تعبیر خواب سکه
داشتن سکه مانند داشتن پول در خواب، نشانه ایجاد اموری است که باعث تکدر ذهن می شود و اگر به کسی پول خرد یا همان سکه دادید، از غم فارغ می شوید. اگر کسی به شما سکه داد، تعبیرش برعکس است. پول خرد، غم و ناراحتی های جزئی و کوچک است.
تعبیر خواب سکه طلا
داشتن سکه طلا در خواب برای مردان خوب نیست و نشانه ایجاد کدورت و عصبانیت است. اما برای زنان، سکه طلا، نشانه ایجاد شادی و به وجود آمدن شرایطی است که بعدا شادی های بیشتری را موجب می شوند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
محمد : سلام.خواب دیدم دایی ام اومده پیشم و ازم سیصد هزار تومن پول میخواد ولی من توی کارتم اینقدر پول نداشتم و از توی کیفم یک سکه طلا( که توی جلد و پلمب طلافروشی بود ) بهش دادم.ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. دایی شما از شما اعتبار می خواهد و می خواهد که به او اهمیت بدهید و راهنمایی یا کمکش کنید ولی شما نسبت به او سطحی فکر می کنید و خیلی با او صاف و صادق نیستید. از نظر شما او شخصیتی جاه طلب و مادی و حریص دارد ولی در هر حال امیدوارید که موفق باشد و به خواسته هایش برسد. تشکر از همراهیتون.
Samin : خواب ديدم چند تا پول خودر دستمه و كنار شهريار و دوستاش ( از آشناهاي نزديكم هستن) نشستم مانتو و شال مشكي هم تنمه و جزومم دستمه كه شلوغ بود اونجا رفتم يه سمتي پول خوردارو ميخواستم بزارم يه گوشه كه يك سكه پول بزرگ قديمي ديدم اون سكه كوچيكارو گذاشتم اون بزرگرو برداشتم يادمه يه خانمي دنبالم ميمومد ميگفت پولارو بده من .مثل ديوونه ها عقب مونده ها بود .منم سكه هايي كه قبلش دستم بود و گذاشته بودم يه كنارو ، دادم بهش و اون بزرگه دستم بود كه گذاشتم تو لباسم و رفتم ديدم اين خانمه همش دنبالم مياد و اونو ميخواد منم فرار ميكردم كه بهم نرسه هي ميانبر ميزدم اونم دنبالم بود خيلي ترسيده بود كه وقتيكه داشتم فرار ميكردم ميانبر زدم باز اونو جلوم ديدم و از خواب پريدم
فریبا هراتی
: سلام. شما به فرصت های از دست رفته ی زندگی تان یا موقعیت های خوبی که داشته اید ولی نادیده شان گرفته اید فکر می کنید. شما تجربه های زیادی در زندگی تان بدست آورده اید و الان شما می دانید که ویژگی هایی در گذشته تان بوده که باوجودی که ناراحتتان کرده است، اما ارزش حفظ کردن را دارد و نمی خواهید این تجربه ی مهم را دور بیاندازید. شما غم ها و غصه هایتان را دور می ریزید و افسردگی ها را از خودتان دور می کنید ولی تجارب با ارزشی را که بدست آورده اید از ذهنتان دور نخواهید ریخت. تشکر از همراهیتون.
Sara : سلام خواب دیدم دکتری دارم و چادر سرم بود و با دوستام به کلاس میرفتم .دانشجو بودم .یک جایی بودیم همه با هم ، یک دفعه یک آقایی رو دیدم که کت چرم قهوه ای پوشیده بود . من رو پای دوستم سرم رو گذاشته بودم .یواشکی دیدم .که همسر سابقه. عوض شده بود خیلی .شبیه مردای بد شده بود. کتش رو در آورد دیدم یک لباس سفید گشاد پوشیده که فقط خیلی بازه. موهای سینه رو تراشیده و یک گردنبند انداخته . آستینش حلقه ای بود و بازوهای لاغر بد فرم داشت که انگار موهای بازویش هم تراشیده بود . زیرمیزی بهم نگاه میکرد .از کنارم رد شد و یک سکه گذاشت کف دستم.سکه انگار از این تبلیغاتی در نوشابه بود. بعد احساس کردم با دوستام هم خونه هستم و دارم آشپزی میکنم .یک دفعه همسر سابق جلوم ظاهر شد و انگار میخواست لاس بزنه. بهش گفتم چرا این شکلی شدی. قبلا خوب لباس میپوشیدی. بعداحساس کردم جایی هستم که انگار یک حای مهم بود و افراد تحصیل کرده هستم .شلوار جین وکفش پاشنهدارپوشیده بوم و موهانو خوشگل درست کرده بودم .یک نفر دکتر بودن و اونجا خیلی شیک با کت و شلوار بود .با هم صحبت میکردیم که یکهو دیدم دوید .دنبالش رفتم. در یک اتاق رو باز کرد .اونجا شوهر سابق داشت به یک دختر چادری تجاوز میکرد .اون اقا میخواست بزندش.اجازه ندادم . همسر سابق فرار کرد.یکدفعه دیدم اون اقاهه سکته کرد و مرد .کلی جیغ کشیدم وگفتم قاتل، همسر سابق منه باید بگیرید ش.
