کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب زیارت

اگر خواب ببینید که به زیارت حرم امامان و معصومین رفته اید، به ایمنی و آرامش خاطر خواهید رسید. زیارت هر یک از امامان در خواب، نشانه رضایت قلبی ارواح آن معصومین از بیننده خواب و نوشته شدن ثواب زیارت برای او است.

معنی لغوی کلمه حرم در عربی به معنی جای امن و ایمنی است. اگرکسی ببیند که در حرم کعبه بود، از آفات دنیا ایمنی خواهد یافت یابد و انشاء الله به حج خواهد رفت.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر کسی در خواب ببیند به حرم پادشاهی عادل رفت، دلیل که موفق به انجام کارهای مفید خواهد شد. اگر کسی ببیند به حرم پادشاهی ظالم رفت، دلیل که کاری کند که از آن کار بدنام گردد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی ببیند وارد حرم پادشاه یا حرم مردی بزرگواری شد، دلیل که از شر پادشاه یا حاکم وقت ایمن شود و از پادشاه یا حاکم وقت، به او خیری خواهد رسید.

جمعی از معبران می گویند: اگر کسی خواب ببیند در حرمی مشغول زیارت است، حاجتی دارد که زیارت آن شخص، موجب حاجت روایی او خواهد شد.
اگر کسی ببیند پادشاه یا حاکم وقت، او را به حرم خویش دعوت کرد و او به آنجا رفت، مقامی از جانب حکومت خواهد یافت و کاری خواهد کرد که باعث بدنامی او خواهد شد.

تعبیر خواب زیارتگاه

زیارتگاه در خواب به جای امن و قرار گرفتن در ایمنی تعبیر می شود. اگر خواب ببینید به زیارتگاهی رفته اید، حاجتی در دل دارید که به واسطه کسی که به زیارت حرم او رفته اید، و به برکت دعای خیر آن شخص، به حاجت خود خواهید رسید و یا عملی انجام داده اید که ثواب زیارت حرم آن شخص به شما خواهد رسید.

تعبیر خواب زیارت اهل قبور

اگر کسی در خواب دید در گورستان مشغول خواندن فاتحه است، از مرگ و میرها عبرت می گیرد. اگر دید در گورستان از قبری، مرده ای با او سخنان دلنشین گفت، اعمالش خوب است و اگر سخنان عتاب آمیز می گفت، بد کردار است و باید به سوی خدا با توبه بازگشت کند.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن گورستان بر سه وجه است:
  1. غم،
  2. زندان،
  3. محنت.

محمد ابن سیرین می‌گوید: تعبیر خواب قبرستان، ارتباط و مصاحبت با افراد جاهلی می‌باشد که دین و دنیای آن‌ها در فساد و تباهی است.

تعبیر خواب زیارت امام رضا (ع)

اگر کسی خواب ببیند که به مشهد برای زیارت اما رضا (ع) رفته است، عملی انجام داده که برای او ثواب حج نوشته شده و شفاعت امام رضا (ع) را برای خود خریده است. همچنین زیارت حضرت امام رضا، نشانه حاجت روا شدن بیننده خواب و در ایمنی و آسایش قرار گرفتن او است. کسی که این خواب را ببیند خداوند تعالی او را از شر دشمنانش ایمن نگه خواهد داشت انشاء الله.

تعبير خواب زيارت امام حسين (ع)

اگر کسی خواب ببیند به زیارت امام حسین (ع) نائل شده است، امام حسین (ع) از او راضی است و چنین شخصی باید افکار و اندیشه ای مانند امام حسین (ع) داشته باشد. انسان پرهیزکار، از خود گذشته، شجاع و فداکاری شود و فقط برای رضای خداوند زندگی را بگذراند. پس اگر کسی چنین خوابی دید، عملی انجام داده است که شفاعت و رضایت امام حسین (ع) را برای خود خریده و در آخرت ایمن خواهد بود.

