تعبیر خواب زایمان
زایمان کردن در خواب نشانه بر آورده شدن آرزو و فارغ شدن از غم ها است. اگر زنی خواب دید دختری زاییده، ثروتمند خواهد شد و یا گشایشی در کار او و شوهرش پیدا می شود و دنیا به او رو خواهد آورد و اگر دید پسری زاییده، حمایت و رحمت خداوند شامل حال او و شوهرش خواهد شد و بلا از آنان دور خواهد شد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آروینا : با سلام واحترام خدمت شما
دوستم که درواقعیت تازه طلاق گرفته در خواب دیدم حامله بود و تو یک اتاقی بچه اش را به دنیا آورد. بعد نوبت من شد من مجرد هستم وتو اتاق بچه ام به دنیا اومد، وبچه بغلم بود که به مادرم گفتم به داداشم،اطلاع ندهد که بچه به دنیا آمده است.بعد یکی از همکلاسی های دانشگاه که آقا هستند را دیدم که به من گفت،ما کی از نامحرمی در می آییم.که من از حرفش خیلی شاکی شدم که چقدر پررو است.ممنون میشم تعبیر بفرمائید
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. دوست شما از غم رها خواهد شد و به هدفش می رسد. شما هم هدفی دارید که قادر خواهید بود که آن را عملی کنید. سعی خواهید کرد که با عزم و اراده ی بیشتری کارهایتان را انجام دهید. همکلاسی آقای شما تمایل دارد که راجع به شما بیشتر بداند و از افکارتان با خبر شود. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام و درود برشما☘
امروز دمدمای صبح دوستم خواب دیده من تو نوبتم و معترض که میخوام سزارین کنم با حجاب چادر و محجبه
دکترمیگه فقط باید طبیعی زایمان کنی.دوستم میره بادکترم صحبت کنه که کمی استرس دارمو شرایط مساعدکنه.و من کمی استرس داشتم ک نمیخوام اینجور زایمان کنم و..
ولی درکل هردومون خوشحال بودیم و هیجان داشتیم که من ب ارزوم میرسم و حس خوب بود
اونطرف تر یه دکتر روی یک تابلو باقلم طلایی ایاتی رومینوشت و تفسیرمیکرد.من متاهل هستم.
ممنونم ازشما خانم هراتی نازنین☘⚘
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مشکلات شما از بین خواهند رفت و باید سعی کنید که با نیروی ایمانتان و مستقلا برای حل مشکلات و رسیدن به خواسته تان تلاش کنید. شاید دوست شما فکر می کند که شما نیاز به کمک دیگران دارید تا بتوانید به خواسته تان برسید. به هر جهت شفا و آرامش خواهید یافت و به آرزویتان می رسید. توکل به خدای بزرگ داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
معصومه : سلام وقت بخیر،من مجرد هستم م نمایش داده نشه لطفا
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به ثروت و رفاه خواهید رسید و بعد از آن، دوباره به واسطه ی پروژه ای که انجام می دهید به رفاه بیشتری می رسید. دستاوردهای مالی زیادی خواهید داشت و به تمول و رفاه می رسید. تشکر از همراهیتون.
معصومه : سلام وقت بخیر امروز صبح قبل ساعت۹خواب
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما به خاطر مسئله ای فکرتان ناراحت است و نگرشی جدید یا شروعی تازه خواهید داشت . شما مجبور به قبول کار و پروژه ای می شوید که آماده یا حاضر به انجامش نیستید و حس می کنید که در معرض عمل انجام شده قرار گرفته اید. خانواده ی شما از روی خیر خواهی پیشنهاد انجام این پروژه را به شما می دهند ولی شما دوست ندارید حتی به قیمت بهبود شرایط تان و رسیدن به موفقیت و یافتن گشایش در کارتان، این پروژه را بپذیرید. مادرتان به شما پیشنهاد می کند که کارتان را بدهید به کسی دیگر انجام دهد و به ازای کار به او حقوق بدهید. تشکر از همراهیتون.
طاهره : سلام خانم هراتی،امروز صبح خواب دیدم ،به مادرم زنگ زدم ومیگم کجایی ،مادرم میگه :بیمارستانم،بالای سر هوویت هستم ،زایمان کرده ،باتعجب وناراحتی میگم :مگه حامله بود!!!مادرم خونسرد میگه اره بدنیا اومده. اما من خیلی ناراحت بودم. ممنون عزیزم
فریبا هراتی
: سلام. هووی شما به آرزویش خواهد رسید و همسرتان طلاق شما را خواهد داد. او خیلی دوست داشت که شما جدا می شدید. نگران بچه ها هم نباشید. بچه ها که مادرشان را رها نمی کنند!! حتی اگر مدتی پدرشان آنها را سرپرستی کند آنقدر خرجها بالاست که از خدا خواهد خواست که آنها به شما برگردند تا راحت تر زندگی کند. نقطه ضعف نشان شوهرتان ندهید. تشکر از همراهیتون.
