کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دوست

اگر در خواب دوستان خود را شاد و سرحال ببینید درحالی که قهقهه خنده به راه انداخته اند، نشانة آن است که بزودی از طرف دوستان اخبار ناخوشایندی به دست شما می رسد. اگر در خواب دوستان خود را درمانده ببینید ، علامت آن است که دوستانتان بیمار و پریشان خواهند شد.

اگر در خواب چهره دوستان خود را سیاه ببینید ، نشانه آن است که بیماری یا حادثه بسیار بدی برای شما یا دوستانتان اتفاق خواهد افتاد . اما اگر آنها را در هیئت ببینید ، علامت آن است که دشمنان ، شما را از دوستان و نزدیکان جدا خواهند کرد.

اگر خواب ببینید دوستانتان چون مجسمه روی تپه ای ایستاده اند ، نشانة آن است که عقاید خود را مبنی بر داشتن انصاف و آگاهی حفظ خواهید کرد . اگر سکویی که پیکر دوستان بر آن قرار گرفته، بلند نباشد، علامت آن است که پس از پیشرفت و ترقی در کار، دوستان قبلی خود را از یاد می برید.

اما اگر پیکر دوستانتان بر سطح زمین قرار گرفته باشد، نشانه آن است که برای رسیدن به درجات بالاتر شکست می خورید. اگر درخواب بخواهید از کنار مجسمة دوستانتان بگذرید، نشانة آن است که دوستی را مورد سرزنش قرار می دهید و او را وادار می کنید تا در زندگی خود تغییراتی بدهد .

اگر خواب ببینید با دوستی که در حق شما بد کرده، دست می دهید و او بی اعتنا و غمگین به راه خود می رود، نشانة آن است که با یکی از دوستان خود اختلاف پیدا می کنید و ممکن است نسبت به هم دلسرد بشوید.
ملاقات با یک دوست در خواب و گفتگو با او، نشانة آن است که کارهایتان به شکل دلخواه انجام خواهد گرفت.

اگر در خواب با دوست خود جرو بحث کنید و سر او فریاد بکشید، نشانة آن است که دچار حقارت و تزلزل و نگرانی خواهید شد ولی رابطه شما با دوستتان گرم و صمیمی خواهد شد.
اگر در خواب با دوست از دیدن دوستی احساس شرمساری کنید یا او را در وقت نامناسبی ملاقات کنید، دلالت بر آن دارد که به خاطر مرتکب شدن خلافی، گناهکار شناخته خواهید شد و هم دستان شما همه چیز را لو می دهند.

اگر زن جوانی خواب ببیند دوستان فراوانی دارد، نشان می دهد که به منافع زیادی دست خواهد یافت . و محبوبش ارزش تصاحب دارد. اما اگر خواب ببیند دوستانی اندک دارد، از محبوبیت اجتماعی نصیبی نخواهد برد.

لوک اویتنهاو می گوید : دیدن دوست خوب در خواب، نشانه رسیدن خبرهای شادی بخش است. دیدن کسانی که به ظاهر دوست هستند، اعلان خطر و هشدار به شماست که مراقب اطرافیان خود باشید. اگر خواب ببینید با دوستی، دیدار اتفاقی دارید، اتفاقی غیر منتظره در پیش رویتان قرار می گیرد.
اگر خواب ببینید دوست خود را ترک می کنید، از سختی به شادی خواهید رسید. آشنا شدن با دوستان جدید نشانه خوشبختی و مرگ یک دوست نشانه رسیدن خبری غیر منتظره است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

