کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب ریش

اگر کسی در خواب ریش خود را آراسته دید، دلیل بر نظم و انضباط او در کارهایش و خیر دنیوی است. اگر کسی ریش خود را سفید شده دید، قدر و منزلتش زیاد می شود و اگر دید ریش او ریخته، به بیماری سخت دچار می شود. اگر دید ریش خود را با فیچی آرایش می کرد، نسبت به زن و فرزندش توجه و دلبستگی دارد.

اگر کسی ببیند که ریش او آنقدر بلند شده که به زمین می رسد، مرگش نزدیک است و اگر کسی ببیند به ریش خود عطر می زند، به او شغل و کار خوبی واگذار می شود و مردم از رفتار و کردارش راضی خواهند بود. اگر کسی که جوان و مجرد است ریش خود را آرایش می کرد و موهای اضافی و نامرتب را می گرفت و خود را در آینه زیبا می دید، به زودی داماد خواهد شد.

اگر دختری در خواب دید که ریش پدر یا برادرش را شانه می کند و یا با قیچی آنها را مرتب می سازد، خواستگاری از خانواده ای اصیل و نجیب به سراغش می آید و کار به ازدواج می انجامد و برادر یا پدرش در امر تهیه جهیزیه، کمک قابل ملاحظه ای به وی انجام می دهند. اگر زنی ریش شوهرش را مرتب می کرد، زنی وفادار و نجیب است. اگر کسی دید ریش خود را خضاب می کرد، در انجام امور دینی کوشا است.

ریش به طور کلی در خواب حرمت و آبروی مرد است و اگر ریش را در وضعی غیر طبیعی ببینید خوب نیست. مثلا یک طرف ریش بلند باشد و یک طرف آن کوتاه یا ریش را به صورت کج قیچی کرده باشند. اگر ببینید که قسمتی از ریش خود را می کنید و دور می ریزید بخشی از مال خود را از دست می دهید. اگر ریش دارید و در خواب ببینید که ریش شما را تراشیده اند، آبرو و مال شما نقصان می یابد. اگر زنی خواب ببیند که ریش در آورده نشانه فقر و یا نازایی او است.

محمد ابن سیرین می گوید: ریش درخواب ، آرایش مردان و کدخدائی آنان است. اگر کسی ریشهای خود را دراز ببیند به اندازه، دلیل که کار و کدخدائی او ساخته گردد، اما چون درازی وی از ناف گذشته باشد، دلیل بر غم و اندوه کند. اگر ببیند ریش خود را با ناخن مرتب می کرد، دلیل است کدخدائی خویش تیمار دارد.
اگر ببیند ریش را خضاب کرد و خضاب نمی پذیرفت، دلیل که حال خویش را به مردمان نپوشد. اگر ببیند که ریش خود را بر زمین می کشید، دلیل که اجلش نزدیک آمده باشد. اگر ببیند همه ریش را بریده است، دلیل هم بر زیان مال است و هم بر زیان حرمت. اگر ریش خود را کوسه ببیند حرمت و مالش کم گردد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند ریش او سیاه و سرخ بود، دلیل است او را داوری افتد به شغل کدخدائی. اگر ببیند ریش او سفید گشته است، دلیل که آهستگی و بردباری او زیاده گردد، ولیکن غمگین شود. اگر ببیند ریش به دندان ببرید، دلیل است اهل بیت او را زیان رسد. اگر ببیند که ریش آیینه شد، دلیل که کدخدائی و زینت او ساخته گردد. اگر ببیند که ریش او از بیماری فرو ریخت، دلیل است او را از مرگ مفاجات بیم است و آبرو و مالش برود.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند ریش او دراز شد، چنانکه در زیر ناف او بود، دلیل است درویش و وام دار گردد یا غم و اندوه به وی رسد. اگر کسی ریش خود را به اندازه ای ببیند که ریش پدرش بود، دلیل است از پدر میراث یابد. اگر ببیند که دست در ریش خود کرد و پاره ای برگرفت و آن را بینداخت، دلیل که مالش از دست برود. اگر ببیند که پاره ای از ریش در چیزی نهاده و نگاه داشته بود، دلیل است مال خود را نگاه دارد و به کس ندهد.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند که ریش او کوتاه و کوچک بود، دلیل است وام او گذارده گردد. اگر غمگین بود بی غم گردد. اگر ببیند ریش او تراشیده است، دلیل که از بهر معیشت ذلیل گردد. اگر ببیند که ریش او بر زمین افتاده بود، دلیل که زود هلاک گردد. اگر ببیند ریش او کنده شده است، دلیل که حرمتش بشود و حقیر و خوار گردد. اگر ببنید که کسی سر و ریش او بسترد، دلیل که حرمت و آبروی او برود. اگر ببیند که موی سفید از ریش خود برکند، دلیل است مخالفت سنت پیغمبر کند.

