت در آورد و من خیلی ترسیده بودم تو اون گیر و دار من یه لنگه از دمپایی هامو گم کردم و پسز داستان دامپایی گمشدمو بهم داد وقتی پیداش کردم کاملا پاره شده بود و من به این فکر می کردم چطوری تعمیرش کنم ....
خواب بعدی که دیدم این بود که تو یه قبرستان بودم متاسفانه بخشی از شهرمون که نزدیک به قبرستان اصلی هست قبرستان شده بود و روی همه قبرها مث بستنی کیم شیرینی چسبانده بودن روی هر قبر بیست سی تا شیرینی ، البته من حالم خوب بود و عزادار کسی نبودم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که زندگی آرام و ساده و شادی داشته باشید و شور و نشاط تان را در زندگی حفظ کنید. اما درک بعضی از آدمها که افکارشان را صادقانه با شما در میان نمی گذارند و سعی می کنند که پنهانکاری کنند، برای شما سخت است و در مواجهه با چنین اشخاصی شما ممکن است از نظر خودتان کوتاه بیایید یا حس کنید که جاپای قرص و محکمی در رابطه با بحث و اثبات نظراتتان ندارید. شما قادر هستید که با سخت کوشی و پشتکار، جایگاه خودتان را در موقعیتی که در آن قرار دارید، قویتر و محکمتر کنید. در مورد خواب دومتان لازم به ذکر می دانم که طبق قوانین سایت هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر 24 ساعت و در هر کامنت است. اگر شما در یک شب چند خواب ببینید و حتی یک ثانیه بین خواب اول و دومتان بیدار شده باشید، دیگر نمی توانید خوابها را تحت عنوان خوابهای یک شب، همه را یکجا ارسال کنید. اما اگر بین دو خواب اصلا بیدار نشده باشید، یک خواب محسوب می شود. لذا بنده خواب دومتان را تعبیر می کنم و چنانچه بین این دو خواب بیدار شده بودید باید بفرمایید که از شما یک حق خواب اضافه کسر کنم تا خدای نکرده مدیون سایت و کارمندان آن نشوید. تعبیر خواب دوم شما این است که در دنیایی که اتفاقات بدی در آن در شُرُف وقوع است، شما شاهد این خواهید بود که خیلی ها خانه می خرند، جشن می گیرند، و اصلا هیچ نگرانی هم ندارند. یا اصلا برایشان مهم هم نیست که دیگران چه احساسی دارند. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام.من دختر هستم که با فردی رو دوس دارم و قصد ازدواج داریم .دیشب خواب دیدم که حامله هستم و با کسی که دوسش دارم دعوام شده سر کوچه نشستم میدونستم پدرم میخواد من با کس دیگه ای ازدواج کنم که دیدم اون مرد دیگه رسید و فهمیدم که خودش زن داره ولی من از لپتاب و وسایل دیگه ای که واسم فرستاده بودن استفاده کرده بودم و خیلی پولدار بودن اون شخص.وارد خونمون که شد من داشتم هی میگفتم این زن داره من نمیخوامش که اون مرد منو فرستاد تو دستشویی و گفت اونجا چند تا دمپایی پاره هست بنداز دور.وقتی رفتم دستشویی اول دو جفت دمپایی مشکی سالم جلو پام بود ازروش پریدم که اون دمپایی زرد قهوه ای ها که پاره بودن رو بندازم دور چندتام بودن،بعد اومدم بیرون زنگ زدم به آقایی که دوسش دارم گفتم نمیتونم با کسی دیگه ازدواج کنم این زن داره و منم بچه تورو دارم حاملم که اونم داشت با حالت عصبانیت و ناراحتی میگفت از اول باید فکرشو میکردی این طرف خیلی پولداره منو میکشه و زیر بار نمیرفت که باهم ازدواج کنیم.بعدم خودم به اون مردی که زن داشت گفتم نیمخوامش و رفت
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران و ناراحت هستید و غصه می خورید ولی حرفتان را در دلتان نگه داشته اید و به کسی چیزی نمی گویید. شما از موقعیتی در رابطه با کسی که دوستش دارید، در بیداری ناراحت هستید و نمی خواهید که شرایط بغرنج و ناراحتی تان ادامه پیدا کند. پدر شما احتمالا در واقعیت تمایل دارد که شما با کسی ازدواج کنید که مرفه باشد و یا تمایل دارد که کاری را شروع کنید که به واسطه ی آن به ثروت برسید. شما با کسانی در ارتباط هستید که ممکن است این خواسته ی پدرتان به واسطه ی آنان ممکن باشد. شما می دانید که اگر بخواهید می توانید فقر و زندگی دردناک خانگی داشتن و ناراحتی ها را همه را دور بریزید و زندگی راحتی داشته باشید ولی ترجیح می دهید که با کسی که دوستش دارید ازدواج کنید حتی اگر او پولدار نیست. او نمی خواهد که شما را وادار کند که او را انتخاب کنید بلکه تمایل دارد که شما به خواست خودتان برای زندگی تان تصمیم بگیرید و شما عشقتان را به ثروت ترجیح خواهید داد. تشکر از همراهیتون.
