تعبیر خواب سفره
دیدن سفره در خواب نشانه نعمت گسترده شده است. اگر کسی ببیند که سفره ای پر از خوردنی های ماکول و نوشیدنی های گوارا دارد، خوبی و نیکویی به او می رسد. خوردنی ها و آشامیدنی های بد طعم و بد مزه دلیل غم و اندوه و خوردن سیر و پیاز تعبیر خوبی ندارد. اگر سفره از نان پر بود، نعمت فراوانی است که به بیننده خواب می رسد.
اگر سفره خالی بود، نشانه اندوه است. اگر سفره ای کثیف ببینید که بر آن غذاهای نیکو نهاده اند، از راه غیر صحیح سود می برید و چنانچه سفره تمیز و درخشنده باشد و غذایی کثیف بر آن نهاده باشند تعبیر خلاف آن است. چنانچه سفره را بتکانید مالی را هدر می دهید حتی اگر چیزی در آن سفره نباشد.
تعبیر خواب سفره نذری
اگر کسی خواب ببیند که سفره نذری انداخته، انشالله حاجت روا شده و به ثروت و منفعت خواهد رسید ولی باید نیت و نذر کند که در راه خدا نذری به اندازه وسع خود بدهد تا نفع و سود او نیز به دیگران برسد. رساندن خیر و برکت به دیگران حتی اگر به اندازه دانه ای برنج یا قاشقی نمک باشد، اما با داشتن نیت رضای خداوند، موجب می شود تا خود شما حاجت روا شوید. هر کسی باید به اندازه وسع خود در راه خداوند انفاق کند تا انشالله گشایش مالی و کاری برای خود او چندین برابر انفاقی که در راه خداوند کرده است حاصل شود.
تعبیر خواب سفره انداختن
اگر خواب ببینید که سفره تمیز و نو انداخته اید و در آن غذاهای خوبی گذاشته اید تا خود شما و دیگران از آن تناول کنند، به نفع و ثروت و مال خواهید رسید.
انداختن سفره خالی و جمع کردن آن قبل از اینکه دیگران یا خود شما از آن تناول کنید، به ضرر و زیان مالی تعبیر می شود.
تعبیر خواب خریدن سفره
اگر خواب ببینید سفره جدیدی خریده اید، موقعیت جدیدی برای شما پیش می آید که از طریق آن به نفع و سود مالی خواهید رسید.
تعبیر خواب سفره عقد
اگر خواب ببینید که سر سفره عقد نشسته اید، و در آن سفره گل و شیرینی و چراغ و قرآن قرار دارد، سفید بخت خواهید شد. اگر ببینید که کسی براش شما خطبه عقد می خواند، اگر مجرد هستید ازدواج خواهید کرد. اگر متاهل هستید یا تمایلی به ازدواج ندارید، کسی موجب خواهد شد تا برای شما کار خیری صورت گرفته و به منفعتی برسید.
جابر مغربی می گوید: اگر کسی ببیند خطبه ازدواج می خواند، دلیل که از او خیر و صلاح پدید آید و با همه احسان کند و کارها به مصلحت کند. اگر این خواب را برای دیگری ببینید هم او به موفقیت خواهد رسید و شما در شادی او شریک خواهید بود.
تعبیر خواب سفره ابوالفضل
اگر خواب دیدید که سر سفره حضرت ابوالفضل (ع) به خوردن غذا مشغول هستید، انشاالله حاجت روا خواهید شد.
اگر خواب دیدید که به شما می گویند این سفره را بیانداز، خوب است که اگر حاجتی در دل دارید، برای برآورده شدن آن نذر کنید که به اندازه وسع خود سفره ای در راه خدای متعال و با توسل به حضرت ابوالفضل عباس بیاندازید تا با دعای خیر ایشان، حاجت روا شوید.
