کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دوست

اگر در خواب دوستان خود را شاد و سرحال ببینید درحالی که قهقهه خنده به راه انداخته اند، نشانة آن است که بزودی از طرف دوستان اخبار ناخوشایندی به دست شما می رسد. اگر در خواب دوستان خود را درمانده ببینید ، علامت آن است که دوستانتان بیمار و پریشان خواهند شد.

اگر در خواب چهره دوستان خود را سیاه ببینید ، نشانه آن است که بیماری یا حادثه بسیار بدی برای شما یا دوستانتان اتفاق خواهد افتاد . اما اگر آنها را در هیئت ببینید ، علامت آن است که دشمنان ، شما را از دوستان و نزدیکان جدا خواهند کرد.

اگر خواب ببینید دوستانتان چون مجسمه روی تپه ای ایستاده اند ، نشانة آن است که عقاید خود را مبنی بر داشتن انصاف و آگاهی حفظ خواهید کرد . اگر سکویی که پیکر دوستان بر آن قرار گرفته، بلند نباشد، علامت آن است که پس از پیشرفت و ترقی در کار، دوستان قبلی خود را از یاد می برید.

اما اگر پیکر دوستانتان بر سطح زمین قرار گرفته باشد، نشانه آن است که برای رسیدن به درجات بالاتر شکست می خورید. اگر درخواب بخواهید از کنار مجسمة دوستانتان بگذرید، نشانة آن است که دوستی را مورد سرزنش قرار می دهید و او را وادار می کنید تا در زندگی خود تغییراتی بدهد .

اگر خواب ببینید با دوستی که در حق شما بد کرده، دست می دهید و او بی اعتنا و غمگین به راه خود می رود، نشانة آن است که با یکی از دوستان خود اختلاف پیدا می کنید و ممکن است نسبت به هم دلسرد بشوید.
ملاقات با یک دوست در خواب و گفتگو با او، نشانة آن است که کارهایتان به شکل دلخواه انجام خواهد گرفت.

اگر در خواب با دوست خود جرو بحث کنید و سر او فریاد بکشید، نشانة آن است که دچار حقارت و تزلزل و نگرانی خواهید شد ولی رابطه شما با دوستتان گرم و صمیمی خواهد شد.
اگر در خواب با دوست از دیدن دوستی احساس شرمساری کنید یا او را در وقت نامناسبی ملاقات کنید، دلالت بر آن دارد که به خاطر مرتکب شدن خلافی، گناهکار شناخته خواهید شد و هم دستان شما همه چیز را لو می دهند.

اگر زن جوانی خواب ببیند دوستان فراوانی دارد، نشان می دهد که به منافع زیادی دست خواهد یافت . و محبوبش ارزش تصاحب دارد. اما اگر خواب ببیند دوستانی اندک دارد، از محبوبیت اجتماعی نصیبی نخواهد برد.

لوک اویتنهاو می گوید : دیدن دوست خوب در خواب، نشانه رسیدن خبرهای شادی بخش است. دیدن کسانی که به ظاهر دوست هستند، اعلان خطر و هشدار به شماست که مراقب اطرافیان خود باشید. اگر خواب ببینید با دوستی، دیدار اتفاقی دارید، اتفاقی غیر منتظره در پیش رویتان قرار می گیرد.
اگر خواب ببینید دوست خود را ترک می کنید، از سختی به شادی خواهید رسید. آشنا شدن با دوستان جدید نشانه خوشبختی و مرگ یک دوست نشانه رسیدن خبری غیر منتظره است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

781 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

masume

masume : سلام خانم هراتی عزیزم.متن خواب مخفی باشه.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۵:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. علی می خواهد به شما وانمود کند که برای خودش و آینده اش نقشه هایی دارد و می تواند در آنها موفق باشد و با چالشهای زندگی اش مقابله کند. بعد فکر می کند که چطور می تواند شما را مجاب کند که به او فکر کنید و می داند که شما به کمترین چیزی که اهمیت می دهید، نقشه های او برای رسیدن به موفقیت است و به بیشترین چیزی که اهمیت می دهید، این است که او نسبت به شما چه احساسی دارد و چقدر به شما فکر می کند. پس تعمدا می خواهد نشان دهد که به شما فکر می کند و تمام لحظه های شما را می تواند به یاد بیاورد. او به شما علاقه دارد ولی بیشتر از این علاقه ی خودش به شما، به این علاقمند است که شما بنشینید شبانه روز به او فکر کنید. انگار که او فقط بلد است فکر کند!!! زندگی که رویابافی نیست. محل او نگذارید و دنبالش هم نروید تا از این بازیهای روانی دست بردارد یا برای همیشه برود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۲۰:۱۸
masume

masume : سلام خانم هراتی عزیزم.کامنتم مخفی بمونه.این خوابی ک برام تعبیر فرمودید در عرض چند ساعت انقد دقیق برام تو واقعیت تعبیر شد.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۱:۵۴
Hrs

