کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دوست

اگر در خواب دوستان خود را شاد و سرحال ببینید درحالی که قهقهه خنده به راه انداخته اند، نشانة آن است که بزودی از طرف دوستان اخبار ناخوشایندی به دست شما می رسد. اگر در خواب دوستان خود را درمانده ببینید ، علامت آن است که دوستانتان بیمار و پریشان خواهند شد.

اگر در خواب چهره دوستان خود را سیاه ببینید ، نشانه آن است که بیماری یا حادثه بسیار بدی برای شما یا دوستانتان اتفاق خواهد افتاد . اما اگر آنها را در هیئت ببینید ، علامت آن است که دشمنان ، شما را از دوستان و نزدیکان جدا خواهند کرد.

اگر خواب ببینید دوستانتان چون مجسمه روی تپه ای ایستاده اند ، نشانة آن است که عقاید خود را مبنی بر داشتن انصاف و آگاهی حفظ خواهید کرد . اگر سکویی که پیکر دوستان بر آن قرار گرفته، بلند نباشد، علامت آن است که پس از پیشرفت و ترقی در کار، دوستان قبلی خود را از یاد می برید.

اما اگر پیکر دوستانتان بر سطح زمین قرار گرفته باشد، نشانه آن است که برای رسیدن به درجات بالاتر شکست می خورید. اگر درخواب بخواهید از کنار مجسمة دوستانتان بگذرید، نشانة آن است که دوستی را مورد سرزنش قرار می دهید و او را وادار می کنید تا در زندگی خود تغییراتی بدهد .

اگر خواب ببینید با دوستی که در حق شما بد کرده، دست می دهید و او بی اعتنا و غمگین به راه خود می رود، نشانة آن است که با یکی از دوستان خود اختلاف پیدا می کنید و ممکن است نسبت به هم دلسرد بشوید.
ملاقات با یک دوست در خواب و گفتگو با او، نشانة آن است که کارهایتان به شکل دلخواه انجام خواهد گرفت.

اگر در خواب با دوست خود جرو بحث کنید و سر او فریاد بکشید، نشانة آن است که دچار حقارت و تزلزل و نگرانی خواهید شد ولی رابطه شما با دوستتان گرم و صمیمی خواهد شد.
اگر در خواب با دوست از دیدن دوستی احساس شرمساری کنید یا او را در وقت نامناسبی ملاقات کنید، دلالت بر آن دارد که به خاطر مرتکب شدن خلافی، گناهکار شناخته خواهید شد و هم دستان شما همه چیز را لو می دهند.

اگر زن جوانی خواب ببیند دوستان فراوانی دارد، نشان می دهد که به منافع زیادی دست خواهد یافت . و محبوبش ارزش تصاحب دارد. اما اگر خواب ببیند دوستانی اندک دارد، از محبوبیت اجتماعی نصیبی نخواهد برد.

لوک اویتنهاو می گوید : دیدن دوست خوب در خواب، نشانه رسیدن خبرهای شادی بخش است. دیدن کسانی که به ظاهر دوست هستند، اعلان خطر و هشدار به شماست که مراقب اطرافیان خود باشید. اگر خواب ببینید با دوستی، دیدار اتفاقی دارید، اتفاقی غیر منتظره در پیش رویتان قرار می گیرد.
اگر خواب ببینید دوست خود را ترک می کنید، از سختی به شادی خواهید رسید. آشنا شدن با دوستان جدید نشانه خوشبختی و مرگ یک دوست نشانه رسیدن خبری غیر منتظره است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

