تعبیر خواب دوست
اگر در خواب دوستان خود را شاد و سرحال ببینید درحالی که قهقهه خنده به راه انداخته اند، نشانة آن است که بزودی از طرف دوستان اخبار ناخوشایندی به دست شما می رسد. اگر در خواب دوستان خود را درمانده ببینید ، علامت آن است که دوستانتان بیمار و پریشان خواهند شد.
اگر در خواب چهره دوستان خود را سیاه ببینید ، نشانه آن است که بیماری یا حادثه بسیار بدی برای شما یا دوستانتان اتفاق خواهد افتاد . اما اگر آنها را در هیئت ببینید ، علامت آن است که دشمنان ، شما را از دوستان و نزدیکان جدا خواهند کرد.
اگر خواب ببینید دوستانتان چون مجسمه روی تپه ای ایستاده اند ، نشانة آن است که عقاید خود را مبنی بر داشتن انصاف و آگاهی حفظ خواهید کرد . اگر سکویی که پیکر دوستان بر آن قرار گرفته، بلند نباشد، علامت آن است که پس از پیشرفت و ترقی در کار، دوستان قبلی خود را از یاد می برید.
اما اگر پیکر دوستانتان بر سطح زمین قرار گرفته باشد، نشانه آن است که برای رسیدن به درجات بالاتر شکست می خورید. اگر درخواب بخواهید از کنار مجسمة دوستانتان بگذرید، نشانة آن است که دوستی را مورد سرزنش قرار می دهید و او را وادار می کنید تا در زندگی خود تغییراتی بدهد .
اگر خواب ببینید با دوستی که در حق شما بد کرده، دست می دهید و او بی اعتنا و غمگین به راه خود می رود، نشانة آن است که با یکی از دوستان خود اختلاف پیدا می کنید و ممکن است نسبت به هم دلسرد بشوید.
ملاقات با یک دوست در خواب و گفتگو با او، نشانة آن است که کارهایتان به شکل دلخواه انجام خواهد گرفت.
اگر در خواب با دوست خود جرو بحث کنید و سر او فریاد بکشید، نشانة آن است که دچار حقارت و تزلزل و نگرانی خواهید شد ولی رابطه شما با دوستتان گرم و صمیمی خواهد شد.
اگر در خواب با دوست از دیدن دوستی احساس شرمساری کنید یا او را در وقت نامناسبی ملاقات کنید، دلالت بر آن دارد که به خاطر مرتکب شدن خلافی، گناهکار شناخته خواهید شد و هم دستان شما همه چیز را لو می دهند.
اگر زن جوانی خواب ببیند دوستان فراوانی دارد، نشان می دهد که به منافع زیادی دست خواهد یافت . و محبوبش ارزش تصاحب دارد. اما اگر خواب ببیند دوستانی اندک دارد، از محبوبیت اجتماعی نصیبی نخواهد برد.
لوک اویتنهاو می گوید :
دیدن دوست خوب در خواب، نشانه رسیدن خبرهای شادی بخش است. دیدن کسانی که به ظاهر دوست هستند، اعلان خطر و هشدار به شماست که مراقب اطرافیان خود باشید. اگر خواب ببینید با دوستی، دیدار اتفاقی دارید، اتفاقی غیر منتظره در پیش رویتان قرار می گیرد.
