کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب زمین

اگر کسی زمین محل سکونت خود را در خواب سبز و خرم ببیند، کامیاب و خوشبخت می شود و به علم و فضیلت دست پیدا می کند و در فکر ثواب آخرت است و از علم او مردم آن دیار نیز بهره می برند. اگر در خواب زمین را به صورت بیابانی ببینیم که از سرسبزی و خرمی تهی است، زندگی سختی پیش رو خواهیم داشت و اگر ببینیم در جایی ناشناخته راه می رویم، به مسافرت طولانی می رویم که سودی برایمان ندارد.

اگر زمین را می شناختیم و در آن راه می رفتیم، از مسافرت خود سود و فایده عایدمان خواهد شد. اگر کسی ببیند که زمین را حفر می کند تا گنجی پیدا کند، مال حرامی عاید او می شود. اگر کسی دید که به ناگاه زمین او را به کام خود کشید، از ناحیه همسرش دچار ناراحتی می گردد و در این راه اموالی را از دست می دهد.

اگر دیدید زمینی دارید که در آن چیزی می سازید خوب است و اگر دیدید زمینی هست که مقداری مصالح بنایی آن جا ریخته و حدس زدید که آن جا قبلا ساختمانی بوده و ویران شده، شما وارث اندوهی می شوید که در ایجاد آن دخالتی نداشته اید. اگر دیدید از زمینی سنگ یا شن جمع می کنید پولی بدست می آورید.
بعضی معبران زمین صاف و هموار با خاکی پاکیزه را به زنی عفیف و درستکار تعبیر کرده اند؛ چون زمین مانند زن، صاحب قدرت تولید مثل است .

حضرت دانیال می گوید: زمین درخواب دیدن، زن است. اگر ببیند که او را زمینی بود فراخ و بزرگ و خاک آن زمین پاکیزه بود، دلیل که او را زنان باشند به ستر و صلاح، چنانکه در میان زنان ایشان را فضل و منزلت و جاه خواهد بود. اگر ببیند زمین به غایت بزرگ شد، چنانکه پایانش پدیدار نبود، دلیل که زن کند واز آن زن او را نعمت و اسباب دنیا بسیار حاصل شود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن زمین درخواب بر چهار وجه است:
  1. زن،
  2. دنیا،
  3. مال،
  4. ولایت.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند در زمین و ملک خود تخم یا درخت می کارد، تعبیرش این است که در بیداری، معیشت بر وی فراخ شده و ثروتمند خواهد شد. اگر ببیند زمین او پر از خار و خس است، تعبیرش این است که او انسانی با دین و نیکو کار است.
اگر ببیند که در زمین سبزه و نبات معروف بود با نعمت و اسباب، دلیل که او را فضل و دیانت باشد و سرانجام ثواب آخرت یابد. اگر ببیند در صحرائی بود مانند بیابان و آن زمین را شناخت، دلیل که سفر به جایی دور کند. اگر ببیند زمین را می کند و خاکش می خورد، دلیل است مال یابد، به قدر آن خاک که خورده باشد. اگر ببیند در زمین ناپیدا شود، بی آن که در آنجا جائی یا مغاکی باشد، دلیل که هلاک شود.
اگر ببیند زمین را مانند چاه یا سردابه می کند، دلیل که مال دنیا به مکر و حیله بدست آورد. اگر ببیند که زمین او را فراگرفت، دلیل که درغم و مصیبت افتد و از قبل زن مال او تلف شود. اگر ببیند که از زمین فراخ به زمین تنگ می آمد، دلیل است که ازکاری تند به کار بد افتد.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند زمین خود را بفروخت، دلیل که در رنج و غم افتد. اگر ببیند که زمین او را سیل برد و خراب کرد، دلیل که او را مضرت رسد از قبل پادشاه.
اگر ببیند زمین با وی سخن گفت و به خبر نیکویی وی را مژده داد، دلیل که در دین و دنیا خیر بسیار کند، چنانکه مردمان را از آن شگفت آید و بعد از وفات او را یاد کنند. اگر ببیند زمین در زیر پایش درنوشت، دلیل که آخر عمرش شده باشد.
اگر ببیند برخی از زمین در زیر او پیچید، دلیل بر تنگی معیشت او کند. اگر ببیند آن زمین معروف بود، نیکی معیشت صاحب زمین باشد. اگر ببیند زمین خود فراخ نموده است، دلیل که عمر صاحب زمین دراز باشد. اگر ببیند زمین را می پیمود، دلیل است به سفر رود.