781 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

علیرضا

علیرضا : سلام
من خواب دیدم با دوست قدیمیم

پاسخ
لینک۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۸:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست شما احتمالا به شما فکر می کند و از اینکه ارتباط تان با همدیگر قطع شده راضی نیست. ضمن اینکه شما خصوصیاتی را در وجود او دیده اید که شاید اگر همان خصوصیات را داشته باشید، در زندگی امروزتان، موفق تر عمل خواهید کرد. شما می خواستید در زندگی تان تصمیمی بگیرید و نیاز به حمایت همدیگر داشتید ولی هیچ کدامتان در عمل، از دیگری حمایت نکرده است و جدایی بین شما شاید بر حسب تقدیر بوده است. شما ایده های زیادی در سرتان دارید و می خواهید مطابق با سنت ها و فرهنگ خانوادگی تان زندگی کنید. می خواهید کمی خوش باشید و از زندگی تان لذت ببرید ولی دوست ندارید که اعتبارتان پایین بیاید و وقتتان به بیهودگی بگذرد. پسر عمه ی شما می خواهد کاری را انجام دهد که نیاز دارد خونسرد باشد و خوشبین باشد نه اینکه مضطرب و عصبانی شود. پسر عمه ی دیگرتان به دنبال کسب ثروت زیاد است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۰۸:۱۸
Maryam

Maryam : سلام وقت بخير خداقوت ، ديشب خواب ديدم من و دوست پسرم همراه دوست قديمي خودم كه ازدواج كرده و در حال حاضر تقريبا با هم در ارتباط نيستيم در خانه اي بوديم ، و طوري بود كه انگار دوست پسرم قبل از دوستي با من با اين دوستم دوست بوده (در واقعيت اينطور نيست) و دوستم داشت از روابط گذشته بادوست پسر من تعريف ميكرد(كه مثلا چه كارايي براش انجام ميداده) در حاليكه من فكر ميكردم كه اون كارها رو انجام نميدادم، ولي اهميت ندادم و دوست پسرم هم طوري با من رفتار ميكرد كه من ناراحت نشم و مثلا بگه الان بهش فكر نمي كنه و در صحنه اي ديگر ديدم كه انگار يه اكيپي بوديم كه انهار مهموني يه ادم خيلي پولدار تو باغي دعوت بوديم و رفتيم داخل يه ساختمون تو اون باغ كه خيلي اتاقهاي زيادي داشت و من تا ته ساختمون رو رفتم اخرين اتاق رو دوستم و دوست پسرم برداشته بودن( در اين قسمت خوابم اون دوتا باهم دوست بودن) و دوست پسرم كه الان دوست پسر دوستم بود رفته بود حمومه داخل اتاق دوش بگيره و منم يه خورده با دوست خودم حرف زدم و اومدم از اتاق بيرون و پيش خودم فكر ميكردم كه صاحب مهموني چقدر ثروتمنده كه داخل همچين باغي فقط يه ويلاي بزرگ در اختيار اكيپ ما گذاشته كه اونجا اتراق كنيم و چشمم به يه يخچال سفيد بزرگ افتاد در اون رو باز كردم توش پر بود از نوشيدني و كمپوت و ماست و خيار سفت و انواع خوراكيهاي جذاب كه قرار شد دوشو ببنديم سر فرصت بخوريم ولي همش دلم بهشون بود و به فكر بودم كه كي برم بخورمشون ، كمپوت زردالو رو يادمه و يه طبقه بزرگ ماست سفت كه با چيزي مخلوطش كرده بودن بود،ممنون از تعابير عاليتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۵:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما سعی می کنید که در تعامل با دوست پسرتان، از تمام تجاربی که دارید و از دوست قدیمی تان ( بعنوان مثال) آموخته اید، استفاده کنید و خیلی قویتر، خردمندتر و با احساستر از گذشته رفتار کنید. شما سعی می کنید که خیلی کامل و خوبتر از همیشه رفتار کنید. دوست پسر شما متوجه ی این تلاش شما خواهد شد و شاید بگوید که همینجوری که هستید، شما را دوست دارد. شما می دانید که تجارب تازه تان و چیزهایی که از دیگران یاد می گیرید یک روز بدردتان می خورد و باعث می شود که صمیمیت بیشتری با دوست پسرتان داشته باشید و رابطه تان بهتر شود. شما به توانایی ها و امکانات و منابع داخلی خودتان فکر می کنید و سعی می کنید که با نشاط باشید، در شرایط مختلف درست رفتار کنید، زیاده از حد احساساتی برخورد نکنید و خلاصه از هر کسی چیز خوبی یاد می گیرید تا در رابطه ی خودتان با دوست پسرتان از آن استفاده کنید. ولی باید دقت کنید که همیشه هم هر چه که دیگران می گویند خوب نیست. خرد و عقلانیت خودتان را فراموش نکنید و صرفا تقلید از کارهای دیگران بدون فکر انجام ندهید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۲۲:۳۴
صفادانی

