تعبیر خواب رودخانه
اگر کسی رودخانه ای بزرگ را با آبی صاف و زلال دید، یا به ثروت عظیمی می رسد و یا با شخصی بزرگ و اندیشمند مصاحب خواهد شد که از وی بسیار می آموزد. اگر آب رودخانه کدر بود، تعبیر برعکس است. اگر خود را در رودخانه ای که آب آن کدر است در حال غرق شدن دید، تعبیر آن افکار منفی و ناراحتی است ولی اگر آب رودخانه صاف و زلال بود، نشانه فکر شاد و خبرهای خوش و رسیدن ثروت است.
محمد ابن سیرین می گوید: رود بزرگ در خواب، دیدن مردی بزرگوار است. اگر ببیند در رود بزرگ صافی شد، دلیل که با مردی با دیانت پیوندد. اگر ببیند در رودی بزرگ شد که آبش تیره بود و در زیر وی گِل گندیده بود، دلیل که با مردی ستمگر و بی دیانت پیوندد و از او غم و اندوه به وی رسد. اگر ببیند که در رود غرق شد، دلیل کند که تا به وقت مرگ از غم رهایی بیابد.
حضرت دانیال می گوید: آب دادن باغ و کشت، از جوی ها و رودها، دلیل کند بر مال و رستگاری از غم و اندوه و رود بزرگ وزیر پادشاه است. اگر ببیند که آب رود زیاد شد، دلیل که مال وزیر زیاد شود. اگر ببیند که آب رود می خورد، دلیل که از وزیر عطا یابد. اگر ببیند که آب رود تیره و گندیده بود، دلیل که بیمار شود. اگر ببیند آب رود سرد و خوش بود، دلیل که نوازش وزیر بکند.
اگر ببیند که رود خون گشته بود و می رفت، دلیل که در آن دیار خون زیادی به وسیله حاکم خواهد ریخت. اگر ببیند از آن آب خون آلود می خورد، دلیل که از بهر طمع به داوری پادشاه افتد. اگر ببیند آب رود سفید و پاک بود، دلیل که مردم عامه ثنای وزیر گویند. اگر ببیند آب رود به زمین فرو رفت و هیچ نماند، دلیل عقوبت بود در آن دیار.
اگر ببیند در آب رود خود را بشست، دلیل که ازشر پادشاه و وزیر ایمن باشد. اگر ببیند در زیر آب غوطه خورد و باز برآمد، دلیل که از راز وزیر آگه شود. اگر ببیند در رود رفت و جمله اعضای او گل آلود شد، دلیل که از قِبَل بازرگانی غمی به او رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن رود در خواب بر هفت وجه است:
- حج،
- بزرگی و جاه،
- پادشاهی،
- نعمت،
- تجارت،
- ریاست،
- علم و ظفر.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Leila : سلام بر شما بانوي عزيز
خواب ديدم در كنار رودخانه بسيار بزرگ زلال هستم كه داراي ابشار است يعني از ارتفاع ريزش ميكند جالب است كه دو رودخانه موازي در كنار هم قرار داشتند. در بالاي رودخانه من جاده ماشين رو را ميديدم و يك تونل گويا اگر از رودخانه رد ميشدي به يك روستا ميرسيدي مادرم هم بودند گفتند كه بريم روستا از اب چشمه استفاده كنيم براي ارتروز من خوب است من گفتم روستا چشمه نداردمن هندز فري و گوشيم را برداشتم وبه اب رودخانه نگاه كردم زلال و زيبا بودو جلوتر اب عميق تر ميشد ولي من اصلا نترسيدم اول مادرم وارد اب شدند و من بعد وارد شدم
فریبا هراتی
: سلام. شما با جریان موجود زندگی پیش می روید و در زندگی شما خوشی صلح کامیابی و باروری وجود دارد. وقت آن رسیده که برای جهت دهی به زندگی تان تصمیم بگیرید. شما افکار خود را بازسازی کرده و احساسات منفی را رها می کنید. مادر شما ساده است و سنتی فکر می کند و تابع قوانین است. او چشم انداز و اهداف محدودی را دنبال می کند و زیاد انگیزه ندارد. شما و مادرتان وارد فاز جدیدی از زندگی می شوید که سرشار از احساسات مثبت است. شما بر خلاف مادرتان اجتماعی هستید و البته احساس اجتماعی بودن خود را تا حدی از افراد سنتی خانواده تان پنهان می کنید. مشکلات شما حل خواهد شد و به رفاه و ثروت خواهید رسید.