Hrs : با سلام و وقت بخیر
خواب دیدم خونه دوستم به همراه چنتا از دوستای دیگه ام رفته ام(در بیداری همچین دوستانی ندارم) خونه قشنگی داشت. و باهاش صمیمی بودم، همین که ما رفتیم مادرشوهر و خواهر شوهردوستم سرزده اومدن اونجا و انگار حس خوبی به ما نداشتند. بعد ما رفتیم طبقه پایین که البته به مرتبی طبقه بالا نبود و من دوستمو دلداری میدادم که به خاطر من زندگیتو بهم نزن حالا مادرشوهرت اومده

پاسخ
لینک۳۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۱:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما می خواهید بعضی از اخلاقیات خودتان را عوض کنید و جنبه هایی از شخصیت و رفتار را که تا کنون بد می دانستید و ردشان می کردید را حالا تایید کنید. شما معتقدید که وقتی که کسی زندگی خوبی دارد و روحیه اش عالیست و تلاش می کند که به خواسته هایش برسد؛ نباید روابط صمیمیانه با دوست را به روابط صمیمانه با فامیل شوهر ترجیح دهد. معتقدید که یک زن اول باید به خانواده ی شوهرش برسد بعد به دوستانش و نه بر عکس. در حالی که شاید در گذشته به دوستانتان بیشتر بها می دادید تا به فامیل شوهر. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۱۸:۰۰
Maya

Maya : سلام وقت بخیر خواب دیدم همراه با مرد مورد علاقم داریم قدم می زنیم و فقط ایشون صحبت میکنه و من گوش میدم ایشون داشتن می گفتن ما سرنوشتمون به هم گره خورده و تو تقدیر هم هستیم منتها من یکم گرفتارم وقت می خوام خودمو جمع و جور کنم ایشون می گفت من یکسال اینطورا فرصت می خوام که خودمو گرفتاریامو جمع و جور کنم و من فقط با دقت به حرفاش گوش می دادم و کمی تعجب کردم و هاج و واج بودم ممنونم از تعابیر فوق العادتون

پاسخ
لینک۲۷ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۰۷:۰۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. لطفا همیشه برای دقت بیشتر تعبیر، تاریخ خوابتان به ماه قمری را ذکر کنید. به احتمال قوی شما همین احساسات واقعی او را در خوابتان دیده اید و اینکه او در شرایط حاضر نمی تواند ازدواج کند و می خواهد به زندگیش سروسامان بدهد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۷:۳۵
Saraa

Saraa : سلام.منو عشقم کاتیم(قهریم)معلوم نیست چی هستیم الان.امروز صبح دیدم عشقم بهم پیام داده که نوشته سلام چطوری خوبی...؟بعد من دیدم انقد تعجب کردم گفتم به برادرم که میلاد بهم پیام داده و میخواد آشتی کنه.برادرم گفت برنامت چیه؟میخای جوابشو بدی یا کات کنی.گفتم جوابشو بدم؟برادرم گفت تو ک گفته بودی دیگه باهاش کات میکنم؟گفتم دیگه بهم پیام داده و معلومه ک میخواد آشتی کنه.و احساس میکردم خیلی عوض شده.چون تو خواب میگفتم اون همیشه انقد راحت پیام نمیداد ولی الان کاملا راحت پیام داده.بعد دیدم رومو ک اونوری کردم رو گوشیم میس کال(شمارش)افتاد.بعد از 2دقیقه دیدم.همش حرص میخوردم چرا زنگ زد متوجه نشدم جواب بدم اونجوری صداشم میشنیدیم.ولی خودم بهش زنگ نزدم گفتم خوذش باز بزنه.بعدم خواب بیدار شدم.ممنون خوابم و تعبیر کنید و اینکه از خوابم چیزی معلومه ک آشتی میکنیم یا ن؟

