کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب روزه

اگر کسی در خواب دید روزه است و به ذکر خداوند مشغول بود، از حرام و اعمال زشت روی گردان است.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند روزه داشت و قرآن یا تسبیح و یا تهلیل می خواند، دلیل که از حرام خوردن و گناه کردن توبه کند. اگر ببیند با روزه غیبت مردمان می کرد و یا سخنهای فحش گفت، دلیل است که طاعت و عبادت برپا کند، ولی در راه دین راستگو نباشد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند در ماه رمضان روزه بود، دلیل است بر گرانی و تنگی طعام.

بعضی معبران می گویند: اگر کسی دید در ماه رمضان روزه بود، دلیل بر تندرستی، دین حق تعالی و فرج یافتن از غم و ایمن گشتن از بیماری و گذران وام، و از رنج و سختی رها شدن است.

    امام صادق (ع) می فرماید: روزه داشتن درخواب، بر ده وجه است:
  1. بزرگی،
  2. ریاست،
  3. تندرستی،
  4. مرتبه،
  5. توبه از گناهان،
  6. ظفر یافتن بر دشمن،
  7. زیادی نعمت،
  8. حج گذاردن،
  9. غزا کردن،
  10. دلیل که او را پسری آید.

اما روزه گشادن به خواب نیک مردی و روزی حلال است و چون به قصد گشاد، دلیل که در سفر بلا کشد یا بیمار شود. اگر ببیند که دو ماه روزه داشت، دلیل که از گناهان توبه کند. اگر ببیند روزه تطوع داشت، دلیل است که از بیماری ایمن شود. اگر ببیند یک سال پیوسته روزه داشت، دلیل است که تائب شود. اگر ببیند در عاشورا روزه داشت، دلیل که از غم و اندوه رستگاری یابد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

42 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

آناهید

آناهید : سلام خانم هراتی عزیز
مامانم تصمیم داشت امسال روزه نگیره
دیشب خواب دیده که 2تا مرد بودن یکیشون اونیکی رو خدا معرفی میکرده و اون مرد که تو خواب خدا معرفی شده بوده میگفته که این روزه هستا روزه باید گرفت و در مورد روزه صحبت میکرده
مامانم چهره ی اون اقا که تو خواب معرفی شده بود رو دیده و وقتی که میخواسته دقت کنه اون اقا صورتش رو پنهان میکرده و نمیذاشته
ممنون میشم تعبیرش رو لطف کنید

پاسخ
لینک۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۶:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خدا مادر شما را دوست دارد و او انسان خوبی است ولی به جز این، خواب مادرتان تعبیری ندارد. روزه به دل نیست که بخواهی بگیری یا نخواهی بگیری.... عشقی نیست! روزه موردی شرعی است که اگر توان آن را نداشته باشید، گرفتنش برای سلامتی شما ضرر داشته باشد، روزه گرفتن بر شما حرام خواهد بود و اگر توان روزه گرفتن را داشته باشید، به شما واجب است. انجام ندادن آن هم گناه محسوب می شود.

پاسخ
لینک۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۴۱:۳۴
یسنا

یسنا : با تشکر از شما

پاسخ
لینک۴ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۰:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خواهش می کنم.

پاسخ
لینک۴ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۰:۰۷
یسنا

یسنا : سلام من خواب دیدم رفتم خونه خواهرم اونجا خواهرم و شوهرش با برادر و مادرم که مهمون بودن روزه بودن ولی من به خاطر مشکل شرعی روزه نبودم برا شام خونه حالم دعوت شدیم اونجا روضه برگزار بود و دختر خالم گویا گوشت ران که من به اونا داده بودم درسته پخته بود و رو سفره بود در این بین یک تجلیلی برگزار شد که انگار حق مسلم من بود تجلیل بشم ۵تا ۲۰۰هزار تومنی بود شوهرم گفت قراره یکی از اونا رو به تو بودن ولی تو خیال خودم میکنم این کمه، بعدش شوهرم گفت خواستم سربه سرت بذارم اینا ۵تا با قرعه کشیه، ولی قراره بدون قرعه ۵۰۰ بگیری یکی دیگه هم ۵۰۰ دیگه میبره من منتظر بودم ولی تو قرعه کشی ها به بهانه تجلیل ویژه اسم من نبود و نبردم منتظر بودم که یک نفر رو اعلام کردن و گفتن فلان شخص که پسر عمه من بود ودر واقعیت بچه هاش مشکل دارن بعد گفتن این تصادف کرده کربلا وبرا همین کل مبلغ رو این میبره تو خواب من زیاد ناراحت نشدم ولی گفتم ای کلک باز همیشه دنبال کلاهبرداریه که البته تو واقعیت این شخص سر بقیه کلاه میگذاره

پاسخ
لینک۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۲۷:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما از غم ها رها خواهید شد و خیر و برکت و ثروت می یابید و تصویر ذهنی شما از خودتان به گونه ای است که انتظار دارید برای تمام خوبی هایتان دیگران این موضوع را درک کرده و از شما تجلیل کنند. در واقع تجلیل هم می کنند ولی اینکه در قرعه کشی اسم شما نبود به این معنی است که شوهرتان شما را دوست دارد و روابط عاطفی خوبی با هم دارید. 500 هزار که پسر عمه تان برنده شده به معنی ضررو زیان بزرگی است که به او خواهد رسید.... به سبب بد قلبی خودش.

پاسخ
لینک۴ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۲:۵۴
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.