781 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Rezvanin

Rezvanin : سلام.ببخشین اونجا ک گفتین"توان شما برای رسیدن ب موفقیت تعبیر میشود" ینی خوابم برای وارد شدن تو زندگی این اقا محقق میشه و من واقعا تو زندگیشون میرم؟!چون متوجه این جمله نشدم.و اینکه من اصلا قصدخراب کردن زندگی این ۲نفرو ندارم.در واقعیت چنین ادمی نیستم ک دخالت کنم تو زندگیشون و مابینشونو خراب کنم.ولی نمیدونم جرا اینجور خوابایی میبینم.من خیلی دوس دارم هردوتاشون خوشبخت باشن و زندگی خوبی داشته باشن.نیت بدی ندارم از این ارتباط،هدف فقط کمک کردنه...اما اگه بدونم نفعی نداره و ضرر میرسونه...خودمو دور میکنم از زندگیشون تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.چون من خودم میترسم ازینکه زندگی کسی خراب بشه و بین خودش و همسرش اختلاف ب وجود بیاد. (نمیدونستم ک کجا باید جواب تعبیرخواب‌رو براتون بفرستم...برا همین اینجا نوشتم...ببخشین خانم هراتی عزیز...خیلی التماس‌دعا دارم)

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۱:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام مجدد. منظورم این بودکه همراهی خواهر شما در خوابتان به این معنی است که شما توانایی زیادی برای اینکه به خیال خودتان بخواهید به او کمک کنید دارید ولی در عمل شما کمکی به زندگی او نمی کنید و دارید زندگی اش را خراب می کنید. وقتی او عاشق شماست و شما مرتب با او در ارتباط هستید، تنفر او نسبت به همسرش بیشتر می شود. حالا اگر این حالت را به خیال خودتان برای اصلاح زندگی او می کنید، و دوست دارید تنفر او به همسرش بیشتر شود زن و دخترش هم بد بخت شوند و اسمش را می گذارید "کمک به او"؛ این دیگر انتخاب شماست و من خدای نکرده قصد دخالت در زندگی شخصی شما را ندارم . صرفا تعبیر خوابتان را عرض می کنم. در پناه خدای بزرگ باشید.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۹:۱۸
Rezvanin

Rezvanin : سلام. امروز بعد نماز صب خواب دیدم. مخفی‌بمونه

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۰:۰۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما تمایل دارید کارها برایتان روانتر به پیش بروند و به رفاه و ثروت برسید. ولی نسبت به احساسات همسر این آقا و دخترشان بی دقت و ناآگاه هستید و توجه کافی به آنان نمی کنید. رفتار شما به شدت آنها را ناراحت و آزرده خاطر می کند. متعاقب این رفتار، دختر او احساس بدبختی و ناراحتی می کند، احساسات منفی به ذهنش راه می یابد، احساس خالی بودن و عدم اعتماد به نفس به او دست می دهد و شما بدون اینکه به این مسائل فکر کنید، فقط دلتان می خواهد کسی باشید که به زندگی این آقا می آید تا مشکلاتش را جارو کند و زندگی خوبی به او بدهد!! حضور خواهرتان در خواب به عزم راسخ شما برای اینکه اثبات کنید می خواهید به این آقا کمک کنید، و توان شما برای رسیدن به موفقیت تعبیر می شود. شما دوست دارید بیشتر از جریانات زندگی آنان آگاه شوید. همسر او نمی خواهد که کسی در خارج از حیطه ی خصوصی آنان، از مشکلاتش با خبر شود. دوست دارد همه فکر کنند که زندگی خوبی دارد. شما دارید زندگی این بنده خدا را خراب می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۵۷:۱۹
ارغوان بهاری

ارغوان بهاری : سلام چن وقت پیش خواب دیدم از جلوی در خونه خواستگار سابقم که تو خیابون اصلین، الان متاهلن، همراه خواهرم رد مبشیم که خواهرش با نوشون دم در خونشون وایساده بودن تا منو دید شروع کرد فحشای رکیک دادن کثافت آشغال براچی ازاینجا رد میشی و حق نداری ازاینجا ردشی..منم باهاش لفظی درگیرشدم.
ادامش دیدم تو کوچه خواهرم اینام دارم ماشینمو پارک میکنم (دوس پسر سابقم باهاشون همساین) دیدم خواهرش با عصبانیت اومد سمتم و شرو کرد دعوا کردن که نباید اینجا پارک کنی برو یجا دیگه پارک کن ما خودمون داریم ماشین تو کوچمون پارک میکنیم خواهرش با اینکه صورتش سفیده و خوشگل اما تو خواب کلی تیره بود و زشت،برادرش داشت به ما نزدیک میشد با لبخند، انگار خواهرشو فرستاده بود رابطمونو اوکی کنه نزدیکتر که شد دید دعوا شده!