elnazi : سلام
خواب دیدم روی یک پل چوبی که تو بیداری میدونم زیرش مردابه خوابم برده . وقتی که چشم باز میکنم با کمال تعجب میبینم که زیر پل اب زلال جاریه که عمقش کمه و ماهی ها در حال شنا کردن هستن و عده ای مرد ک لباس دریا تنشونه با قایق های موتوری میرن و میان عده ای هم قایق هاشونو رو دوششون گذاشتن.قشنگ میشه گفت حس زندگی و تازگی درجریان بود.
راه میفتم دنبال مادر و خواهرم راهو ادامه میدم .انتهای پل ک تو واقعیت به ساحل شنی میرسه یک لک لک خوابیده که مادرم اصرار داره بیدارش نکنم
ممنون از وقتتون
فریبا هراتی
: سلام. شما در دوران گذار و تغییر مثبتی از زندگی خود هستید. ثروت و شفافیت و گشایش کار در زندگی شما به وجود می آید و آرامش خاطر خواهید یافت. مادر شما نمی خواهد که فقر در زندگی شما جریان پیدا کند و شما را از به جریان انداختن این مسیر اشتباه منع می کند. تشکر از همراهیتون.
فرينا : سلام عزيزم ديشب خواب ديدم يك جايي هستيم كه پر از رودخانه بود هرجا رو نگاه ميكرديم رودخانه بود و آبش زلال، ما توى يك جاده بوديم كه از سطح يكى از رودخانه ها بالاتر بود اما چند رودخونه هم مثل آبشار روى كوهها بودن و اما ميدونستم رودخونه هستن ، و ما اين منظره ها رو تماشا ميكرديم ، داشتيم راه ميرفتيم با زنداييم، (كه باهاش قهريم در بيدارى) اون يك هتل رو نشون داد و گفت ما يه بار قبلاً اومديم توى اين هتل، سمت راستمون، يك خونه بود يك استخر بزرگ پر از آب زلال كه توش پراز حوضچه بود و آب در اونها جريان داشت پام خورد به آبش، ديدم آبش خيلى خوبه نه سرده و نه گرم ، و ميدونستم مالك اون خونه يك زن هست يك زن غريبه ، هر جا ميرفتيم زنداييم كنار ما بود و داشتيم اون منظره هاى زيبا رو نگاه ميكرديم اما من با او حرف نميزدم فقط حرفاشو گوش ميكردم
نميدونم چرا تازگيا همش خواب اين خانواده رو كه توى بيدارى باهاشون قهريم، ميبينم!!!ممنون ميشم اگه تعبير خوابمو بگيد
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت کلانی خواهید رسید و از لحاظ احساسی هم جریان احساسات قدیمی خواهد گذشت و زندگی جریان خواهد داشت. دنیا به شما رو آورده و ثروتمند می شوید و در عین حال زن دایی شما هم حرف شما را می زند و بدش نمی آید که روابط خوبی با هم داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Mah11111 : سلام خانم هراتی. خواب دیدم با یکی از اقوام پدرم که زن و بچه داره داخل قایقی هستیم. من جلو نشستم و اون پشت سرم در رودخانه در حال پارو زدن هستیم. اصلا از ساحل فاصله نمی گرفتیم و کاملا موازی و لب به لب ساحل حرکت میکردیم. در حین پارو زدن اون آقا سعی میکرد خودش را به من بچسبونه و خیلی ازین کار خوشش اومده بود
فریبا هراتی
: سلام. شما به دنبال خوشی های لذت بخش، صلح و کامیابی و آرامش هستید و سعی می کنید در ابراز احساسات خود خیلی بی خیال و بی منطق نباشید بلکه همیشه سعی می کنید حواستان باشد و خیلی ریسک نکنید. ولی البته اینجور هم نیست که جای پایتان سفت باشد و موقعیت مطمئنی داشته باشید بلکه در کاری که انجام می دهید احتمال خطر وجود دارد. این آقا کارهای شما را تایید می کند.
