تعبیر خواب سگ
اگر در خواب خود سگی دیدید که مطیع و رام است و به دنبالتان می آید، دوستی از شما حمایت می کند. سگ آشنا و مطیع و رام دوست وفادار است. سگ اگر آشنا و رام باشد و بانگ و صدا راه بیندازد فحش و ناسزا است و خواب شما می گوید با یک نفر برخوردی نا مطلوب خواهید داشت که او نسبت به شما سخنان زشت می گوید و دشنام می دهد.
تعبیر خواب حمله سگ

تعبیر دیدن سگ ناآشنا و وحشی که قصد حمله به او را دارد، وجود دشمنی است که فرومایه و پست است. اگر حمله سگ را دفع کرد، بر دشمن غلبه می کند. اگر سگ بیماری هاری داشت، دشمن وی نیز بیماری روحی دارد. اگر کسی ببیند که سگ لباس او را پاره کرد، دشمن او باعث می شود تا دوستی او و دیگران بوسیله بدگویی هایی که انجام می دهد به دشمنی تبدیل شود. اگر کسی دید که گوشت سگ می خورد، حرام خوار و ربا خوار است.
اگر سگی ماده به خانه اش وارد شد، و بیننده خواب مردی مجرد باشد، زنی پست با خصایص زشت به ازدواج وی درمی آید. اگر سگ شکاری داشت، دشمن بیننده خواب، دشمنی اش را آشکار می کند. اگر کسی خواب دید که سگی در جایی پنهان شده بود و پارس می کرد، دشمن وی در پنهانی از او غیبت می کند و دیگران را علیه او می شوراند. اگر بیننده خواب، سگی را دید که سگ دیگر را در مشاجره و پارس کردن و منازعه از پای درآورد، و یکی از آنها فرار کرد، یکی از دشمنانش از میدان خارج می شود.
اگر کسی سگ نگهبان به او هدیه داد، او به محافظت از شخص پلیدی روی می آورد که از او منفعت ببرد. اگر دید که سگ شکاری، شکاری را آورد و جلوی او انداخت، دلیل که ارثیه ای به او می رسد که از مال حرام بدست آمده است.
تعبیر خواب گاز گرفتن سگ
اگر سگی لباس او را گاز گرفت و قسمتی از بدنش نیز آزرده شد، از دشمن زیان سخت می بیند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سگ درخواب بر چهار وجه است:
- دشمن،
- پادشاه طامع،
- دانشمند و خادم بدکار،
- مردمان غماز (سخن چین).
محمد ابن سیرین می گوید: سگ در خواب دیدن، دشمن پست فرومایه است و سگ ماده در خواب زن فرومایه است. تعبیر خواب سگ سیاه دشمنی است از عرب، و سگ سفید ، دشمنی است از عجم. اگر ببیند که سگ بر وی بانگ می کرد، دلیل که از دشمنی سخنی زشت شنود. اگر ببیند که سگ او را بگزید، دلیل که او را از دشمن گزند رسد. اگر دید جامه او به آب دهان سگ آلوده شد، دلیل است از دشمنی خسته شود. اگر دید جامه او بدرید، دلیل که در مالش نقصان پدید آید.
اگر ببیند که گوشت سگ می خورد، دلیل که دشمن را به دشمنی دیگر دفع کند. اگر ببیند سگی را نان می داد، دلیل است که روزی بر وی فراخ شود. اگر ببیند سگ با وی نزدیکی نمود، دلیل که دشمن در وی طمع کند. اگر ببیند که سگ بر وی تکیه کرده بود، دلیل است بر دشمنی فرومایه اعتماد کند و کار او را نصرت دهد. اگر دید که شیر سگ می خورد، دلیل که ترس و بیم سخت به وی رسد و باشد که با دشمن او را خصومت افتد.
اگر ببیند که سگ از وی می گریخت، دلیل است دشمن از وی برحذر باشد. اگر ببیند که سگی ماده درخانه او درآمد، دلیل که زنی فرومایه را به زنی کند. اگر دید که سگی جامه او را به دندان بگزید، دلیل است مکروهی بر وی رسد.