اسماعیل بن اشعث می گوید: اگر ببیند کسی او را در حرم به وقت موسم سر بتراشید، دلیل که اگر وام دارد، وام او گذارده گردد، اگر غمگین است شادمان شود، اگر ببیند که بی سببی اندک ریش او می افتاد، چنانکه نقصان در وی ظاهر گردید، دلیل است از رنج و سختی فرج یابد. اگر ببیند که ریش او تمام سفید گردید و هیچ سیاهی در آن نبود، دلیل که لختی از حرمت وی نقصان گردد.
اگر ببیند ریش او تمام بتراشیدند و جایگاه روی و ریش او خسته بود، دلیل است حرمت و جاه او نقصان گردد. اگر زنی ببیند که او را ریش بود، دلیل که غمگین و مستمند شود و باشد که کاری کند که از آن رسوا شود. اگر مردی ببیند زن او را ریش است، دلیل که آن زن هرگز فرزند نیاورد. اگر او را فرزند بود، دلیل است که محتشم قوم خویش گردد.
اگر کودکی نابالغ خود را به ریش ببیند، دلیل بر غم و اندوه وی کند. اگر ببیند که کسی ریش او را بگرفت و می کشید، دلیل است که کسی مال او را به میراث ستاند و بخورد. اگر وی ریش کسی را بگرفت و می کشید، دلیل است که مال آن کس را به میراث بستاند.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن ریش در خواب بر ده وجه است:
  1. تیغ،
  2. عز و جاه،
  3. مرتبه،
  4. هیئت،
  5. منزلت و مرمت،
  6. نیکوئی،
  7. تزویج،
  8. مال،
  9. فرزند،
  10. گرامی شدن.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

88 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

 عسل صادقی

عسل صادقی : معذرت از کامنت اضافه عادل فردوسی پور اون دمده ها رو نمیگفت بین اون دمده ها لباس نوزاد و بچه پسرونه بود که همه سایزاش خوب رفته بود سایز ١١ و ١٢ مونده بود . طرح فیل روش داشت . و دمده ها تو کل مغازه ریخته بود . و اینکه این اقا با خودش فکر میکنه یه رازی از من میدونه که میتونه ازش شاید استفادهکنه

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۰:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست من در تعبیر آنچنان فرق نمی کند. عرض کردم حرف شما سر است ولی باید دقت کنید.