اسماعیل بن اشعث می گوید: اگر دید زمین را از بهر کشت می شکافت، دلیل که به شغل بزرگی مشغول شود و از قبل زن منفعت یابد یا از سفر نعمتی بدست آورد. اگر کسی زمین خویش را آبادان ببیند، دلیل است کارش نیکو و قوی شود. اگر زمین را خراب دید، دلیل است کارش ضعیف گردد یا با کسی او را خصومت افتد. اگر کسی خود را در میان زمین کِشته ببیند، دلیل که او را با کسی شراکت باشد یا زنی را به نکاح بخواهد.
اگر کسی خود را در میان زمینی سرگشته ببیند که در آن گُل برآمده، دلیل است که زنی پارسا و دینداری را به زنی کند و از او فرزند آورد. اگر ببیند گل فرو ریخت، دلیل باشد که فرزندش نماند. اگر ببیند آب رود بیامد و زمین او را غرقه گردانید و کشت را تباه کرد، دلیل باشد که از پادشاه یا حاکم سلامتی یابد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

112 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

نورالله

نورالله : یک نکته رو فراموش کردم. زمین دونبش بود
و ورودی ها یکیش از سمت غرب بود و یکیش از سمت شمال ،وقتی در زمین قدم میزدم احساس کردم کلی درخت بزرگ توی زمین هست. توی خواب دیوار به دیوار زمین خاله ام بود و حتی دیوار چینی مون هم کنار هم داشت بالا میرفت ولی زمین اون قناص بود وخیلی کوچکتر از زمین من بود

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۵:۱۲:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : شما هم می توانید به موفقیت برسید و هم مشکلاتتان را پشت سر خواهید گذاشت. منوط به اینکه چطور رفتار کنید، می توانید به موفقیت برسید و یا کارتان را رها کنید. آرمانهای بلندی برای خودتان در نظر گرفته اید. خاله ی شما هم در بعضی موارد با شما همفکر هستند ولی او امکانات شما را ندارد و فکر او مثل شما خوب کار نمی کند.

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۱۲:۵۹
نورالله

نورالله : سلام.خواب دیدم یه زمینی خریده بودم برای ساخت خونه و تا مرحله فنداسیون هم کار کرده بودم ولی حالا اومدم و زمینهای اطراف رو خریدم و به زمینم قبلی ام اضافه کردم و یک زمین خیلی بزرگی بود که به تفاق مادرم و فامیل ها داشتیم توش قدم میزدیم و جای فنداسیون قبلی در قسمتی از زمین مشخص بود و این زمین دوتا در ورودی داشت.تشکر

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۴:۳۹:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما زمینه ی فعالیت تان را برای پیشبرد اهدافتان فراهم کرده اید و مقدمات لازم را هم چیده اید که به موفقیت برسید. حالا شما قادر خواهید بود در زمینه های بیشتری هم کار کنید و به موفقیت های بیشتری برسید و افراد زیادی در مقابل شما احساس ناتوانی خواهند کرد. شما تصمیماتتان را با خانواده تان در میان خواهید گذاشت و ثروت شما بسیار بیشتر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۹:۳۶
آسمان‌

