تعبیر خواب سوره های قرآن
آنچه در ارتباط با تعابیر سوره های قرآن کریم برای کسی که در خواب این سوره ها را می خواند، وجود دارد، با توجه به اهمیت و صحت تعبیرات امام صادق (ع) وحفظ حرمت حضرت و اعتماد به تعابیر معبرین محترم "ابن سیرین" و "ابراهیم کرمانی" در کتاب تعبیر خوابی که به کوشش عزیزان بابائی و یاوری در موسسه انتشارات نمونه به چاپ رسیده، تعابیر سوره های قرآن مندرج در آن کتاب را بدون کم و کاست و حفظ امانت ناشر برای آگاهی علاقمندان به این تعابیر، در اینجا آورده ایم.
تعبیر خواب سوره فاتحه الکتاب
اگر کسی در خواب مشغول خواندن این سوره بود، امورش چه از نظر مادی و چه معنوی روبراه می شود.
تعبیر سوره بقره
اگر کسی در خواب این سوره را قرائت می کرد، عمرش طولانی و در بلاها صابر و شکیبا است و به تعبیری دیگر نجات از شر دشمنان است.
تعبیر خواب آیه الکرسی
خواننده این سوره در خواب، اگر فقیر باشد به ثروت می رسد و اگر بیمار باشد شفا می یابد و اگر غمگین باشد، شاد می شود.
حضرت صادق (ع) می فرماید: صاحب مقام و منزلت می شود.
تعبیر خواب سوره آل عمران
خواندن سوره آل عمران در خواب، پاک شدن از همه بدیها است.
حضرت صادق (ع) می فرماید: دیانت و تقوایش قوی می شود.
تعبیر خواب شهدالله ( آل عمران، آیه 18)
کسی که این ذکر را می خواند، راضی به تقدیرات الهی است و پاک از این جهان می رود.
تعبیر خواب سوره نساء
قرائت سوره نساء در خواب تعبیرش این است که به خواننده ارثیه می رسد و خانواده و بستگانش زیاد می شوند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
امیررضا : سلام.دیشب خواب دیدم استادم یه چیزی شبیه برگه یا پارچه بم داده رو گوشش اسم سوره حمد نوشته.از خاب بیدار شدم(ولی هنوز تو خاب بودم،) رفتم بیرون اون ادمو پیدا کردم اومد خونمون نشستیم دیدم داره زیر لب سوره حمد رو میخونه،بعد یه برگه یا پارچه بزرگ باز کرد یه تیکه ازش برید، انداره همون که تو خاب داده بود بم، گفتم بخدا خاب اینو دیدم گفتم به حضرت محمد قسم بهت اعتماد دارم. انگار خبر داشت اون برگه رو داده بم. باز رو اون برگه با قلم سیاه نوشت حمد. بعدش دیگه از خواب پریدم.
*تو خوابم باز خوابیده بودم. ۲ بار بیدار شدم که کامل بیدار شدم. اول بار از خواب اول اومدم خاب دوم.
خیلی فکرم مشغوله میشه جواب بدید ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما در موقعیتی قرار دارید که بسیار نگران هستید و می دانیدکه تنها راه حل مشکلات شما این است که ایمانتان را به خدا قوی کنید، تنها به او تکیه کنید و تنها از او کمک بخواهید. بنابر این خدای بزرگ شما را کمک می کند که از گمراهی بیرون بیاید و بیدار شوید و این ایده ی توکل مطلق به خدای بزرگ را در زندگی تان عملی کنید. شما متوسل به حضرت محمد ص می شوید که برایتان دعای خیر کند و ایمانتان را نسبت به خدا قوی کرده و در کارهایتان اول از او یاد خواهید کرد و شروعی تازه خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام.دیشب در خواب روی کاغذی نام چند سوره قرآن نوشته شده بود.که احساس کردم به من میگن که این سوره ها را بخونم.نوشته بود.بسم الله الرحمن الرحیم.سوره توحید.سوره شمس ...ممنون از تعابیر زیبا و عالمانه شما
فریبا هراتی
: سلام. شما باید سوره های توحید را برای گشایش کارهایتان از لحاظ مالی و معنوی و نیر برای در امان ماندن از شر همه ی خطرات و نیز سوره ی شمس را برای رفع اضطراب و موفقیت در کارهایتان بخوانید. این خواب صادقه است و خدای مهربان خواسته که شما را راهنمایی کند. تشکر از همراهیتون.