تعبیر خواب زیارت کربلا

اگر خواب دیدید که به کربلا رفته اید، مانند یاران امام حسین (ع) مورد شفاعت ایشان و از بندگان صالح خداوند محسوب خواهید شد.

تعبیر خواب زیارت امامزاده

اگر کسی خواب دید به زیارت امام زاده ای رفته است، خوب است که برای روا شدن حاجت خود، از امام زاده ای که نزدیک به اوست، درخواست کند تا برای او دعای خیر کرده و به واسطه و به دلیل پاکی و بی گناهی آن امام زاده، خداوند متعال دعای بیننده خواب را انشاء الله مستجاب بفرماید.

اگر کسی در خواب ببیند که به زیارت امام زاده ای می رود، و برای شادی روح و برای قربت و نزدیکی به خداوند متعال دعا می کند، به برکت وجود امامی که امام زاده به او نسبت داده می شود، انشاء الله حاجت روا خواهد شد.

تعبیر خواب زیارت حضرت معصومه

حضرت معصومه (س) خواهر حضرت امام رضا (ع) بوده و از معصومین و شفاعت کنندگان درگاه خداوند برای صالحین و مردم با ایمان محسوب می شود. اگر کسی خواب دید که به زیارت ایشان رفته است و حاجتی در دل دارد، باید سعی کند در بیداری انشاء الله به زیارت ایشان برود، زیرا این خواب نشانه این است که ایشان به بیننده خواب نظر رئوفت و دوستی دارند و انشاء الله دعای خیر ایشان همراه کسی است که در دل با نیت پاک و به دور از گناه، از خانواده امام رضا (ع) درخواست دعای خیر دارد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

1302 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

roksana

roksana : سلام خانم هراتی عزیز تشکر از تعبیرخواب قبلی.نمیدونم قبل اذان صبح دیدم یا بعد اذان خواب دیدم تو امام زاده صالح هستم ومتوسل شدم وبادستام به ضریح چسپیدم ویه جنین هم کنارمه به ضریح متوسل شده ودستاش به ضریحه.تعبیرش چی هست خانم هراتی .البته من‌چند ساله منتظر باردار شدن هستم .

پاسخ
لینک۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۸:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما باید برای بارداری تان متوسل به امام زاده صالح شوید تا برایتان دعا کند و انشالله حاجت روا خواهید شد. همینطور بین نماز مغرب و عشا نماز غفیله را بخوانید و در آن از خدای بزرگ بخواهید که انشالله به سلامتی باردار و وضع حمل کنید و فرزند خوبی به دنیا بیاورید. کار و پروژه ای به شما واگذار شده یا در حال شکل گیری است و انشالله ختم به خیر خواهد شد. شاید اصلا الان هم باردار باشید. آزمایش داده اید؟ تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۶:۱۹
roksana

roksana : ممنون خانم هراتی .نخیر آزمایش ندادم.امیدوارم انشاالله که باردار باشم .تشکر از لطفتون

پاسخ
لینک۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۷:۱۲
bahar

bahar : سلام خانم هراتی عزیزم امیدوارم خوبو خوشو سلامت باشید.دیروز خواب دیدم که توراه زیارت حرم حضرت معصومه (ع)هستم و رسیدم به ورودی صحن جایی که انتظامات زائرهارو میگشتن... از اونجا رد شدم یک خانم چادری کنارم بود،انگار انتظامات حرم که یک آقا بود با چشمام باهام حرف زدو گفت:این زنه بمب همراهشه.همینطور که راه میرفتیم یک قطعه زمین شخم زده تو صحن بود گفتن ماله حضرت معصومه است هر سال میده به یکی که روش کار کنه درآمدشم واسه خودشه.من به زنه که بمب بسته بود تو کمرش گفتم:چه طور راضی نیستی به اینکه بی بی بهت نظر کرده(تو خواب منظورم حضرت معصومه بود)زمینشو بهت داده هر روزم میاد دیدن زمین و کنارش وای مایسته دعا میخونه واسه برکتش...تو نمیدونی چه سعادتی داده بهت.زنه گفت :اون موقع که ازش خواستم نداد الان دیگه نمیخوامو...بعد راه افتادم تا نزدیک ضریح دیدم راهو خراب کردن انگار گودال بود..منم از یک راه سخت خودم رو به صف نماز رسوندم که اومده بودن یک عالمه بالشت چیدن رو هم که زائرا از اون طریق بالا برن و به ضریح برسن.الان که فکرشو میکنم به نظرم صف نماز رو به غرب بود.ببخشید طولانی شد.ممنون میشم راهنماییم کنید❤️

