تعبیر خواب زن
تعبیر دیدن زن به طور کلی، امور دنیوی و ثروت است. دیدن زن در خواب بستگی به پیری و جوانی آنان دارد. اگر کسی در خواب دید زن جوانی را که نسبت به او روی خوش نشان می دهد از اصالت خانوادگی هم برخوردار است، در زندگی ظاهری و امور دنیوی برای بیننده خواب، خوشی و شادکامی پیش خواهد آمد. دیدن زن خوش اندام و گشاده رو دلیل بر گشایش کار و روزی و زن زشت و لاغر اندام دلالت بر فقر و قحطی دارد.
دیدن زن فاسد در خواب برای طالبان دنیا خیر و منفعت است و برای افراد صالح دلیل بر افزونی علم است. اگر مردی ببیند کسی به زن او دست درازی کرد، بستگان آن زن ثروتمند می شوند و اگر کسی به زن او نیزه و شمشیر داد، پسری به دنیا می آورد. اگر زنی در خواب خود را مثل مردان دارای آلت مردی دید، یا آبستن است و یا آبستن می شود و یا به او چیزی که انتظارش را ندارد می رسد. اگر دید مانند مردان، با آلت مردانه جماع می کند، عمل زشتی از او سر می زند. اگر زن جوانی خود را در خواب پیر دید، عاقبت به خیر می شود و دین و دنیای او اصلاح حواهد شد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن زن درخواب بر شش وجه است:
- شادی و مقصود،
- دنیا،
- شغل این جهان،
- فراخی نعمت،
- قحطی و تنگی،
- توانگری.
محمد ابن سیرین می گوید: زن جوان درخواب، شادی و مقصود مرد باشد و زن پیر، دنیا باشد و شغل این جهان و نیز دیدن زنان بر قدر و نیکویی و جمال و فربهی و لاغری و زشتی است. بهترین زنان را که در خواب ببیند، زنانی باشد که معروف نباشند و زن خوب فربه، فراخی نعمت باشد. زن زشت لاغر، قحطی و تنگی است و زن شادمان آراسته، مرادهای این جهانی است و پیرزن ترش روی چرکین، بدحال و بد مرادی باشد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر زنی ببیند که او را چون مردان قضیب بود، دلیل بر خیر و صلاح دین و دنیای او است. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود و مجامعت می کرد، دلیل که او فرزندی بود یا آبستن شود و فرزند آورد. اگر زنی جوان ببیند که پیر شده بود، دلیل که از او کاری زشت در وجود آید.
اگر مردی ببیند زنش از سوی پس با او جماع می کرد، دلیل است حرمت و بزرگی او زایل شود. اگر زنی ببیند که مرد شد و جامه مردان را پوشید، اگر آن زن مستور بود، دلیل خیر و صلاح او است. اگر زن مفسد باشد، دلیل است بر شر و فساد او.
جابر مغربی می گوید: زن مفسد درخواب، اهل دنیا را زیادتیِ دنیا باشد و اهل صلاح را، زیادتیِ صلاح و علم و زن غریب بهتر از زن آشنا باشد. اگر مردی ببیند کسی دست درازی با زن او کرد، دلیل باشد که اهل آن زن توانگر گردند. اگر ببیند زن او به نزد مردمان بیگانه به فساد باشد، دلیل است که به او منفعت و نیکی رسد. اگر ببیند کسی زن او را نیزه یا شمشیر داد، دلیل که پسری آورد، اگر ببیند که کسی او را دوا داد، دلیل که دختری آورد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
الف میم : با عرض سلام
خواب دیدم دوتا خانم روی صندلی نشسته بودن، یکی از اونا به من گفت دوست داری ازدواج کنی، منم گفت بله چرا که نه!!! . اونم به دوستش اشاره کرد و گفت با این خانم ، که کنارم نشسته.
بعد پرسیدم از دوستش ببخشید چند سال سن دارین، گفت چقد بهم میاد گفتم ۴۰سال، گفت نه من ۵۰ سالمه.