اگر خواب ببینید دوست خود را ترک می کنید، از سختی به شادی خواهید رسید. آشنا شدن با دوستان جدید نشانه خوشبختی و مرگ یک دوست نشانه رسیدن خبری غیر منتظره است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Aliteza : با سلام و با عرض پوزش
چند روز پیش یکی از دوستانم را در خواب دیدم که به اتفاق من تو ماشین من هستیم و صندلی عقب یه ظرف بود که داخلش چند تا میوه خشکیده بد بود و دو یا سه تا میوه بزرگ و تازه من رانندگی میکردم تا رسیدیم یه جایی پیاده شدیم و ایشان همون ظرف تو دستش میخواست در کوچک اهنی منزلی قدیمی را باز کنه کلید در داد به من گفت تو باز کن منم کلید را گرفتم راحت درب را باز کردم و برگشتم نشستم پشت فرمان ماشینی که در بیداری دارم برگردم که دوستم برگشت و پنچره ماشین را باز کردم گفت که میوه های من کم شده و من هم گفتم که همه اش همان است من دست نزدم،از خواب بیدار شدم.با این دوستم قبلا تو تعبیر خواب قبلی توضیح دادم یه مدت دوست صمیمی بودیمو الان همهم دادگاه پرونده داریم از من شکایت کرده البته برای من پاپوش درست کرده بوده دست خودش باز شد وگرفتار شدن .از اينكه قوانين شما را رعايت نكرده بودم معذرت ببخشيد
فریبا هراتی
: سلام. استدعا می کنم. شما کنترل زندگی تان را به دست دارید و دوست شما می خواهد از شما در مسئله ای راهنمایی بگیرد و شما او را حمایت کنید. دوست شما به فرصت های خوبی که در گذشته داشته و امروز این فرصتها از دست رفته اند فکر می کند و نسبت به آنها ابراز پشیمانی می کند. بعضی از فرصتها هم هنوز ترو تازه در دسترس او هستند. او از شما می خواهد که راه حلی به او ارائه دهید که بتواند یک ایده ی قدیمی را عملی کند. شما سرتان به کار و زندگی خودتان گرم است و دوست ندارید که فرصتهایی را که در اختیار دوستتان هست از او بقاپید. اما دوست شما خیلی راحت به شما می گوید که شما شاید بخواهید از فرصت ها و امکاناتی که او برای شما تعریف کرده و می دانید که در اختیار اوست به نفع خودتان استفاده کنید. ( خواب شما مربوط به گذشته است و از صمیمیت قبل و کمکهای شما به او می گوید و اینکه الان او شما را متهم کرده که می خواستید از او سو استفاده کنید یا موقعیتی شبیه این...) تشکر از همراهیتون.
Aliteza : با سلام و عرض احترام
چند روز پیش یکی از دوستانم را در خواب دیدم که به اتفاق من تو ماشین من هستیم و صندلی عقب یه ظرف بود که داخلش چند تا میوه خشکیده بد بود و دو یا سه تا میوه بزرگ و تازه من رانندگی میکردم تا رسیدیم یه جایی پیاده شدیم و ایشان همون ظرف تو دستش میخواست در کوچک اهنی منزلی قدیمی را باز کنه کلید در داد به من گفت تو باز کن منم کلید را گرفتم راحت درب را باز کردم و برگشتم نشستم پشت فرمان ماشینی که در بیداری دارم برگردم که دوستم برگشت و پنچره ماشین را باز کردم گفت که میوه های من کم شده و من هم گفتم که همه اش همان است من دست نزدم،از خواب بیدار شدم.با این دوستم قبلا تو تعبیر خواب قبلی توضیح دادم یه مدت دوست صمیمی بودیمو الان همهم دادگاه پرونده داریم از من شکایت کرده البته برای من پاپوش درست کرده بوده دست خودش باز شد وگرفتار شدن و منتظر رای دادگاه هستم
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید. درنوبت هستید خواب دومتان را بعدا مجددا ارسال کنید...
b1 : سلام .. روزتون بخیر .
خواب دیدم یه موتور سیکلت خوب ولی معمولی دارم که بارو بندیلم رو انگار بسته بودم و بجای اینکه رو ترک عقب موتور ببندم ، روی گلگیر جلوی موتور بسته بودم . وقتی سوار موتور شدم بهمراه بارو بندیلم یدفعه دیدم بسته ی کوچیکی رو فراموش کردم از کسی که چوپون بود و دوتا ادم باهاش بود و داشت میومد ازش خواستم بهم بده اون بسته کوچیک رو و اونم به شاگردش گفت و بهم دادتش. وقتی که برمیگشتم با ماشین بودم و یه قسمت آشنایی دیدم سه نفر دارن روی یک حوض کوچیک ولی به ارتفاع یکونیم متری کاری انجام میدهند . من احساس کردم دوستی باشه که از بیرون میشناسمش . دونفرم باهاش بودن که اول یکم به شوخی تهدیدشون کردم تا بره جدی بشه اون اصل کاری که دوستم بود خودشو نشون داد. قیافش عوض شده بود . موی سرشو از ته تیغ کرده بود و سیبیل هم گذاشته بود . و یا مشروب و یا مخدری دستش بود بهم داد گفت این خیلیه خوبه و ازین تعاریف و من گفتم نوش جانت ولی من ازینکارا نمیکنم.