آسمان‌ : سلام،لطفا خوابم را در سایت حذف کنید وفقط تعبیر آن را بفرمایید. با تشکر

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۳:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. آنها در دنیا سعی کرده اند که ساده و با پاکی و صداقت و ایمانی قوی زندگی کنند و الان در آخرت جایگاهشان بالاست و دعای خیر کسی که دیگری را به بالا حمل می کرده، در حق این شخص مستجاب شده و خداوند به او هم مقام بالایی عنایت می کند. شما می خواهید از ایشان در زندگی تبعیت و پیروی کنید ولی مسیر شما برای رسیدن به اهدافتان مستلزم تلاش و کار زیاد و نیز صرف زمان و استقامت و سختی های زیاد است و اینطور نیست که شما صرفا با داشتن ایمان بتوانید به مقام ایشان برسید. اگر استقامت داشته باشید از همان رده و طبقه ی بندگان خوب خداوند محسوب خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۴:۵۵
دیاکو

دیاکو : سلام وقتتون بخیر.خواب دیدم که همراه دو تا از دوستای صمیمی دوران دانشگاهم رفته بودیم به زمین زراعی پدربزرگم(ایشون دو سال پیش فوت کردن)تو روستا که خیلیم سرسبز بود و اونجا حصیر انداختیم و روش نشستیم دیدم دونفر جلوی یه درخت حصیر انداختن و نشستن.برادر زاده پدربزرگم اونجا بود با یه پیرمرد با سبیل کلفت که نمیشناختم.به بچه ها گفتم من میرم به اونا خوشآمد بگم شما بمونین.بعدش با پای برهنه رفتم پیش اونا با ایشون دست دادم و بهشون خوش آمد گفتم و به اون پیرمرد ناشناس با سر سلام دادم که بلند شد رفت و من جاش نشستم.یهو دیدم یه بچه که ریش و سیبیل داشت اومد گفت چرا با پدربزرگت نمیاید بهمون سر بزنید.ممنون میشم تعبیر کنید

پاسخ
لینک۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۰۸:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. شما روی انجام کاری فکر می کنید و می خواهید هدف تان را عملی کنید و کاری را شروع کنید که نظر مثبتی به آن کار دارید و خوشبین هستید که در انجامش موفق شوید. قبل از شما اشخاص دیگری هم به انجام این کار فکر کرده اند و می خواهند که امیدشان را عملی کنند ولی راجع به احساس خودشان و یا افکار خودشان در رابطه با اینکار، با شما صحبت نمی کنند. شما در حالی که نمی دانید که موفقیت تان تا چه اندازه خواهد بود و خیلی اعتماد به نفستان برای پیشبرد کارتان قوی نیست و جاپای قرص و محکمی هم در این رابطه ندارید، سعی می کنید که تحقیق بیشتری در رابطه با هدفتان انجام دهید و با مشارکت عده ای دیگر کارتان را عملی کنید. این کار تازه پا ولی به شدت مهم است و اگر بخواهید در انجامش موفق شوید باید بسیار عقلانی و خردمندانه فکر کنید و اصلا آن را بچه بازی و ساده حساب نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۴۷:۲۰
Kty

Kty : سلام. چند روز پیش خواب دیدم روی کره زمین خوابم که از خواب پریدم و دیدم کره زمین داره سقو میکنه و میفته و ما هم بهش چسبیدیم که پرت نشیم.همینطور که داشتیم سقوط میکردیم به آسمان پرستاره نگاه کردم و دیدم نقطه ای نورانی که تا حدی شبیه صلیب بود در آسمان میدرخشید و کمی آنطرفترش دو نقطه نورانی دیگر بودند که شبیه گربه و موش بودند که با خطوط نورانی تشکیل شده بودند . و بعد از آن ناگهان پدرم آمد و دو کیسه را دور سرمان چرخاند. درون کیسه چیزی شبیه به دستمال سفید بود ولی مثل صدقه دور سرمان چرخاند. ( توضیح اینکه اینروزها به زلزله و کرونا خیلی فکر میکنم و میترسم. ) سپاس

