کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب دیوار

اگر کسی ببیند که دیوار فرو ریخته ای را تعمیر کرد و یا دیوار کجی را راست کرد، حال و روز بد او به خوبی تغییر خواهد کرد و اگر دیوار درست را خراب کرد، ابتلا به غم و اندوه خواهد یافت. اگر کسی دیواری را که از گچ و آجر درست شده ویران کند، آدمی خودبین و فاسد است و اگر دیواری که از سنگ و آهک است خراب کرد، شیفته دنیا است و طالب آخرت نیست.

اگر کسی تکیه به دیوار شکسته ای داده بود و دیوار فرو ریخت و به او صدمه خورد، برای او مصیبتی در راه است و اگر صدمه ندید، از خطری مسلم نجات خواهد یافت و انسانی خوش کردار است. اگر کسی دیوار کهنه ای را خراب کرد و سپس آن را آباد کرد و از نو ساخت، از کار بی ثمری دست می کشد و کار سود آوری را شروع می کند که آن کار خیرش به دیگران نیز می رسد.

اگر کسی خود را بر روی دیواری نشسته دید و دیوار استحکام داشت، به عزت او افزوده می شود ولی اگر دیوار فرو ریخت، عزت و احترام خود را در میان اقوام و آشنایان از دست می دهد. اگر در خواب ببینید که به راهی می روید و دیواری سر راه شما هست که نمی توانید از آن بگذرید مشکلی خواهید یافت که رفع آن در قدرت خودتان تنها نیست.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر ببیند به دست خود دیوار بنا کرد، اگر دیوار از گل و خشت است، دلیل است بر مال و دین و امانت. اگر دیوار از گچ و آجر ببیند، دلیل بر خویشتن بینی و تباهی او کند، اگر آن دیوار از سنگ و آهک ببیند، دلیل که به دنیا مغرور و فریفته شود و طالب راه آخرت نباشد.

محمد ابن سیرین می گوید: دیوار در خواب، حال بیننده خواب است در دنیا. اگر ببیند بر دیوار نشسته است و آن دیوار محکم و با قوت است، دلیل کند که حالش در دنیا نیکو و محکم است. اگر ببیند که دیوار خراب می کرد و دیوار کهنه است، دلیل که مال یابد. اگر دیوار نو راخراب می کرد، دلیل بر غم و مصیبت است.
اگر ببیند که بر دیوار به پای بود، دلیل که حالش مستقیم و نیکو نباشد. اگر ببیند که از دیوار بیفتاد، دلیل است حالش متغیر شود. اگر ببیند که از دیوار آویخته است، دلیل پراکندگی حال او یا زوال عیش او است. اگر ببیند که دیوار را برداشت، دلیل که مردی را به درجه بلند برساند. اگر ببیند که دیوار را فرو افکند، دلیل که آن را از معیشت بیفکند، تا هلاکش کند.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که دیوار کج را راست کرد یا دیوار خراب را عمارت کرد، دلیل که حال تباه شده او به صلاح باز آید. اگر ببیند که دیوار شهر یا دیوار مسجد جامع بیفتاد، دلیل که والی شهر هلاک شود.

جابر مغربی می گوید: دیوار به خواب دیدن، مردی بزرگوار است به قدری که بزرگ باشد. اگر ببیند که دیوار کهنه را نیکو کرد و نیک را خراب نمود، دلیل بر غم و اندوه است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

149 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Ali

Ali : سلام و ادب
خداقوت
هنگام سحر خواب دیدم که خواهرم و مادرم منزل ما هستند. آمدم در آشپزخانه دیدم که انگار حلبی روغن حیوانی از دست خواهرم افتاده خورده به دیوار و بخش بزرگی در حدود ده کاشی از دیوار که کنار و زیر میزغذا خوری است ریخته و کاشی‌های و بخشی از سیمانها به صورت عمیقی که لوله‌های آب هم نمایان شده صدمه دیده. من میگفتم که عیبی نداره ریخته، فقط بگید چطوری خورد که ریخت!؟ خواهرم حسابی پشیمان بود و هر دو ساکت بودند. میخواستند کمک کنند که کاشی‌ها و سیمان ریخته شده را جمع کنند که اجازه ندادم و همه‌اش را خودم بادارامش جمع کردم بردم بیرون.