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۶:۱۱
 عسل صادقی

عسل صادقی : سلام خانم هراتی عزیز . قبل اذان خوابی دیدم که نگرانم کرد . خواب دیدم رفتم دمه مغازم دیدم انگار یه عالمه لباس مثلا تاریخ گذشته رو دستشون باد کرد(در بیداری لباس فروشی نیست) و یه گزارشگر عادل فردوسی پور اومده داره گزارش تهیه میکنه و رو به تی وی میگه به مردم که ما اصلاانتظار نداشتیم که با استقبال روبرو نشه سایز ١١ و١٢ مونده یه عالمه باید بیاین بخرین من گفتم بازم رفت اشتباه و زیادی خرید ضرر زد.یه خانم مو مشکی که لایت قرمز داشت تو موهاش بهم گفت نمیاین دیگه مغازه یا یه مدت رفته بودین مسافرت .جوابشو ندادم( تحت هیچ عنوان نمیخوام دیگه تو اون مغازه کار و ادامه بدم)تو مغازه پر پالتوهای دمده و بیریخت با رنگ تیره بود.البته مردونه و پسرونه . بعد دیدم خودش هست و به رسم روزهای ناراحتیش ریش سیبیلشو بلند کرده ۴-۵سانت و با غصه و اشفتگی نگام کرد.رفتم دمه در یا رفتم که کلا برم اومد دنبالم یه دفعه بازومو گرفت. نگاش کردم دیدم ریشش کوتاه شد و به یه وضع بد یه جا رو انگار زده یه جا رو نزده . خیلی مضحک بود حتی سبیلشم ناقص زده بود البته دیگه.بلند نبود. با همون حالت مسخرش بازمو گرفت که بازم الکی قلدر بازی در بیاره گفتم بهش دیگه ولم کن . یه هو دیدم مانتو سورمه ای جلو باز پوشیدم و شلوار ندارم بهش گفتم تکونم نده شلوار پام نیست(واسه خودشم بد میشد انگار دمه مغازه) البته کسی نبود. سعی کردم دو طرف مانتومومو بهم برسونم که عورتمو و پاهامو بپوشونم.انگار خوشش,اومده بود ازین طریق بتونه ازارم بده یا تحت فشار قرار بده ( کاملا شیو کرده بودم تو خواب).گفت بورو تو یه مغازه دیگه من پشت سرت میام کارت دارم گفتم ولم کن بابا باهات کاری ندارم دیگه دوست دخترت هم نیستم.نمی خواست هم خودم برم خونه .چون تکون میداد بازومو از خواب پریدم.( با همین اقا کلاهبردار یک ماه دیگه تاریخ ١٣ دادگاه دارم . اگه خوابم هشدار یا کمکی تو این زمینه بهم دمیده لطفا راهنماییم کنید.اینکه اسم گزارشگر عادل بوده ایا ربطی به عدالت و قاضی میتونه داشته باشه؟ )

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۲۰:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اینکه خواب دیده اید که لباس تاریخ گذشته رو دستشون باد کرده به این تعبیر است که رفتاری دمده و قدیمی را ترویج می کنند که طرفداری ندارد و عادل فردوسی پور که می گوید اینها را بخرید یعنی از نظر قانون، شما باید اینگونه رفتار کنید آنهم فقط برای مصلحت امور!! یعنی شما لازم نیست قدیمی فکر کنید و قدیمی رفتار کنید اما باید برای پیشبرد کارتان، در دادگاه جوری لباس بپوشید و رفتاری از خودتان نشان دهید که سنتی و قدیمی باشد و اگر بخواهید خیلی ساده و راحت و بدون منیت و به صرف اینکه حق با شماست، کارتان را به پیش ببرید، علیرغم اینکه حق با شماست و اصلا شما گناهی ندارید، او قادر خواهد بود شرایط را به نفع خودش عوض کند. ریش و سبیل او که بلند شده یعنی او احساسات خودش را مخفی می کند و در دادگاه ادای آدمهای مذهبی و متدین را در می آورد که دادگاه را به طرف خود متمایل کند. شما هم باید با حجابی کامل و رفتاری بسیار سنتی برخورد کنید که او نتواند اهدافش را به پیش ببرد. شایستگی شما در حقتان قابل چشم پوشی نیست اما متاسفانه بعضی وقتها در دادگاهها، به صرف زن بودن شما، از جانب بعضی اشخاص که ایمان قوی ندارند و صرفا به خاطر مسائل مالی خود را مذهبی نشان می دهند، حقتان ممکن است پایمال شود. خوابتان هشدار می دهد که شما برای موفقیت باید حفظ ظاهر کنید آنهم شدید !!! نتیجه کارتان هم به نفع شما پیش خواهد رفت و زورش نمی رسد تا شما را ناراحت کند. هنرپیشه یا کسی مثل هنرپیشه در خواب یعنی فیلم بازی کنید!! موفق باشید و تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۷:۱۰
matin

matin : سلام . خواب دیدن که من و همسرم بین جمعیت کثیر و بیشماری قرار داریم و در حال خلق یک حماسه بزرگیم و بیننده خواب بواسطه ای در کسب افتخار اون ماجرا سهیمه . و دیگر اینکه اون جماعت دو دسته
بودند و درین میان ریش و محاسن همسرم جلب نظر میکرده که نسبت به وضعیت معمول کوتاهتر و مشکیتر بوده و ضمنا تاثیرمن از همسرم در شکل گیری اون حماسه بمراتب پر رنگتر و محسوستر بوده . ممنون از عنایتتون .

