تعبیر خواب رانندگی
راننده درخواب کسی است که برای مدتی کنترل زندگی شما را به دست می آورد. اگر خواب ببینید با کسی سوار اتومبیلی شده اید و او رانندگی می کند، در مقطعی از زندگی شما، آن شخص دست به اعمالی می زند که بخشی از زندگی شما را متاثر می کند.
اگر خودتان رانندگی کنید، کنترل زندگی خویش را به دست دارید. اگر ببینید به آرامی رانندگی می کنید، از انجام وظایف خود در زندگی نتایج مساعدی را به دست می آورید. اگر ببینید با سرعت ماشین می رانید، با گذشتن از مراحل خطرناکی در زندگی، به نتایج مطلوبی دست خواهید یافت و به کامیابی خواهید رسید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
مهتاب : سلام من دیشب خواب دیدم پشت ماشین برادرم نشستم و مسلط رانندگی میکنم یه ترسی هم دارم از این که نتونم ولی در خواب تونستم چندین بار خواب دیدم که از یه جایی که فکر میکنم نمیتونم رانندگی کنم رد میشم در واقع من گواهینامه دارم ولی تنهایی ننشستم لطفا تعبیرش کنید.(در عالم خواب تنها رانندگی میکنم)
فریبا هراتی
: سلام. شما کنترل زندگی خودتان را به دست خواهید گرفت و توانایی های شما برای انجام کارهایتان قوی و بالاست و مانند برادرتان می توانید زندگی تان را اداره کنید و در کاری با او همکاری کرده و یا شریک شوید. هر چند که امروز اعتماد به نفس شما کم است ولی دقت شما بالاست و خدا با شماست و مشکلات و سختی ها را به راحتی حل خواهید کرد.
Mah11111 : سلام خانم هراتی، امیدوارم حالتون خوب باشه. خواب دیدم با یه نفر که اصلا یادم نیس کی بود تو یه پارک جنگلی قدم میزدیم صحبت میکردیم. هر دو ماشین داشتیم و من رفتم ماشینمو بیارم که بریم جای دیگه. ماشینو سوار شدم و با سرعت خیلی خیلی زیاد توی اتوبان کنار پارک جنگلی حرکت می کردم. اصلا نمی تونستم سرعتمو کنترل کنم. آدمایی که داشتن از عرض اتوبان رد میشدن با ترس از جلوم فرار میکردن که بشون نزنم. به مسیر مشخصی نمیرفتم و یه قسمتو دور میزدم که دور نشم و برم پیش همون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید به طور موقت از واقعیت ها فرار کنید. شاید تجربه سختی را پشت سر گذاشته اید و نیاز به آرامش دارید. شما خودتان را در موقعیتی خطرناک قرار می دهید و برای رسیدن به خواسته های خودتان دیگران را کنار زده و نادیده می گیرید. ولی کار صحیح این است که فعلا به آرامش فکر کنید و کار عجولانه ای انجام ندهید.
mmd : سلام. من خواب دیدم که به همراه تعدادی از دوستان در ماشینی هستم که راننده ی آن می باشم و ماشین را محتاطانه به سمت خانه ام می رانم و در نزدیکی خانه ام وایسادیم و به تماشای پروانه ها مشغول شدیم که نزدیک سر و صورتمان پرواز میکردند فک میکنم رنگ پروانه ها سفید کثیف بوده باشد
فریبا هراتی
: سلام. شما برای گذر از یک مرحله زندگی به مرحله ای دیگر نقش فعالی داریدو محتاطانه به انگیزه های جاه طلبانه خود عمل کرده و به پیش می روید. خلاقیت شما در زندگی باعث شادی و آرامش شما شده و طول عمر می یابید و تا اندازه ای هم به هوس های زودگذر خود عمل خواهید کرد.
محمد اسماعیل کیانفر : سلام خسته نباشید
خواب دیدم با یک ماشین دارم رانندگی می کنم و سرعتم خیلی بالا بود و (درصورت یه فرمون دادن بد ممکن بود چپ بشیم) ، اما من فرمون ماشین رو نگه داشتم و سرعت ماشین رو کم کردم و کنترلش کردم و در ضمن خوب هم رانندگی می کردم توی خیابون ها
و کسی هم که عقب نشسته بود برادرم بود
فریبا هراتی
: سلام. شما کنترل زندگی خودتان و برادرتان را به عهده می گیرید و او به صورت منفعل به حرف شما گوش می دهد. سعی می کنید با سرعت به اهدافتان برسید ولی با هوشیاری و دقت عمل، گاهی زمان بیشتری را روی تمرکز به اهدافتان قرار می دهید و به نحو عالی می توانید زندگی تان را سرو سامان داده و کنترل کنید. تشکر از همراهیتون.
majid : خانم هراتی بزرگوار این قسمت رو من متوجه نشدم اگه ممکنه توضیح بدین :
"در نهایت ایشان هستند که تصمیم می گیرند که شما چگونه زندگی خود را کنترل کنید"
فریبا هراتی
: یعنی شما مرید و مطیع ایشان هستید و سمت و سو، و جهت دهی زندگی شما بر مبنای اصول اعتقادی ایشان است.
majid : سلام و عرض ادب
خواب دیدم حضرت امام (ره) و رهبر عزیز از در یه خانه ایی اومدن بیرون و بنده راننده شون بودم سوار ماشین شدن و بهم گفتند برو منم راه افتادم لطفا تعبیر فرمایین.