پاسخ
لینک۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۵:۱۶:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. خواهر شما رفتار بدی از خودش نشان خواهد داد و به جای این که دلسوزی و عشق بیشتری در زندگی نشان شما بدهد، و سعی کند که کارها روانتر و بهتر به پیش بروند، محبت شما را نادیده می گیرد، دلتان را می سوزاند و نسبت به شما رفتاری حاکی از عصبانیت و تندخویی نشان خواهد داد. حتی ارتباط شما با اطرافیانتان متاثر از این رفتار خواهرتان قرار می گیرد. او به افکار شما توهین خواهد کرد؛ اما شما با متانت و آرامش با او برخورد می کنید و خواهرتان هم از رفتار اشتباه خودش پشیمان خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۵:۳۰
Davood

Davood : سلام.من خواب دیدم یک بنای قدیمی ونیمه خراب و بزرگ درحال مرمت بود و من و یکی از برادرام و چند نفر دیگه از ردی دیوار ب سختی عبور میکردیم و روی دیوار راه میرفیم تا گذر کنیم.دیوار از اجر و خشت گلی و موزاییک بود ..و بعصی جاهاش گاه گلی و آخرین جایی ک باید ازش رد میشدم ک تمام بشه و ب مقصد برسم دیوار ب حالت کج شدن رسید ولی من اونرو با پاهام نگه داشتم ک هم خودم نیفتم و هم دیوار نریزه...ولی کارگرانی ک درحال ساخت اون عمارت بودن درحال درست کردن و بازسازی بودن...دقیقا زمانیکه ک دیوار رو نگه داشتم و همچنین خودم رو تقریبا بیدار شدم ولی بعد بیداری فکر میکردم که رد شدم و نیفتادم.
تعبیر این خواب چیه؟ ممنون میشم

پاسخ
لینک۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۹:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما مشکلاتی دارید که بر آنها غلبه خواهید کرد. علیرغم تمام نگرانی ها، برموانعی که سر راهتان وجود دارد غلبه می کنید و باید روی ذهن و جسمتان کار کنید و شخصیت قویتری از خودتان بسازید. نگرانی های شما هم در حال رفع و حل و فصل شدن هستند و اوضاع دوباره خوب خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۴۰:۱۲
فاطمه

فاطمه : سلام ، وقت به خیر
من یکشنبه صبح خواب دیدم که با مادر و خواهرم رختخوابمون هستیم و داریم میخوابیم که خواهرم میره در ورودی که جلوی ما قرار داره ببنده که من بهش میگم در رو قفل کن حس میکنم میخواد اتفاق بدی بیفته وقتی خواهرم در رو قفل میکنه یکدفعه همون دیوار که در داشت شروع به حرکت میکنه و به سمت ما میاد و ما میترسیم و فریاد میزنیم ، بعد از اینکه دیوار حدود ۱۰ سانت جلو میاد یکدفعه یه نور زیادی میزنه و حرکت دیوار متوقف میشه بعد ما دیگه خیالمون راحت میشه و نمیترسیم و میگیم خوب دیگه چیزی نیست تموم شد و من داشتم فکر میکردم که چیزی نیست فقط یه کم خونه کوچیکتر شد

پاسخ
لینک۳ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۲۹:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما احساس محدودیت بیشتری می کنید و کسی که در زندگی شماست و شما را خیلی دوست دارد، به خاطر اینکه خودتان به دستاورد های بزرگتری در زندگی تان برسید، و اشتباه نکنید، یکسری قوانین برای شما وضع می کند که شما ممکن است احساس کنید که این قوانین دست و پا گیر هستند. اما بعدا می فهمید که چقدر به نفعتان شد که این سخت گیری و قانون گذاری در زندگی تان انجام شد. اختیارات شما محدودتر می شود ولی نتیجه ی نهایی آن را خودتان بیشتر دوست خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۴:۱۹
masumehh