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۲۳:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر خواستگار شما از اینکه شما بخواهید کوچکترین ارتباطی با خواستگار سابقتان داشته باشید یا به او فکر کنید متنفر است چون نمی خواهد که به زندگی برادرش خدشه و خللی وارد شود. شما می خواهید زندگی آرامی داشته باشید ولی خواهر خواستگارتان نمی خواهد که شما با فکر کردن به او بخواهید به آرامش برسید. او احساسات منفی شدید نسبت به هر کسی که خطری برای زندگی برادرش محسوب شود دارد و همینطور از اینکه برادر او بخواهد شما و خانمش را با هم مقایسه کند هم به شدت عصبانی می شود. گذشته ها را باید در گذشته رها کرد و به فکر آینده ی روشنی باید بروید که هم خودتان خوشبخت تر باشید و هم خللی به زندگی کسی وارد نشود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۲:۱۹
ارغوان بهاری

ارغوان بهاری : خانم هراتی اولی که گفتم خواستگارم بود
دومی که گفتم همسایه خواهرمه یه نفر دیگس و دوس پسرم بود و الان مجرده، ولی خوابم تو یه روز و تو یه خوابو پشت سرهم بود بدون بیدارشدن

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۰۸:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خوب چرا از اول نگفتید؟ من که علم غیب ندارم و جادوگر نیستم! خواب شما را بر حسب تعاریفی که شما از زندگی تان می کنید تعبیر می کنم. اولی که متاهل است که شرایطش مشخص است. ولی دومی هم خواهر نمی گذارد شما با هم ارتباط داشته باشید وگرنه خودش شما را دوست دارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۲۴:۲۶
Raha

Raha : سلام آبجیم سحر آومد پیشم بهم گفت ک بادوسپسرسابق من رضا سکس داشته(توخواب هم ازهم جدابودیم) هیچی نگفتم بهش بغض کردم حالم بدبودتااینکه منوآبجی دیگم سارا وسحر پیش هم درازکشیدم ک من همه چیز باگریه به ساراگفتم.بعدش طاقتم تموم شدرفتم ب سحرچی گفتن چرابامن اینجوری کردی من عاشقش بودم اگه اون دفه گذشتم علی واسم مهم نبود( واقعیت همچین چیزی بودولی نه سکس)سحراعتنایی نکردبعدب سارا گفتم دلم طاقت نمیاره باید ب رضاپیام بدم بهش چی بگم واسش نوشتم چرااینکار بامن کردی سکس باهم داشتین؟(صفحه چتم مشکی نوشتم سفید باخط نستعلیق) دیدم آنلاین بعدآف شد آخرین بازدید۱۶.۴۳شد.تاارسال کردم آنلاین شد بعدش واسم فرستاد اونجوری ک فکرمی کنی نیس حرفش نیمه کارموندبیدارشدم (توی خواب یه تصویرکمرنگ مثل خیال میومد جلویچشمم رضاسحرکنارهم خوابیده بودن پاهاشون روی هم انداخته پیچ داده بودن)