صفادانی : سلام لطفا خوابم مخفی بشه

پاسخ
لینک۲۹ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۹:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دایی شما ممکن است سعی کند که شما را راهنمایی کند که کار و هدفی را پیگیری کنید. شما می خواهید خودتان برای آینده تان با استفاده از امکانات مالی که دارید برنامه ریزی کنید یا می خواهید خودتان اختیار و کنترل زندگی تان را در دست داشته باشید و تعادل را در زندگی تان ایجاد کنید. شما می توانید از تجارب و خرد خودتان استفاده کنید ولی به تجارب خودتان خیلی تکیه نمی کنید. اما اصلا دوست ندارید که دایی تان شما را مجاب به انجام کاری کند که تصمیم خودتان نیست. شاید کمی تحت تاثیر پیشنهاد دایی تان قرار بگیرید ولی به پیشنهاد او پاسخ منفی خواهید داد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۹ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۴۵:۲۴
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰:۵۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما با چالش بزرگی روبرو هستید و از احساسات سرد و سختی شرایطی که دارید، بدبین و ناراحت شده اید. تمایل دارید که خیلی زود تصمیمات عجولانه ای بگیرید که زندگی تان از این حالت کنونی بیرون بیاید. تلاش می کنید که انرژی منفی به ذهنتان خطور نکند و اعتبار و ارزش خاصی برای تصمیمات تان قائل باشید. شما اما نظرتان را عوض می کنید و از اینکه عجولانه تصمیم گیری کنید منصرف می شوید و اجازه نمی دهید که افکار منفی موجب شوند که خطایی در تصمیمات شما به وجود بیاید. شما به تمام نتایجی که در طی این مدت از خوابهایتان استنباط کرده و بیرون کشیده اید فکر می کنید و سعی می کنید که نوعی ارتباط یا هماهنگی را در رابطه با تعابیر خوابتان بدست بیاورید. شما خودتان را توجیه می کنید که علیرغم نظرات دیگران و یا تعابیر متفاوتی که از خوابهایتان بیرون کشیده اید، اینکه به علی هنوز متعهد و یا علاقمند باشید طبیعیست. البته ناراحت و نسبت به شرایط پیش رو بدبین هستید. می دانید که علی هم همینطور است و از اینکه دیگران در کار و زندگی اش دخالت کنند و راجع به احساساتش نسبت به شما و همسرش کنجکاوی کنند، خوشش نمی آید. همینطور شما احساسات خودتان و حرفهایی که به علی زده اید را تحلیل می کنید و سعی می کنید که به اشتباهات خودتان پی ببرید. خود علی هم می داند که شاید این دوری او از شما و خانواده اش موقتی باشد. اما شما نمی توانید نگرانی و ناراحتی تان را از او پنهان کنید و هر قدر هم که بخواهید تظاهر به بی تفاوتی و شاد بودن کنید، اما مشخص است که ناراحتید. شما سعی می کنید که خودتان را فداکار و از خود گذشته و خونسرد و راحت و آرام نشان دهید و نشان دهید که دستتان به دهانتان می رسد و قادرید به خوبی از پس حل مشکلات خودتان برآیید. اما ته دلتان به شرایط بدبین شده اید و کینه به دل گرفته اید و نمی توانید مستقلا و تنهایی این مشکلات را حل کرده و این دوران را سپری کنید بلکه نیاز به حمایت و پشتیبانی کسی دارید که با عزم و اراده ی قوی، قدرت تحمل بار مشکلات شما را داشته باشد! علی کم کم احساسات و نظراتش را شاید در غالب نوشته هایش مطرح کند. غلی از احساس شما با خبر است و حال خوبی ندارد. شاید دلیل بلاک کردنتان هم همین بوده که تحمل دیدن ناراحتی تان را ندارد. خواب شما شامل 2914 کاراکتر و 4 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۸:۵۷
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰:۳۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عمه ی شما علیرغم عدم قبول شما از پیشنهاد پسر عمه تان، هنوز امیدوار است که بتوانند شما را راضی کنند تا شرایط را بهتر ارزیابی کنید. پسر عمه تان هنوز خوشبین و امیدوار است که دل شما به سمت او تمایل پیدا کند. شما می خواهید نشان دهید که برونگرا و در عین حال محافظه کار و خانواده دوست هستید. شما دوست دارید علی را در این رابطه در نظر بگیرید. او علیرغم رفتارش که گویای عدم تمایل او به ادامه ی این رابطه است، اما وقتی به شما فکر می کند، تمایل دارد که ارتباطش را با شما حفظ کند. او احساسش به شما قطع نشده ولی در عمل این احساس را قطع کرده. شما باید تصمیماتتان را بر مبنای عقلانیت و شرایط خودتان اتخاذ کنید و نه بر حسب آنچه که در دل علیست. اگر حتی او دلش پیش شماست، عملکردش به نفع کسی دیگر است. خواب شما 908 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۴:۵۹
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا‌.