پاسخ
لینک۲۸ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۶:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. او به شما فکر می کند. ولی شما تصمیم گرفته اید که مصمم تر و قویتر و مستقل تر از گذشته رفتار کنید و به او اجازه ندهید که مانند سابق با شما رفتار کند. شما باید به او اجازه دهید که خودش با شما تماس بگیرد و جلوی نفس خودتان را بگیرید. اگر با شما تماس گرفت جوابش را بدهید ولی خودتان اقدامی نکنید. امیدوارم فکر کردن های بیش از حد او به شما، حکایت این جوک تلخ نباشد: نگاهم کرد، پنداشتم دوستم دارد، نگاهم کرد؛ در نگاهش هزاران عشق خواندم، نگاهم کرد، دل به او بستم ، باز نگاهم کرد و تازه فهمیدم یارو خله ! فقط نگاه میکنه ! تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۲۳:۰۶
Saraa

Saraa : سلام.روزتون بخیر.لطفا متن خواب مخفی بمونه.

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۵:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما دلتنگ هم هستید و یک مسئله ی بزرگ مالی بین شما مطرح است. عشق شما به این فکر می کند که باید از شما برای همیشه جدا شود ولی شما دوست دارید که حالت تدافعی که دفعه ی قبل نسبت به او گرفته بودید را کنار گذاشته و دوباره به او اعتماد کنید. اما هنوز هم مسائلی هستند که باعث می شوند که شما تندخویی و بداخلاقی کنید ولی دوست دختر شما سعی می کند که شما را نصیحت کند تا آرام باشید و بتوانید رابطه تان را با دوست پسرتان ترمیم کنید( یا نشان دهید که شما نسبت به او جبهه نگرفته اید). تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۳:۱۴
Saraa

Saraa : ببخشید یکی همین دوست دخترم که اصلا از مشکلات ما خبر نداره برام سواله ک تعبیر چی میشه یکی هم اینکه من دیگه نمیخام مجدد بهش اعتماد کنم با همین روش قبلش.ممنون میشم تو تعبیر بهم بگید این دو موضوع رو

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۴:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست شما در خوابتان ممکن است نمادی باشد از خصلت هایی که شما سعی می کنید در خودتان تقویت کنید. مثلا سعی می کنیدکه با آرامش بیشتری رفتار کنید و تندخویی نشان ندهید. ماساژی که شما در خوابتان می گرفتید، گویای این است که شما می خواهید گارد خودتان را پایین بیاورید و به او اعتماد کنید. اگر دوست ندارید به او اعتماد کنید این انتخاب شماست ولی ته دلتان شاید اینطور حس نمی کنید. خوابتان تعبیر دیگری ندارد.

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۴۸:۲۱
Raha

Raha : سلام دیدم توی ی شهردیگه ی جایی باچند نفرغریبه نشستم ک نزدیکم دریاست چون رطوبتش وخنکی حس می کردم ی بچه نوپا هم توی بغلمه ک مال من نبود نمیدونم پسریادختر بعدش گفتم بایدبرم سوئیتم .وقتی رسیدم اونجا دیدم ی سوئیت دیگه هم کنار سوئیت منه(حسکردم ک قبل سوئیته اونجا نبودک یه دفه بچه ازبغلم پرید پایین دویدداخل اون سوئیته منم دنبالش دویدم تابگیرمش رفتم داخل ک دیدم دوستپسرسابقم علی باداداشش اونجاست تعجب کردم بدون اینکه نگاش کنم سریع بچه آوردم بیرون ورفتم داخل سوئیت خودم بچه بغل کردم حالت رقص تانگوآروم میرقصیدیم ک سنگینیه نگاه کسی روی خودم حس کردم دیدم علی با یه لباس لش نارنجی تنشه آومده توی حیاط داره منو نگاه می کنه روی کباب پز نون می پزه دزدکی نگام میکنه وقتی من دیدمش اوننگاهشو گرفت ازمن ولی بعدش هی همدیگر دزدکی نگاه می کردیم حواسمون به هم بودمجردیم