اسماعیل بن اشعث می گوید: سگ شکاری در خواب، دشمن است. اگر ببیند که به سگی شکار می کرد، دلیل که از دشمنی دعوی دانش کند و خیر و منفعت یابد. اگر ببیند گوشت شکار می خورد، دلیل که میراث یابد. اگر ببیند که سگ شکاری از خود دور نمود، دلیل است از دشمنی با منفعت جدا شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Aylar : سلام خانوم هراتی گل؛ خواب دیدم توی پارکینگمونم همراه پدر مادرم،که دم در ورودی یه سگ ناله میکنه که درو باز کنیم بیاد تو من اومدم از قسمت شیشه شکسته ی درِ پارکینگ دید زدم ببینم سگه وحشیه یا واقعا میخواد دوست شه که دیدم یه سگ و گربست که سگه به رنگ سفید و سیاه ترکیبی بو که قسمت شکمش سیاه بود پشتش سفید اومدم به مامان و بابام گفتم نترسین ظاهرا اهلیه درو باز کردم دستمو بردم بالا تا اگه دوست میشه خودشو بماله دستم که اینکارو کرد و با چه فشاری نازش کردم یعنی سگ خودشو به دستم فشار میداد که نازش کنم و بالای دمشو میخواست ناز کنم اروم اروم رفتم سمت سرش سرشو ناز کردم با فشار دستمو فشار میدادم نازش میکردم. خیلی با احتیاط برخورد میکردم.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. نامزد شما سعی می کند خودش را به شما نزدیک تر کند و اگر ناراحت هم هست، آن را در دلش نگه دارد و دوستانه تر با شما برخورد کند. شما هم محتاط هستید که او ناراحتتان نکند. اگر با هم قهر هستید آشتی می کنید. تشکر از همراهیتون.
ariyadokht : سلام وقت بخیر ،خواب دیدم یه جا کار می کنم و رئیسم منو فرستاد با سه تا از مشتری ها صحبت کنم و منم رفتم یکی از مشتریها تو کار فرش و قالی بود و قالیهاشو پهن کرد با احترام زیاد بهم گفت بررسیشون کنم و مشتری دومی و سومی تو کار لوازم قدیمی و دست دوم خونه بودن، قرار بود وسیله هاشونو بررسی کنم که این دو تا محترم نبودن و بعد تعطیلی کار رفتم خونه ، تو راه یهو دیدم تو محله قدیمی که قبلاً زندگی می کردم هستم ، رسوم پسرهای اون محله این بود وسیله نقلیه اشون موتور سیکلت یا دوچرخه باشه که من موتور ورزشی شیک به رنگ سبز و طوسی بود برداشتم به رسم اون محله ، وارد کوچه ای شدم که قبلاً زندگی می کردم ، به این کوچه رسیدم موتورم تبدیل شد به یه سورتمه که چند سگ سفید خاکستری این سورتمه رو می کشوندن، من با خیال راحت سورتمه رو رها کردم خودم پشت سرش پیاده می رفتم به خیال خودم مطمئن بودم موقع پیاده روی همراهم آهسته میاد و به ته کوچه رسیدم سرعت سورتمه زیاد شد که من دویدم دنبالش ، انتهای کوچه بعدی ۶ تا سگ سیاه وحشی جلوی راهم وایستاده بودن که سورتمه من صد متر جلوتر وایستاده بود ، تا اومدم آهسته از کنارشون رد بشم یکی از سگ ها پرید افتاد رو سرم و من پرتش کردم دور، به ذهنم رسید صدای سگ در بیارم که سگ های سورتمه ام بیان پیشم و جلوی این سگ های وحشی رو بگیرن و من نجات پیدا کنم ، دو بار صدای سگ درآوردم که خودم صدای ملیح پایینی از خودم شنیدم، سگ های سورتمه ام تازه نشسته بودن استراحت کنن ،که از خواب پریدم
فریبا هراتی
: سلام نظر به اینکه خواب شما از حد مجاز طولانی تر بود و بعد از اطلاع رسانی به شما و تقاضای تمدید شارژ خوابتان از تمدید آن اجتناب کردید، از تعبیر خوابتان معذور هستم. یک حق خواب به شما عودت داده می شود. تشکر.
fatemeh : سلام.وقتتون بخیر.خواب دیدم شب تاریک بود و همه جا هم خلوت بود من و یکی از دوستای قدیمیم انگار داشتیم از مدرسه برمیگشتیم که یه سگ سیاه کوچیک دیدیم خیلی ترسیدیم . دوستم خیلی ترسیده بود بهش گفتم نترس سگ بوی ترسو میفهمه . فرار کردیم داخل یک کوچه تو یه خاکی وایسادیم گفتم به دوستم که بیا آشغال هایی که اینجاس رو به بدنمون بزنیم تا سگ بوی ما رو تشخیص نده
بعد در یه خونه باز بود رفتیم تو پارکینگش هی یواشکی نگاه میکردیم ببینیم سگ رفته یا نه.