باهم روبوسی کردیم و من خدافظی کردم و سوار ماشین شدم و برگشتم .
ممنون از وقتی که میزارید .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید تعادلتان را در زندگی بدست آورده و با سرعت ولی آزادتر نسبت به قبل و بی خیالتر از قبل و با قبول مسئولیت های کمتر نسبت به قبل، به اهدافتان برسید. شما تمام تجربیات گذشته ی خودتان را الگوی رفتاری امروزتان می کنید و از هیچ خاطره و تجربه ای غفلت نمی کنید. تا این تجربیات راهنمای امروز شما برای رسیدن به موفقیت باشند. سعی می کنید که جدی کار کنید و کم کم مسئولیت پذیرتر خواهید شد و چهارچوب خاصی را برای کنترل زندگی تان درنظر خواهید گرفت. دوست شما بی فکر و خیال شده و جنبه ی متفاوتی از خودش را نشان می دهد. می خواهد هم خوش باشد و هر چه پیش آید خوش آید بگوید و هم اینکه نمی تواند و دلش شور می زند و استرس دارد. مسیر زندگی شما و دوستتان از هم جداست. تشکر از همراهیتون.
b1 : سلام روزتون بخیر ..
دختری که در واقعیت میشناسم رو خواب میبینم که تو یه اتاقه و تو اون اتاق خواهرزادم که دختره هم وجود داره . فامیلم رفت بیرون از اتاق و من واون تنها شدیم . دودفعه خواستم بغلش کنم ولی اجازه نداد . یه لباس مخصوص رزمی چیزی بعدش پوشید و رفت وارد یه اسکله شد ک توی آبش یه مبارزه ی خیالی از دید واقعیت بود . این مباززه ی خیالی رو من هم کمکش کردم روی اسکله و اون رفته بود روی قایق توی آب و در نهایت برگشت و یجوری پیروز شدیم . وقتی تموم شد دوتا حیوون بودن از اول که یکیشون یه مرغ تپل مپل وسفید البته خیلی بزرگتز از حد معمولش بود و یکی دیگه هم یه حیوونی بوود که مرغه رو من غذا میدادم و اون حیوون اهلی رو اون دختره . دختره خیلی به غرور با من برخورد میکرد . اون حیوونا از اول تا اخر دوسه بار تبدیل به حیوونای دیگه شدن . مثلا اخر خواب اونا تبدیل به گوسفند شدن . جایی هم من گربه خیلی بزرگ یا سگ بخاطرشون میارم .
ممنون از وقتی که میزارید .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. رابطه شما با دختری که می شناسیدش قویتر خواهد شد و او در ابتدا با کمی فاصله با شما برخورد می کند ولی بعد رابطه ی احساسی بین شما برقرار می شود، زمانی که او به این تضمین برسد که شما هم تیم و طرفدار او هستید و نه اینکه می خواهید از او سو استفاده کنید و بروید. بعد از مدتی شما از لحاظ روحی همدیگر را حمایت خواهید کرد. او همچنان می ترسد و طبق غریزه اش رفتار می کند زیاد حرف می زند و پچ پچ می کند و شما هم طبق غریزه خودتان و در طول رابطه تان بارها برای هم نقش های جدیدی از خودتان را رو می کنید و مدلی برخورد می کنید که سورپرایز شوید و تا همه ی جنبه های همدیگر را کشف کنید چه جنبه های مثبت و چه منفی. هر دوی شما در آخر از هم تبعیت می کنید و گاهی هم تابع جماعت می شوید و بی فکری می کنید. گاهی خودخواه گاهی غمخوار هم. تشکر از همراهیتون.