پاسخ
لینک۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۳:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و همسرتان می خواهید روی یک موقعیت خاص فکر کنید و انرژی تان را برای عملی کردن هدفی مهم ذخیره کنیدو به کار ببرید. شما احساس می کنید که نگرانی ها و مشکلاتی در جامعه وجود دارد، که نمی توانید آن را هضم و درک کنید و بپذیرید و سعی می کنید راه حل خودتان را برای رفع مشکلات ابراز کنید و در مقابل شما هم عده ای هستند که به این مشکلات دامن می زنند و در مقابل شما قرار دارند. شما نسبت به همسرتان بیشتر شور و هیجان نشان می دهید که کارها را اصلاح کنیدو مشوق همسرتان هم هستید. شوهرتان سعی می کند که محافظه کار تر باشد و مرموزانه رفتار کند و هر حرفی را هم جلوی هر کسی نزند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۴:۳۴
behnaz

behnaz : سلام خانم هراتی عزیز، خاله ی من خواب دیده که صبح زود امده خونه ی ما و میبینه پدر و مادرم و همگی خواب هستن، بعد با خودش میگه عجب اشتباهی کردم من چرا اول صبح اومدم اینجا همه خوابن بعد یکدفعه ای میبینه که من دست یک پسری رو محکم گرفتم دارم میام پسره یک عالم ریش داره بعد پسره به خالم میگه خانم اصلاح ندارید اصلاحتون کنم، بعد خالم با خودش میگه وای این پسره عقل نداره و به من میگه تو چرا رفتی با این پسره دوست شدی و بهم میگه این همه خواستگار خوب داری اونوقت رفتی با یک آرایشگر دوست شدی

پاسخ
لینک۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۴:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. خاله شما خیال می کند که شما با کسی دوست می شوید که نظرش را به شما تحمیل می کند و خودش را جور دیگری نمایش می دهد و پدر و مادرتان هم خبر ندارند که شما چه می کنید و در خواب غفلت رفته اند و او اولین کسی است که این را فهمیده است و نگران است که مگر مرد قحطی بود که با این آشنا شدید. البته اینها نظر خاله تان است و شاید اصلا واقعیت نداشته باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۷:۵۳
Diyar

Diyar : سلام خانم هراتی خسته نباشید .خواب دیدم من و خواهرم پیش دوتا از همسایه های قبلیمان ایستاده ایم وانها درباره شغل من سوالاتی میپرسیدن که من خیلی سر بالا جواب میدادم چون تو واقعیت انها ادمهایی هستند که خیرشان به کسی نمیرسد وبیشتر توکار بقیه میزنن. پدرم را دیدم که همراه دوتا جوون که خیلی هم زیباهم مرتب بودن امد طرفمان هر دو پسر جوان محاسن داشتند ریش های سیاه و مرتب طوری که خیلی به چهره شان می امد پدرم ما را صدا زد و‌من قبل از خواهرم رویم به طرف پدرم برگشت پدرم در خواب به ما اشاره کرد و به ان دو جوون که بنظر میومد مجرد هستند گفت دخترهایم هستند یکیشون خیلی نظرمو‌جلب کرد که داشت لبخند میزد و لبخند رضایت روی لبش بود .پدرم باز خواهرمو صدا کرد وخواهرم به سمت پدرم نگاه کرد .وقتی خواهرم به پدرم نگاه کرد پدرمو دیدم که خیلی جوونتر از قبل شده بود وکاملا فرق کرده بود فقط صداشو که میشنیدم میشناختم وبه قیافه اصلا شخص دیگری بود شبیه جوونی هاش هم نبود ولی چهره ی قشنگی داشت .گفت بابا ما میریم خونه شما هم بیرون نمونید

