تعبیر خواب سنگ
اگر کسی دید که از دل کوه سنگ می کند، با زحمت و مشقت مالی بدست می آورد و اگر به نرمی سنگها از کوه جدا می شدند، آسانتر به مراد خود می رسد. اگر سنگ به طرف کسی پرتاب می کرد، با بی میلی به آن شخص کمک می کند و اگر کسی به طرف او سنگ می انداخت، نسبت به کوچکی و یا بزرگی سنگ، زیان به او می رسد. اگر کسی دید که شن و سنگ ریزه به خانه می آورد، به قدر آنها منفعت بدست می آورد و اگر سنگ بزرگی را می غلطاند، تا به جایی برساند؛ به مراد خود با سختی خواهد رسید.
در صورتی که سنگ را به مقصد نرساند، به مراد خود نخواهد رسید. اگر سنگ سفید داشت، با بزرگی خوش برخورد و خوش اخلاق همصحبت خواهد شد و اگر سنگ سیاه بود، با آدم بد اخلاق و کینه توزی ملاقات خواهد کرد. اگر سنگهای سفید و سیاه داشت، با آدم دورو و منافقی همصحبت و همدم خواهد شد. قلوه سنگ به مشکلات کوچکی تعبیر می شود که در سر راه پیشرفت بیننده خواب قرار می گیرند. اگر در خواب ببینید که سنگ برای بنا و ساختمان خریده اید، از عواملی متعدد برای تقویت کارهای خود سود می برید.
تعبیر خواب پرتاب کردن سنگ یا سنگ زدن
اگرکسی خواب دید که سنگ به طرف کسی پرتاب می کرد، با بی میلی به آن شخص کمک می کند و به او مال و ثروتی می رساند که آن شخص برای رسیدن به آن باید خیلی سخت تلاش و کوشش کند.
تعبیر خواب انداخته شدن سنگ یا سنگ خوردن
اگر کسی به طرف بیننده خواب سنگ می انداخت، به بیننده خواب، نسبت به کوچکی و یا بزرگی سنگ، زیان می رسد و به او تهمت دروغ و افترا می بندند.
همچنین کسی که به سوی بیننده خواب سنگ انداخته، خودش زیان مالی خواهد کرد.
تعبیر خواب افتادن یا بارش سنگ از آسمان
اگر کسی دید که از آسمان سنگ سفید به سر او بارید، در بیداری از جایی که خبری از آن ندارد، موفقیت به سوی او روانه خواهد شد و با کسانی آشنا خواهد شد که ریاست کارهای بزرگ را دارند و آن ها با مهربانی با او برخورد خواهند کرد و به او ثروت زیادی خواهد رسید.
اگرکسی خواب دید از آسمان سنگ های سیاه و یا رنگی بارید ومردم ترسیده بودند، اتفاقات بد و بلای آسمانی در راه است که برای دفع بلا باید صدقه بپردازید.
تعبیر خواب خوردن سنگ به سر
بنا به نوع و رنگ سنگی که در خواب می بینید، تعبیر خواب خوردن سنگ به سر متفاوت خواهد بود. اینکه سنگ سفید باشد یا سیاه. کوچک باشد یا بزرگ. برای درک بهتر تعبیر خواب خوردن سنگ به سر به بخش تعبیر خواب انداخته شدن سنگ یا سنگ خوردن مراجعه فرمایید.
تعبیر خواب ریزش سنگ از کوه
اگر کسی دید کوه ریزش کرده و بر سر او یا دیگران سنگ می ریزد، بسته به نوع سنگی که از کوه کنده شده بود، خواب تعبیر می شود. اگر کسی خواب ببیند سنگ های سیاه از دل کوه کنده شده و بر سر دیگران می افتد، خبر از رسیدن سختی و دشواری های بزرگ در زندگی برای عموم افراد است.
اگر سنگ سفید از کوه کنده شده و بر سر مردم می ریخت، به همه شادمانی رسیده و کسانی که در ریاست کار هستند، با دیگران به دیده رئوفت نگاه کرده و قدم های بزرگی برای مردم برخواهند داشت که در نتیجه آن دیگران به ثروت و رفاه اجتماعی خواهند رسید. قلوه سنگ ها به مشکلات کوچکی تعبیر می شوند که در سر راه بیننده خواب قرار می گیرند.