لیلا : سلام ... اما این خواب یجورایی انگار هم ب خواب صبحم و هم به شما هم مربوط میشه. میشه تعبیرشو هم برام بگین؟
امروز عصر خواب دیدم منتظر تعبیر خواب یوتاپم که بودم هم؛ خواب دیدم یه پیرمرد روحانی مهربون داره تعبیر خوابارو میگه و یکی یکی تعبیر خواب دوستا خواهرا و اشناها رو میگه
وقتی به من میرسه که برام تعبیر خوابمو بگه میگه همه ۱۰ مرتبه سوره حمد ، ۱۰ مرتبه هم سوره توحید رو بخونین و خوش بحال اون ک در مملکتی معروفی را ملاقات کند و
یه چیزی راجع به میلیون ها مسلمون و ضعفا گفت ک متوجه نشدم بعد از خواب بلند شدم
فریبا هراتی
: سلام. کسی که شما را به واقعیت خوابتان آگاه می کند این حقیر نیستم بلکه خدای مهربان است که تند تند راز خوابهایتان را می شکافد و آنها را برای همه بازگو می کند تا به قلب های شما آرامش بفرستد. شما باید بدانید که به قدرت و دستاورد بزرگی خواهید رسید و باید هر روز ده بار حمد و توحید را بخوانید تا شیطان به شما نزدیک نشود و در زندگی به موفقیت برسید و از نظر مادی و معنوی برایتان گشایش کار بوجود بیاید. این سوره ها را برای فرج امام زمان ع هم بخوانید و خوش بحال کسانی که امام زمان را ملاقات کنند که راهنمای همه ی مسلمانان است. اشاره 10 عدد حمد و سوره به تعداد حمد و سوره در نمازهای صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا هم هست. تشکر از همراهیتون.
Mahtab : سلام چند شب پیش خواب دیدم با خانواده رفتیم توی یک خونه یادم نمیاد میخواستیم اونو بخریم یا اجاره کنیم یه خورده کهنه بود انگار کسی گفت ما در شیراز هستیم در یه گوشه از خونه چند تا سنگ قیمتی سبز زرد سفید وچند تا رنگ دیگه پیدا کردم انگار که اون سنگها متعلق به اون خونه نبودن فقط خیلی از بابتشون خوشحال بودم بعد یه سنگ سفید شفاف بزرگتر پیدا کردم اونم کوبیدم زمین که جواهر داخلش رو بیرون بیارم سنگ شکست ودر کمال تعجب دیدم که داخلش سوره حمد نوشته شده از اینکه سنگ رو زمین کوبیده بودم خیلی ناراحت شدم وگفتم من ندانسته اینکار کردم و خداوند منو میبخشه
فریبا هراتی
: سلام. ایده ی جدیدی برای انجام کاری به ذهن شما می رسد و در این کار شما به موفقیت خواهید رسید. زندگی شما از نظر مادی و معنوی رو به پیشرفت خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
مریم م : سلام خانم هراتی عزیز
خواب دیدم که برای رسیدن به مجلسی عجله داشتم که بموقع برسم وارد مجلس شدم گفتند دارند قرآن می خوانند.در حلقه شان نشستم دختر خانمی شروع کرد به خواندن سوره بقره آیه آمن الرسول.. دیدم که
هد فونی که به دور گردنش بود داشت از آن همان آیه پخش می شد و آن دختر وارد به قرائت نبود و تحت پوشش صدا وانمود به خواندن می کرد بلند شدم با خودم گفتم خودم بروم یک سوره یاسین بخوانم. خواهرم آمد وارد محوطه ای شدیم که شتری می خواست زایمان کند و من کمک کردم که بچه اش راحت تر زایمان کند موقع خروج بچه که تقریبا کار تمام شده بود.خواهرم آمد کمک کند دوباره بچه شتربداخل رحم کشیده شد.ومن خود رحم شتر را می دیدم که به شکل کیسه ای جمع شده بود و خواهرم فشارش می داد. تا بتواند کمک کند. و بنظرم رسید که فشار در این مرحله موثر نیست.