ارام : سلام و وقت بخير. ديشب خواب يكي از دوستان صميمي قديميم رو ديدم كه ازدواج كرد و از ايران رفت و منم ازش بي خبرم. چندبار خوابش رو ديدم كه از همسرش جداشده و برگشته. شما فرموديد احتمال داره واقعا جدا بشه يا اينكه مشكلات شديد داره. خواب ديدم برگشته بود و باهمون چهره مهربونش بهم نگاه ميكرد و لبخند ميزد. سر ميز نشسته بوديم و گپ ميزديم، ديدم خيلي وقت گذشت اما از شوهرش چيزي نگفت. چون صميمي بوديم ازش پرسيدم راستي از اون مَرده چه خبر كه باهاش ازدواج كرده بودي؟ با مكث جواب داد: "راستش اون ديگه منو نخواست، رفت با ديگران" با ناراحتي و تعجب پرسيدم: توام برگشتي؟! گفت اره. ممنونم و سلامت باشيد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احتمالا او به شما فکر کرده که مجددا خوابش را دیده اید. اما نمی توان با قاطعیت گفت که تمام این اتفاقاتی که دیده اید رخ داده چون زمینه ی ذهنی شما نسبت به او از قبل در ذهنتان شکل گرفته بوده. خوب است که با او تماس بگیرید ولی اگر هم نگیرید، او احتمالا احساس می کند که کاش دوستان واقعی داشت که می توانست با آنها صحبت کند. دوست خوبی مثل شما. تشکر از همراهیتون.
مهشاد : خواب دیدم برای پروژه ایی که دارم انجامش میدم یه سری متن قراره بنویسم با اینکه توی نوشتن خوبم ولی مسئول تیمم متنم رو دوبار قبول نمیکنه با روی خوش قبول نمیکنه اصلا خشمگین نیست و من هی توی خواب استرس میگیرتم متنو هی میخونم دفعه اول دوستم کنارم هست ولی هیچ حرفی نمیزنه هیچ حرکتی نمیکنه دفعه دوم توی یه ماشین نشستیم مسئول تیمم رانندس من جلو نشستم و دوستم همچنان پشت سر بدون حرف نشسته انگار تماشاچیه.به پاهای خودم نگا میکنم یه شلوار گشاد پوشیدم مسئول تیمم رو میبینم شلوارش گشاده وکفشای سفید کثیف پوشیده . رنگ شلوراباهم فرق داشت ولس گشاد بودن هردو.رنگو یادم نمیاد.پاهاشو یبار نگاه کردم بعدش دیگه نگاه نکردم شاید چون میترسیدم ضعفشو ببینم.نگامو بردم سمت برگه دستم که متنو نوشته بودم
فریبا هراتی
: سلام. نوشتن به خطا در قضاوت و اشتباهی که کرده اید اشاره می کند و مسئول شما ذات خرابی دارد و دوست دارد شما را آزار دهد هر چند که در ظاهر خونسرد و راحت برخورد می کند و رفتارش حتی دوستانه است. دوستتان هم نسبت به شما بی تفاوت است و تقریبا می گوید به من چه این قضیه ربطی به من ندارد. شما در واقع کسی هستید که باید پروژه تان را اثبات کنید و دوستتان صرفا از شما تبعیت می کند. برای دفع شر صدقه بدهید که این مسئول شما فریب شیطان را نخورد و شما را آزار ندهد. تشکر از همراهیتون.
محسن : سلام وقت بخیر
پسرعموی بنده خواب دیده که خودش به همراه دوست دخترش و دو تا برادرهای خودش (برادرهای پسرعموم) و برادر من تو یک محوطه باز با فاصله ای که نه کم بوده نه زیاد دور از هم ایستاده بودن و داشتند یه بازی میکردن و تو این بازی یه چیزی شبیه درب قابلمه ولی سبک رو به سمت همدیگه پرتاب میکردند.