تعبیر خواب سنگ قیمتی
اگر کسی در خواب دید سنگی قیمتی دارد، زنی زیبا خواهد گرفت و یا همسرش در زندگی وی با ارزش است. گم شدن سنگ قیمتی و جواهر، دلیل بر طلاق زن و فروشندگی سنگ های قیمتی دلیل بر آن است که شخص دارای علم و دین و مال است و به مردم کمک می کند.
دیدن سنگ های قیمتی و جواهر در خواب به معنی کسب ثروت و خوشی های فراوان نیز هست. اگر ببینید انگشتر جواهر نشانی به شما دادند به مقامی بالا خواهید رسید و لباس جواهر نشان، علامت خوشبختی در زندگی است. برای مطالعه بیشتر به تعبیر خواب نگین مراجعه فرمایید.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن سنگ ها در خواب، سختی است در کارها. اگر دید که سنگ در زیر آب جمع می کرد، دلیل که مالی چند به مکر و حیله و رنج جمع کند. اگر دید که سنگ از کوه می تراشید، دلیل که از مردی بزرگ و سخت دل به مکر و حیله مال حاصل کند.
اگر دید میان بیابان سنگ جمع می کرد، دلیل که او را به مکر و حیله از سفر، مال حاصل شود. اگر دید بر کسی سنگ می انداخت، دلیل که به رنج و کراهت از مال خود چیزی به کسی دهد. اگر دید که سنگریزه به خانه می آورد، دلیل کند که به قدر آن مال حاصل کند.
-
ابراهیم کرمانی می گوید: سنگ درخواب، بر دو وجه است:
- مال،
- مهتری.
هر سنگی که نرم بود، خیرات و منفعت آن زیادتر و هر سنگی که سخت تر بود، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند سنگ سفید فرا گرفت و یا کسی به او داد، دلیل که با مهتری خوش طبع و گشاده روی او را صحبت افتد و از او منفعت ببیند. اگر دید سنگ سیاه داشت با مهتری کینه دار و بدخوی او را صحبت افتد و از او منفعت ببیند.
اگر ببیند سنگی سرخ داشت، دلیل است با مهتری مفسد و بدخوی و بدخواه او را صحبت افتد و به او منفعت رسد. اگر دید که بر کوه شد و سنگهائی بسیار دید و از آن سنگ ها چیزی برگرفت و در دامن نهاد و می نگریست که آن سنگ ها چه رنگ داشت، تاویلش هم بر آن قیاس خواهد بود. اگر ببیند سنگ سیاه و سفید داشت، دلیل که با مردی منافق وی را صحبت افتد و به قدر آن از وی نفع یابد.
جابر مغربی می گوید: اگر دید که سنگ بر کسی می انداخت، دلیل است وی را تهمت کند به زنا، یا به گناه.
تعبیر خواب سنگ مرمر سفید
خواب مرمر سفید، نشانه سعادتمندی در ازدواج و دیگر امور مربوط به آن می باشد. شکستن مجسمه یا ظرفی از مرمر سفید، نشانه ندامت و پشیمانی است. اگر زنی جوان خواب ببیند جعبه ای از مرمر سفید را که در آن عطر خوشبویی گذاشته است گم می کند، علامت آن است که در اثر بی دقتی به حیثیت و ثروتش لطمه خواهد زد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
عرشیا : سلام
من خواب دیدم یه آقایی که میشناسم، سنگ سفید براق که طرح قشنگی داشت رو در دست داشت و منو تهدید کرد که تا عید یه مشکلی برات پیش میاد راحت نمی خونی بغل زنت بخوابی،گفت که به دخترش تعرض کردم منم گفتم نه، گفت راحت نمی مونی.