masumehh : سلام.عیدتون مبارک.من و عشقم الان کات شده رابطمون و جدا هستیم متاسفانه.من امروز صبح خواب دیدم که کلی پیغام از عشقم رو گوشیمه و همشون هم با لحن خوب و مهربانانه بود.من ولی طول کشید تا جوابشو بدم.وقتی ام جواب دادم عذر خواهی کردم که دیر شد ولی منم با الفاظ عاشقانه بهش پی ام دادم.اونم جواب داد و گفت دیگه دیر جوابمو نده.خلاصه آشتی شده بودیم تو خواب.بعد بهم گفت میخوام کل دیوارای خونمونو رنگ بزنم.بهم بگو چه رنگی بزنم؟(خونه خودشون)منم گفتم کار سختیه مگه میتونی؟گفت اره.گفت رنگ سفید میخوام بزنم.منم بهش گفتم باشه سفید کن فقط یکی از دیوارارو توسی کن قشنگ شه.بعد دیدم یک دیوار رنگ کرد.(رنگ سفید)و انقد حرفه ایی و تمییز و صاف و خوب در آورده بود که که حتی یک خط هم نیفتاده بود.خودم تعجب کردم.ممنون

پاسخ
لینک۱۰ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۸:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. او به شما فکر می کند و شما مردد هستید که با او تماسی داشته باشید یا خیر. شما هردویتان از هم ناراحتید و همدیگر را هم دوست دارید. اما او می خواهد که وانمود کند که از شما دیگر ناراحت نیست. شما می خواهید که او غرورش را هم حفظ کند ولی او سعی می کند که وانمود کند که همه چیز اوکی است و اصلا از شما ناراحت نیست. تعبیر خوابتان احتمالا با تاخیر رخ خواهد داد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۰۴:۰۸
Golnesa

Golnesa : سلام. وقتتون بخیر ببخشید من دیروز خواب دیدم زن دایی ام یه سری بن غذا بهم داد نذری بود. انگار خیرات خواهرش که تازه فوت شده بود. منم نمیخواستم استفاده کنم بردم دم خونه کسی که دوسش دارم و دادم به اون گفتم تو استفاده کن. یه سری کاغذهای کوچیک بود که میدونستم بن غذاست. بهش هم گفتم حالا شایدم مهلتش تموم شده باشه شایدم نشده باشه. بعد وقتی میخواستم برگردم دیدم یه طرف دیوار خونه شون خراب شده بود و دیوار نداشت. تو خواب خونه شون نبش کوچه بود. رفتم بهش گفتم چرا دیوار خونه تون رو درست نمیکنید داخل خونه که پیداست از بیرون. ممنونم

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۷:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دعای خیر زن دایی تان پشت سر خواهرش است ( روحش شاد). شما می خواهید از کسی که دوستش دارید حمایت کنید. آنها حریم خصوصی شان را از دست داده اند و مردم از زندگی شان با خبر هستند و یا مشکلات بزرگی در زندگی شان به وجود آمده و نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۳:۲۲
م ح

م ح : با سلام و وقت بخیر
خواب دیدم من و دختر مورد علاقه ام هر دو تامون انگار سال اول دانشگاه هستیم(در واقعیت هر دو تا مون ارشد گرفتیم ۴ سال هم داریم کار می کنیم بینمون ناراحتی بدی پیش اومده بیشتر من مقصر با نادانی و اشتباهات من) بعد من رفتم تو خونشون یه خونه دو طبقه قدیمی بود که کوچک بود .با یه حیاط کوچک که وسط حیات یه دیوار داشت من پشت دیوار پنهان شده بودم منتظر بودم فرصت چیزی گیر بیاید تا شاید کاری بتونم بکنم.
اون روی بالکن وایستاده بودکه نمی دونم از کجا فهمید شروع کرد به تهدید کردن. من هم ترسیدم فرار کردم با سرعت.
ممنون از شما.