اگر خواب ببینید که خود شما سفره حضرت ابوالفضل انداخته اید، حاجتی در دل دارید که با دعای حضرت ابوالفضل و توسل به ایشان حتما مستجاب شده و انشالله حاجت روا خواهید شد. خوب است در این صورت حتما بنا به وسع خود به مستمندان خیرات برسانید یا سفره ای ترتیب دهید و به دیگران با نیت خوشنودی خداوند و برای دوستی و تشکر از نظر و دعای حضرت ابوالفضل در راه خدا انفاق کنید.
تعبیر خواب غذا دادن به دیگران
اگر خواب ببینید به دیگران غذا می دهید، خیر و برکت به زندگی شما وارد خواهد شد و ثروتمند خواهید شد و دیگران نیز به واسطه شما به منفعتی خواهند رسید.
برای تعبیر خواب مهمانی بزرگ دادن و تعبیر خواب غذا خوردن در مهمانی لطفا تعبیر خواب مهمانی را بخوانید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن خوان آراسته درخواب بر پنج وجه است:
- غنیمت حاضر،
- مردی شریف،
- قوت دین،
- نظام کار،
- عز و خرمی.
برخی از معبران می گویند: تکاندن سفره بذل و کرم است. سفره گستردن برای دیگران سودرسانی است و اگر کسی پیش روی شما سفره گسترد، به اندازه وسعت سفره، به شما سود می رساند و اگر کسی سفره را از پیش روی شما جمع کند، تعبیرش این است که او مانع سود بردن شما می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند سفره نو داشت، دلیل است مال و نعمت یابد. اگر ببیند که خوانی داشت و بر آن نان ها بود و از آن می خورد، دلیل که به قدر آن غنیمت یابد. برداشتن خوان از پیش چون طعام نخورده بود، پیدا کردن بیماری باشد و بیکاری.
ابراهیم کرمانی می گوید: دیدن سفره درخواب، دلیل بر سفر با منفعت است و هر چند سفره در خواب نیکوتر و بزرگتر ببیند، دلیل که منفعت آن بیشتر خواهد بود. اگر کوچک و تهی ببیند، دلیل است که منفعت آن کمتر باشد.
جابر مغربی گوید: خوان آراسته درخواب نیکو و قوت دین باشد و چون طعام ناخورده خوان بردارند، دلیل غم و اندوه باشد و بسیار خوردن طعام بر خوان، دلیل بر درازی عمر کند. اگر ببیند که بر خوان از سه گونه طعام بود، دلیل روزی او بود که به او و فرزندان او رسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Lara : سلام خانم هراتی عزیز دیده نشه
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که تعادل و آرامش را در زندگی تان ایجاد کنید و چشم انداز تازه ای به زندگی تان راه دهید ولی از نظر احساسی، خسته هستید و احساس تهی بودن و بی رمقی می کنید. اما گشایش کار می یابید و از نظر روحی قویتر و مثبت اندیش تر خواهید شد. شما خردمندانه رفتار خواهید کرد. روی ذهن و جسمتان کار می کنید و از خودتان انسان بهتری می سازید. برای امواتتان باید خیرات بدهید و به اشخاص مسن فامیلتان در راه رضای خدا کمک کنید تا مشکلاتشان حل شود. این کار باعث خواهد شد که خودتان درامد و روزیتان زیاد شود و برکت زیادی به زندگی تان راه پیدا کند. تشکر از همراهیتون