تعبیر چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. کسی معتقد است که شما از لحاظ مالی سر او را کلاه گذاشته اید و تلاش می کند که شما هم از نظر مالی با مشکلی مواجه شوید و یا نفرینتان کرده که با مشکلی مواجه شوید. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام روز بخیر، خواب دیدم از پنجره اتاقم به مامانبزرگ مادریم (فوت شده) که داخل حیاطه نگاه میکنم، داشت لباس میشست و مشغول تمیزکردن بود، چندبار صداش زدم، با نگاهش دنبالم گشت و یدفعه منو دید، بهش سلام کردم، خیلی خوشحال شد و قربون صدقه ام میرفت، منم از تماشاکردنش لذت میبرم که کار میکنه، یمدت همینجوری نگاهش میکردم، بعد دیدم دارم لباسامو جمع میکنم که یکی دو روزی برم خونه کسیکه عاشقش هستم(ولی در واقعیت ارتباطی نداریم)، از بابام خداحافظی کردم، اومدم داخل راه پله دیدم همون مامانبزرگم با چادر سیاه ایستاده و چند کارگر از طرف مستاجرمون( در واقعیت مستاجر نداریم طبقه ها خالیه) دارن روی سنگ راه پله ها دوباره سنگ کار میذارن، سنگهای مرمر سفید با دایره های کوچیک آبی(بیشتر مرمر سفید بود تا دایره ها)،من گفتم شما با اجازه کی اینکارو میکنید، من اجازه نمیدم صاحبخونه منم، اون آقا(همون مستاجر) فک کرده چون پولداره هرکار بخواد میتونه بکنه، یه آقایی سرکارگر بود خیلی آروم و مهربون بود، بهم گفت ناراحت نشید قصد بدی نداریم، بعد رفتم داخل خونه قضیه رو به بابام گفتم ولی او فقط گوش داد و عکس العملی نداشت و انگار خسیسیش اومد و دوسنداشت پولی بده و بدشم نیومده بود انگار، من به بابام گفتم کارشون که تموم شد پولشو بپرس خودم بهشون میدم، اومدم بیرون مامانبزرگمو کلی بوس کردم و بغل کردم و بهش گفتم زود برمیگردم تو منتظرم بمون و جایی نرو، گفت باشه و رفتم. ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح مادر بزرگتان شاد. او شخصیتی پاک و بی گناه دارد و برای آمرزش گناهان خانواده اش هم دعای خیر می کند. از اینکه شما به او توجه کنید، خوشحال می شود و شما برای او دعای خیر می فرستید. شما هم شخصیتی پاک دارید و به ازدواج با کسی که دوستش دارید فکر می کنید. گشایش کار خواهید داشت و او هم به شما فکر می کند ( یا کسی خیال دارد از شما خواستگاری کند و برای متعهد شدن به شما آماده است). شما هم مجبور می شوید که به خاطر کسی که با او ازدواج می کنید ( احتمالا همین عشقتان)؛ اولویت های خودتان را کنار بگذارید و بنا به میل و سلیقه ی او هم رفتار کنید. خواستگار شما شخصیتی متمول و توانگر و تجمل گرا دارد و در حرف ها و نظراتش، یک کلام و ثابت قدم است. پدر شما هم با ازدواج شما موافقت می کند و از اینکه شما به کمال و آرامش و رفاه برسید خوشحال می شود. شما برای خودتان اعتبار قائلید و پای حرف خودتان هستید. تشکر از همراهیتون.