منم گفتم باشه بذار باهم بیشر آشنا بشیم، بعد ناگهان تبدیل شد به خانمی که ۱۰ سال پیش دوستش داشتم .
که بینمون بهم خورد و توی خواب بهش گفتم مقصر تو بودی که بینمون خراب شد و خلاصه باهاش بحث میکردم.
من ازدواج نکردم ۲۹ سالمه و الان در یک شرکت کامپیوتری کارآموز هستم . رشته تحصیلاتی من نرم افزار هستش.
اون خانم که دوستش داشتم مهندس نرم افزار و ارشد ریاضی هستش ،سنش ۴۰ سال میشه
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به انجام کاری متعهد شوید که به ثروت زیاد برسید. دوست دارید که دور دور شما باشد و اوضاع به نفعتان بشود. ولی واقعیت این است که شما به هر کاری که متعهد شوید، به نسبت فعالیت خودتان است که می توانید به موفقیت برسید و باید 50-50 از خودتان مایه بگذارید، تا به سود برسید. شما فکر می کنید که در گذشته می توانستید به دستاورد بزرگی در زندگی تان برسید که به خاطر کسی که دوستش داشتید، و ارتباط تان خراب شد، این موقعیت را از دست دادید و شما فکر می کنید که نهایت سعیتان را کردید ولی نشد. زن در ابتدای خوابتان امور مالی و در اخر آن به امور احساسی شما اشاره می کند. هر قدر پول بدهی آش میخوری و هر قدر تلاش کنی بهره می بری. تشکر از همراهیتون.
الف میم : ببخشید ، منظورتون از ۵۰-۵۰
دقیقا چیه؟
آیا کارآموزی در یک شرکت کامپیوتری ارتباطی با رشته نرم افزار بودن اون خانم نداره؟
ممنونم
فریبا هراتی
: نصف شانس شما از موفقیت به همه ی تلاشتان است و نصف دیگر آن منوط به مسائل دیگر از جمله تکیه و توکل شما به خدای بزرگ و شانس شماست. خیر ربطی ندارد. شما دوست داشتید کارآموزی کنید. مگر اینکه به خاطر او رفته باشید به این شرکت و نه به خاطر علاقه تان.
Arezou : پرداخت شد
Arezou : سلام ، صبح به خير . من ٢ روزه پشت سر هم خوابهاي خيانت دارم ميبينم خواب امروزم رو مينويسم!! خواب ديدم بيرون بودم شب بود نامزدم يكي از ماشين هاشو به من داد كه بيام خونه رنگ ماشينش مشكي بود اومدم تو پاركينگ خونه پاركش كردم بعدش خودش هم اومد خونه ما و گفت دارم ميرم يه شهر ديگه براي مسافرت فكر كنم لرستان!! بعدانگار صبح روز بعدش بود خودم هم داشتم با اتوبوس ميرفتم يه شهري ( در دنياي واقعي من اتوبوس سوار نميشم) كه يه دفعه كنار جاده نامزدم و ديدم با دوستش كه من ميشناسم + نامزد اون دوستش و يه دختر ديگه كه اون هم تو خواب يادمه دوست دوران بچگي من بود (٤نفر بودن )و بسيار عصباني شدم كه با دختر دارن ميرن و چرا منو با خودش نبرده! من رفتم به مقصدم و اونجا انگار يه دوست ديگه نامزدم با دوست دخترش هم بود ، يه حمامي بود كه داخلش كثيف شده بود من با جارو و آب تميزش كردم و دوش گرفتم يادمه داشتم ادرار و مدفوع ميكردم اما تو يه كاسه اي مثل ظرف سفيد كه دو سه تا كاسه كنار هم داشت كاسه جلويي رو نگاه كردم ديدم يه كاغذ سلفن كشيده دعا تو اون ظرف هست (مثل دعاي توسل يا ناد علي ) آخه من از اون مدل دعا ها دارم و هميشه ميخونم . اونو برداشتم و خيلي ناراحت شدم كه چرا اين دعا توي كاسه اي بود كه من داشتم دستشويي ميكردم !!امدم بيرون از حمام حولم رو اويزون كردم داخل حمام كه خشك بشه تا عصرش با نامزدم تماس نگرفتم كه ببينم اون زنگ ميزنه ! خلاصه آخر خودم زنگ زدم بهش يه دفعه لو داد ( گفت اي كاش ما هم مقنعه ميزديم) كه من گفتم منظورت چيه مگه دختر همراهتونه كه ميگي ماهم مقعنه ميپوشيديم گفت نه اما صداش هي قطع و وصل ميشد ! منم هيچي نگفتم كه ديدمتون چرا دروغ ميگي منتظر بودم كه برگرده بعد اينو بگم و از خواب پريدم!
