کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب زیارت

اگر خواب ببینید که به زیارت حرم امامان و معصومین رفته اید، به ایمنی و آرامش خاطر خواهید رسید. زیارت هر یک از امامان در خواب، نشانه رضایت قلبی ارواح آن معصومین از بیننده خواب و نوشته شدن ثواب زیارت برای او است.

معنی لغوی کلمه حرم در عربی به معنی جای امن و ایمنی است. اگرکسی ببیند که در حرم کعبه بود، از آفات دنیا ایمنی خواهد یافت یابد و انشاء الله به حج خواهد رفت.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر کسی در خواب ببیند به حرم پادشاهی عادل رفت، دلیل که موفق به انجام کارهای مفید خواهد شد. اگر کسی ببیند به حرم پادشاهی ظالم رفت، دلیل که کاری کند که از آن کار بدنام گردد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی ببیند وارد حرم پادشاه یا حرم مردی بزرگواری شد، دلیل که از شر پادشاه یا حاکم وقت ایمن شود و از پادشاه یا حاکم وقت، به او خیری خواهد رسید.

جمعی از معبران می گویند: اگر کسی خواب ببیند در حرمی مشغول زیارت است، حاجتی دارد که زیارت آن شخص، موجب حاجت روایی او خواهد شد.
اگر کسی ببیند پادشاه یا حاکم وقت، او را به حرم خویش دعوت کرد و او به آنجا رفت، مقامی از جانب حکومت خواهد یافت و کاری خواهد کرد که باعث بدنامی او خواهد شد.

تعبیر خواب زیارتگاه

زیارتگاه در خواب به جای امن و قرار گرفتن در ایمنی تعبیر می شود. اگر خواب ببینید به زیارتگاهی رفته اید، حاجتی در دل دارید که به واسطه کسی که به زیارت حرم او رفته اید، و به برکت دعای خیر آن شخص، به حاجت خود خواهید رسید و یا عملی انجام داده اید که ثواب زیارت حرم آن شخص به شما خواهد رسید.

تعبیر خواب زیارت اهل قبور

اگر کسی در خواب دید در گورستان مشغول خواندن فاتحه است، از مرگ و میرها عبرت می گیرد. اگر دید در گورستان از قبری، مرده ای با او سخنان دلنشین گفت، اعمالش خوب است و اگر سخنان عتاب آمیز می گفت، بد کردار است و باید به سوی خدا با توبه بازگشت کند.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن گورستان بر سه وجه است:
  1. غم،
  2. زندان،
  3. محنت.

محمد ابن سیرین می‌گوید: تعبیر خواب قبرستان، ارتباط و مصاحبت با افراد جاهلی می‌باشد که دین و دنیای آن‌ها در فساد و تباهی است.

تعبیر خواب زیارت امام رضا (ع)

اگر کسی خواب ببیند که به مشهد برای زیارت اما رضا (ع) رفته است، عملی انجام داده که برای او ثواب حج نوشته شده و شفاعت امام رضا (ع) را برای خود خریده است. همچنین زیارت حضرت امام رضا، نشانه حاجت روا شدن بیننده خواب و در ایمنی و آسایش قرار گرفتن او است. کسی که این خواب را ببیند خداوند تعالی او را از شر دشمنانش ایمن نگه خواهد داشت انشاء الله.

تعبير خواب زيارت امام حسين (ع)

اگر کسی خواب ببیند به زیارت امام حسین (ع) نائل شده است، امام حسین (ع) از او راضی است و چنین شخصی باید افکار و اندیشه ای مانند امام حسین (ع) داشته باشد. انسان پرهیزکار، از خود گذشته، شجاع و فداکاری شود و فقط برای رضای خداوند زندگی را بگذراند. پس اگر کسی چنین خوابی دید، عملی انجام داده است که شفاعت و رضایت امام حسین (ع) را برای خود خریده و در آخرت ایمن خواهد بود.