Nasim : سلام وقت شما بخیر خواب میدیدم روز بود هوا ابری بود و خنک.از کوچمون رد میشدم در یه ساختمون آپارتمانی شیک باز بود دخترعموم و داخل حیاط بود(در واقعیت ارتباطی نداریم و حدودا سالی یک بار هم و میبینیم)گفت بیا تو اینجا سنگ مرمر سفید رایگان میده (یا هدیه میده)بیا توام بگیر. نگاه کردم دیدم کلی زن و دختر تو صف هستن که سنگ مرمر بگیرن.اما من بدون نوبت رفتم داخل و بهم اشاره کردند چندخانوم گفتند برو ته پارکینگ دوتا هست اونا مال توئه. رفتم از ته پارکینگ که فقط دوتا سنگ مرمر مستطیل بزرگ سنگین وزن حدودای یک متر یا بیشتر، سفید رنگ با رگه های کم طلا کوب شده و رگه سبز رنگ. بسیار زیبا و شیک و گرون و با ارزش بود. طوری که شکه شدم از شدت هیجان و خوشحالی سریع برداشتم گذاشتم تو ماشینم ببرم تا پشیمون نشن.اصلا توقع نداشتم اونم بدون نوبت همچین سنگ مرمر گرونی بهم بدن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شانس به شما رو می آورد. به تمول و ثروت می رسید، خیلی زود ازدواج می کنید و زندگی عاشقانه ی سالم و همسری ثابت قدم، شیک و تجمل گرا خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
afraghasemizadeh : سلام خواب دیدم که خونه عموم هستیم شب بود هواتاریک که دیدم همه بچه ها نامرئی شده بودند(یه نورمثل رنگین کمان اونارو نامرئی کرده بود)وفقط من میتونستم ببینمشون وصداشونو بشنوم که گفتن فقط من میتونم اونارو دوباره شکل اولشون کنم گفتم یه سری سنگ قیمتی برام بیارین تادرستشون کنم سنگایکیشون قرمزو آبی..چندرنگ دیگه که یادم نیست اما یکیشون یه سنگ بزرگ به شکل ماهی بود و آبی کبود وبرق خیلی قشنگی داشت که من اونو براداشتم برای خودم خیلی ازش خوشم میومد گفتم این مال منه.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که از نظر فرهنگ خانواده ی شما ( یا عمویتان) بچه ها، بچه هستند و کسی آنان را زیاد جدی نمی گیرد و به احساسات و نظراتشان اهمیتی نمی دهد. شما ارزش هر کسی را می دانید و برای همه اعتبار قائلید. بینش شما قویست و شخصیتی آگاه دارید. روحتان بزرگ است و همه را درک می کنید. تشکر از همراهیتون.
Mehri : سلام .خواب دیدم کسی که دوسش دارم یه چیزی شبیه سنگ به اندازه گردو انداخت به طرفم که بگیرم نتونستم افتاد زمین .از زمین برداشتم انداختم به طرفش باز اون انداخت به طرفم انگار داشتیم بازی میکردیم ولی هربار که به طرف هم میانداختم نمیتوانستیم بگیریم و سنگه می افتاد زمین و دوباره از زمین برمیداشتیم.تو یه جای خوابم هم دیدم( یه دختر هست در واقعیت به اسم مریم که کسی که دوسش دارم با این دختر دوسال پیش بهم خیانت کرد الان ارتباطی ندارن). بهم میگفت تولدمه .فکر کنم در واقعیت تابستون تولد این دختره باشه.منم کنارش داشتم به دندونام مسواک میزدم
فریبا هراتی
: سلام. شما و کسی که دوستش دارید همدیگر را به خاطر مسئله ای محکوم می کنید و مورد سرزنش قرار می دهید ولی نه حق با شماست و نه با او. زندگی مریم متحول خواهد شد و شما به خاطر مسائلی که در گذشته پیش آمده، جبهه گرفته اید و می خواهید از خودتان در مقابل انتقاداتی که از شما می شود؛ دفاع کنید. تشکر از همراهیتون.
Mehri : اینکه میگویید زندگی مریم متحول خواهد شد .تحول مثبته یا منفی؟
فریبا هراتی
: مشخص نیست. شما فقط نوشته اید گفته تولدمه.
نیلوفر : سلام روز بخیر عموی من دو هفته فوت کرده 33سال داشت تو خواب به من کف دستشو نشون داد گفت 5تا این اندازه برام سنگ بیار . ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تسلیت عرض می کنم. روحشان شاد. او می خواهد که 5 نفر با مناعت طبع و گشاده دستی برای او از ته دلشان با ایمان خالص دعای خیر بفرستند و از تمام وجودشان از خدای بزرگ برای او آمرزش طلبند. همینطور ممکن است تعبیر دوم این باشد که او از شما می خواهد که از صمیم قلب و با تمام احساستان برای او نمازهای 5 گانه یومیه را بخوانید و ثوابش را تقدیم روح او کنید ( اگر نماز قضا دارد، تقاضای او این است که نمازهای قضایش را به جای او بخوانید. ) تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام روز بخیر عموی من دو هفته فوت کرده 33سال داشت تو خواب به من کف دستشو نشون داد گفت 5تا این اندازه برام سنگ بیار . ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز سرعت نت کم است نباید تند تند روی ثبت کلیک کنید. خوابتانرا 6 بار ثبت کرده اید و با همین سرعت کم حالا من باید 5 بار آن را از سایت حذف کنم که کار راحتی نیست. لطفا فقط یک بار خوابتان را ثبت کنید نه بیشتر. در نوبت هستید. تشکر از همراهیتون.