سپاسگزارم جهت زحمات شما
فریبا هراتی
: سلام. اگر دختری که هدفون زده را می شناختید، بینش و درک او بالاست و او تنها کسی است که پیام واقعی قرآن را دریافت می کرده هر چند که در ظاهر خیلی هم مسلمان دو آتیشه به نظر نیاید. اما اگر او را در واقعیت نمی شناسید دیدن او به این اشاره دارد که نباید ظاهر بین باشید و باید درکتان را بالا ببرید. باید در سختی ها صبور و شکیبا باشید تا بتوانید بر مشکلاتتان غلبه کنید. شما می خواهید که ایمانتان را قویتر کنید. شما مسئولیت پذیر، صببور، اهل کار و کینه جو هستید. می خواهید که مشکلی را حل کنید و از غم رها شوید ولی چیزی که به خاطرش ناراحت هستید و در دلتان محفوظ نگه داشته اید را نمی توانید به این راحتی از دلتان خارج کنید.شما باید یاد بگیرید که ببخشید و فراموش کنید. تشکر از همراهیتون.
melika : سلام خواب دیدم ایستاده بودم یه آیه یا سوره بود که انگار به داداشم ربط داشت و به من میگفتن بخون منم خوندمش ولی گفتن کجه باید صاف ومستقیم باشه .رفتم و دوباره برگشتم و خوندمش گفتن درست و مستقیم شده.نمیدونم کیا بودن انگار بهم الهام میشد.
فریبا هراتی
: سلام. شما باید از صمیم قلبتان بخواهید که برادرتان در انجام کارش موفق شود، تا دعایتان در حق او مستجاب شود. نیتی که از روی زور و اجبار یا عدم توافقتان باشد، قبول نخواهد بود. تشکر از همراهیتون.
پیمان : سلام من خواب دیدم که میخوام برم یه جایی که امام زمان هست مثل دریا بود بهم گفته بودن اونجا باید سوره حمد رو بخونم من هم سوره حمد رو خوندم و هم سوره توحید رو بعد یه دفه تو خونه ای بودم که نمیشناختم ولی فامیلامون همه بودن و مخصوصا پسرعموم بعد شامم قیمه بود خوردیم ممنکن
فریبا هراتی
: سلام. شما به امام زمان متوسل می شوید تا از نظر مادی و معنوی کارتان درست شود و احساس پاکی به زندگی تان می آید. می خواهید قوت قلب بگیرید و چشم انداز مثبتی به زندگی پیدا کنید. زندگی خوش و مرفه ای خواهید داشت. ایده های جدیدی به ذهنتان می آید و روحیه تان جدید می شود. روابط شما با همه فامیل خوب خواهد شد و ثروت و موفقیت خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی عزیزم.خواب خواهرم: لطفا خوابم نمایش داده نشود.تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید تصمیمی در زندگی تان بگیرید که باید مراقب باشید تا قضاوتتان درست باشد و ساده لوحی نکنید، بینشتان را قوی کنید و از روی لجاجت و یک دندگی کاری نکنید که به ضررتان تمام شود. شما از شر شیطان به خدای بزرگ پناه می آورید و نیاز به این دارید که از شما حمایت روحی شود و تصمیم درستی برای زندگی تان بگیرید. مشکلات از راه شما انشالله پاک خواهد شد ولی در عین حال شما نمی خواهید که کسی با رفتاری سیاستمدارانه و با بی احساس، شما را وادار به انجام کاری بکند که دوست ندارید. شما چنین طرز برخوردی را از کسی نمی پسندید. فاطمه تصمیم دارد نقشه های خودش را فعلا مخفی کند و آنچه که برای آینده در نظر گرفته است را مطرح نکند و حتی رفتاری از خودش بروز ندهد که کسی بخواهد بفهمد که چه در سر او می گذرد ولی احساس او نسبت به تمایلات زنانه اش را تا اندازه ای برای شما مطرح می کند. او تمایل به ازدواج دارد و شما سعی می کنید که از خواهرانتان مراقبت کنید که بتوانند کنترل رفتارشان را داشته باشند تا اشتباهی از آنها سر نزند و کسی از شما سو استفاده نکند. تشکر از همراهیتون.