تعبیر خواب زیارت کربلا

اگر خواب دیدید که به کربلا رفته اید، مانند یاران امام حسین (ع) مورد شفاعت ایشان و از بندگان صالح خداوند محسوب خواهید شد.

تعبیر خواب زیارت امامزاده

اگر کسی خواب دید به زیارت امام زاده ای رفته است، خوب است که برای روا شدن حاجت خود، از امام زاده ای که نزدیک به اوست، درخواست کند تا برای او دعای خیر کرده و به واسطه و به دلیل پاکی و بی گناهی آن امام زاده، خداوند متعال دعای بیننده خواب را انشاء الله مستجاب بفرماید.

اگر کسی در خواب ببیند که به زیارت امام زاده ای می رود، و برای شادی روح و برای قربت و نزدیکی به خداوند متعال دعا می کند، به برکت وجود امامی که امام زاده به او نسبت داده می شود، انشاء الله حاجت روا خواهد شد.

تعبیر خواب زیارت حضرت معصومه

حضرت معصومه (س) خواهر حضرت امام رضا (ع) بوده و از معصومین و شفاعت کنندگان درگاه خداوند برای صالحین و مردم با ایمان محسوب می شود. اگر کسی خواب دید که به زیارت ایشان رفته است و حاجتی در دل دارد، باید سعی کند در بیداری انشاء الله به زیارت ایشان برود، زیرا این خواب نشانه این است که ایشان به بیننده خواب نظر رئوفت و دوستی دارند و انشاء الله دعای خیر ایشان همراه کسی است که در دل با نیت پاک و به دور از گناه، از خانواده امام رضا (ع) درخواست دعای خیر دارد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

1303 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

مهتاب

مهتاب : چشم. شرمنده .من فکر کردم در 24 ساعت دو خواب میشه بفرستم. دیگه تکرار نمیشه.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۲۵:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : خواهش می کنم.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۳۰:۲۷
مهتاب

مهتاب : سلام من امروز بعد از ظهر قبل از خواب دعا کردم از ته دلم که اگر خیر و صلاحم هست حاجت بگیرم و گرنه مهرش از دلم بره بیرون. بعدش خوابم برد خواب دیدم سر قبر یکی از معصومین هستم نمیدونم قبر پیامبر بود یا امام رضا(ع). قبر معمولی بود اینگار ولی مکان خاصی بود یعنی اماکن متبرکه منظورمه. اونجا من از ته دلم گریه میکردم و برا حاجتم دعا میکردم . یه قسمت دیگه از خواب قصد رفتن به مشهد بود با مادرم که گفتن اوتوبوس تکمیله برا مشهد من و مادرم هم اسم نوشته بودیم من هم تو فکر این بودم که اگر میشه پول جور کنیم با پرواز بریم چون در واقع هم من زیاد حوصله اوتوبوسو ندارم. لطفا تعبیرش کنید.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۲:۳۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تعبیر خوابتان این است که حالا که توکل کرده اید دیگر نباید کندو کاو کنید و دلشوره داشته باشید. به معصومین واگذار کرده اید و اینکه اتوبوس تکمیله یعنی بس است دلشوره .... مظافا به این که دوست خوبم لطفا توجه داشته باشید که طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده و امروز این دومین خواب شماست. من پاسختان را نوشتم تا از دلشوره بیرون بیایید ولی لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۴۹:۵۰
مهتاب