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۷:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما در کار و زندگی موفق خواهید شد و پدرتان به شما در مورد ازدواجتان یا گشایش کارتان پیشنهاداتی می دهد که هم شما می پذیرید و هم خواهرتان. پدرتان خیلی مدرنتر و امروزی تر برخورد خواهد کرد و انشالله بخت و بالینی خواهید یافت که برای آن شاد می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۸:۳۰
Narjeskhatoon

Narjeskhatoon : سلام خانم هراتی عزیزم منو بابت این کار که دوبار خوابمو ارسال میکنم واقعا ببخشید میتونید اون خواب صلواترو تعبیر نکنید و این خوابرو تعبیر کنید،؟ چون واقعا منو نامزدم خیلی زیاد نگران شدیم ...واقعا ازتون ممنونم
دیشب خواب دیدم پدرم یک فرش قدیمی دست بافت پهن کرده تو کوچه خونه عمم و انکار سفره پهن کردن من ندیدم ولی از دور هم نشستن و قابلمه ای که کنار مادرم بود فهمیدم که سفره است و آشنا و غریبه میانو میرن رو سفره چیزی میخورن من چیزی نخوردم...نامزدمو دیدم واسه اینکه نا شناس باشه ریشو سبیلشو از ته زده و موهای سرش پرپشت شده و موهای کنار و پشت گوشش سفید شدن مادرم براش یک بشقاب برنج و فکر کنم خورشت بهش داد منم نگران بودم خونوادم نشناسنش (تو واقعیت با ازدواج ما مخالفن) همش منتظر بودم نگام کنه بهش بگم بلند شو برو الانه بابا بشناسه ...ولی خودش بی خیال تکیه داده بود به دوتا بالشت و غذاشو میخورد
(ایشون چند روز پیش سبیلشونو زده بودن و من اطلاعی نداشتم)
و دیشبم نامزدم خواب دیدن صبح میرن مغازه کل مغازه و انبارشو دزد غارت کرده خیلی ناراحت میشن و تو ذهنش به یک نفر شک میکنه...


ازتون خواستن راهنماییمون کنید تورو خدا اگه قراره صدقه یا نذر بدیم یا اتفاق بدی قراره بیافته بهمون بگید که ان شالله نذرو صدقه بدیم و یا نکته ای هست که باید بدونیمو از اون بی اطلاعیم راهنماییمون کنید
منو ببخشید که قانونو نقض کردم دیگه این کارو نمیکنم واقعا عذر خواهی میکنم

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۹:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهش می کنم. پدر شما احساس می کند در شرایط بغرنجی برای ازدواج شما گیر کرده ولی می خواهد راجع به نامزدتان تحقیق کند و شرایط او را بررسی کند. نامزد شما از اینکه راجع به او بررسی و تحقیق شود نگران است و فکرش مشغول است ولی او می داند که این کار لازم است و شنیده است که تحقیقات برای ازدواج کاری کاملا عقلانی و منطقی است. نامزد شما می خواهد خودش را بیشتر نشان دهد و خود واقعی اش را آنطور که هست به خانواده تان بشناساند و نه اینکه زیر پوششی خودش را پنهان کند. او می خواهد شهرت خودش را زنده کند و مادر شما با او مهربان خواهد بود. اینکه انبار مغازه او دزدیده شده بوده یعنی داشته های او برای انجام کاری اختصاص خواهد یافت یا ذهنش به استیصال می رسد و فکرش درست کار نمی کند که چه کار کند و این هم احتمالا به خاطر ازدواج شماست... او احساس می کند که انرژی اش تمام شده است. برای دفع خطر احتمالی و هر گونه زیان صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۴۰:۵۷
Mahy