مهدیه : سلام خواب دیدم که سالن فرودگاه هستم و در قسمت مغازه های اونجا قسمت لباس فروشی یه پیراهن سفید با گلهای ریز برای مادرم میخوام بخرم ولی شک دارم اندازه اش میشه یا نه ولی در نهایت برای خودم خریداری میکنم . بعد میرم قسمت کافه بار که انواع کیک دسری بود با دوتا دوستان دختر که در خارج خواب من وجود خارجی ندارند یک برش تیرامیسو انتخاب میکنم و دوستم کیک شکلاتی که با چای باهم بخوریم قبل پرواز ولی به محض اینکه کیک و خریداری میکنم میبینم زمان پرواز رسیده و همه همراهانم که در یک میز جدا نشسته بودن دقیق مشخص نبود کیا هستن ولی پدرم فقط معلوم بود ازونجا بلند شدن و رفتن و من مستاصل که تازه کیک خریده بودم با افسوس میگم ای وای همه رفتن که من کیک و چکار کنم و از خواب میپرم
فریبا هراتی
:
سلام. ضمن یاد آوری این قانون سایت که شما باید هر خواب را فقط در صفحه ی خواب مربوط به خودش ثبت کنید و این خواب شما هیچ ربطی به زایمان ندارد، و مثلا می توانید آن را در صفحه ی فرودگاه ثبت کنید؛ طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
مهدیه : سلام من در استانه جدا شدن هستم و سه ماه در خانه پدری هستم. خواهرزادم خواب دیده که من ازدواج کردم و رفتم خارج از کشور و اونجا زایمان میکنم ولی جنسیت بچه مشخص نیست و خواهرم میگه زودتر حاضر شید بریم بچه رو ببینیم. ممنون میشم تعبیر خواب و بگید . البته خودمم چند بار خواب دیدم که یه دختر بچه تپل بغلم هست ولی بچه خودم نیست
فریبا هراتی
: سلام. اوضاع به نفع شما به پیش رفته و شما به خواسته تان خواهید رسید. هر چند که امروز احساس می کنید که زندگی تان در هرج و مرج قرار گرفته ولی از غم رها خواهید شد و تحولی مثبت در زندگی تان ایجاد می شود. اگر بچه دختر بوده شما به ثروت و رفاه بیشتر می رسید و اگر پسر بوده گشایش کار خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
نرگس : باسلام و احترام لطفا نمايش داده نشود.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما گشایش کار خواهید یافت و به هدفتان خواهید رسید. از غم رها می شوید و به همه نشان می دهید که قضاوتتان درست بوده. کاری را شروع می کنید و در دست می گیرید و برای پیشبرد آن از خودتان مایه خواهید گذاشت. تشکر از همراهیتون.
Sana : سلام لطفا خوابمو نمایش ندید
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما ایده ای را که در دلش محفوظ نگه داشته عملی می کند و می خواهد کاری را راه اندازی کند و به ثروت برسد. او ایده اش را عملی می کند ولی تکلیف سنگینی روی دوش اوست. شما نذر امام زاده صالح باید بکنید که بخشی از ثروتتان را از منبع درامد همسرتان به فقرا ببخشید. می خواهید فکرتان راحت باشد و به خدای بزرگ توکل می کنید. شما نگرانیهایتان را کاملا به امام زاده صالح می سپارید تا با دعای خیرش مشکلاتتان را حل کند. سپس شما در مورد توانایی تان برای پیشبرد کارها، احساس بی کفایتی می کنید و نمی دانید که چطور باید کارها را به پیش ببرید و به منفعت برسید. نسبت به پیشبرد کارتان، بدبین می شوید و فکرتان به جایی قد نمی دهد. شاید به نظر برسد که ایده های همسرتان برای راه اندازی یک کار و رسیدن به ثروت اشتباه بوده است ولی در عین حال؛ نگاه خوش بینانه ای نسبت به آینده دارید و امیدوارید که همه چیز به یاری خدای بزرگ خوب شود. تشکر از همراهیتون.
سارا : خودم مجردم، خواب دیدم خانومی که نمیشناسمش داره توی بیمارستان زایمان طبیعی میکنه و نوزاد رو دیدم و از دیدن صحنه استفراغ کردم و دستمو گذاشتم جلوی دهنم. و بعدش شروع کردم به گفتن الله اکبر پشت سرهم،
وبعدش دیدم توی خونه ای هستم که شبیه خرابه ها س و روی زمین پر از موش مرده سیاه هست که ازروشون رد میشم.
فریبا هراتی
: سلام. شما شاهد تغییر و تحولاتی در دنیا خواهید بود و این تغییرات اجتناب ناپذیر هستند. شما انشالله از غم رها خواهید شد و خدای بزرگ را شکر می کنید. بعدا شما به مسائل بدی که در گذشته اتفاق افتاده و این همه مردم بخاطرش سختی کشیده اند فکر خواهید کرد. اما به مسائل کوچک گذشته اجازه نمی دهید که شما را آزار دهد. دیگر نخواهید ترسید و مسائلی که مدتهای طولانی زندگی شما و مردم را خراب کرده و فکرتان را ناراحت کرده بود را در واقعیت پشت سر خواهید گذاشت. تشکر از همراهیتون.