مهتاب : سلام من دیشب خواب دیدم با پدر و مادرم و خواهر زادم قصد رفتن به مشهد و داریم اونا با ماشین خودشون میخواستن برن منم در مورد پرواز حرف میزدم خلاصه من خودم و مادرمو تو صحن امام رضا دیدم مثل عالم واقع زیبا .بزرگ . نورانی .گنبد طلایی. شب بود چراغا روشن هوا هم خوب . خیلی فضای معنوی حاکم بود و من ذوق زده بودم. به مادرم گفتم دیدی من واقعا طلبیده شدم مادرم بهم گفت اگر حاجت گرفتی بدون امام رضا برات وساطتت کرده .خودم و مادرم گریه میکردیم همزمان فکر کنم دعا هم میکردیم بعد رفتیم بریم زیر زمین یه جا نشستیم بعد از مدتی دیدم جمعیت وحشت زده متفرق شدند من فکر میکردم داعشه یا بمبه. اینگار خادما به مادرم میگفتن چیزی نیست به خانم ها بگو اروم باشن ما جز اخرین نفرایی بودیم که فرار میکردیم مادرم با چوب زایرا رئ میزد یعنی به دستور خادما بهشون میگفت اروم باشید اونا هم اعتراض میکردن من اومدم چوب و از مامانم بگیرم . یهو دیدم یه جوون معمولی انگار مشکل روحی داشت میدوید خادما هم دنبالش بودن به من که رسید یه دستی به من زد در حد اشاره .منو نشون داد بین جمعیت .منم از ترس و لرز هم زمان که صلوات و ایه الکرسی میخوندم غش کردم یه مردی از فامیلامون هم نگام میکرد .مردا خیلی اروم و راحت نشسته بودن .دیگه از خواب پریدم . لطفا تعبیرش کنید.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۶:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما کار خیری انجام داده اید که برایتان ثواب زیارت امام رضا نوشته شده است.امید و خوشبختی به زندگی تان می آید و انشالله حاجت روا خواهید شد. واقعا هم امام رضا ع محب شما هستند و برایتان دعا کرده اند. شما در مرحله ای از زندگی خود فکر میکنید بهتر است مخالف کاری که همه می کنند بکنید و رفتارتان ساز جداگانه ای بزند. از اینکه خودتان باشید و حرف خودتان را بزنید و همرنگ جماعت نشوید نمی ترسید. نگرانی ها و مشکلات جامعه شما را خسته کرده و به شما استرس زیادی وارد شده است. مشکلاتتان حل می شود و به مقام و منزلت و ثروت می رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۷:۱۱
کوروش

کوروش : سلام، وقت بخیر
صبح خواب میدیدم که یه جایی رو داریم به همراه پدرم و ۸نفر کارگر بنایی میکنیم انگار کف یک سالن رو سیمان میکردیم چون کف اون سالن خوب صاف نشده بود من رفتم روی ملات سیمان و به اون کارگری که داشت کار میکرد گفتم اینجا صاف و تراز نیست و بادست اونجا رو خراب کردم گفتم مجدد درست کن بلند که شدم پدرم گفت برای کارگرها باید بری نهار بگیری من توی دلم دلخور شدم و یه لحظه احساس کردم پول لازم رو برای خرید نهار و حقوق کارگرها را به اندازه کافی ندارم راه افتادم سوار ماشین شدم که بروم توی راه یک نفر از دوستانم رو که پیرمرد هست دیدم پرسیدم کجا میری بیا ببرمت گفت میرم حرم امام رضا گفتم بیا ببرمت سوارش کردم یهو دیدم چند تا خانوم و بچه غریبه هم سوار شدند و راه افتادم به خیابون امام رضا ع که رسیدم همه رو پیاده کردم و گفتند کرایه گفتم کرایه نمیخوام ماشین رو همون جا گذاشتم و به سمت حرم میدویدم . ممنونم از وقتی که میگذارید .در ضمن میلاد آقا امام رضا ع برشما مبارک .

پاسخ
لینک۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۱:۱۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما باید به غرایز و شهود خودتان اعتماد کنید. قدرت، ثروت، موفقیت و دستاوردهای مادی به شما خواهد رسید. باید روی جنبه هایی از جسم و ذهنتان کار کنید و موج جدیدی از اعتماد به نفس، جاه طلبی و انرژی به شما می رسد. در کارتان مشکلات موقتی پیش می آید و برای پایه گذاری در موفقیت این مشکلات را باید حل و فصل کرد. شما باید با دیگران مهربان باشید و صدقه داده و انفاق کنید تا نتیجه کارتان به موفقیت شما منجر شود. متوسل به امام رضا ع خواهید شد و انشالله حاجت روا می شوید. تشکر از همراهیتون. عید شمام مبارک.