پاسخ
لینک۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۴۵:۳۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما فکر می کنید که اخر عمر دنیاست و نگران هستید که این همه بیماریها در دنیا چطور می تواند مهار شود و چه کار باید بکنید که همزمان با این مشکلاتی که دنیا را فرا گرفته، شما به سختی ها مبتلا نشوید. خدای مهربان به مردم نظر لطف دارد. سختی ها از بین خواهند رفت و به خاطر سختی های کوچک و بزرگ دنیا، نباید فکرتان را درگیر کنید. شما می توانید همه ی مشکلات را از زندگی تان پاک کنید، آنهم خیلی راحت و فقط با دادن صدقات به فقرا و مستمندان. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۰:۳۱
Mahdis

Mahdis : سلام و خدا قوت،خواب ديدم يه منطقه ي وسيعي از شهر رو با چشمم دارم به صورت خيلي گستره از بالا ميبينم زمين رو به صورت كامل هوا بسيار افتابي و زيبا و سر سبز ميتونستم توسط شكاف هايي كه رو زمين ميديدم عمق زمين رو هم ببينم و منو شگفت زده ميكرد هيچ كس به غير من نميتونست ببينه و فقط من ميتونستم ببينم بعد حس كردم بايد بپرم تو يه شكاف با ترديد ولي پريدم تا حس كردم رسيدم به عمق ديدم ٢تا جوجه اردك طلايي دارن باهم اون زير بازي ميكنن و يه دفعه مادرشون هم بهشون اضافه شد شروع كرد با من به حرف زدن و من كامل متوجه ميشدم ولي وقتي بيدار شدم از حرف ها هيچي يادم نميومد..سپاس

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۱:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما درک بسیار بالایی دارید و می توانید چشم انداز متفاوتی نسبت به مسائل داشته باشید. شما افق ها و دیدگاه های گسترده ای داریدو تفکرتان مستقل است. شما سعی می کنید که اصالت بیشتری داشته باشید و واقع گرا باشید. شما دقت عمل دارید و می خواهید که به عمل مسائل نگاه کنید. شخصیتی انعطاف پذیر و روحی آزاد و فداکار دارید که سعی می کنید کاملا خردمندانه رفتار کنید تا به موفقیت برسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۵:۵۳
مریم

مریم : سلام. ما یک خانه قدیمی داریم توی روستا خیلی فرسوده و قابل سکونت نیست اصلا.
مادرم دیشب برای موضوعی نیت کردن و خواب دیدن که روی زمین همون خونه با پدرم ایستادن و اون خونه نیست انگار اون خونه رو صاف کردن و الان زمین صاف شده و برای بازسازی اماده شده است, و مادرم در خواب رضایت دارن از این کار, و هیچی روی زمین نبوده فقط یک دیواره کوچیک گلی بوده که نشون میداده این زمین از زمین کناری جدا شده است. توی ذهن مادرم این بوده که زمین برا بازسازی صاف شده و خونه قدیمی رو صاف کردن

پاسخ
لینک۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۵:۳۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مشکلات قدیمی شما از بین خواهد رفت. روحیه تان مدرنتر می شود و تحولی مثبت به زندگی تان راه می یابد. انرژی و اعتماد به نفس شما ترمیم خواهد شد و زمینه ی رشد و ترقی برای شما فراهم خواهد شد. یک موضوع و اختلاف قدیمی حل خواهد شد. هر چند که کسی از اینکه نمی تواند در کارتان دخالت کند غصه می خورد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۷:۱۴
میثم

میثم : سلام پریشب خواب عجیبی دیدم خواب دیدم توی حیاط خونه هستم ‌انگار دوتا ماه تو آسمونه تعجب کرد ولی یکم بعد دیدم نه یکی از انا کره زمین هست کره زمین که شب بود اومد و از بالی سر من رد شد توی آسمون خیلی زیبا بود خیلی خوشحال بودم پدر مادرم رو از خونه صدا زدم امدن بیرون انگار قبلش با مادر دعوام شده بود مادرم باز با عصبانیت ب من حرف میزد ولی من نمیفهمید و دنبالش میگشتم و خوشحال بودم کره زمین ک در حالت شب بود و همه چراغ های شهر ها روشن بود و خیلی زیبا بود از بالای سرم رد شد و رفت و بعدش ماه فقط توی آسمون بود ک قرص کامل بود و خیلی خیلی زیبا میدرخشید تعبیر خاصی دارد ممنون از شما و سایت خوبتون