پاسخ
لینک۸ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۳:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شانزده نمادی از بیگناهی، بی ریایی، آسیب پذیری و عطوفت است. به نظرم بعید به نظر می رسد که در واقعیت سحر اینکار را کرده باشد. 43 نیز در تعبیر بیانگر قانونمند بودن رضا و سحر است و افکار شما نسبت به اینکه خواهرتان با رضا ارتباط داشته به احتمال قوی اشتباه هستند. سکس او در خواب به معنی دوری از رضا و عدم تایید شخصیت رضا از جانب سحر است. اما چون قبلا سحر با علی ارتباط داشته شما نسبت به او بدبین شده اید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۱۲:۰۱
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۱۵ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۱۵:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. علی و فریده به خاطر شما دعوا کرده اند و مادر فریده شما را مقصر می داند. علیرغم ظاهر روشن و بی عیب و نقص زندگی شان، در روابط آنان سردی و ناراحتی مشخص است و شما که اصلا تقصیری در این ماجراها ندارید و سرتان به کار خودتان گرم است از این مسئله با خبر می شوید! البته انتظارش را داشتید که این اتفاق دیر یا زود بیافتد. این اتفاق خیلی زود افتاده و علی به فکر طلاق از فریده است. مادر فریده هم پیج اینستای خودش را برداشته تا مورد سوال و جواب اشخاصی که در زندگی او با او در تعامل هستند، نباشد. علی می خواهد قدرت و اقتدارش را به شما ثابت کند و به شما نشان دهد که قادر است این مشکل موجود را بخوبی حل کند. خواب شما 2235 کاراکتر و 3 حق خواب بود.

پاسخ
لینک۱۵ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۶:۴۰
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.ممنونم ازتون.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۲۵:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما درک بهتری نسبت به شرایط آنان در زمان ازدواجشان پیدا کرده اید. آرامشی نسبی بر زندگی شان حکمفرما بوده ولی نه آنطور که امید بسیاری برای بقای زندگی شان را حس کنند. هر چند که اضطراب و نگرانی هم نداشته اند. شما نتوانسته اید عمق احساسات علی را در این شرایط درک کنید. ولی فریده، سعی کرده که شخصیتی حمایتگرایانه و ساده و خاکی که منیت ندارد از خودش بروز دهد. احساس شما مبنی بر اینکه کنار گذاشته شده اید و آینده تان چگونه خواهد بود، همیشه با شما همراه است. پدر او از ازدواج دخترش خرسند است. شخصیتی مغرور و خود بزرگ بین دارد ولی خیال او از بابت دخترش راحت شده و دغدغه ی فکری او کمتر شده است. سعی می کند که با خونسردی و کرامت و آرامش بیشتری رفتار کند. خانواده ی علی ولی از انتخاب او زیاد خوشحال نیستند. رفتارهایی بدبینانه و یا حتی کینه توزانه و نگاهی منفی به همسر او دارند. پدر علی، از ازدواج پسرش احساس خوشحالی و موفقیت داشته و او هم شخصیتی حمایتگرایانه و بدون منیت از خودش بروز داده است و به انتخاب علی احترام گذاشته. اما در عین حال، احساسات واقعی اش را نسبت به همسر علی و انتخاب او، مخفی کرده است. خواب شما معادل 1620 کاراکتر و 3 حق خواب بود. یک خواب طلب داشتید و 2 خواب از شما کسر شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۲:۴۸
ونوس

ونوس : متشکرم خانوم هراتی عزیزم.
متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۴۱:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خواهش می کنم. من که عرض کردم احساسات واقعی اش را مخفی کرده ولی به خاطر احترام به علی او را تصدیق کرده.

پاسخ
لینک۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۴:۱۲
ونوس

ونوس : خانوم هراتی جان خوابی که انشالله فردا می خوام براتون بفرستم(من و خواب های ناتمامم!) سه حق خواب هست.لطف می کنید یک حق خواب من رو علی الحساب کسر بکنید تا بتونم اعتبارم رو شارژ بکنم؟فردا ممکنه در دسترس نباشم.ممنون می شم عزیزم.

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۰:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : کسر کردم عزیزم ولی یادم بیاندازید که مدیونتان نشوم.

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۴:۲۳
ونوس

ونوس : خانوم هراتی عزیزم ببخشین،علی بعد از جمله ی آخری که بهش گفتم خندید و من هم داشتم با خودم فکر می کردم که از خواب بیدار شدم.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۲:۱۴:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خنده ی علی از گریه غم انگیز تر است!