پاسخ
لینک۳ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۰۳:۱۴
Narges

Narges : سلام. خاب دیدم ک درحالیکه چادرسفید سرم بود وارد یک حیاط بزرگ شدم و دیدم ک چنتا خانم دیگم چادرسفید سرشون بود و دست ب عا ب روی اسمان برداشته بودن. باخودم میگفتم اینجا حیاط حرم امام رضاست. درحالیکه از از اون حیاط داشتم میرفتم بیرون دیدم ک دختر داییم هم با چادر سفید وارد حیاط شد

پاسخ
لینک۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۳:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و دختر دایی تان سفید بخت و حاجت روا خواهید شد. برای حاجات خود متوسل به امام رضا ع شوید.

پاسخ
لینک۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۲۱:۳۷
نسیبه

نسیبه : سلام .من این خواب بعد از ظهر دیدم قبل از خواب از خدا خواستم راه درست به من نشون بده.

خواب دیدم با مادر و مادربزرگم (البته مادربزرگم سالهاست رو تخت خوابیده که در خواب کاملا سالم بود و راه می رفت)یه جای سرسبزی هستیم واز طریق گوشی به مادرم مکانی که دخیل می بندند نشان می دم که پشت ضریح خیلی سرسبز و گلهای وحشی بنفش داشت و بیرون ضریح پر از پول بود که مادرم با دیدن تصویر زیبای پشت ضریح خیلی خوشحال شد. برای زیارت بالای یه کوه می رفتیم ابتدای ورود 5تا قبر بوده که من و خاله ام شروع کردیم به فاتحه خوندن مردم از ما جلو می زدند ولی ما همچنان می خواندیم البته من دعای نور ازحفظ براشون می خوندم که روی قبر یکی حاجیه خانم نوشته بود روی یکی شون سارا و دو تا دیگر نمی دونم و آخری اسم ناصر نوشته بود که براش دعای نور می خوندم انگار کفنش باز بود وصورتش ندیدم سیاه بود انگار چوب بود ترسیدم و فاصله گرفتم و از دور دعا را خواندم و البته یه کم دعام طولانی شده بود به خاطر ترس یادم رفته بود و به طرفش فوت کردم بعد از آن من وخاله ام از یه سربالایی گذشتیم و همچنان بالا میرفتیم که مادر و مادربزرگم گفتند از این راه که میان بر هستش بریم که زودتر به بالای کوه که مقدس هم بوده می رسیم و جای خوبی برای نشستن در بالای کوه پیدا می کنیم.

پاسخ
لینک۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۳۲:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما به حاجت خود خواهید رسید و با مهربانی و دلسوزی و شفقت شما و رفتار عادلانه تان به معنویت بالا و آرامش می رسید و پول بیرون ضریح مشکلات مردم است که برای حاجت روایی به حرم رفته و در پشت ضریح مشکلات خود را مطرح می کنند. دعای خیر مادربزرگتان پشت شماست. شما برای آدمها چه گناهکار و جه بی گناه دعای خیر می کنید و نور خدا به زندگی شما خواهد تابید در زندگی به اوج موفقیت خواهید رسید و کارهایتان برایتان خیلی زود درست خواهد شد و از نگرانی بیرون می آیید. مقام شما نزد خداوند رفیع است.

پاسخ
لینک۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۵۲:۰۱
nastaran

nastaran : سلام. وقتتون بخیر. خواب دیدم رفتم حرم امام رضا خیلی گریه میکنم و مرتب میکوبم به ضریح که چرا حاجت منا ندادی یه دفعه یه ورق طلا کف دستم میبینم. میشه لطفا راهنمایی بفرمایین

پاسخ
لینک۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۰۶:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. انشالله حاجت روا خواهید شد و از خوشحالی گریه می کنید. تشکر از همراهیتون. ( درضمن، امام رضا حاجت کسی را نمی دهند خداست که شما را حاجت روا می کند امام رضا ع فقط واسطه بین شما و خداست و تا خدا نخواهد اتفاقی نخواهد افتاد.)