در این بین دو تا پسر به دوست دختر پسرعموم نزدیک میشن و باهاش شروع به حرف زدن میکنن.
پسر عموم بلند میشه و به سمت اونها میدوه و به پسرها میگه چی کارش دارین؟
یکی از پسرها به پسرعموم میگه به این (دختر) اعتماد نکن.
پسر عموم رو به دوست دخترش میکنه و میپرسه اینها چی میگن و دوست دخترش شاکی میشه که چرا همون موقع که دیدی اینها نزدیکم شدن جلو نیومدی.
ممنون میشم اگه تعبیری داره بفرمایید.
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. پسر عموهای شما و برادر شما خلاف هنجارهای جامعه پیش می روند و قوانین عرف جامعه را نقض می کنند و زندگی را خیلی سخت و جدی نمی گیرند و نیاز دارند که با واقعیت ها روبرو شوند. پسر عموی شما نیاز دارد که شخصیت خودش را قویتر کند و اعتماد به نفس خودش را بالاتر ببرد. باید همیشه در کنار مدرن بودن و با ظرفیت بودن و دیر جوش آوردن، حدود و مقرراتی را برای خودتان قائل باشید و بعضی چیزها را مطلقا به بازی نگیرید چون در این صورت زندگی خودتان به بازی گرفته می شود. همه ی آدمها ظرفیت این را ندارند که بتوانند خودشان از خودشان حمایت کنند و اگر در شرایطی قرار بگیرند که خیلی احساس راحتی کنند، حتی اگر غیر مغرضانه هم باشد، اشتباه رفتار خواهند کرد و آنگاه شما را مقصر می دانند که چرا از اول حد و مرزهای خودتان را تعیین نکرده اید. بعضی قوانین به نفع شماست و همیشه قانونها بد نیستند. تشکر از همراهیتون.
Maya : عرض ادب و احترام
من و دوست پسرم دوست مشترکي داريم که کارش اجراي برنامه هاي مفرح و گاهکاه براي کمک از من و دوست پسرم دعوت مي کنه که تو مراسمهاشون باشيم خواب ديدم در طبقه پايين خونه اي حياط دار مراسمي برگزار شده اومدمو نشستم روي يک صندلي و مشغول تماشا شدم آدمهاي زيادي اونجا بودن و انگار مسابقه اي برگزار شده بود و دوست من ليدر بود اما اون دوست مشترکمون و هيچ کدوم از همکاراش حضور نداشتن و دوست پسرم داشت برنامه رو خودش اجرا ميکرد دوست پسرم چهرش خيلي کرفته و تو هم بود و اصلا حواسش به هيچ کس نبود شبيه ادمهايي که فقط منتظرن برنامه زودتر تموم بشه اونقدر تو خودش بود که از جلوي من رد شد و متوجه من هم نشد مراسم خيلي زود تمام شد و همگي رفتن و من داشتم به حياط نکاه ميکردم از يکي از دوستانم پرسيدم اينجا چه خبر بود.. دوستم کفت مراسم مال همون دوست مشترکمونه ولي خودش نتونسته بياد و ار دوست پسرمن خواسته بياد حياط و نکاه کردم ديدم ماشينها و ادماها دارن يکي يکي ميرن و دوست پسرم هم سوار ماشينش.شد و داشت از حياط ميرفت که دست چپشو از شيشه ماشين آورد بيرون من دستشو ديدم که چيزي شبيه به مچبند محکم به دستش بسته بود و من نگرانش شدم (يک هفته پيش دست راستش در بيداري درد ميکردو مچ بند بسته بود) بعد که اون رفت دختر همسايه قديميمونو ديدم که اومده جلوي در من به همراه دوستم تو حياط اومديم. و دوستم اومد بره ببينه چيکار داره دختر همسايه بلندگفت من با خود مايا کار دارم خودش بياد من رفتم جلو يه تابلو نقاشي بهم داد که يک منظره طبيعي بود وسط اون منظره طرح يک گل قرمز رنک وحشي بود يه گل وحشي به من داد که عين همون گل داخل تابلو بود و من چسبوندمش روي همون نقاشي در تابلو انکار تمون گل بود و خبر داد که پدرمو با خانمي ديده ممنون ميشم تعبير کنيد سپاس