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۵:۱۶
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۸:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما قبلا می خواستید با دوگانگی ها و تضادهایی که در رابطه با علی احساس می کردید مقابله کنید و می خواستید که قویتر و کاملتر و با نشاط تر باشید و درکتان را نسبت به مسائل بالاتر ببرید. شما در آن زمان با علی که احساس شکست و سرخوردگی می کرده موجه شده اید که هم با کرامت و هم ناراحت و در عین حال محافظه کار و مادیگرا به نظر می رسید. شما نمی خواستید که بصورت مستقیم خودتان را در برابر او قرار بدهید بلکه تلاش می کردید که با سیاست رفتار کنید تا او خودش شاید به شما توجه کند. افکار شما در آن زمان خیلی خام و بی تجربه و ابتدایی بوده است و نسبت به امروز طرز فکرتان خیلی متفاوت بوده. شما می خواستید که در ظاهر با علی سرد و بی تفاوت رفتار کنید؛ حالت تدافعی به خودتان گرفته بودید و نگرش و ذهن تان بسته بوده است. از روی عصبانیت، به دیده ی تحقیر به او نگاه می کردید و از ارزش او پیش شما کم شده بود. شما فقط می خواستید عصبانیت تان را بروز دهید. علی شاید به این فکر می کرده که دیگر احتمالا هرگز شما را نخواهد دید و ارتباط عاطفی او با شما قطع می شود. اما شما اینطور فکر نمی کردید. همه ی سو تفاهمات زندگی به خاطر سکوت و قهر به وجود می آیند در حالی که اگر به جای این سکوت ها با آرامش همدیگر را کمک می کردید الان هر دوی شما خوشحال و سرشار از عشق بودید. کبر و غرور و قهر، بزرگترین اسلحه ی شیطان علیه بشریت است. خواب شما شامل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۴:۰۸
ونوس

ونوس : خانوم هراتی عزیزم درستمتن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۵۹:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : ونوس عزیزم؛ علیرغم تمام کلنجارها و توجیهاتی که ما برای خودمان می تراشیم، همه ی اینها از نظر من تقدیر هستند و ته این ماجراها، در نهایت درسهایی می آموزیم که ما را تکمیل می کند. بعضی از مسائل از قدرت و اراده ی ما خارج هستند و هر قدر هم که سخت به نظر برسند، نتایج بسیار مفید و مثبتی برایمان بهمراه دارند البته منوط بر اینکه روشنفکرانه مسائل را نقد کنیم و اسیر منفی بافی ها و افسردگی ها و وساوس شیطانی نشویم. من فکر می کنم شما شخصیت بسیار خردمند و آگاهی دارید و خدای بزرگ برای شما نقشه های نابی در نظر گرفته است. بسیار سفر باید تا پخته شود خامی صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی! من هم که اینجا خدمتتان هستم جامهای زیاد و زخمهای عمیقی را تجربه کرده ام. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۴۹:۱۰
ونوس

ونوس : خانوم هراتی عزیزم من اگر گفتم شما اون اون زمان کجا بودین منظورم این بود که اون زمان کجا بودین تا من از وجودتون بهره مند بشم.نگران شدم که مبادا اشتباه برداشت کرده باشین.و بله.تماما گفته هاتون رو قبول دارم و آرامشی که به لطف خدا دارم هم نشأت گرفته از همین تفکره.متشکرم از محبتتون.از خدا می خوام که همیشه پاک و جاری باشین مهربونم.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۳:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : می دونم عزیزم. گل من. همینطور شما.

پاسخ
لینک۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۵:۲۶
ونوس

ونوس : بله عزیز دلم.من مجددا می خواستم پیام بدم
متن پیام نمایش داده نشه لطفا عزیزم.

پاسخ
لینک۸ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۳۱:۴۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : من مطمئنم خدای مهربان و بزرگ به خاطر درایت شما و نتیجه گیری تان شما را تحسین می کند. آفرین عزیزم

پاسخ
لینک۸ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۱۷:۲۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.