پاسخ
لینک۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیزم سِروِر سایت با مشکلاتی مواجه شده بود و فعالیت سایت مختل شده بود. من تعبیر شما را 2 روز پیش اعلام کردم ولی الان که مشکلات سایت ظاهرا رفع شده، بعضی از خوابهایی که تعبیر کرده بودم به عنوان خوابهایی که تعبیر نشده دوباره برای من نمایش داده می شود. نمی دانم که واقعا شما تعبیر اولیه ی من را دریافت کرده اید یا خیر. از شما تقاضا می کنم در صورتی که تعبیر تکراری خدمتتان ارسال می کنم، آن را نادیده بگیرید. همانطور که قبلا هم به شما عرض کردم چون نوعی اشتیاق درونی در وجود شما هست که این مسئله را پیگیری کنید، خداوند می خواهد که با مشاهده ی خوابها، شرایط را به شما واضح تر نشان دهد و روحیات خودتان را در مقایسه با علی بیشتر بدانید. شما از شرایط حاضر، ناراحت هستید و دلتان می خواهد به رضایت روحی برسید و مانند این 3 بار اخیر در خوابهایتان می خواهید به خودتان آرامش ببخشید. علی سعی می کند که شخصیتی حمایتگرایانه بخودش بگیرد ولی نمی تواند نظراتش را به فریده با قدرت تحمیل کند. فریده هم سعی می کند نقش مطیع علی را ایفا کند ولی فکرش ناراحت است و از اینکه قدرت و اقتدار کمتری دارد راضی نیست. شما از این شرایط قلبا" ناراحتید. علی شاید متمول تر شده باشد و یا درکارش موفق تر باشد، ولی در عین حال او نگاهی بدبینانه و یا کینه توزانه نسبت به شرایط زندگی اش گرفته و از مسائلی که در جریان است راضی نیست. خواب شما شامل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۳:۵۰
ونوس