پاسخ
لینک۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۵۶:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. متاسفانه عده ای از دین برگشته قصد دارند برای مردم و زوار حضرت معصومه دردسر درست کنند و ممکن است واقعا بخواهند بمب گذاری کنند. امیدوارم که مراقب زوار باشند تا خدای نکرده مشکلی برای مردم پیش نیاید. غرب به شکست و سختی تعبیر می شود و نمادی از مرگ است. مراقب خودتان باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۱:۰۵
نرگس رستمی

نرگس رستمی : با سلام و عرض ارادت ویژه خدمت سرکار خانم.
خواب دیدم در حرم امام رضا هستم و مادربزرگمم بود. دسشو گرفتم محکم و بردمش برای زیارت داخل.باهم زیارت کردیم و فرش های حرم قرمز بود بعد خودم مجدد باز زیارت کردم یعنی ۲ بار من شخصا زیارت کردم که بار اول مادربزرگ همراهم بود. و در اخر خواب هم دیدم که بعد از زیارت از سرویس بهداشتی حرم استفاده کردم. البته سرویس بهداشتی انقدر دور نبود و فاصله چندانی نداشت.
برادرمم از سرویس استفاده کرد ولی من ندیدم که بره داخل و زیارت کنه.
در عالم خواب هم در کل خوشحال بودم

پاسخ
لینک۱۰ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۳۸:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما کار خیری انجام داده اید که ثواب زیارت امام رضا ع برایتان نوشته شده و امام رضا ع محب شما هستند. باید خدمتی به مادر بزرگتان کنید که در حد این ثواب برای شما نوشته خواهد شد. در نهایت خودتان از غم رها خواهید شد و حاجتتان را می گیرید. دعای شما برای برادرتان هم مستجاب خواهد شد و انشالله او هم از غم رها شده و به ثروت می رسد. التماس دعا و تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۴:۱۹
نرگس رستمی

نرگس رستمی : سلام و عرض ادب و احترام خدمت بزرگمهری چون شما.
یه پیش مقدمه خیلی کوتاه خدمتتون عرض میکنم چون مربوط به خوابی میشه که دیدم
خلاصه من حدود ۲ هفته ای میشه سر یک موردی با امام رضا(ع) قهر کردم.و در رابطه با قبولی در یک رشته ای... به پدرم یک پنهان کاری انجام دادم. البته مادرم در جریان هستن. ولی به واسطه بیمار بودن پدرم مجبور شدیم در اون رابطه یه دروغ مصلحتی بگیم. اونم بخاطر حال و اضاع پدرم.
خوابی که دیشب دیدم این بود: پدرم دستمو گرفت و برد سمت حرم امام رضا(ع) سلام و قبلش یک کاغذ سند مانند سفید رنگ بهم نشون داد و گفت در سال ۹۷ من اینو به نام شما زدم و بخونش. دیدم نفت به نامم زده. اما کلمه نفت مطلق نوشته شده بود یعنی مشخص نبود پالایشگاه نفت! استخراج نفت! اخه چیه نفت! فقط قید شده بودنفت! و زیرش نوشته بود اگر به مشکل حقوقی خوردم از راه دادرسی و داوری و رسیدگی های اداری مساله رو حل کنم. بعد شروع کرد گریه و کردن با صدای بلند و سمت حرم در ورودی من حاجت اولم رو گفتم و یه دفعه یادم اومد که ما بابت این حاجت(قبولی در رشته) دروغ مصلحتی گفتیم و الان من نباید این مورد قبولی رو از امام رضا بخوام مجدد در حضور پدرم. گرچه من تو دلم داشتم حرف میزدم با امام و پدرم متوجه نبودم ولی با این حال از تکرار مجدد اون خواسته شرم کردم پیش امام.و گفتم پس یه حاجت جدید دیگه ازش بخوام در مورد یه موضوع متفاوت و ازشون خواستم. اما داخل حرم و حیاط نشدم چون عذر شرعی داشتم. ناگهان پدرم گریه اش شدید شد انگار طلب بخشش داشت و روی شکم خوابید و دست هارو مشت کرد کوبید به زمین به حالت التماس به نوعی طلب بخشش داشت.و من گفتم امام رضا بزرگتر از این حرفاست. خدا بزرگتر از این حرفاست. و بلند شو از رو زمین. داخل حیاط جماعت زوار مارو میدیدن یک خانمی هم وضعیت پدر منو دید و متوجه شد که ما احتیاج به کمک داریم و ۲ تا پلیس خبر کرد که به من کمک کنن که بتونم پدر رو از زمین بلند کنم. وگریه و زاری نکنه.ناگفته هم نماند که پدرم در حق من و خانواده مون خیلی ظلم کردن.خیلی وظیفه پدری رو به جا نیاوردن در مسائل متفاوتی از زندگی.