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب و احترام متقابل. احتمالا رابطه ی دوست پسر شما و دوستش خراب خواهد شد و او نمی خواهد که در برنامه های او شرکت کند. دوست پسر شما تعهد خودش را نسبت به شما حفظ کرده و دنیا به شما رو می آورد. عشق در زندگی شما خواهد بود همانطور که در ذهنتان همیشه آرزویش را داشتید. پدر شما هم به ثروت می رسد و اوضاع اقتصادی تان بهتر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Maya : سلام روزتون بخير
خواب ديدم دوستم بهم پ داده تو يه چيز کوچيکو ازم دريغ مي کني و در انتهاي پيامش نوشته لطفا خواهشا برو و يه استيکر برام فرستاده از پيامش حس بدي نگرفتم درخواب ولي کمي ترسيدم و از استيکرش حس ميکردم داره دوباره باهام شوخي مي کنه (چون در عالم بيداري فرد شوخ طبعيه و لذت ميبره از سربه سرگذاشتن من) من براش نوشتم مي خوام ببينمت جدي ميگم و اون چندتا پشت سر هم پيام داد اينکه شام بگير بيار واکر فلان روز ميومدي بهتر بود ولي بيا بعد دستمو نگاه کردم يه هديه از طرفش در دستم بود که پر بود از استيکرهايي که نشانه عشق و دوست داشتنه خيلي خوشحال شدم و حتي مي خواستم بهش پ بدم که اين اولين هديه ايه که من از تو دريافت کردم و دلم مي خواد تاريخشو ثبت کنم که هيچوقت فراموش نکنم و واقعا هديه رو خيلي دوست داشتم ممنون ميشم تعبير بفرماييد سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید از استرس فرار کنید، خوشحال و لاقید باشید و به دنیای بچگی تان بخندید، شما از دوستتان یاد گرفته اید که به خودتان و اشتباهاتتان بخندید و دنیا را سخت نگیرید. شما می خواهید ته این دوستی برایتان زود معلوم شود ولی او می خواهد که شما خونسرد باشید و همین که او با شما در تماس است را نشانه ی عشق او به خودتان بدانید. تشکر از همراهیتون.
Khorshid 8 : سلام و عرض ادب خانم هراتی بزرگوار،عزاداریهاتون قبول حق تعالی باشه ان شاءالله.قراره برای یگان سربازیم جایی پذیرش بشم که یکی از افرادی که در اونجا کار میکنه و در حد سلام و احوالپرسی باهاشون برخورد دارم رو در خواب دیدم.خواب دیدم که در جایی که قراره پذیرش بشم هستم ولی مکانی که در خواب بود با واقعیت،متفاوت بود.این آقا به من گفتن که بد موقع اومدی اینجا و ی سری حرف زدیم که دقیق یادم نمیاد.اصل خوابم متمرکز روی جمله ایشون بود که گفتن "بد موقع اومدی اینجا" تعبیر چی هست؟
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تشکر همینطور برای شما. یک نکته ی مهم در خوابتان هست که از آن چیزی ننوشته اید و آن این است که مکانی که در خواب بود با واقعیت متفاوت بود. اگر منظورتان این است که در واقعیت آن مکان شرایط بهتری دارد تا آنچه که در خوابتان دیده اید، شرایط سربازی شما احتمالا سخت تر خواهد شدو بد موقعی آمدی به شرایط سخت سربازی شما اشاره می کند. اما اگر شرایط جایی که در خواب سربازی می خواستید بروید، نسبت به بیداری بهتر به نظر می رسید، سربازی شما سخت نخواهد بود و منظور این شخص که گفته بد موقع آمدی ، یعنی اگر اینجا زودتر بودی می دیدی که اوضاع چقدر بد بوده والان خوب شده و شما اصل ماجرا را از دست داده اید. تشکر از همراهیتون.