فریبا هراتی
: سلام. درک شما بالاتر رفته و احترامتان زیاد است و با این وجود سعی می کنید که از زندگی بیاموزید. همسر سابق شما سعی می کند که به نظر ثروتمند بیاید و شخصیتی مادی دارد. او تمایلات سرکوب شده ای دارد که می خواهد به آنها برسد ولی حقیقتا ثروتمند نیست و روابط اجتماعی قوی ای هم ندارد یا توان او برای ارتباط با دیگران ضعیف است. شما برای دوستانتان شخصیتی حمایتگرایانه دارید و او ته دلش احساس می کند که کاش از او هم حمایت می کردید. از نظر او شما شخصیت موفقی دارید. شما سخت کوش و خردمند هستید و فکرتان را منظم و مرتب نگه داشته اید. شما متوجه خواهید شد که همسر سابقتان مال مردم خور است و خداوند تقاص کارهای بد او را خواهد داد. اگر شما دلتان به حال همسرتان بسوزد به عدالت خداوند ظلم کرده اید. تشکر از همراهیتون. تشکر از همراهیتون.
Sepidesamimi : سلام وقتتون بخیر
همسرم خواب دیده که دوتا سکه ی طلا با ارزش پولی خیلی زیاااااااد بهش دادن...انگار اون سکه بحرینی بوده....ولی ارزشش خیلی بالا بود....
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همسر شما به موفقیت های بسیار زیادی خواهد رسید ولی باید مراقب باشد که خصلت های بسیار بدی مثل طمع و حرص و آز به او مسلط نشود. از ثروتی که بدست می آورید به فقرا هم ببخشید تا به مشکلی در زندگی تان برنخورید. تشکر از همراهیتون.
Sepidesamimi : عدد ۲ در این خواب بیانگر چه چیزی هستش؟؟؟؟و بحرین؟
فریبا هراتی
: دردسر ! همان مشکلات که عرض کردم
setarehsahar : سلام و عرض خسته نباشید،من خواب دیدم از یه رودخونه با آب خیلی تمیز با دستام وبدون قلاب ماهیگیری ،یه ماهی نسبتا بزرگ از آب گرفتم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما فکر و خیالتان راحت می شود و نگرش و بینش تازه ای نسبت به یک موضوع خوشایند و موفقیت آمیز پیدا خواهید کرد. شانس و درک شما بالاتر می رود. به ثروت و یا به یک خواسته ی مهمتان خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
setarehsahar : باعرض سلام و صبح بخیر،من ساعت پنج صبح دوشنبه از خواب بیدارشدم و این خوابی بود که دیدم: منزل قدیمی زمان کودکی من، توی حیاطش بودم،من بودم و یک آقایی که ایشون از دوستان نه چندان نزدیک و ضمنا مجرد هستن، از جیبش چند تا سکه پول خورد افتاد رو زمین که اول فکر کردم یدونه سکه اس بعد دیدم بیشتره،هم من هم خودش اومدیم که سکه ها رو جمع کنیم که من جمع کردم و آخرین سکه یک سکه بیست وپنج تومنی دور طلایی بود و اومدم تحویلش بدم که یهویی رفت داخل خونه ومن تعجب کردم ولی باز دیدم اومد و بااحترام دوتاکف دستش روگرفت جلوی من،سکه ها روتحویلش دادم ومراقب بودم دستشو لمس نکنم ولی دستهامون به هم خورد طوریکه گرمای دستش بعد از بیدارشدن هم هنوز حس. میکردم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به خاطر مسئله ای که در گذشته اتفاق افتاده از او ناراحتید ولی او معتقد است که زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوع رسیده و باید مسائل گذشته را فراموش کنید. او برای شما احترام زیادی قائل است و دوست دارد با شما در ارتباط باشد. تشکر از همراهیتون.