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۸:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. پدر شما می خواهد که امام رضا ع برای او دعا کند تا مورد بخشش خداوند قرار بگیرد و همینطور می خواهد که شما به امام رضا ع رجوع کنید و از او معذرت بخواهید که با او قهر کردید. اول از هر چیز باید بدانید که این امام رضا ع نیستند که شما را جاجت روا می کنند بلکه او فقط برای شما دعای خیر می کند و خداست که بنابر مصلحت خودش شما را حاجت روا می کند یا نمی کند. پس بفرمایید اگز خواستید قهر کنید با خدای بزرگ قهر کنید!!! مگر آدم هر چه که خواست و نشد باید کفر بگوید؟ قبولی در رشته ی تحصیل شما به خیلی چیزها بستگی دارد ولی در نهایت خداست که اگر تمام شرایط قبولی را هم داشته باشید و به صلاحتان نباشد، قبول نخواهید شد ( البته در صورتی که به او توکل کرده باشید.) و اگر به صلاحتان باشد قبول می شوید. اینکه ائمه را به صورت مستقیم مسئول حاجت رواییتان بدانید نوعی کفر گویی است. شما شروعی تازه خواهید داشت. پدرتان می خواهد که تغییری خوشایند و منفعت مالی و پول هنگفتی به شما برسد. نفت در تعبیر به ارزش زیاد و غنی بودن اشاره می کند و به معنی اسم رشته ی تحصیلی شما نیست. هر چند که به معنای این هم نیست که اسم رشته ی تحصیلتان نفت نباشد. اگر پدر شما بیماری بدی دارد احتمال دارد که او از این نگران است که فوت کند و احتمال دارد به شما ارث برسد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۶:۱۹
liyla

liyla : با سلام و عرض ارادت خدمت خانم هراتی. شوهر دوستم خواب دیده رفته کربلا بعد میخواسته ماشین بگیره بره گلپایگان. این آقا یک عروس گلپایگانی داشته که الان حدود دوساله که طلاق گرفته. خود این آقا هم مریضه سرطان داره. با تشکر

پاسخ
لینک۱۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۵۲:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. ارادت متقابل. شوهر دوست تان ایمانش قویست و می خواهد کار خیری انجام دهد که برای او ثواب زیارت کربلا نوشته شود. و آن این است که همانطور که او در سختی و ناراحتی زندگی می کند، و می خواهد که مشکلاتش حل شود باید به عروسش و زندگی او هم فکر کند و او را هم از سختی بیرون بیاورد. من نمی دانم رابطه ی ایشان چگونه است. شاید او نیاز به کمک مالی دارد یا می خواهد با همسرش آشتی کند و یا شاید شوهر دوستتان باید از این خانم حلالیت بطلبد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۲۴:۳۹
پیمان