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب 24 و 25 ماه "ممکن است" برعکس باشد و در اینصورت تعبیر این است که او به دنبال کسب ثروت است و شما به او شک کرده اید. اما اگر این خواب شما برعکس نباشد تعبیر این است که متاسفانه فکر شما درست است. نامزد شما به شما اختیار کنترل بخشی از زندگی اش را سپرده و شما را ناراحت می کند. او با شما صادق نیست. به شما می گوید که آرام و خونسرد باشید ولی خودش می خواهد که چشم انداز تازه ای را در کنار دوستانش داشته باشد. او شما را ساده فرض کرده ( لرستان). شما می خواهید که از این افکار بیرون بیایید و دعا می کنید تا نگرانی هایتان رفع و مشکلاتتان دفع شود. اینکه به شما گفته که کاش ما هم مقنعه داشتیم اشاره به این می کند که او امیدوار است که کاش شما نمی توانستید افکار او را بخوانید و متوجه ی کارهای او باشید. شما باید او را امتحان کنید و به او نشان ندهید که به او شک کرده اید تا خودش را کاملا اثبات کند. تا مطمئن نشده اید که او به شما خیانت می کند چیزی در این رابطه نگویید. از این جهت که خواب 24 و 25 و 26 ماه شاید برعکس باشد ولی نه قطعا. تشکر از همراهیتون.
Dina : سلام وقت بخیر،کلمه کلیدی مناسب رو پیدانکردم احتمالا مناسبترینش زن باشه. خواب دیدم که توی خانه دیگری هستیم سفر یا به احتمال زیادخانه جدید،خواهربزرگترم کمی بداخلاقی میکرد(درواقعیت هم معمولا اینطوره) بعد دیدیم ک پدرم با زن دیگری ازدواج کرده که ظاهر بدی نداره اما مشخص بود ک از ماخوشش نمیاد وماهم از او. همش صحبت میکردیم ک چجوری از دستش فرارکنیم و از اون خانه بریم،ک مادرم اومد و باحمایت از ما،ما و وسایلمون رو برداشت ک نجاتمون بده اما اون زن برخلاف میلش ،داشت مانع میشد.اما تا اونجایی ک یادمه مادرم موفق شد و ما رو از اون خانه برد. اون زن بلوز صورتی روشن پوشیده بود، مادرم مانتو و یه کیف دستی که کرم رنگ یا حصیری بود(دقیق یادم نیست) و مانتو مشکی.
فریبا هراتی
: سلام. روحیات و شرایط زندگی شما عوض خواهد شد. شما می خواهید که چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید. پدرتان با خودش عهد بسته که برای بهبود شرایط زندگی شما بیشتر کار کند و به ثروت برسد. شما از مادیگرایی زیادی خوشتان نمی آید. زن غریبه در خوابتان دنیاست که به شما رو می آورد. اما مادر شما شاید باعث شود که ارتباط شما با پدرتان ضعیف شود هر چند که پدرتان نسبت به شما مهربان است. مادرتان اشتباه می کند و فکر او بی پایه و اساس است و به منافع خودش فکر می کند. احتمالا او با پدرتان اختلاف دارد. تشکر از همراهیتون.