سحرم : سلام خانم هراتی عزیز پریشب خواب دیدم دارم تو 1 مسیری میدوام حس میکردم کسای دیهگ هم بودن در حین دویدن حس کردم 1 مرد دنبالمه من ازش فرار میکردم 1 دفعه تو 1 جای گود نشستم و نگاه میکردم به 1 خونه کوچیک (1 اتاقک بود انگار)که حس میکردم تو خواب توش گنجه مردی که دنبالم بود و من ازش فرار میکردم بهم رسید و بالای سرم بود نگاهش کردم 1 پیرمرد قد بلند لاغر بود تو دستش سنگ بود بهم گفت بزنم این سنگ و به سرت ولی من حواسم به اون نبود و به خونه نگاه میکردم(حس میکنم من حواسم جای دیگه بود به اون خونه و حواسم به اون مرده نبود انگار و اون شاید از این که حواسم جای دیگه پرته و بهش متوجه نبودم عصبانی بود)ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به اهدافتان برسید و بر بدشانسی ها و مشکلاتتان غلبه کنید. از اینکه محدودتان کنند و بخواهند نظراتشان را به شما غالب کنند، فراری هستید. آنقدر به هدفتان متمرکز می شوید که دیگر افکار منفی نمی توانند به شما غلبه کرده و شما را بترسانند. اما در عین حال باید مراقب باشید که خردمندانه رفتار کنید و تمام جوانب امر را در نظر بگیرید تا غافلگیر نشوید و از رسیدن به اهدافتان ناامیدتان نکنند. تشکر از همراهیتون
Shirin : اینو یادم شد بگم . که سنگهای درشت و ریز مرمر مانند که پایین گلدونای بزرگ میریزن .
Shirin : سلام وقتتون بخیر
خواب دیدم با یک آقا(دوستم هست)و یک خانوم که قبلاً بااین آقا دوست بود دور یک میزروی زمین نشسته بودیم که این میز پر از سنگ های گلدونی ریز سفید و خاکستری و آبی مایل به خاکستری بودکه زیر این سنگها خاک بود این سنگها رو مشت میکردیم و باز میریختیم و صاف میکردیم که خاکها دیده نشه مثل یک بازی بود.که من برداشتم گفتم من فال میگیرم و از آینده بهتون میگم که رو به آقا کردم و گفتم این سنگها تموم میشه وآخر قدرتت رو از دست میدی و گول میخوری ومنظورم گول اون خانوم کنارم رو میخورد . خانوم کنارم گفت بزار من برم براش سنگ رنگ دیگه بخرم به عنوان هدیه و کم کم بازی رو ببرم که من همراهش رفتم بازار و اون آقا نشسته بود بهش گفتم این سنگها رو باید از گل فروشی ها بخری .وبعدش هم دیدم همه دوستام میان خونه ام تولدم که البته من تولدم گذشته .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و دوستتان و دوست سابق او، شرایط خودتان را مورد قضاوت و بررسی قرار می دهید. شما شاید به دوستتان علاقه داشته باشید و بخواهید رابطه تان را با او حفظ کنید ولی تا زمانی می توانید اشتباهات و ناراحتی های او را ببخشید و مشکلاتتان را مخفی کنید. اما بعد از مدتی، از اینکار خسته خواهید شد و صبرتان تمام می شود. اگر دوست سابق او بتواند قویتر از شما و متنوع تر از شما با او تعامل کند، شاید دوباره ارتباط بین آنها برقرار شود. زندگی شما متحول خواهد شد و شروعی تازه خواهید داشت. تشکر از همراهیتون