ونوس : خانوم هراتی جان شما سه شنبه لطف کردید و این خواب رو برای من تعبیر کردید عزیزم.من ازتون خواهش کردم اعتبار حساب من که یک حق خواب بود رو صفر کنید تا بتونم برای خواب چهارشنبه شارژ مجدد انجام بدم.سه شنبه شب،دوم شهریور ماه،ساعت بیست و سه و پنجاه و هشت دقیقه پنج حق خواب خریداری کردم و بعد از ساعت دوازده خواب روز چهارشنبه که دو حق خواب بود رو ارسال کردم.پنجشنبه صبح که مشکل سرور سایت حل شد متوجه شدم یک حق خواب ازم کسر شده و درواقع دو حق خوابِ خواب چهارشنبه رو پرداخت کردم؛اما خواب چهارشنبه پاک شده و تعبیر نشده عزیزم.امروز مجددا خواب روز چهارشنبه رو براتون ارسال کردم و لطفا در نظر داشته باشید که دو حق خواب از من کسر شده.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. ونوس عزیزم من قبل از خرابی سایت یک حق خواب بنا به خواست خودتان از شما کسر کردم که بتوانید خواب خریداری کنید. بعد که سایت ترمیم شد، خوابی که ارسال کرده بودید را با یک حق خواب از 5 خوابی که خریداری کرده اید، کسر کردم و تعبیر را دیروز برایتان ارسال کردم! رونوشت تعبیر :(( سلام. دوست عزیزم سِروِر سایت با مشکلاتی مواجه شده بود و فعالیت سایت مختل شده بود. من تعبیر شما را 2 روز پیش اعلام کردم ولی الان که مشکلات سایت ظاهرا رفع شده، بعضی از خوابهایی که تعبیر کرده بودم به عنوان خوابهایی که تعبیر نشده دوباره برای من نمایش داده می شود. نمی دانم که واقعا شما تعبیر اولیه ی من را دریافت کرده اید یا خیر. از شما تقاضا می کنم در صورتی که تعبیر تکراری خدمتتان ارسال می کنم، آن را نادیده بگیرید. همانطور که قبلا هم به شما عرض کردم چون نوعی اشتیاق درونی در وجود شما هست که این مسئله را پیگیری کنید، خداوند می خواهد که با مشاهده ی خوابها، شرایط را به شما واضح تر نشان دهد و روحیات خودتان را در مقایسه با علی بیشتر بدانید. شما از شرایط حاضر، ناراحت هستید و دلتان می خواهد به رضایت روحی برسید و مانند این 3 بار اخیر در خوابهایتان می خواهید به خودتان آرامش ببخشید. علی سعی می کند که شخصیتی حمایتگرایانه بخودش بگیرد ولی نمی تواند نظراتش را به فریده با قدرت تحمیل کند. فریده هم سعی می کند نقش مطیع علی را ایفا کند ولی فکرش ناراحت است و از اینکه قدرت و اقتدار کمتری دارد راضی نیست. شما از این شرایط قلبا" ناراحتید. علی شاید متمول تر شده باشد و یا درکارش موفق تر باشد، ولی در عین حال او نگاهی بدبینانه و یا کینه توزانه نسبت به شرایط زندگی اش گرفته و از مسائلی که در جریان است راضی نیست. خواب شما شامل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.)) امروز خواب مجددی ارسال کرده اید که شامل 2 حق خواب است. و از شما 2 حق خواب کسر کردم. بنابراین شما الان 2 حق خواب باقی دارید. اینطور نیست؟

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۹:۵۵
ونوس

ونوس : عزیزم دلم ابدا قابلتون رو نداره.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۳:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : با توجه به حجم بالای کارها و خوابها من تمرکز درستی ندارم. با تکیه به فرمایشات شما 2 حق خواب به شما اضافه کردم.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۱:۳۴
ونوس

ونوس : سلام عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۱:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. ونوس عزیزم، ضمیر ناخودآگاه شما در واقع در خوابهایتان سعی می کند که مسائل کوچک و بزرگی که بین شما و علی اتفاق افتاده را تحلیل کرده و درک بهتری از احساس او و یا آینده و تصمیمات خودتان بدست بیاورد. شما به دنبال نتیجه ی منطقی از خوابهایتان هستید تا راه حل درستی برای این موضوع پیدا کنید و چون اطلاعات شما در بیداری و در واقعیت خیلی در این رابطه کافی نیست، روحتان سعی می کند که با علی ارتباط گرفته احساس او را درک کند و شاید بتوانید تصمیم درستی در زندگی تان بگیرید. فرستادن اس ام اس ها به علی همین تلاش روح شما برای تحلیل بیشتری نسبت به زندگی علی و تصمیمات اوست. از جهتی دلتان نمی خواهد که زندگی فریده خراب شود. منطق شما به شما می گوید که علی هم خوشش نمی آید که به واسطه ی تماسهای شما، زندگی او و فریده خراب شود. علی احساس قبلی خودش را نسبت به شما کنار گذاشته و می خواهد که شما هم با اشخاصی که مثل او دوستتان دارند، مرتبط باشید. از جهتی ذهن شما این مسئله را برایتان روشن می کند که این فقط علی نیست که دوستتان دارد. علی شما را پس زده، شما دوست پسر قبلی تان را پس زده اید...یعنی نوعی توجیه ذهن شما، برای اینکه شما هم مثل او، کسی را که دوستتان دارد را پس زده اید و شاید این دلیل تراشی های ذهن شما برای تبرئه ی علی نسبت به عوض کردن زندگی اش است. شما تمام مدت به خاطر عشق عمیقی که در قلبتان نسبت به علی داشتید، مو به مو مسائل را کند و کاو کردید و عملا" هم تلاش کردید که موضوع را درک کنید و راه حلی پیدا کنید. اما پاسخ او بلاک کردن شما بود. پس یا علی مثل شما خیلی عمیق مسائل را تحلیل نمی کند و یا اینکه او می گوید خوب حالا این کاریست که شده و من باید بچسبم به زندگی خودم. این کاریست که شما هم باید بکنید. خواب شما 1185 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۱:۰۱
ونوس

