تعبیر خواب دود
دیدن دود در خواب به طور کلی خوب نیست و اگر کسی دید از سمت چپ و راست محل اقامتش دود بلند می شود، دو گروه از افراد آن محل به خصومت خواهند پرداخت و اگر دید از همه سمت دود به آسمان می رود و آتشی هم شعله می کشد، آن سرزمین گرفتار فتنه و مصیبت می شود و یا حاکم و فرمانروای آن جا به مردم ظلم و ستم فراوان می رساند.
اگر ببینید که دود به جای این که از زمین به آسمان برود از آسمان به زمین می آید اثر آن بیشتر است. اگر دیدید آسمان خانه شما را دود گرفته به طوری که ندانید آن دود از کجاست، نشان آن است که گرفتاری خانوادگی برای شما پیدا می شود. اگر دود سیگار یا دود اندک دیدید افسردگی اندک و زود گذر است.
اگر دیدید دود از خانه شما بلند می شود و می رود بهتر از این است که ببینید که دود از جایی دیگر به خانه شما می آید. اگر دود از آشپز خانه شما بیرون می آمد با همسرتان اختلاف پیدا خواهید کرد و از جانب او آزرده می شوید. اگر دیدید دود از لباس شما بر می خیزد مردم پشت سرتان بد خواهند گفت و شخصیت شما را مورد سئوال قرار می دهند.
تعبیر خواب دودکش
دودکش اگر دود داشته باشد نشانه ناراحتی خانوادگی است و اگر دود نداشته باشد از جهت خانواده احساس تامین است.
تعبیر خواب دوده
دیدن دوده در خواب ، نشانه آن است که توفیق اندکی از حرفه و شغل خود به دست می آورید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Mehrsa : سلام وقت بخیر, یکی از خانمهای اقوام خواب دیدن سه تا هواپیما دارن تو آسمون پرواز میکنن و اون خانم دارن آسمون رو نگاه میکنن یه دفعه هواپیماها به هم برخورد میکنن و یکی از هواپیما ها اون طرف شهر میافته و یکی این طرف شهر میافته و دود خیلی زیادی ازشون بلند میشه ولی سومی آروم آروم نزدیک اینا میافته, ممنون
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام به خیر. خصومت و اختلاف بین اشخاص مهم و بلند پروازی در جامعه صورت خواهد گرفت و خودشان با هم درگیری هایی پیدا خواهند کرد که باعث فتنه و مصیبت خواهد شد. اختلافات به وجود آمده در جامعه، باعث کسر شان و پایین آمدم مقام عده ای دیگر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
مژده : سلام من خواب دیدم که خونه مادربزرگم که الان اونجا دیگه زندگی نمیکنه هستم برادرم همراه یه زن اومدن وگفتن ایشون بامن درارتباطن اما اون زن انگار یه سگ بود ک مثل ادمیزادبود بعدیهو چندتا سگ اومدن طرف در اتاق انگاربرادر اون خانوم بود اونم مثل ادم بودن راه میرفتن و حرف میزد من سعی کردم دروببندم اما تلاشم بی فایده بود ودربازشد وامدن تو من توخواب اصلا ازشون خوشم نمیومداما انگاراون دوس داشت من باهاش ازدواج کنم اون سگ ادم نما چندتا بچه هم داشت ک من ازترس مجبور بودم مواظبشون باشم میخواست توخواب تواتاق ادرارکنه ک من گفتم ببین من باهمه چیت کناراومدم توهم رعایت کن توخونه کثیف کاری نکن ک رفت بیرون بعد راجب زنش ازش پرسیدم ک بهش برخورد ورفت ومن خوشحال شدم ک بیخیال من شد همونجا روبه روی شیشه بزرگ روبه یه تپه دور وایسادم ک دیدم یه ساختمون دارن میسازن روتپه وکنارش پرازخونه های روستایی بود ک یهو دیدم اتیش گرفت ودودخیلی سیاه وغلیظی به هوارفت خیلی بزرگ بود انگاردفه اول به خیرگذشت ک کارگرابرگشتن توساختمون یهومنفجرشد ودودخیلی بزرگترشد همه کارگراپرت شدن تودره وزناشون جلوخونه ما داشتن زارمیزدن
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما با زنی آشنا می شود که اخلاق او مانند سگ است. یعنی با او خوب باشی خوب است و اگر کوچکترین حسی بکند که کسی دشمن اوست، سریع پاچه گرفته و پارس می کند! خانواده او هم مانند خودش هستند و در نهایت صمیمیت می توانند دشمنی بزرگ هم باشند. شما از این دوستی نگران هستید و او را نمی پسندید. برادر این زن هم از شما خوشش خواهد آمد و می خواهد برایتان پول خرج کند و از ثروت و مال و منال خود می گوید ولی شما او را نمی پسندید. شما راجع به مسائل مالی و ثروت او سوال می کنید و او این کار را نمی پسندد و شما را ول می کند. دید شما نسبت به زندگی و وقایع شفاف است و می بینید که چطور زندگی مردم با گناه و تمایل زیاده از حد به پول و ثروت به کثافت کشیده شده و حرص مال دنیا زندگی آنان را بکلی منفجر خواهد کرد. پس شما بیشتر به عشق و انسانیت ارج می نهید تا به مال و منال دنیا.