Mahy : سلام خواب دیدم همسرم  که الان با هم اختلاف داریم و پسرش اومدن خونه پدربزرگم که فوت شدن. البته توی خواب زنده بودن. من و برادرم هم بودیم. همسرم توی اتاق پذیرایی دراز کشیده بود و زیر چشمی نگاهم می کرد. هر وقت نگاش می کردم چشماشو می بست و خودشو به خواب میزد. در هموم حین خودمو توی آینه نگاه کردم که جلوی همسرم نامرتب نباشم صورتم صاف بود ولی ترجیح دادم روی ابروهامو مداد بکشم. چون کلا ابروهای خودم کم پشت و کم رنگ هستن.
بعد برادرم گفت من میرم خونه دوستم شوهرمم فورا لباس پوشید ( یه کاپشن قهوه ای روشن که تا حالا تنش ندیده بودم البته نو هم نبود) و ساکش که پر بود رو بست به برادرم گفت منم میام. منم عصبانی شدم ازینکه نمی خواست پیشم بمونه به برادرم گفتم چرا بهش چیزی نمی گی و خودم شروع کردم به داد زدن که منو بدبخت کردی، فکر نکن برادرم از تو خوشش میاد ک چیزی بهت نمیگه.
اونم جوابی نداد و رفت ولی پسرش که گریه می کرد و دنبالش میرفت رو نبرد با خودش، بچه موند پیش من منم بغلش کردم که گریه ش ساکت بشه. و به برادرم گفتم زنگ بزن بگو برگرده و غذاشو بخوره بعد بره برادرم زنگ زد گفت برگرد چرا رفتی، گفت رفتم برای در خونه بابابزرگ قفل بخرم درستش کنم.برمیگردم. فهمیدم برمیگرده آروم شدم و دوباره رفتم خودمو توی آینه نگاه کردم دیدم صورتم ریش و سبیل داره. کاملا مشکی و پرپشت و البته کوتاه. کلی تعجب کردم.
یکبار دیگه هم توی خواب دیده بودم همسرم داره قفل خونه پدربزرگمو تعمیر میکنه این بار دوم بود. و اینکه کاپشنی که تا حالا تنش ندیده بودم تعبیر خاصی داره؟
ممنون از زحمات شما، خانم هراتی عزیزم

پاسخ
لینک۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۲۲:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روح پدر بزرگتان شاد. همسر شما به عقاید و سنت های قدیمی پدربزرگتان معتقد است و می خواهد که از نظر احساسی و فیزیکی امنیت داشته باشد. شما می خواهید در رابطه با همسرتان قاطع تر باشید و قدرت بیشتری را به کار ببرید و می خواهید که قدرت را از کلامتان و ابراز کلامی تان بکار ببرید به عبارتی کلفت گویی می کنید. شوهرتان می خواهد عملگرا باشد و به سعادت خانواده می اندیشد و شخصیتی مادی و محافظه کارانه به خودش گرفته. کافیست با هم مهربان باشید و خواهید دید که خیلی هم با هم خوشبخت می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۳:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روح پدر بزرگتان شاد. همسر شما به عقاید و سنت های قدیمی پدربزرگتان معتقد است و می خواهد که از نظر احساسی و فیزیکی امنیت داشته باشد. شما می خواهید در رابطه با همسرتان قاطع تر باشید و قدرت بیشتری را به کار ببرید و می خواهید که قدرت را از کلامتان و ابراز کلامی تان بکار ببرید به عبارتی کلفت گویی می کنید. شوهرتان می خواهد عملگرا باشد و به سعادت خانواده می اندیشد و شخصیتی مادی و محافظه کارانه به خودش گرفته. کافیست با هم مهربان باشید و خواهید دید که خیلی هم با هم خوشبخت می شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۳:۰۷
shadi

shadi : سلام وقت بخیر
من دیشبم خواب دیدم ک با خواهرم(البته چند ماهه ک با شوهرش مشکل دارن) بهش میگم برو در خونه شوهرتو بزن شوهرت درو باز میکنه بعد خواهرم هر چ در زد شوهرش باز نکرد یهو انگاری یکی دیگه میاد و در میزنه شوهرش درو باز میکنه با سرو وضع اشفته ریش و موی نامنظم و بلند بعد من ب خواهرم گفتم بیا شوهرت درو باز کرد خواهرم اومد و ما خانوادگی رفتیم تو خونشون شوهرش گفت بابام فوت کرده ما خیلی ناراحت شدیم انگاری لباس مشکی هم تنش بود بعد ما صحبت کردیم باهاش اشتی کردن قبل اینکه مادر و خواهرش بیان اینا اشتی کردن و ما از خونه رفتیم بیرون دیدیم مادرو خواهرش دارن میان. تشکر