پاسخ
لینک۱۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۳:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما در ابتدا به دلیلی احساس می کنید که دلتان در دو جای مختلف گیر کرده و به دو جهت مختلف کشیده می شوید. یک مسئله برای شما کامل و مشخص خواهد شد و نور ماه نمادی از پیشرفت احساسی غیر منتظره است. خواب به شما اطمینان می دهد که در زمان های سخت و تیره و تار، در مسیر درست پا گذاشته اید و پیش رفته اید. دیدن سیاره زمین در خوابتان بیانگر کلیت و آگاهی جهانی است. شما با جهان در ارتباط تنگاتنگ هستید و درست می توانید تصمیم بگیرید که آخر کارتان چه خواهد شد و چه کار باید بکنید. از روی احساس صرفا صحبت نخواهید کرد و منطقی و آگاهانه نظراتتان را بیان خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۳۱:۵۵
ساجده

ساجده : سلام این خواب از زبان مادرم هست.صبح هشتم شوال هنگام اذان صبح خواب دیدن و مدیر مدرسه هستن.
خواب دیدم در حیاط خونه مادرم بودم.و دوتا از برادرهام داشتن زمین رو به صورت مستطیل شکل و بزرگ میکندن.و لبه مستطیل ها منظم وآهنی بود.چندین جارو کنده بودن.من دیدم روی یکی از مستطیل ها مقوایی گذاشتن و روی اون باز خاک ریخته بودن.گفتم این که برنامه کلاسی مدرسه من هست!چرا گذاشتینش اینجا؟برادر بزرگم گفت،آبجی فکر کردی الکی سقف اینها محکم میشه؟مقوای محکمی مثل این میخواد.گفتم لااقل میگفتین عکس بگیرم ازش.در حیاط هم قهوه ای تیره و زنگ زده بود.(رابطه مادرم و یکی از این برادرها با من خوب نیست.و این دوبرادر هم با هم خوب نیستن زیاد)ممنون از شما.

پاسخ
لینک۱۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۵:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. به خاطر این که شما روابط خانوادگی با برادرهایتان دارید و یا به خاطر مادرتان، شما مجبور هستید که با برادرانتان تعامل کنید و آنها نقشه هایی برای رسیدن به ثروت دارند. از لحاظ مالی شرایط امروز برادران یا مادر شما قوی نیست و یا اینکه مادرتان از ثروتش به خوبی استفاده نمی کند. برای اینکه برادرانتان در رسیدن به اهداف مالی شان موفق شوند، نیاز دارند که شما هم از خودتان مایه بگذارید و با آنها شریک شوید و یا به آنها در اهداف مالیشان کمک کنید و بدون اینکه به شما بگویند و یا از قبل از شما پرسیده باشند، روی شما حساب باز کرده اند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۲:۱۵
Vida

Vida : سلام خواب دیدم یکی از فامیل های ما که چندسال است مرده در خواب من یک خانه داشت در کنار خانه یک زمین خالی بود که مال این فرد نیز نبوده اما او امد و در ان زمین یک درخت کاج کاشت که بگوید این زمین مال من است با اینکه ان زمین مال ان فرد نبود ایا این خواب پیامی برای من دارد؟

پاسخ
لینک۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۴:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. او می خواهد به شما بگوید که او خوش شانس است و کارهای او با ارزش بوده و برایش در آخرت مقامی قائلند و اصلا نباید فکر کنید که او مرده و تمام شده است. عمر شما طولانیست چون علاوه بر تعبیر فوق، جای خالی کنار او نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۲۷:۴۸
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.