Minoo : سلام وقت شما بخیر
من دیشب خواب دیدم مادرم به همرا زن داییم برای من یک جفت دمپایی رو فرشی سفید که روش مروارید داره خریده ،همین طور یک روسری نو خریده و میگه اینها رو فردا توی مراسم نامزدیت بپوش ،من دمپاییها رو پام کردم و نگاهشون کردم زیبا بودن ولی از روسری خوشم نیومد ،احساس می کردم داماد رو می شناسم و می دون ادم ارامی هست ،همه در تکاپوی انجام کارهای مراسم فردا بودن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما مصمم هستید که به انجام کاری متعهد شوید و مادر شما می داند که شما شخصیتی عاقل و خردمند دارید و زندگی را سخت نمی گیرید و می خواهید که جاپایتان در موقعیتی که دارید قرص و محکم باشد. شما نظر مادرتان را در این مورد می پسنیدید ولی طرز فکر مادرتان را به خاطر مسائل دیگر نمی پسندید. شما می دانیدکه به خوبی از پس کارتان برمی آیید و استرس ندارید. تشکر از همراهیتون.
samin : سلام .وقت بخیر و با ارزوی سلامتی برای همه بیماران و گذران به خوبی و سلامتی از این دوران کرونایی.
دیشب خواب دیدم در خونه کسی که دوستش دارم باخواهرم .و خونشون پراز مهمان و خودش انگار نذری برده در خونه همسایه بیشترین چیزی که تو ذهنم موند دمپایی طوسی پررنگ جلو بسته و کمی کوچک با جوراب پاش بود و تو خواب تعجب کرده بودم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. آمین. کسی که شما دوستش دارید، آرزویی دارد که انشالله برآورده خواهد شد. او شخصیتی مغرور و کم حرف دارد و فکرش کمی ناراحت است و خوددار است و حرفش را به هر کسی نمی گوید. او نگرشی پاک و معصومانه دارد و در عین حال توانایی او برای رسیدن به خواسته اش زیاد نیست و نمی تواند گامهای بزرگی برای رسیدن به هدفش بردارد. اما در زندگی اش عشق و آرامشی به خاطر شما وجود دارد. تشکر از همراهیتون.
محمدرضا : سلام
خواهرم که مجرد است در خواب دیده است که انگار در یک مسیر جنگلی با چادر نماز و دمپایی جلو باز داره پیاده میره و دمپایی خواهرم انگار خیلی گنده و گشاد بود ولی خواهرم داشت تند تند باهاش راه میرفت (انگار اهمیت نمیداد) و در ادامه خواب دید که انگار خواهرم کنار جاده ایستاده داره یه منظره رو نگاه میکنه و چادرش افتاده وسط جاده (خواهرم با بلوز و شلوار بدون روسری بود و بلوز یا شلوارش انگار قرمز بود) که ماشین داشت میامد، خواهرم سریع از وسط جاده چادرشو برداشت که ماشین از روش رد نشه و چادر خاکی شده و کثیف را برعکس سرش کرد و اومد این سمت جاده تا سوار ماشین خودمون شد.
(خواهرم در واقعیت چادر سر نمیکنه).
با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما فکرش ناراحت است و او احساس می کند که جاپای قرص و محکمی در زندگی ندارد. او زیاد در شرایط حاضر، اعتماد به نفسش بالا نیست ولی زندگی خانگی راحت و ساده ای دارد و به زندگی اش هم علاقه دارد. خواهرتان دوست ندارد که دیگران احساس شور و هیجان درونی او را نسبت به تشکیل زندگی متوجه شوند ولی او دوست دارد ازدواج کند. تشکر از همراهیتون.