شهزاد : سلام خانم هراتی عزیز عیدتتون مبارک و طاعاتتون قبول
روز پدر منزل خواهر بنده رو دزد زد و تمام طلاهاشون رو بردن . اینا می دونن دزد منزلشون کیه . و خواب رو از قول خواهرم براتون میگم .خواب دیدن که اون شخص نشسته و با سیمان رو زمین ماله میکشن و خواهر من بهشون سلام دادن اون اقا هم سرش رو بلند میکنه و جواب سلام خواهرم رو می دن
خواهرم میگن تو خواب بالا پشتبام ایستاده بودم یا تواسمان
کلی بالن بالنهای به شکل کشتی هواپیما دوچرخه که تو آسمون پر بود از یک طرف از یه هواپیما هدیه همراه گل میریختن
تو خواب بیشتر تو آسمان هستم
بیشتر سوار هواپیما هواپیمایی که شکل کشتی هس سوارم
خیلی میترسم
خواب جنگ رو هم میبینم
بیشترتوخوابم تو مرز هستم ولی نمیدونم کدوم کشور هستم.
ممنون ازلطفتون خانم هراتی عزیزم .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همینطور برای شما. لطفا خوابتان را هرگز اینطور سطر به سطر ننویسید و همه ی خواب را مثل زمانی که من پاسخ می دهم کامل پشت سر هم ارسال کنید تا من هنگام پاسخ در باکس تعبیر بتوانم همه ی خوابتان را یکجا مشاهده کنم. کسی که روی زمین را ماله می کشد، سعی می کند که روی گناه و اشتباهی که کرده سرپوش بگذارد و خیلی سفت و سخت وانمود کند که کار او نبوده است و در ظاهر با خواهرتان دوستانه رفتار کند. درک خواهر شما بالاست و بینش او قویست. خواهر شما ناراحت است ولی جاپای محکمی در رابطه با موقعیتی که در آن قرار گرفته ندارد و نمی تواند حرفش را اثبات کند. دوست خوبم در یک کامنت فقط یک خواب ارسال کنید. من نمی توانم ده خط تعبیر برای خواب جنگ می بینم شما بنویسم و حدس بزنم که چه می بینید! هر خواب را جداگانه و کامل توضیح دهید تا در تعبیر اشتباه نشود. روزانه صدها نفر خواب ارسال می کنند و اگر یک نفر بگوید خواب موش دیدم و قابلمه و گاز و استخر تعبیر کن بنده باید تمام احتمالاتی که شما ممکن است دیده باشید را بیان کنم و بیشتر از 100 خط بنویسم! پس لطفا فقط یک خواب را کامل ارسال کنید. تشکر از همراهیتون.
شهزاد : سلام خانم هراتی عزیز طاعاتتون قبول
خواهر بنده چن سال پیش خوابی دیدن و همیشه هم تو ذهنشون هست لطفا تعبیر نی فرمایید
با عده ای بودم نمیدونم به خاطر چی داشتیم فرار میکردیم که به دریا رسیدیم مونده بودیم چیکارکنیم که به خواست خدا دریا شکافته شد وما رد شدیم .
اون لحظه خوابم هم حیاط بودم هم بهارخواب ایستاده بودم زمه زمه ای رو احساس میکردم که انگار اسمان رو نگاه کنم که رد پای آقا امام زمان رو بصورت ابر دیدم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مسئله ای احساسی پیش آمده بوده که شما نیاز به قوت قلب داشته اید و فکر می کردید که چطور باید با مشکلاتتان مقابله کنید. اما شما توانسته اید یا خواهید توانست با توکل به خدای بزرگ، جاپای قرص و محکمی در رابطه با موقعیتی که در آن قرار دارید، پیدا کنید و منطقی تصمیم بگیرید. شما مشکلاتتان را پشتسر خواهید گذاشت و انشالله توسل شما به امام زمان ع برای حل مشکلاتتان و رهایی از غمها، برایتان چاره ساز خواهد بود. تشکر از همراهیتون.