پاسخ
لینک۱۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۲:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. اگر پدر شوهر خواهرتان باعث ایجاد اختلاف بین خواهرتان و همسرش شده، او نفوذ خودش را در زندگی خواهرتان از دست خواهد داد. اگر خواهرتان بخواهد مستقیم با شوهرش وارد مذاکره شود، او قبول نمی کند که با خواهرتان صحبت کند ولی احتمالا کسی پیدا خواهد شد که واسطه بین خواهرتان و شوهرش شود و بین ایندو آشتی برقرار کند. مرگ پدر شوهر می تواند هم به معنی از بین رفتن اثر منفی و نفوذ او در زندگی خواهرتان باشد و هم ممکن است واقعا او فوت کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۵۹:۵۱
Shantia

Shantia : سلام
وقت شما بخیر و خوشی
خانم هراتی من خوابی دیدم که تمام جزئیاتش یادم نیست ولی چند قسمت آن در ذهنم مانده که به شدت ذهن من را مشغول کرده.
با تعداد افراد زیادی در یک محلی بودیم و شبیه یک مهمانی بود. اول دیدم یکی دو نفر از ان افراد داشتند میرقصیدند البته آهنگی نبود و همین طور برای خودشان میرقصیدند. بعد دیدم من و آن افراد دور هم در جایی نشسته بودیم و در حال صحبت بودیم و شیرینی می خوردیم که ناگهان پسری که دوستش دارم را از پشت پنجره دیدم. او را صدا کردیم و او به داخل آمد. وقتی وارد شد دیدم مقدار زیادی از موها و ریش و سبیل او سفید شده و همین طور یک شلوار گشاد سفید هم پوشیده بود. من ناراحت شدم و گفتم احتمالا به خاطر کار زیاد این طور شده است. بعد دیدم من و آن پسر در یک جایی مدام بدون این که به هم نگاه کنیم از کنار هم رد می شویم و یک شعر عاشقانه ای را برای هم می خوانیم طوری که علاقه خود را به هم نشان دهیم و من هر از گاهی بین شعرم یک بشکن هم میزدم.
ممنون میشوم تعبیر این خواب را بگوئید.

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۱۲:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما به این فکر می کنید که دوستانتان در زندگی شان به هارمونی و هماهنگی رسیده اند و شما هنوز چشم براه این هستید که دوست پسرتان بیاید و زندگی تان سروسامان بگیرد. او مشکلات زیادی در زندگی اش تجربه کرده، مجرب تر شده ، احساساتش را کمتر از قبل نشان می دهد و اعتماد به نفسش کم شده است، احساس می کند که قابلیت های کمی دارد و مشکلات مالی دارد که نگران است و بنابراین نمی تواند جلو بیاید و از شما خواستگاری کند. دورادور از عشق هم می گویید و شما حرص می خورید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۴:۲۵
Shantia

Shantia : واقعا که فوق العاده اید خانم هراتی. دست مریزاد

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۶:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : تشکر.

پاسخ
لینک۲۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۵:۵۷
تینا

تینا : سلام روزتون بخیر خواب دیدم که موهای صورتم مثل ریش مرداست البته کوتاه بودند ولی مثل مردا ریش داشتم به خواهر میگم نگاه کن باید اصلاح کنم یا تیغ بزنم نگران بودم که اصلاح کردن دردش زیاد باشه ولی دیدم خیلی راحت با ماشین اصلاح و بدون درد اصلاح کردم .
ممنونم از زحماتتون

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۵۰:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما از مسئله ای خاطرات نگران و مکدر است و یا بدهی دارید و به هر جهت غصه می خورید و می خواهید که نظرتان را قاطع تر بیان کنید و با قدرت بیشتری حرفتان را بزنید ولی به آسانی مشکلات شما حل و فصل خواهد شد و اصلا نباید نگران باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۳:۴۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.