فریبا هراتی
: سلام عرض ادب متقابل. شما مسیر زندگی خودتان را بر مبنای رهنمود های ایشان پایه گذاری و برنامه ریزی می کنید و در نهایت ایشان هستند که تصمیم می گیرند که شما چگونه زندگی خود را کنترل کنید. مطیع و مرید ایشان هستید. تشکر از همراهیتون.
روژان : سلام وقت بخیر. خواب دیدم دارم رانندگی میکنم با یه پیکان سفید رنگ. بعد میرم خونمون . میتونستم از در و دیوار رد بشم و ی جورایی برم بالا مثل پرواز کردن ولی بال نداشتم و میتونستم هرچی میخوام ببینم. ممنون ک تعبیر میکنید
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام به خیر. شما کاملا توانایی کنترل زندگی خود را دارید و هر چند ساده ولی پاک و درست زندگی می کنید. درک و شعور شما بسیار بالاست و می توانید به کنه و عمق مسائل پی ببرید. تشکر از همراهیتون.
روژان : ممنون از محبتتون
ستایش : با سلام در توضیح باید عرض کنم مادر همسرم با پدر همسرم مشکلی ندارند ولی در خانوادشان مادرشان تصمیم گیرنده است و پدرشان اکثرا نقشی ندارد و همسر بنده نیز به مادرش بیشتر از پدر ارادت دارد ولی نمی توان گفت که تسلط زیادی بر زندگی ما دارند ولی اگر مادرشان از ایشان چیزی بخواهد برآورده می کنند. ضمناً ایشان از طرف بچه هایشان خیلی سختی کشیده اند. باز هم تشکر و آرزوی سلامتی
فریبا هراتی
: تشکر از توضیحات بیشتر. همانطور که عرض کردم حرف حرف ایشان است... تشکر از همراهیتون.
ستایش : با سلام و آرزوی شفای هر چه زودتر شما. من خواب دیدم مادر همسرم رانندگی می کنند (در عالم بیداری ایشان اصلا رانندگی بلد نیس) حتی به نظرم آمد که با دنده 5 رانندگی می کردند. من کنار دست ایشان نشسته بودم و با تعجب از اینکه ایشان رانندگی بلد نیس به پدال ها نگاه کردم که ببینم می تواند پدال ها را کنترل کند که دیدم پابرهنه هستند نه جوراب داشتند و نه کفش و کاملاً مسلط. ممنون میشم اگه برام تعبیر کنین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر همسر شما با وجودی که دلگرمی چندانی در زندگی ندارد و نه کاری.... و اینگونه که از خوابتان مشهود است شوهرشان هم با ایشان زندگی نمی کند، یا حمایت از جانب او ندارد، ولی کنترل زندگی شما را به صورتی شدید در دست دارد. به قولی حرف حرف ایشان است. و در کار خود هم بسیار موفق هستند. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام من دیشب خواب دیدم که سوار ماشین بابام شدم و رانندگی میکنم در حالی که خوشحال بودم به خاطر این اعتماد ولی از ترس استرس داشتم با پدرم و چند نفر دیگه ..که نمیدونم چه افرادی بودن. از جاده پیچ پیچی و سخت العبور به راحتی و با استرس تمام عبور کردم بعدش به یک آزادراه رسیدیم که نسبتا خلوت بود و سرعتم خیلی زیاد بود یهویی جاده خیلی شلوغ شد غیر منتطره. من با سرعت بیشتر از قبل خوردم به ماشین روبه رومون و هرکار کردم کنترلش کنم نمیشد و تصادف کردیم .و دیدم که واژگون شدیم و هیچی دیگه نفهمیدم تا اینکه دیدم ابجیم داره بهم میگه تو با اون رانندگیت باعث شدی که عزاردار بشیم و فقط تنها کسی که از اون تصادف زنده مونده بود من بودم حتبی اون ماشین روبه رومونمم که بهش زدم همشون مردن و من تا اون موقع نمیدونستم و بعدش کلی گریه کردم و خودزنی کردم... وقتی از خواب بیدار شدم کلی ناراحت بودم و صدقه دادم .براام تعبیرش کنید خانم هراتی جان.
فریبا هراتی
: سلام. پدر شما به اندازه ای به شما اعتماد دارد که اجازه می دهد تصمیمات شما کنترل کننده زندگی او باشد. و شما هم با احتیاط شرایط سخت و پیچ در پیچ زندگی را به خوبی طی خواهید کرد و با سرعت در زندگی پیشرفت می کنید. اما به صورت غیر منتظره ای در زندگی تان مورد ناامید کننده ای پیش می آید و کارها به آن آرامش و روانی که شما انتظارش را داشتید پیش نخواهد رفت. فشار و شلوغی زندگی روزمره تان باعث می شود که احساس کنید که گیر کرده اید و به دیگران فشار می آورید و سختی ها را گردن دیگران می اندازید. اشتباهی را مرتکب خواهید شد که به خاطرش احساس گناه می کنید و باورها و رفتار شما با هم تعارض دارد و باعث می شوید که کنترل زندگی تان از دستتان در رفته و پدرتان که به تصمیمات شما تکیه کرده بود، حالا متضرر شود. ولی نهایتا، علیرغم همه مشکلاتی که فعلا وجود دارد، بر همه مشکلاتتان غلبه خواهید کرد و باید مثبت نگر باشید و به جنبه ی روشن چیزها نگاه کنید. تشکر از همراهیتون.