فهیمه فروتن : سلام خواب دبدمما ب مهمونی یا عروسی دعوت بودیم فهمیدم همسرم بهم خیانت کرده. و با یه زن رابطه داشته من هم تا میتونستم سیلی میزدم تو صورتش و بد و بیراه گفتم بعد گذاشت و رفت خونه
ما هم رفتیم واس شام برادرم گف کبابش مسمومخ و انداختیم و رفتیم صاحب رستوران گف ازتون شکایت میکنم باید وایسین ثابت کنید
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
عبدالله یزدانی : سلام. از زبان دوستم هست:
خواب دیدم در اتاقی زن سبزه رنگ بسیار زیبا و خوش اندام و ناشناس نسبت به من علاقه داشت و میخواست رختخواب رو پهن کنه که بش گفتم اینجا پهن کن. کنار میز کار. که نشد و یکم آنورتر پهن کرد. ولی این اتاق انگار اتاق کار بود. یک مرد آمد داخل که کارش رو انجام دادم. مشغول آون شدم. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست شما به سرمایه و ثروت زیادی می رسد که نمی خواهد هر کسی راجع به آن با خبر باشد و ترجیح می دهد که در محیط کارش این مسئله مطرح و رو نشود. اما به هر جهت افزایش ثروت او نسبتا مشهود است. تشکر از همراهیتون.
smamb : سلام.شارژ کردم.ممنون میشم تعبیر بفرماييد
smamb : با سلام و خسته نباشيد. خواب. دیدم نامزدم اومده طبقه بالای خونه ما منزل برادرم هست.همو بغل کردیم.مامانم میاد و مارو میبینه و کلی سرکوفت میزنه. با مامانم میریم طبقه پایین من قانعش میکنم بیخیال میشه.نامزدم پیامک میده که ناراحته من تنهاش گذاشتم میگه وقتی رفتی اینجا زلزله اومده.بعد رفتم بالا که ناراحت نشه.دیدم که یه دوست دختر خوشگلو شیک داره که اومده پیشش یه پسرو یه دختر دیگه که باهم دوست بودن اونجا بودن و روی مبل نشسته بودن.این قسمتا تو خونه نامزدم بود.خیلی ناراحت شدم حرص خوردم.دختره ازش آب خواست نامزدم لیوانو پر کرد گفتم تف کن توش کثیفش کن نامزدمم همینکارو کرد.بعد دیدم خواهر دختره که اونم خوشگل بود شنید.به نامزدم گفتم خالی کن آب تمیز بریز خواهرش شنید اونم همینکارو کرد لیوان آبو داد به دختره و قرصشو با آب خورد.من گله کردم به نامزدم که با این میری بیرون نامزدم میگفت دوستمه منم گفتم دوستا از هم ببخشید لب میگیرن با خنده میگفت نه.ولی مطمئن بودم که قراره لب بگیرن.در واقعیت به نامزدم اصلا شک ندارم.بعد یه پاکت داد بهم که توش یه تراول بود که از تو پاکت برق میزد.بعد خواهرمو دیدم که با دخترش داشتن بستنی میخوردن که اونم برام یه ساعت نقره ای خوشگل با صفحه سیاه خریده.بستم به دستم گفتم همونیه که ميخواستم.گفتم کادوی بزرگی که ميخواستی بخری اینه گفت نه اون سرجاشه. ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. نامزد شما درک بالاتری نسبت به گذشته پیدا کرده و از زمانی که با شما مشکل پیدا کرده، زندگی او دچار تنش های شدید و بالا پایین های شدیدی بوده و می خواهد که شما به او برگردید. مادر شما به او اعتماد ندارد و از ارتباط شما با او خوشحال نیست. کسی هست که می خواهد با نامزد شما ارتباط برقرار کند ولی شما می خواهید که نامزدتان ارتباط با او را قطع کند. ضمن اینکه نامزد شما گشایش مالی پیدا خواهد کرد و از لحاظ مالی قویتر خواهد شد. او برای شما اعتبار و ارزش قائل است. خواهر شما نسبت به رابطه ی شما با او خوشبین و مثبت اندیش است. دختر او می خواهد که ارتباط شما و نامزدتان برقرار باشد هر چند که الان قهرید. انشالله ارتباط شما دوباره قوی خواهد شد. تشکر از همراهیتون.