پاسخ
لینک۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۱۲:۵۰
Asayesh

Asayesh : سلام من عقد هستم تقریبا نزدیک عروسیمون هست..ولی اختلاف هایی هست ..دیشب خواب دیدم با مادرشوهرم داریم میریم جایی ..وسط راه انگار میگن میریم زیارت..وقتی رفتیم خواهرشوهرام رو دیدم به ضریح چسبیدن و هی گریه میکننن مخصوصا یکیش که تازه عروسی کرده ..انگار هی میگن کسی مرده ..بعد تو دلم میگم خب زیارتگاهه دیگه معلوم قبر هست..من خودمم با مادرشوهرم میام کنار ضریح

پاسخ
لینک۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۰۵:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما حاجت روا خواهید شد و زندگی تان به سمت مثبت متحول می شود. خوشحال می شوید و خانه می خرید.

پاسخ
لینک۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۵۶:۳۳
راحله

راحله : سلام. خواب دیدم کنار ضریح امام رضا ع هستم خیلی خلوت بود گفتم عجیبه خیلی خلوته نکنه امام رضا داخل ضریح نیست با چراغ قوه داخل ضریح رو نگاه کردم دیدم امام رضا نیست یکدفعه گفتن از بیرون دارن امام رضا رو میارن.منم داشتم به در ورودی نگاه میکردم و منتظر بودم امام رضا رو بیارن.یکدفعه یه حاج آقایی که میشناسمشون و ازشون خوشم نمیاد وارد شدن و رفتن یه گوشه حرم نشستن که قرآن بخونن منم برای اینکه من رو نبینند رفتم یه گوشه دیگه حرم بعد همونجا یه پاکت نامه آوردن وگفتن که من در مسابقات قرآنی برنده شدم و بیست هزار تومن جایزه ام هستش و در اون پاکت نامه بود.باخودم میگفتم من قبلا هم این جایزه رو گرفتم نکنه ناحقی شده باشه باید برم پسش بدم اگر اشتباهی شده باشه در جایزه دادن.باتشکر

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۲۲:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواب شما می گوید که هر جا که دل شما با امام رضاست، اما رضا آنجاست که او را یاد می کنید و نه صرفا در حرم. کسانی که به زیارت امام رضا ع می آیند الزاما همگی انسان های خوبی نیستند و خیلی از آنها برای رسیدن به ثروت و قدرت خودنمایی می کنند که با ایمانند. شما به دستاوردهای بزرگی از ایمان و درایت و عقل و فهم رسیده اید و در حالی که گاهی احساس می کنید شما را زیاد درک نمی کنند، بر دشمنانتان غلبه خواهید کرد و با این وجود همیشه جانب انصاف را نگه می دارید و منیت در وجود شما نیست و خود بزرگ نمایی ندارید. تشکر از همراهیتون و التماس دعا.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۴:۰۳
یاس

یاس : سلام صبح بخیر
خواب دیدم رفتم مشهد زبارت ،بعد دقیقا یادم نیشت کفش یا چادرم گم شده بود و نمیتونستم برم هتل به یکی از خدام گفتم و قرار شد یکی دیگ برام بیارن، بعد تو صحن راه میرفتم دیدم که یا اقایی با قد خیلی بلند حدود ۳ متر داخل کفنی که طرح سنتی داشت و پارچه گرانی بود در حال جان دادنه منم دلم براش سوخت و سوره حمد توحید و فک کنم ایت الکرسی رو براش خوندم .
من مشکلات خیلی زیادی دارم شب قبلش گریه کرده بودم و خیلی ناامید .نمیدونم این خواب چ تعبیری داره.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۱:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. انشالله با توسل به امام رضا ع حاجت روا خواهید شد و آرزویی که فکر می کنید عملی نیست و آن را برای خودتان غیر ممکن و بزرگ می دانید برآورده خواهد شد. نذر امام رضا ع کنید.

پاسخ
لینک۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۷:۲۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.