ونوس : عزیزم همونطور که گفتم پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۶:۴۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : حق با شماست. تمام خوابها خبر از بهبود شرایط داشتند. الان اوضاع به گونه ای دیگر شده و من فکر کردم شاید توجیه منطقی پشت این خوابها تلاش خودتان برای واضح تر کردن مجموع این شرایط است. من هم مثل شما بنده ای از بندگان خداوند هستم که سعی می کنم تعابیر و مفهوم خوابها را برایتان روشن کنم. اگر نظر اجمالی به کامنت های کاربران بیاندازید تعداد کثیری از کاربران همیشه ابراز می کنند که خوابهایی که برایشان تعبیر کرده ام مو به مو تعبیر شده مگر اینکه خودشان بخش هایی از خواب را عمدا نگفته باشند و سانسور کرده باشند و در اینصورت احتمال خطا در خوابها به وجود می آید. ولی خوابهای شما مثل مجموعه ای از سریالهای پشت سر هم، همه مفهومی و در یک راستا بودند. بنابراین توجیه من برای دلیل تراشیهای ذهنی ما هم نمی تواند موثق باشد. من نمی دانم حکمت پشت این ماجرا چیست. ولی هر چه که هست می دانم که شما شخصیتی قوی دارید و تصمیماتی که می گیرید انشالله درست هستند. موفق باشید عزیزم.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۱:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : ونوس عزیزم من این پیام را مجددا برای شما می نویسم چون برایم عزیز هستید. من هر قدر روی حرفهای شما فکر می کنم و احساس شما را تحلیل می کنم به یک نتیجه ی واحد می رسم و آن این است که اگر شما ته دلتان نسبت به کسی کاملا سرد باشید، هر قدر هم که من و دیگران و خود خدا بخواهد شما را وادار کند که او را دوست داشته باشید، نمی توانید که به او علاقمند شوید. برعکسش هم هست. اگر عشق درون وجود شما نسبت به علی نبود؛ محال ممکنات بود که شما از خداوند کمک بخواهید که راهنماییتان کند. و اگر تا به اینجا نمی رسیدید و این سختی را متحمل نمی شدید، همیشه یک درصد در ذهنتان شک می کردید که اگر با او تماس می گرفتم چه می شد. بنا براین من هرگز نمی توانم مثل شما خدا را محکوم کند که دانسته به شما اجازه داد که به قابلمه ی داغ دست بزنید و بسوزید چون دوست داشت شما بسوزید. بلکه او این سختی ها را به شما داد تا واقعا از احساس علی به خودتان مطمئن شوید. این آخرین نظر من در این خصوص است و به عنوان یک دوست وظیفه ی خودم دانستم که نظرم را برایتان بنویسم.