بهسا : سلام و وقت بخیر،من برای مشکلم چله توسل به حضرت زهرا گرفته بودم شبای آخر این خوابو دیدم، شب بود میرفتم سمت خیابون تو کوچمون یه زمین خاکی بود یه سفره انداخته بودن همه دورش نشسته بودن منتظر بودن نذری بدن من تا از راه رسیدم نشستم کنار عمم کاسه ای که بهم دادنوسر کشیدم توش ماست بود و تیکه های لواشک و چیزای دیگه که یادم نیس طعم خاصی نداشت،زودتر از همه خوردم انگار عجله کردم ویه مقدار ضایع بود کارم باز اومدم بیرون تاریک بودمن چادر نمازم که سفیده سرم بود و دمپایی آبی رنگم تو دستم بود داشتم میرفتم خونه، فکر میکردم مثل اینایی که پیاده میرن حرم منم دمپایی دستمه بعد گفتم زشته که تو دستمه، پام کردم ،ببخشید من پول دو خواب واریز کردم ولی برای یکیش گزینه تکمیل.. نزدم و کد رهگیری نداد و دوباره واریز کردم میخواستم بدونم کم شده؟
فریبا هراتی
: سلام. قبل از تعبیر خوابتان از شما استدعا می کنم در خصوص مسائل مالی و واریز حق خواب فقط با واحد پشتیبانی سایت از طریق تلگرام یوتاب @yotaabcom تماس بگیرید. من فقط تعابیر را عرض می کنم و نمی توانم شما را در این رابطه راهنمایی کنم. 4 رقم آخر شماره کارتتان را به واحد پشتیبانی بگویید و نام کاملتان را تا راهنمایی تان کنند. اما تعبیر خوابتان این است که برای اینکه شما حاجت روا شوید، علاوه بر چله ی توسلی که دارید؛ لازم است که به کسانی که مشکلات زیادی دارند و از نظر اقتصادی شرایط خیلی بدی داشته و در محدودیت و شرایط بغرنج به سر می برند، کمک مالی کنید. شما باید نذر کنید که به نحوی از آنان حمایت کنید. دوم اینکه باید سعی کنید که در شرایط مختلف، و فرایندهایی که در آن قرار می گیرید، درست رفتار کنید و وقتی مثلا توکل می کنید، ناامید نباشید و غصه نخورید؛ صبور باشید و اعتماد به نفستان و امیدتان را از دست ندهید. تشکر از همراهیتون
پری : خواب دیدم ؛ یکسری مهمان برایمان قراره بیاد وما کلی تدارک دیده بودیم وجوجه کباب سفارش داده بودیم ، سفره بزرگ وطویلی هم پهن کرده بودیم ومهمانها هم رسیده بودند اما غذاها هنوز نرسیده بودند ، همش درخواب استرس داشتم که کی غذا قراره برسه مهمانها سر سفره نشسته بودند وما هرچه غذا داشتیم درسفره گذاشته بودیم یک کوکویی هم بود که من میخواستم سر سفره بزارم که پدرم گفت اونو نگذار سرسفره ، عکس من توی کوکو هست؟ متوجه نشدم چطور عکس پدرم در کوکو بود اما ناراحت از این بودم که جوجه ها نرسیدن وسفره کمابیش خالی بود ومهمانها سر سفره منتظر غذا بودند!