mina : سلام
من خواب ديدم با كسي كه دوسش دارم (كه البته در بيداري مدتيه از هم جدا شديم)توي تركيه هستيم و سوار يه كشتي هستيم توي يه رودخونه چون اينور و اونورمون خشكي بود
پسري كه دوسش دارم پشت نرده هاي كشتي وايساده بود و نرده هارو گرفته بود يعني پشتش رو به اي بود
تو خواب چند دفعت بهش گفتم علي بيا اينور نرده ها ميوفتي تو اب ولي گوش نكرد تا اينكه رسيديم به يه ايستگاهي كه من گفتم اين ايستگاه بايد پياده شيم و از كشتي پياده شديم ولي وقتي پياده شديم گفت كه ايستگاه رو اشتباهي پياده شديم و من سرمو گرفتمو از اشتباهي كه كردم ناراحت شدم
دويديم سمت كشتي كه دوباره سوار شيم ولي به كشتي نرسيديم كه يهو علي گفت نه انگار درست پياده شديم و شروع كرد به زنگ زدن به كسي كه اونجا ميخواست ببينتش كه يهو افتاد توي اب و من فقط يادمه كه تو خواب افتاد توي اب رودخونه به پست و بيهوش بود و جريان اب داشت ميبردش
دو نفر كه مرد هم بودن پريدن پشتش تو اب و يكي هي داد ميكشيد به من ميگفت اگه بري برسي تهه رودخونه ميتوني بگيريش
منم داشتم ميرفتم كه خودمم دو دفعه افتادم تو اب ولي با زحمت خودمو نجات دادم و داشتم زنگ ميزدم به دوستش كه اونجا زندگي ميكنه مه براش تعريف كنم چه اتفاقي برا علي افتاده كه يهو از خواب بيدار شدم
ممنون ميشم خوابمو تعبير كنيد
مرسي
فریبا هراتی
: سلام. فکر هردوی شما ناراحت است و اینکه دیده اید که از کشتی بیرون می آیید یعنی ار غمها رها می شوید هر چند که هنوز هم سر درستی یا اشتباه بودن تصمیمات خود با هم اختلاف نظر خواهید داشت. دوست شما به ثروت خواهد رسید و تا مدتی گنگ و مات خواهد بود که با ثروتش چه کند ولی سرانجام تصمیم درستی خواهد گرفت.
Raheleh : سلام خانوم هراتي عزيز. پدرم ماشيني داره که داده دست برادرم. فعلا در اختيار برادرمه. برادرم خواب ديده که در خواب ماشين رو به يکي امانت داده و اون آقا در حال رانندگي اختيار ماشين رو از دست داده و ماشين داخل يک رودخانه بسيار خروشان افتاده و آب ماشين رو با خودش برده. البته در خوابش اون آقا قبل از سقوط ماشين داخل رودخونه خودش رو از ماشين پرت کرده بيرون و فقط ماشين داخل رودخانه سقوط کرد. آب رودخونه کدر و کثيف نبوده ولي به علت خروشان بودن خيلي زياد نميشه گفت صاف و زلال بوده. خروشاني رودخانه بيشتر به نظر بيننده خواب اومده. اون آقا هم در واقعيت شخص آشنايي نيست و در خواب بعد از اين اتفاق خيلي اظهار پشيموني و شرمندگي ميکنه و ميگه اگه ميشد ميرفتم و ماشين رو نجات ميدادم ولي حيف نميشه ديگه کاريش کرد. ميخواستيم ببينيم تعبير اين خواب چي ميشه؟ ان شاالله که خير باشه ولي تعبير دقيقش رو ميخواستيم تا اگه اقدامي بايد صورت بگيره انجام بديم. ممنون از وقتي که ميذاريد.