پاسخ
لینک۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۵۳:۲۱
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۲:۰۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما سعی خودتان را کرده اید و خوابهایی که دیده اید هم وهم و خیالتان نبوده اند بلکه روح شما از وقایعی با خبر شده که کاملا درست و منطبق بر واقعیات هستند. من در طی این مدت که خوابهایتان را تعبیر کردم هیچ نشانه ای از هرج و مرج و پرت و پلا بودن خوابهایتان مشاهده نکردم. ولی اگر درست به خاطر داشته باشم، همان ابتدای ورودتان به سایت به شما اعلام کردم که شما باید زندگی خودتان را بکنید و نباید به خاطر مسائلی که پیش آمده، آینده تان را خراب کنید. من معتقدم که آنچه که تقدیر انسان باشد، همان خواهد شد. از آنجایی که شما علم غیب ندارید و از نقشه های خداوند هم با خبر نیستید، نمی توانید کلیت و مفهوم همه ی این پیامها و نشانه هایی را که در خواب دیده اید را درک کنید و من فقط مفهوم خوابهای شما را برایتان ترجمه می کنم تا درک درستی از وقایع بدست بیاورید. احتمالا چون به او گفته اید که اگر ازدواج کرده باشد نمی خواهید از او بدانید او شما را بلاک می کند که به حرف خودتان عمل کرده باشد. اگر چیزی که در خواب دیده اید صحت داشته باشد و همه چیز بر عکس شود ( که احتمال قوی همینطور هم خواهد شد)؛ باید فقط منتظر باشید. 15 به حل و فصل شرایط سخت و 18 به مسئولیت پذیری اشاره دارد. شما باید صبور باشید و دیگر هیچ اقدامی در رابطه با علی نکنید تا خودش با شما تماس بگیرد و اگر نگرفت، هیچ عذاب وجدانی هم نخواهید داشت که اگر اقدام می کردم چه می شد. شما هر برنامه ای در زندگی تان داشته باشید، عملی اش کنید. آنچه که تقدیرتان باشد قطعا همان خواهد شد. امیدوارم موفق و شاد باشید. خواب شما 1453 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۸:۴۴
ونوس

ونوس : متشکرم از صحبت ها و دلسوزیتون عزیزم.اگر ممکنه لطف می کنید بهم بگید رسیدن ماه رجب به تاریخ "یک ماه بعد" و عدد هفده به چه معناست؟ممنون می شم.

پاسخ
لینک۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۴۸:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : ماه رجب 6 ماه بعد است نه یک ماه بعد. ولی شاید اشاره به عدد 6 دارد که سعادت مند شدن است و یا معنی رجب مد نظر است که " حیا کردن و خجالت کشیدن است" که شاید او همانطور که گفتم از شما خجالت می کشد و عرض کردم از خجالتش قائم می شود. هفده به معنی روح است. متن شما پاک شده و یادم نیست 17 چه نقشی داشت.

پاسخ
لینک۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۲۰:۴۸
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.

پاسخ
لینک۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۲۱:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. علی خودش از خجالت خودش قائم می شود! او از اینکه در این شرایط قرار گرفته ناراحت است و شما را مسبب این می داند. ولی شما نباید فکر کنید که بازیچه ی او هستید. همانطور که گفتم، شما سعی تان را می کنید تا بعدا زبانتان بلند باشد که من چیزی کم نگذاشتم و آنقدر وجود داشتم که با جرات حرفم را بزنم. ( هر چند که نمی دانم به او چه گفته اید) و البته خوابتان را ارسال کنید ببینم چه دیده اید. ونوس عزیزم شما دارید قویتر و پخته تر می شوید. عمر شما مال شماست و زندگی تان هدیه ی خدا به شماست. شما هر کاری برای آینده تان بکنید، عالیست هر چه که بخواهید انجام دهید انتخاب شماست ولی شاید خداوند می خواهد از یک دختر احساساتی و کم تجربه ی قدیمی تبدیل شوید به یک خانم قوی مجرب که مثل شیر جرات بیان احساسات و عواطفش را دارد. به شما گفتم که عشق فقط مال خداست. اگر در قلبتان به این باور داشته باشید اصلا ناراحت نمی شوید که علی و یا دیگران چه می کنند. شما درست ترین کار را کرده اید و من به شما بابت این شجاعت تان افتخار می کنم. عصر خوش و تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۴۵:۵۹
ونوس

ونوس : خانوم هراتی جان ست های فراموش کردم.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۳:۴۳:۲۴
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.