فریبا هراتی
: سلام. بصورت موقتی، چالش ها یا علایق جدیدی در زندگی شما بوجود خواهند آمد و شما سعی می کنید که ترسها و نگرانیهایتان را از بین ببرید تا به رفاه و ثروت بیشتر برسید. می خواهید تاثیر مثبتی روی دیگران بگذارید. شما روشمند هستید و سعی می کنید که بهترین رفتار را برای پیشبرد کارها از خودتان نشان دهید ولی پدرتان تمایل ندارد که دیگران او را ساده لوح فرض کنند. او می خواهد احترامش بالا باشد. شما می خواهید به دستاوردهای بالایی در زندگی تان برسید ولی نگران هستید که نتوانید هارمونی و هماهنگی را در زندگی تان ایجادکنید. تشکر از همراهیتون
hasta90 : سلام، خسته نباشین. سه چهار روز پیش خواب یک سفره ی مربع شکل ۴ تا ۶ نفره رو دیدم که رنگ های قشنگ و روشنی مثل صورتی، قرمز، سرخابی، نارنجی، زرد... داشت. وسط سفره به اندازه ی یه مربع کوچیک ( لزوما به شکل مربع نبود ) همین رنگ ها رو داشت ولی پر رنگ تر و سیر تر بود. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زمینه ی رسیدن به موفقیت و رشد و پیشرفت در زندگی شما فراهم خواهد شد. شما در رفتارتان ثابت قدم و قوی و مستحکم عمل می کنید ولی در بیان احساسات یا افکارتان خیلی قوی نیستید. "احتمالا" خوب عمل می کنید ولی ضعیف ارتباط کلامی با دیگران ایجاد می کنید. امیدهای تازه و شادی به زندگی تان راه می یابد. مهربانتر؛ برونگراتر؛ با انرژی تر و خردمندانه تر از قبل رفتار خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
g m : سلام و وقت بخیر
دیشب خواب دیدم که یه جایی که خونمه هستم و مرحوم بابام و خواهر برادرای ناتنیم هم هستن و یه آقای دیگه (که واسم خیلی مهم بود).جوری بود که انگار مثل یه مهمونی سریع شروع شد و منم آمادگی هیچیو نداشتم. رفتم تقریبا یه سفره اندازه یه توپ پارچه آوردم (سفره پارچه ای بود با رنگهای خیلی جورواجور و شاد) خواستم بدم دستشون پهن کنن دیدم سفره به تعداد 3-4 تا برش خورده و یک سره نیست با خودم گفتم نگاه کن سراشم ریش ریشه کاش دوخته بودمشون(یعنی از بی وقتی و هول هولی بودن بود)هر تکه رو به یکیشون دادم تا برای خودشون پهن کنن. بعد بابام یه پیرهن با طرح شبیه کهکشان راه شیری پوشیده بود ,گفت این نازکه واسم ضخیم می دوزیش؟بهش گفتم من وقت ندارم بده خانمت این کارا رو!(یعنی نا مادریم)بابام هی دستور می داد کاش لاغرتر می کردی,این لباس چیه؟ رفتم جلوی آینه دیدم پیرهنم مشکیه و خیلی بد نیست فقط از پشت لای پام گیر می کرد و من جلوی اون آقا معذب بودم و اینقدر چین دامنش زیاد بود در نمیومد از لای پام. جو طوری بود که انگار بابام زنده هست و داره هدایت می کنه همه چیو.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح پدرتان شاد. شما گشایش کار پیدا می کنید و حسابی سرتان شلوغ می شود و تحولی مثبت در زندگی تان ایجاد خواهد شد. باید به شکرانه ی آن، با خواهر و برادرتان تعامل بیشتری داشته باشید و اگر وقت ندارید همه شان را یکجا ملاقات کنید، برای هر کسی وقت جداگانه در نظر بگیرید یا به هر کدام از آنها به اندازه ی وسعتان به نحوی حمایت مالی کنید. همینطور پدرتان از شما می خواهد که بیشتر برای او قرآن بخوانید و صدقه و خیرات بدهید و شما گفته اید که باید همسرش اینکار را بکند اما به هر جهت این خواسته ی او از شماست. او می خواهد که شما کمی بیشتر برای خانواده تان وقت بگذارید و رفتارتان جوری نباشد که آنقدر سرتان شلوغ شود که نسبت به همه بی اهمیت شده و به کسی پشت کنید. برایتان کسب مال و ثروت مهمتر از خانواده تان نشود. تشکر از همراهیتون.
N : من با پسری چند ماه برای. لطفا نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. او از شما انتظار داشته که در سختی ها و زمانهایی که نمی دانید عاقبت کار چه می شود، راجع به تصمیمات مهم زندگی تان با او مشورت کنید در حالی که شما با خانواده تان تصمیمات مهم زندگی تان را می گرفتید و نه با او. او در عین حال که دوست داشته که خودتان به صورت خودجوش به او رجوع کنید و با او حرف بزنید و از او بخواهید که در اخذ تصمیماتتان کمکتان کند، دوست هم نداشته که خودش به شما این را بگوید و انتظار داشته که شما خودتان این مسئله را درک کنید که او می خواسته برای شما آنقدر مهم باشد که شخص اول زندگی تان به حساب بیاید و نه اینکه او را به حاشیه بسپارید. تشکر از همراهیتون.