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما به شخصی انگیزه و جاه طلبی و توان می دهد و کنترل زندگی خودش را به او می سپارد و به او اعتماد می کند که در انجام کاری موفق خواهد شد. اما شخصی که کنترل زندگی برادرتان را در دست خود گرفته، منطقی نیست و او احساسی عمل خواهد کرد و به هدف خود نخواهد رسید و باعث خواهد شد تا در کارش شکست خورده و پشیمان و ناراحت شود. با این کار او، برادرتان نا امید خواهد شد و زندگی اش مختل می شود و عصبانی خواهد شد. این خواب هشداری به اوست که به کسی اعتماد نکند و کارهای مهم زندگی یا سرمایه اش را به کسی نسپارد زیرا همه چیز در این صورت به فنا خواهد رفت!!! تشکر از همراهیتون.
ROZITA : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دختری هستم مجرد خواب دیدم با خانواده از یه رودخونه که تقریبا ارام نبود گذشتیم و رسیدیم به یه سکوه که متصل به کوه بود و کاملا خیس شدیم انگار واسه تفریح اومده بودیم برای برگشت خیلی رودخونه تند شد و من برای اینکه احتمال میدادم نشه رد شم یه تیوب برداشتم و اصلا نفهمیدم چیشد که دیدم همه به سلامت اون ور رودخونه ایمو هوا که ابری بود کاملا صاف و آفتابی شده بود رودخونه هم خیلی ارامو صاف.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز قبلا هم به شما تذکر داده ام که هر کاربر فقط اجازه دارد که در 24 ساعت فقط 2 خواب خود را ثبت کند و برای تعبیر در سایت قرار دهد. دیروز 5 خواب فرستاده بودید که خدمتتان عرض کردم این کار خلاف مقررات سایت است. امروز هم 2 خواب برای شما تعبیر و ارسال شد. ( در مورد کفش و در مورد پیراهن سفید ). این خواب سوم شماست و به هیچ وجه بیشتر از 2 خواب در روز تعبیر نخواهد شد. لطفا فقط 2 خواب در روز بفرستید و به مقررات سایت احترام بگذارید. تشکر از همراهیتون.
رویا : با سلام و احترام
خواب دیدم منو دزدیده بودن و در خونه ای حبس کردن و پسره اون خانواده عاشقم شده بود و گفت میخواد باهام ازدواج کنه اما من با چند نفر فرار کردم به رودخونه ای رسیدیم که بی اندازه زلال و پهناور و کم تلاطم بود و به شکل الماس میدرخشید، غروب افتاب شده بود و همه چی به رنگ طلایی منعکس شده بود، اسمون انگار به زمین چسبیده بود و ابرهای قشنگی دقیقا به رودخونه انگار چسبیده بودن و من از آب رودخونه خوردم.
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. رژای عزیز این خواب نهم شما در امروز است . لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید. خوابهای خود را یک جا بنویسید و فقط روزی 2 تای آن را برای من بفرستید. ممنونم.
رویا : با سلام
من امروز کلا دوتا خواب ثبت کردم، یکی رودخونه،، یکی رانندگی با ماشین!
فریبا هراتی
: سلام. روژای عزیز با عرض شرمندگی و پوزش از اشتباهی که شده، خانمی به اسم روژان دیروز در سایت ثبت نام کرده اند و بیش از 8 خواب برای من یکباره نوشتند. من هم به این خیال که شما هستید، 4 تای اول آن را بدون اعتراض به اینکه 4 خواب است برای ایشان تعبیر کردم و نوشتم چون شما از 2 نام کاربری استفاده کرده اید، ایرادی به این کار نمی بینم. ولی در ادامه مرتب تکرار شد. و من واقعا معذرت می خوام از شما که حرف N در پایان نام ایشان مرا به گمراهی انداخت و با شما اشتباه گرفتم. من این خواب شما را الان برایتان تعبیر و ارسال می کنم. و اگر خواب دومتان هم تعبیر نشده از شما خواهش می کنم مجددا برایم ارسال کنید و باز هم شرمنده از اشتباهی که به وجود آمد. واقعا ببخشید.
خواب شما مبنی بر دزدیده شدن و حبس، در واقع به زندگی شما بر می گردد که قلبتان را بخشیدید و خود را گرفتار زندانی مشاهده کردید. اما زندگی شما بسیار خوب و روشن خواهد شد و از سختی ها و گرفتاریها فرار کرده و رهایی خواهید یافت.