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۴۴:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما سعی می کنید که چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید و آینده ی تازه ای برای خودتان بسازید و به گذشته فکر نکنید. تلاش می کنید که از تجاربی که تا کنون آموخته اید به انحای مختلف در زندگی تان استفاده کنید ولی گاهی احساساتی می شوید و نمی توانید ناراحتی های گذشته را به یکباره فراموش کنید. شما هدف تازه ای را در زندگی تان در نظر می گیرید و می خواهید شروع و تحولی تازه را آغاز کنید. اما کودک درون شما هنوز دنبال دوست پسر سابقتان است و شیطنت می کند و شما می خواهید خودتان را کنترل کنید و بزرگسالانه و خردمندانه رفتار کنید. دوست سابق شما هم سعی می کند که توانایی های خودش را مضاعف کند و نشان دهد که برونگرا و اجتماعیست در حالی که ته دلش اعتماد به نفسش کم شده و مراقب شماست که در اجتماع چه می کنید. او سعی می کند که کار کند تا منافع خودش را تامین کند. هر دوی شما در ظاهر به هم بی تفاوتید و در باطن به فکر همید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۵:۰۰
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۰۳:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما سعی می کنید که در زندگی بیداری تان به علی فکر نکنید چون او را یک شخص متاهل می دانید. و این احساس در خوابتان هم کشیده شده. شما دارید خودتان را مجاب می کنید که خیلی از علی فاصله بگیرید. در عین حال دیدن این شخص نجار در خوابتان گویای این است که شما تلاش می کنید که با دورویی و دروغ و فریب مبارزه کنید و گول ظاهر روابط را نخورید هر چند که با کسی مواجه شوید که تسلط کامل بر رفتارش داشته باشد. شما شخصیتی با فرهنگ دارید و تلاش می کنید که بر موانع و مشکلاتتان غلبه کنید. شما می خواهید خط فکری خودتان را تغییر داده و نگرش های خودتان را تعدیل کنید تا در ظاهر و در زندگی روزمره تان با اعتماد به نفس کاملتری رفتار کنید و هیچ نقصی در رفتار شما مشاهده نشود. می خواهید با سیاست باشید، خردمندانه رفتار کنید و شخصیتی با پرستیژ از خودتان ارائه دهید تا دیگران نتوانند از شما ایراد بگیرند. فعلا شرایط اینطور هست که هست و شما هر چند که با این شرایط مخالفید ولی آن را همینطور که هست قبول می کنید.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۳۷:۴۷
ونوس

ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۳:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. لطف کنید علاوه بر اینکه خوابتان را مجددا در دو بخش ارسال می کنید- چون متن خواب طولانیست و نمی توانم همه ی آن را یکجا در مانیتور نگاه کنم و تعبیر را هم عرض کنم؛ طبق قوانین سایت که در تمام صفحات تعبیر خواب ذکر شده است هر 750 کاراکتر معادل یک حق خواب است و خواب شما شامل 3006 کاراکتر و 5 حق خواب و از حد مجاز طولانی تر است. لطفا 2 خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود تشکر.

پاسخ
لینک۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۲:۵۲
ونوس

ونوس : خانوم هراتی جان سوپرمارکت طبقه ی پایین کوچک بود،نه بزرگ.متشکرم عزیزم.

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۹:۰۹
zahra

zahra : سلام. خواب دیدم کتابی نوشتم

پاسخ
لینک۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۴۵:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما تمایل دارید که نظراتتان را بیشتر ابراز کنید و این قدرت را دارید که دیگران را به سمت نظراتتان جلب کنید و به صحبت هایتان توجه کنند. اما کسی که در خوابتان کتاب را بنام خودش چاپ کرده، حرفهایی را که شما زده اید را در بیداری، بعنوان نظرات خودش به دیگران ابراز کرده و یا خرد و عقلانیت و تجارب شما را به اسم عقل و ذکاوت خودش به دیگران جلوه داده و شما از این جهت ناراحت هستید. برای من از کلام شما مفهوم نیست که این دوستتان همان است که کتابتان را در خواب به اسم خودش چاپ کرده یا خیر. به هر جهت، اگر این هر دو یک شخص هستند و یا اگر کسی که چاپ کرده را در بیداری نمی شناسید؛ تعبیر این است که خوابتان می خواهد به شما راهنمایی کند که همانطور که دیگران حرفهای خوب شما را می قاپند و به اسم خودشان در می کنند، همانطور هم اگر کار خوبی انجام دهید، باز دوباره از شما الگو می گیرند و مثل خودتان با شما مقابله به مثل می کنند. پس شما باید سعی کنید که بهترین رفتار را داشته باشید چون اثر نیکوی رفتار شما به خودتان بر می گردد. اگر کسی که دوستش دارید و با او قهر هستید، ببیند که شما به او زنگ می زنید، او باز از شما تقلید می کند و احساس واقعی خودش را به شما نشان می دهد که دلتنگ شماست و با هم آشتی خواهید کرد. خواب شما معادل 783 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۶:۲۹
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.