Soroush : سلام خسته نباشید خواب دیدم با خانواده ام تو ی جایی هستیم ناآشنا انگار برا تفریح اومده بودیم ی ساختمان قدیمی اونجا بود که ی مقدار خراب شده بود انگار اداری بود ی سالن خیلی بزرگ داشت که پر از صندلی بود با خودم می گفتم چرا تا به حالا این صندلی ها رو ندزدیدم ولی احساس خوبی از دیدن اون ساختمان به من دست می داد یک دفعه تعدادی آدم نا آشنا ظاهر شدن ی خیلی خوش تیپ و مهربان بودن ولی من از اونها می ترسیدم اونها می گفتن ما فامیل هستیم من دخترم رو به خودم چسباندم می گفتم اینا جن هستن بعد با صدای بلند شروع کردم به خوندن آیه الکرسی ی پیرمرد ی که از اونها بود میگفت آفرین چقدر خوب می خونه بعد ی چاهی رو دیدم که کنارش درختی بود این آدمها اونجا صف کشیده بودن که یکی از اقوام رو هم بین اونها دیدم می گفتن خودمون رو توی چاه می اندازیم که از اونجا به خونه خدا بریم ولی من باور نمی کردم می گفتم اگه تو چاه بفتین میمیرین اون افراد با من و بچه هام مهربان بودند
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی سعی می کند شما را به رفتن پیش دعانویسان ترغیب کند و می گوید که اینان آدمهای خوبی هستند و از قرآن دعا می نویسند ولی اینها همه دروغ است!! دوست خوبم کسی که دیده اید که از اقوامتان بوده و بین جنیان حضور داشته ، به جادو و جنبل رو می آورد و شما باید از صحبت این جنها به این نکته پی ببرید که آنها به شما کمکی نمی کنند بلکه شما را ترغیب می کنند که به نام خداوند، به بهانه ی اینکه اینها از خدا تبعیت می کنند و می خواهند به او نزدیک باشند، شما گول بخورید و خودتان را به سختی و مشقتی دچار کنید که نتوانید از آن خلاص شوید. اینکه گفته خودمان را در چاه می اندازیم یعنی شما هم از ما تبعیت کن و نابود شو!! من خیلی متاسفانه مشاهده کرده ام که مردم ما به اسم دعانویسی و رفتن پیش دعانویس، به جنیان رو می آورند. در واقع دعا نویسی یعنی همین. یعنی اجیر کردن شیاطین و اجنه برای انجام کارهایی منفی !! و حتی گاهی مثبت که البته هیچ اتفاق مثبتی در کار نیست . خداوند در قرآن کریم راجع به توسل به جنیان و توکل به ایشان در آیه 6سوره جن آورده است که : : یک عده از انسان ها و نوع بشر، به جای پناه بردن به خدا، به جن پناه می برند در صورتی که اجنه نمی توانند پناه آنها باشند. در جای دیگری در قرآن در سوره بقره آیه 102 آمده که (عده ای از بنی اسرائیل از دو فرشته که در بابل نازل شده بودند، به اسم هاروت و ماروت دعاهایی آموختند، که بین زن و شوهران جدایی می انداخت، و جدایی نمی انداخت مگر آنکه خدا می خواست!! ) و این به این معنی است که حتی اگر جنیان بخواهند کاری کنند، موفق نمی شوند مگر اینکه خدا بخواهد! حالا جای سوال است که مگر خدا می خواهد؟ مگر خدا دوست دارد که کسی بد بخت شود؟ حقیقت این است که اگر جنیان به خودی خود می توانستند به انسان ها آسیب برسانند، احدی بر پشت زمین باقی نمی ماند زیرا شیطان از بدو خلقت انسان با او دشمنی داشت!! خداوند انسان ها را دوست دارد و عاشق آنان است زیرا از روح خود در بدن انسان دمید. تنها کسانی اسیر جادو جنبل می شوند و آسیب می بینند، که معتقد هسنند که قدرت شیاطین از قدرت خداوند بیشتر است. معتقد هستند که خداوند مهربان نیست و حامی بنده های خود نیست. معتقد هستند که خدا نمی بیند و نمی شنود و آنان را رها کرده تا شیاطین و اجنه بتوانند آنان را اذیت کنند. این باور منفی انسانها، انرژی منفی دشمنانشان و اجنه را جذب کرده و آنان را آسیب پذیر و مغلوب می کند. اگر شما به خدای بزرگ و الرحم الراحمین ایمان داشته باشید و مطمئن باشید که عشق او شامل حال بندگانش است، هرگز آسیبی از هیچ جنی نخواهید دید. مهربان بودن جنیان با شما تظاهر است. گول این دعا نویسان را نخورید.
S : سلام، خواب دیدم با همکارم و خواهرم رفتم زیارت ی امامزاده در شهرمون، خیلی حس خوبی بود، کنار ضریح گریه می کردم. فوق العاده حس خوبی بود.
فریبا هراتی
: سلام. شما انشالله حاجت روا خواهید شد و اگر مجرد هستید به زودی ازدواج کرده و خوشحال می شوید. تشکر از همراهیتون.