پاسخ
لینک۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۹:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما و این خانم آگاه و خردمند هستید ولی نه آنقدر که اصلا اشتباه نکنید. او به عقاید سنتی و قدیمی خانواده اش پایبند است و دوستان و ارتباطات زیادی هم با دیگران ندارد از لحاظ روابط اجتماعی احتمالا او ضعیف عمل می کند. شما مترصد هستید که از اشتباهاتتان عذرخواهی کنید و او را در جایگاه بالایی نسبت به خودتان می دانید ( خودتان را مقصر فرض می کنید). او می خواهد که برای رسیدن به خواسته هایش ایستادگی کند و اجازه ندهد که شما رئیس بازی درآورید. شما احساس مظلوم بودن می کنید و یا نگران هستید که به بی کفایتی متهمتان کند از این جهت نمی خواهید که خودتان را اسیر و گرفتار خواسته های او کنید و از عذرخواهی فرار می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۱۹:۴۰
Nomino

Nomino : سلام ببخشید دوست من نامزد بودن و نامزدیشون بهم خورد و این اقا ک نامزدشون بوده شعلش پرستاری بوده و خواب دیدن که رفتن محل کار ایشون و همه کرونا داشتن تو بیمارستان و نامزدشون ی سبد که سوارخ سوراخ بوده توش الویه خیلی بدریختی بود ولی از این سوراخا نمیزد بیرون و دوستمم توی همون سبد پلاستیک میوش رو گداشت و ی خانمی اونجا داد میزد که این سبد از کیه و دوستم نمیگفت و ی اقایی کنار نشسته بود و گرسنه و نگاهش به این سبد بود کبخوره وخونه نامزد دوستم به محل کارش نزدیک بود ودوستم رفت توی کوچه و دیوارها کوتاه وابی بودن ودوستمم ناراحت بودو دم خونه نامزدش خاک بود که انگار داشتن تعمیر ساختمان انجام میدادن و دوستم از دور تماشا میکرد و نامزدش هم از تو ماشین از دور اتفاقی دیدش و نیومد سمتش و بهش گفت من بخاطر سیما نمیتونم دعوام میکنه سیما نمیشناسیم اسمیه که ب زبان اورده و همسر نامزد قبلی دوستم اسمش چیز دیگه ایه

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۴۳:۴۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. نامزد سابق دوست شما، با مشکلات بسیاری در زندگی مواجه است و فکرش خیلی ناراحت است. او شخصیتی ساده لوح دارد و رفتارش هم با دوستتان خیلی مهربان و خوب و معقول نبوده است. با این وجود دوست شما سعی می کرده که با او با مهربانی برخورد کند و مراقب باشد که او از نظر سلامت و ثروت، ضربه ای نخورد. آدمهای زیادی هستند که می توانند با اخلاق نامزد سابق دوستتان کنار بیایند و همینطور هم برای دوست شما با توجه به مهربانی اش، همیشه کسی هست که دوستتان بتواند او را بپذیرد. نامزد دوستتان مشکلات زیادی در زندگی شخصی اش هم به وجود آمده و دوستتان می داند که او در شرایط بغرنجی به سر می برد. نامزد سابق او می خواهد روی جسم و ذهن خودش کار کند و شخصیت بهتری از خودش بسازد ولی نمی خواهد که با دوست شما دوباره ارتباط برقرار کند چون او می ترسد که وجهه اش پیش دوستتان خراب شود و از ارزش او پیش دوستتان کم شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۲:۵۷
صفرپور

صفرپور : سلام خانمی ۳۳ساله و متاهلم فرزند ندارم ،امروز صبح ساعت نه و نیم تقریبا خاب دیدم که خونه من و همسرم با ی مقدار تفاوت ظاهری با خونه ای که الان هستیم دیوارش شروع کرد ب ترک خوردن و ریختن و ی فضای خالی مثل ی کمد متروک پشت دیوارها بود ک پر از وسیله بود و من صدای همسرم زدم گفتم بیا ببین دیوارا داره خراب میشه ولی دیوارا خیلی سبک بودن و ی دفعه سقف هم ذره ذره ترک خورد و ریخت پایین ولی فقط لایه گچی اون و و کامل نبود که بگم دیگه سقفی نبود و ریخت روی همسرم ولی اون بلند شد و خودش و تکوند از خاک و من اصرار میکردم که ب صاحبخونه زنگ بزن بگو وگرنه میگه حتما شما خراب کردید و گوشی برداشت ک برصاحبخونه خبر بده و ب این فکر میکردم که اگه این روزا که ی مهمون بیاد چقد زشته این انبوه خاک تو خونه و ب همسرم میگفتم بیا دیگه اسباب کشی کنیم میدونی چقد بنایی وقت میبره بیا زودتر خونه جدید پیدا کنیم بریم ممنون میشم بگید چ معنایی داره