N : من فراموش کردم بگم یه بزغاله هم تو خواب بود که من با شیشه شیر بهش شیر دادم
فریبا هراتی
: سلام مجدد. شما مهربان ولی همزمان، ساده لوح هستید و قضاوت تان درست نیست. تشکر از همراهیتون
Madar : سلام لطفا خوابم نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. او وقتی که متوجه می شود که خانواده تان به شما توجه دارند، از اینکه بتواند آنجور که دوست دارد با شما تعامل کند، ناامید می شود ولی وقتی فکر کند که بی کس و کار هستید یا کسی به شما توجه ندارد، و می تواند هر چه که خواست بگوید و انجام دهد، آنوقت خیالش راحت می شود و "صحبت" از حمایت شما می کند. تشکر از همراهیتون
مینا : سلام پنهان باشد. نگاهش میکردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به صورت دقیقتری به بخش هایی از زندگی تان فکر می کنید و از نظر فرهنگی شخصیت بالاتری پیدا کرده اید. هارمونی و هماهنگی در رفتارتان هست، خوشبختی و موفقیت تان را درک می کنید، خوش مشرب و خوش اخلاق هستید، روحیه ای شاد دارید و از زندگی تان راضی هستید. می توانید کارهایتان را با مهربانی مدیریت کنید و قوی و مستقل رفتار می کنید. حس خوبی از زندگی تان دارید و شخصیت موفقی دارید. خردمندانه و با مهربانی رفتار می کنید و خدا را شکر می کنید. اما در نهایت، به این فکر می کنید که چرا رابطه تان با کسی که دوستش دارید، سروسامان نگرفت. این آقا هم زندگی خوبی ندارد. تشکر از همراهیتون
shirin : سلام، وقت بخیر
در خواب مادرجانم ( مادر، مادرم) که فوت شده اند دیدم و پسر خاله ام را که با آنها دشمنی داریم. سفره ای بود که پسر خاله ام گفت حالا برو سفره را جمع کن، من هم جواب دادم باشه انجام میدم. چند دانه برنج روی زمین ریخته بود و که جمع کردن آنها را مشکل می کرد و من داشتم جعمشون می کردم. ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. مادر بزرگ شما از دشمنی شما و خاله تان با خبر است و احتمالا او هم راضی نیست که شما و آنان، همسفره و هم فکر و دوست باشید. وقتی که با آنان احساس آرامش نمی کنید، باید کلا رابطه تان را قطع کنید و خیالتان را راحت کنید. تشکر از همراهیتون.
Sadaf : سلام. وقت بخیر
امروز صبح یا نیمه شب بود، مطمئن نیستم خواب دیدم یک لحظه شخص مورد علاقه ام که الان به تازگی خیلی بد، جدا شدیم سر سفره عقده و همه جا روشن و نور چراغا زیاده و و انگار عقدشه و حتی عروس و هیچ کسی نبود، از دور نگاه میکردم. من حس خوبی اصلا تو خواب نداشتم. ممکنه که بخاطر بازتاب افکارم باشه؟؟ چون فکرم خیلی درگیر ایشونه
ممنونم از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او با خودش عهد کرده که کاری را که قبلا تمایل به انجامش داشته است را حالا بپذیرد و آن را به اتمام برساند. ازدواج یا عقد او در خوابتان تعبیر بدی ندارد بلکه به روشن شدن ذهن او و قاطعیت او در تصمیمی که برای آینده اش اتخاذ می کند، مربوط است. بله شاید هم به خاطر اینکه زیاد به ایشان فکر کرده اید خوابش را دیده اید. تشکر از همراهیتون.