چکاوک : سلام خانم هراتی روزتون بخیر ...من امروز صبح خواب میدیدم که تو یه خیابون پهن دارم بسمت مکانی که دقیق یادم نیست ولی شاید یه جای مذهبی بود ....راه میرفتم تو خواب اون خیابون رو میشناختم...تو مسیرم هی سکه پیدا میکردم اولیش رو که برداشتم یه سکه نو بود که برق میزد و روش نوشته بود ۲۰۰۰۰ برداشتم به خودم گفتم از طرف صاحبش صدقه میدم ولی تا به اون مکان برسم هی سکه پیدا میکردم و همش نگران بودم مردم ببینن و دربارم بد قضاوت کنن که یعنی همش دنبال یه چیزیه روی زمین ....بیشتر سکه ها نو بودن و اندازشون به اندازه سکه های قبل انقلاب درشت بودن .....و روی بیشترشون نوشته بود ۲۰۰۰۰ ولی سکه های ۱۰۰۰۰ هم بود ...دو تا سکه ی آخری مال زمان شاه بودن یه تومنی دو تومتی ......راستش دیگه نمیخواستم اونارو صدقه بدم و دوست داشتم نگهشون دارم ...ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در مسیر زندگی تان فرصت های زیادی را از دست داده اید و احساس می کنید که شما را کنار گذاشته اند و قدرتان را نداتسته اند و تنها هستید. اما حالا قدر خودتان را می دانید و سعی می کنید که این فرصت های از دست رفته را جبران کنید. سعی می کنید که به موفقیت و ثروت برسید و گشایش کار و شفای احساسی پیدا کنید. شما قدر و ارزش ویژگی های اصیل خودتان را می دانید و دیگر خودتان را دست کم نمی گیرید و ارزان حساب نمی کنید. تشکر از همراهیتون.
Hoshang : سلامخدا قوت.ابتدای خواب از یادم رفته.اما به یک مکانی که در مناسبت ها شمع می سوزنند،می رسم،نمی دونم چرا آنجا وامی ایستم،چشمم به سکه(پول خرد) می خوره که افراد برای صدقه به چنین جاهای می اندازند،اول برام مهم نبود ولی سکه خودش را درشت نشون می ده و من شروع کردم به این که یکی را برداشتم بعد متوجه شدم همین طور در قسمت های مختلف سکه هست و من هم چندین تا از اون سکه ها را برداشتم به سمت یک خونه ایی که در دوران جوانی ام متعلق به یک فرد فقیر و دل رحم و مهربان بی آزار در محلم مان بود،حرکت کردم.سیمای اون خونه خاطرم و مابقی خواب از ذهنم پرید.خانم هراتی خواب زیاد می بینم. ولی سعی می کتم کمتر وقت شما را بگیرم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به نیازها و حاجات و نگرانیهایی که مردم دارند فکر می کنید و خوابتان به شما می گوید که هر چند که شما شاید در زندگی تان شخصیتی موفق داشته باشید ولی باید همیشه همه چیز را بتوانید در نظر داشته باشید و امکاناتی که ممکن است خدای نکرده به واسطه ی آن، به سختی و مشکلی دچار شود را نباید نادیده بگیرید. شما باید همیشه سعی کنید که صدقات و کمک های خود را برای پیشگیری از مشکلات زندگی تان کنار بگذارید و به آدمهای خیلی خوب و مهربانی که شرم می کنند که بگویند که فقیر هستند کمک مالی کنید. این کار باعث می شود که به مشکلی برنخورید. به قولی : علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. بنده اینجا خدمت رسان هستم و انجام وظیفه می کنم. تشکر از همراهیتون.
Tirdad : سلام خانم هراتی
من نزدیک صبح خواب دیدم که ظاهرا در محل کارم بود، یکی آمد و بجای اسکناس، جلوی مسول دفترم چند تا پول سکه ای انداخت که وقتی من دیدم به روش پرخاش کردم که مگه به گدا پول میدی و فکر کنم چند لحظه بعد از اون یه پول اسکناس درآورد داد .. اما تا جایی که یادمه اون اسکناس رو هم انداخت زمین و بعد برداشت و داد به من.. به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. کسی برای شما دردسر درست می کند و می خواهد شما با مشکلات زیادی مواجه شوید. اما شما از خریدن دردسر برای خودتان اجتناب می کنید و منوط به اسکناسی که به شما داده، باز خوابتان تعابیر متفاوتی دارد. اگر اسکناس کم ارزشی بوده، باز هم مشکل تراشی برایتان خواهد کرد ولی اگر مثلا 10 تومن به بالا و تراول بوده به موفقیت شما تعبیر می شود. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام.من خواب دیدم عید غدیر بود و ما رفتیم جایی ۳_۴نفر بودیم که من حضور ذهن ندارم کی بودند فقط یکیش خواهرشوهرم بود.رفتیم خونه ی سید ک فکر کنم مادربزرگ پدری شوهرم بود.و اون خانوم بما سکه ی ۵۰تومنی داد ما گرفتیم و کلی ذوق میکردیم
فریبا هراتی
: سلام. انشالله شما حاجت روا خواهید شد و در زندگی تان به موفقیت و لذت و جشن و سرور خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.