رویا : خواهش میکنم خانم هراتی عزیز.
شما بزرگوارید.
زنده باشید
Nika : سلام عزیزم خواب دیدم زن عموی پدرم که خیلی سال پیش مرده وضع جسمیش فوق العاده خرابه و مریضه طوری که نمیشناسمش و مادرم اونو بهم معرفی میکنه، هیکلش از بس مریضه اندازه یک بچه شده من گرفتمش توو بغلم و میخواییم از یک رودخانه بزرگ و عمیق با اب تیره رد بشیم روی رودخانه یک پل اهنی سفید رنگ هست از روی اون رد میشیم وسط پل اون پیر زن میگه میایستیم ویک دعایی انگار روی کاغذ مینویسم میذاریم داخل یک عصای آهنی سفید و عصا رومیذارم وسط پل میگم با این دعا هیچ چشم زخمی به من نمیرسه، دوباره راهمون رو ادامه میدیم به اخرش میرسیم مادر اینا اونجا منتظرن مامانم میگه پاتو بذار رو این جعبه های اهنی بیا اینور، اب تا روی اون جعبه ها اومده بود و من پامو گذاشتم و نرسیده تا مچ پام رفت تو اب و رد شدم و اون زنعمو موند رود پل بهش کمک کردم رد شد و دوباره توو بغلم کنار همون رود نشستیم و اون گفت دختر بزرگم یهوو از چشماش خون پاشید و اون مرد و گریه کرد یک مرد غریبه سمت راست ما چند قدمی دورتر نشسته بود با صدای خیلی غمگین شروع به خوندن کرد زنعمو کریه کرد منم دیدم یک روسری قرمز مایل به زرشکی سر کردم گوشه روسری رو گرفتم رو چشمام و های های گریه کردم توو دلم گفتم خیلی وقت بود دلم یه همچین گریه ای میخواست دلم داشت میترکید بعد اون مرد خوندن رو تموم کرد و ما هم دیگه گریه رو قطع کردیم.
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. این خانم خیلی وقت است که کسی برایش دعا و خیرات نداده و بسیار احساس فراموش شدگی و تنهایی می کند. لطفا برایش قرآن بخوانید و صدقه بدهید. او احتیاج به این ها دارد. پل در واقع بزرگی است که دست او را می گیرد و از سختی ها رها می کند و این بزرگ همان دعاهای شماست برای او. عصا هم دست آویزی است که با توسل به همین دعاها و صدقات، روح او آمرزیده خواهد شد. اینکه دخترش از چشمش خون می آمده یعنی دختر او خیلی فداکاری ها برای دیگران کرده و خود را نابود کرده است و زندگی اش از بین رفته است. روح آن پیرزن و شما التیام خواهد یافت و گشایش کاریافته و از غمها رها خواهید شد. شما شاد خواهید بود و افکاری مثبت به سرتان می آید.
Seyavash : سلام وعرض احترام.
درخوابم زیر گذر اتوبان یا جاده ای را دیدم که شرکت ویا شخصی آن را بطور اختصاصی برای کارهای آزمایشگاهی خود گرفته بود و می گفت اگر آبی سرازیر شود وبیاید راه آب باز است و از زیر جاده می گذرد واگر هم خشک باشد کار خودم را انجام می دهم . سپس متوجه برخی آزمایشات زمین شناسی ساختمان که در محوطه رودخانه خشک شده بود شدم.
فریبا هراتی
: سلام. عرض احترام متقابل. اینکه شرکت یا شخصی جاده ای خاص را برای خود در نظر گرفته به این معنی است که جهت گیری خاصی را برای رسیدن به اهداف خود در نظر گرفته و می خواهد تحت هر شرایطی به سود و ثروت برسد. اگر از لحاظ اقتصادی اجازه داشته باشد که به فعالیت خود برسد که راه آب باز است !! اگر هم شرایط اقتصادی خراب باشد، او خودش زیر آبی برای خودش راه حلی می سازد. این شخص راجع به کلیت و ماهیت اقتصاد مهارت دارد و خودش به گونه ای دودره باز پیش می رود. هم از آخور می خورد و هم از توبره یا عضو بی طرف و همه طرفی از جهت سیاسی در جامعه است.