sahar : سلام خانم هراتی نازنین. با مادر بزرگم که به رحمت خدا رفتند انگار که تازه از خواب بیدار شده بودیم و داشتم درحالیکه رختخوابامون کنار هم بود صحبت میکردیم. آروم و متین داشت بهم میگفت که از مادرم ناراحته چون همش به فکر خودشه و منم تأیید کردم که مادر خیلی عاطفی نیست.بعد مادربزرگم اسم و فامیل یه مرد رو بهم گفت و اینکه نه ماه دیگه باهاش ازدواج میکنم. از جام پاشدم که برم صورتمو بشورم. دو تا دمپایی تو حیاط بود یکیش سبز بود ولی هر دو سایز بچه گونه بودن. و اینکه داخل دمپایی ها برچسبهایی بود که روشون آیه های قرآن نوشته شده بود.اول اومدم سبزه رو بپوشم ولی پشیمون شدم دلم نمیخواست روی قرآن پا بزارم.درحالیکه پابرهنه ایستاده بودم مرد جوانی از کنارم رد شد احساس کردم مردیه که مادربزرگم بهم گفته بود ولی تو خواب ازش خوشم نیومد.اون یه جفت دمپایی آبی با سایز مناسب پاش بود.ازش خواستم که دمپاییشو به من بده ولی اون نداد و رفت برام یه جفت دمپایی آورد.من پوشیدم و رفتم صورتمو با آب سرد شستم.
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما به نوعی بینش و آگاهی رسیده اید و نسبت به مسائل دقت بیشتری دارید. شما و مادر بزرگتان در مورد رفتار کم احساس مادرتان توافق دارید و او از مادرتان ناراحت است. شما ازدواج خواهید کرد و مسیر زندگی تان عوض می شود. نگرش های شما ساده و صادقانه و معصومانه است ولی باید دقت داشته باشید که برای موفقیت در زندگی باید خیلی مجرب تر و آگاه تر عمل کنید و در غیر اینصورت صرفا پاک بودن شما دلیل بر این نخواهد شد که بتوانید در هر کاری هم موفق باشید. دنیا جای بزرگی است که پر است از آدمهایی که با شما هم فکر نیستند و یا شما از آنها خوشتان نمی آید ولی باید سعی کنید در هر شرایطی، بهترین ها را از آن موقعیت و شرایط بیرون بکشید و کاری کنید که همه چیز به نفعتان باشد ضمن اینکه برای رسیدن به اهدافتان هم پا روی آموخته هایی که از قرآن کریم کسب کرده اید نگذارید و خداوند را هرگز در زندگی تان نادیده نگیرید. تشکر از همراهیتون.
Nafiseh : نفیسه صراف پور، سلام ، وقت به خیر
دختر مجردی هستم که خواب دیدم در مسیر سفر زیارتی کربلا با کاروان ، توقف کردیم برای نماز ، بعد از نماز که خواستم راه بیفتم دیدم هم کفشم و هم دمپایی ام دزدیده شده و هر چه گشتم نیافتم ، دوستم اومد گفت بیا بریم جا می مونی، و من با پای برهنه همراه دوستم به کاروان پیوستم
ممنون از شما بابت تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای رسیدن به خواسته هایتان متوسل به امام حسین ع می شوید و نگرانیهایتان را به او می سپارید تا برایتان به درگاه خداوند دعا کند. شما سعی می کنید که بی خیال باشید ولی ممکن است اعتماد به نفستان تا اندازه ای کم شود. شما کار خودتان را به خدای بزرگ واگذار می کنید تا او هر چه که صلاح می داند به زندگی تان بیاورد. احتمالا برای شما خواستگار خواهد آمد. تشکر از همراهیتون.
چکاوک : سلام خواب دیدم رفتم مکه و در جایی دور کعبه با کاروانمون نشیتم میرم اعمالم رو انجام بدم که میبینم دمپاییهام نیستن. پا برهنه دنبالشونم که با تعجب زیر نوری شبیه مهتاب متوجه میشم دمپاییهای نقره و نوئی به پام هست با جورابهای سفیدبچگانه خودم میگم ببین اگه کاری رو خدا بخواد انجام بده جوری انجام میده که اصلا نفهمی اما تا میام برم دختری رو میبینم که بد گریه میکنه رفتم علتشو پرسیدم گفت کفشام گم شده ترسیدم نکنه اون دمپاییها مال اون بوده چون دوست نداشتم بهش بدم روشونو با چادر پوشوندم اما دلم نیومد برگشتم دلداریش بدم دیدم زنی دستش رو گرفت و بردش ...ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما کار خیری را انجام می دهید که ثواب زیارت خانه ی خدا را برایتان می نویسند. مشکلات شما حل خواهد شد و اعتماد به نفستان را دوباره پیدا می کنید . جا پای شما در موقعیتی که قرار دارید قرص و محکم خواهد شد و گناهانتان پاک می شود. با کسی ازدواج می کنید که برایتان می ماند و به خاطر اینکه در شب های سخت در مسیر درستی قدم گذاشته و گناهی را مرتکب نشده اید، خداوند به شما پاداش خواهد داد. تشکر از همراهیتون.