پیمان : سلام خواب دیدم که با بابام سوار هماپیما شدیم رفتیم مشهد بعد که زیارت کردیم با ماشینمون اومدیم تهران و رفتیم خونه مادربزرگم دایی بزرگمم اونجا بود یه جعبه شیرنیایی بود خیلی خوشمزه بود من خیلی خوردم از اونا مامانجونم سر زن داییم بحث میکرد باهاش و داییمم دفاع میکرد از زن داییم بعد اومدیم پایین دیدیم تو حیاط یکی از همسایه ها کلی هندوونه گذاشته من یه یکمی از هندوونه خوردم خوشمزه بود ممنونم

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۱:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و پدرتان برای حل مشکلاتتان و رهایی از سختی ها متوسل به امام رضا ع خواهید شد. کنترل زندگی تان را راحت به دست می گیرید و برای حل مشکلات فامیلتان هم دعا می کنید. دعای خیر مادر بزرگتان هم پشت سر شماست ولی او از خانم دایی تان راضی نیست. ولی داییتان همسرش را دوست دارد. عشق و شورو نشاط و سلامتی و ثروت به زندگی تان راه می یابد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۵۶:۲۴
پیمان

پیمان : سلام من خواب دیدم برای اربعین رفتم یه جا رفتم تو قم بود که امام حسین و بقیه ائمه ای که در عراق هستن اونجا بودن من زیارت همشون رفتم نزدیک ضریح امام علی دو تا امامزاده بودن یکی از امامزاده ها رو در ضریحشو باز کردن منم دستمالمو مالیدم به قبرش سراغ اون امامزاده ام رفتم اسماشون فارسی بود اسمش فرید بود بعد رفتم زیارت امام علی گریه میکردم پسرعموم اونجا بود میدویید سمت ضریح اون امامزاده ای که اسمش فارسی بود من گریه میکردمو دل تنگ بودم اونجاعم مثل اینکه نزدیک قم بود که ائمه اونجا بودن بعد رفتم بالا پشتبوم گریه میکردم و روضه حضرت ابوالفضل از میرداماد تو ذهنم بود گریه میکردم از دل تنگی بعد چند تا بچه اومدن بالا ممنونم

پاسخ
لینک۲۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۴:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. فرید به معنی یکتا و یگانه و بی نظیر است و معنی خواب شما این است که الان که نمی توانید برای زیارت به نجف و کربلا بروید، زیارت حضرت معصومه س همان ثواب زیارت کربلا را دارد. هدف این است که شما به خدای یکتا و یگانه و بی نظیر قلبتان را نزدیک کنید و ارتباطتان را با او قوی کنید. پسر عمویتان هم می خواهد که ارتباط قلبی اش را با خدای بزرگ قویتر کند. مهم این نیست که کجا زیارت می کنید مهم این است که قلبتان با خدا باشد. هر جا که قلبتان با خدا باشد ائمه اطهار همانجا هستند! گر معتکف دینی و گر مسجد و خانه، مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه! هر کس به زبانی سخن از مدح تو گوید، قمری به غزلخوانی و حافظ به ترانه. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۹ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۶:۳۳
Pari

Pari : سلام خانم هراتی عزیز،، من دقیق نمیدونم چه ساعتی از شب این خواب رو دیدم
خواب دیدم در حرم آقا امام حسین هستم همراه دختر داییم که چندساله بچه دار نشده و دقیقا روبروی ضریح که خیلی هم خلوته مبلمان گذاشتن و ما نشستیم روی مبل به زیارت کردن،، همش تو فکر اینم با این مبلمانی که گذاشتن،، چطور موقع شلوغی مردم زیارت میکنن،، در همین حین خانومی میگه تمام النگوهام رو درآوردم دادم امانات،، انگار وقتی وارد اونجا میشدیم نباید جواهرات همراهمون باشه،