پاسخ
لینک۱۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۸:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما از شرایطی که دارید خسته شده اید. روحیه تان خراب شده و ایده هایی که داشته اید، عملی نشده است. شما احساس می کنید که به پشتیبانی و حمایتی که لازم است از یکدیگر بگیرید، خدشه وارد آمده و همسرتان از این که آرزوهایتان نتوانسته برآورده شود، تحت تاثیر احساسات منفی که به ذهنش وارد آمده، ناراحت است و غصه می خورد. شما آرزوها و رازهایی داشته اید که آنها را سرکوب کرده اید و هرگز راجع به آنها صحبت نکرده اید و حالا این آرزوها خودشان را بیشتر جلوه می دهند و شما دوست دارید راجع به اهداف و خاطرات و رازها و آرزوهایتان با هم حرف بزنید. شما دوست ندارید که زندگی تان خراب شود برای همین باید زود سعی کنید که روحیه تان را از نو ترمیم کنید و ایده آلهای جدیدی برای خودتان خلق کنید. همه ی آدمهای دنیا که نباید بر طبق یک نورم و یک فورم زندگی کنند. آدم می تواند اهداف بالا و متفاوتی برای خودش در نظر بگیرد. اگر مشکل شما بچه است، این همه بچه های نوزاد که بی عشق هیچ پدر و مادری به این دنیای کثیف چشم گشوده اند وجود دارند که آرزو و حسرت آغوش گرم و پر از عشق مادر و پدری با وجدان و مهربان را دارند. خدای بزرگ ما انسانها را به سختی های مختلف آزمایش می کند تا بداند که کداممان انسان تریم و کدام بیشتر بر حسب غرایزمان رفتار می کنیم. خداوند از روح الهی خودش در ما دمیده است پس باید بزرگوارانه و الهی رفتار کنیم و نه بر حسب غرایز حیوانی. حتی شیرهای جنگل هم به بچه آهوهای یتیم رحم می کنند آیا ما از آنها کمتریم؟؟ خودتان را دوباره پیدا کنید و به هم و نیز به خدای بزرگتان تکیه کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۵۵:۳۱
مرضیه دانی

مرضیه دانی : سلام.دیشب خواهرم خواب دیده که من روی دیوارآجری ایستاده و راه میرفتم و بلوز و شلوار پوشیده بودم . تشکر

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۸:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما بر موانع و مشکلات زندگی تان غلبه خواهید کرد و سعی می کنید که با کرامت و درست رفتار کنید و برای رسیدن به خواسته هایتان ایستادگی و مقاومت خواهید کرد. شما می خواهید خودتان را در مقابل آسیب دیدن حفظ کنید. شاید از بیرون سرسخت به نظر برسید ولی در واقع بسیار حساس و شکننده اید. شاید کسی قلبتان را شکست است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۳۹:۴۹
maryam asadi

maryam asadi : با سلام من خواب دیدم همراه یه عده رفتم مسجد نماز جماعت بخونم وسطای نماز بعد از سجده انها بلند سدند و من نتونستم بلند شم انگار مثل عقب افتاده ها پاهام کج و کوله شد و نمازم رو اشتباهی خوندم...و به همان حالت که بودم یه نفر چند تا هزار تومنی نو و مچاله شده بهم بداد و منم پولارو شروع کردم به جویدن...ممنون میشم تعبیر کنید

پاسخ
لینک۳۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۵:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید مثل باقی مردم خدا را به خاطر نعمت هایش شکر کنید ولی احساس می کنید که مشکلاتتان حل نشده و مستاصل هستید. از این که نمی توانید استقلالتان راحفظ کنید و روی پای خودتان بایستید ناراحتید و احساس ضعف می کنید. مردم سعی می کنند تا جایی که برایشان امکان پذیر باشد به شما کمک کنند تا احساس آرامش کنید و از شما حمایت کنند. شما درک می کنید که انسانها باید به هم کمک کنند. اگر مشکلات مالی دارید راه نجاتتان این است که صدقه بدهید چون صدقه ثروت را چندین برابر می کند. باور کنید!! هر مشکل دیگری هم که داشته باشید با صدقه دفع شر می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۶:۵۰
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.