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۶:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما قلبتان پیش امام حسین ع است و از منزلتان باید زیارت امام حسین ع را بخوانید. حضرت امام حسین ع محب شما هستند و احساس ایشان به شما این است که او پذیرای شماست و دعایتان را می شنود و می پذیرد که برایتان به درگاه خداوند دعا کند. ( او مهمان نوازی می کند- مبل در اختیارتان گذاشته). شما باید برای اینکه حاجاتتان را از خدای بزرگ بخواهید، تمام تعهدات و علایق و عشق خود را نسبت به امور دنیوی نادیده بگیرید و با خلوص کامل و عشق خالص به خداوند توجه کنید. از امام حسین ع در این شرایط خلوص قلبی که می گویید رضایم به رضای خداست و فقط عاشق او هستم و به او توکل می کنم، بخواهید تا به درگاه حق برایتان دعا کند و انشالله بنا به مصلحت پروردگار بزرگ دعای شما مستجاب شود. هرگز نظر خودتان را به خدا تحمیل نکنید و به او نگویید که چنین کن یا چنان کن. بلکه بگویید پروردگارا برای من آن کن که تو خواهی و نه آن که من خواهم. اما اگر به مصلحت می دانی- دعایتان را .... بگویید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۲۴:۲۶
عباسعلی

عباسعلی : با سلام و خسته نباشید من مردی ۵۱ ساله متاهل هستم ک یک دختر ۲۰ ساله و یک پسر ۱۸ ساله دارم و خواب دیدم که به کربلا رفتم و با دایی هایم که سید هستند دارم آنجا برنج میخورم و وقتی از سفر کربلا برگشتم و برای دخترم تعریف کردم و بهش گفتم که خیلی خوش گذشت بابا جان کاش توام میومدی خیلی خوب بود و اون فقط به من نگاه میکرد و هیچ چیزی نمیگفت و صورتشم بی حالت بود و دم دمای سحر نزدیک اذان صبح بود که از خواب بیدار شدم
دختر من پشت کنکوره و ما مشکلات خانوادگی زیادی داریم
مخواستم بدونم رابطه این خواب با دخترم چیه و اصن تعبیر کلیش چی میشه
ممنونم

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۳۱:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما کار خیری انجام می دهید که ثواب زیارت کربلا برایتان نوشته می شود. برای رسیدن به خواسته هایتان باید متوسل به حضرت امام حسین ع و حضرت عباس ع شوید و مطمئن باشید که حاجت روا خواهید شد. دختر شما به خاطر شرایط سختی که در زندگی تان وجود دارد، احساس بلاتکلیفی می کند و ذهنش خسته است و نمی تواند به خوبی درک کند که مشکلات شما با توسل به ائمه اطهار ع حل و فصل می شود و باور این مسئله برایش راحت نیست. ولی شما باید به او کمک کنید که به آرامش برسد و برای قبولی او و همینطور آرامش او تلاش کنید. چشم او به دنبال حمایت شماست ولی از شما چیزی دیده که نمی تواند کاملا به حمایت و پشتیبانی شما تکیه کند. دوست عزیز بچه ها خودشان نخواسته اند که به دنیا بیایند و این انتخاب والدین آنهاست که تصمیم به بچه دار شدن گرفته اند پس یادتان باشد که نیازهای آنان را باید بر نیاز خودتان مقدم بدانید و حمایتتان را از آنها دریغ نکنید. به خدای بزرگ توکل کنید و بدانید که هر خوبی یا بدی بکنید خداوند می بیند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۵۲:۰۴
z

z : سلام. برادرم خواب دیده رفته زیارت حضرت علی (ع)، و بهش گفتن وقتی خواستی بیای تو از فلان در و فلان ستون بیا.(در حالی که اصلا برادرم تا حالا نجف نرفته بود، امسال که رفت گفت از همون مسیری که تو خواب دیدم رفتم.)

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۵:۲۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. حضرت علی ع محبت برادر شماست و او را دعوت کرده و خواب او خوابی صادقه بوده است. ارتباط روحی برادرتان با حضرت علی ع قویست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۴۵:۱۸
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.