انگار یه زنه اومد به سگ غذا داد بعد رفت . سگه هم داشت میرفت که انگار سایه ی ما رو دید وایساد ولی دنبالمون نیومد. ما هم تو اون خونه یه مردی رو دیدیم که میخواست کمکمون کنه و ما رو برسونه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با موانع و مشکلات بزرگی در بدست اوردن اهدافتان مواجه می شوید و با یک سری مسائل روبرو می شوید که خیلی برایتان روشن و واضح نیست که چطور باید آن را حل کنید. کسی به عنوان دوست به شما نزدیک می شود که ادم خوبی نیست و جنبه های تاریکی از شخصیت خودش را به شما نشان خواهد داد. شما با شرایط بغرنج یا محدودیت هایی مواجه می شوید و سعی می کنید که نشان دهید که اخلاقتان بد است یا آدم بدی هستید که او هم از شما بدش بیاید و برود. راه حلی برای دفع شر این دوست خلافکار به ذهنتان خطور پیدا می کند و سعی می کنید که درست رفتار کنید و اشتباهات گذشته تان را تکرار نکنید. تشکر از همراهیتون.
لادن : سلام خانم هراتی عزیز ۱۹ربیع الاول خواب دیدم تو اتاقم دوسه تا سگ سیاه نشستن هرکدوم یه طرف کاریم نداشتن،اول کارینداشتم،بعد دیدم نصفه شب صدا کنن وحشت میکنم دوستم گفت به یه مقدار آب حرف زشت بزنم آب بدبو میشه اون آبو بریزم جلوی سگا میرن،اینکارو کردم یکیشون رفت سمت در نزدیک در مدفوع کرد فکرکنم ادرارومدفوع منم به زور فرستادمش بیرون بعد اونیکی رو فرستادم بیرون با لگد...یه دفه یکی دیگه از تو حموم دراومد آبی بود اونم رفت،چندتاپسر اومدن دم در اونارو بردن انگار کارشون همین بود.بعد رفتم ازیخچال شیرینی تر برداشتم چندتاخوردم...بعد با همون دوستم که منو راهنمایی کرد و دوستاش رفتیم یه جا کیف حراج کرده بود من دوتا کیف یجور خریدم اونام دوتا..رسیدشو دیدم از حراجشم کمتر حساب کرده بود(فکر کنم دونه ای ۲۵تومن)...(کیف مشکی دوشی،چرم نبود).
باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما دوستانی دارید، یا کسانی در زندگی تان هستند، که جنبه های منفی شخصیت خودشان را برای شما رو خواهند کرد و شما می خواهید که از شر این اشخاص رها شوید تا در زمانهای سخت، حرفهایی نزنند که آرامشتان به هم بریزد. شما احساسات سردی از خودتان نسبت به اینها بروز می دهید و حرفهایی می زنید که از شما بدشان بیاید و از زندگی تان بروند. یکی از آنان، متقابلا به شما بی احترامی خواهد کرد و بهترین آنها خودش از زندگی تان با احترام بیرون خواهد رفت. شما می دانید که زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوع رسیده و افکارتان را منسجم می کنید. فرصتهایی بدست می آورید و خیلی راحت از مشکلاتتان دور خواهید شد. با خونسردی و آرامش بیشتر، شما لذت بیشتری از زندگی تان خواهید برد و به ثروت بیشتری هم خواهید رسید. فاصله گرفتن از آدمهای بد، و نشان دادن تنفر از آنان به نفع شما تمام می شود. تشکر از همراهیتون.
Reyhan : خانم هراتی جان توضیحش برام سخته ولی دقیقا طبق توضیحاتتون یه بار این حرف رو شنیدم که بهم گفتن اگر از پس خودت بر نیاد(شیطان)میره سراغ اطرافیانت تا بواسطه ی اونا اذیتت کنه.بعد اون جریان و کاری که شوهرم کرد حال روحیش به شدت بهم ریخت هنوز هم حالش خوب نیست و کاملا مشخصه نرمال نیست من متوجه میشم که گاهی از من یهویی به شدت متنفر میشه،بعضی وقتا هم خوبه.دیدگاه من کلا به لطف خدا و راهنماییهای شما خیلی وقته متفاوت شده ولی خواستم ببینم آیا کاری میتونم برا شوهرم انجام بدم یا همون که فرمودین دعای جوشن کبیر و ذکر حضرت فاطمه ع کافیه؟البته من هر شب زیارت عاشورا و حدیث کسا و هر روز دعای عهد و دعای صباح رو جوری که بچه ها هم بشنون میخونم.
فریبا هراتی
: عزیزم هر کسی مسئول اعمال خودش است . شما می توانید با خواندن این دعاها شر و شیطان را از زندگی تان حذف کنید ولی اینکه شوهر شما هنوز به این مسائل اعتقاد دارد یعنی او به توسل به شیطان معتقد تر است تا به توکل به خداوند . بنابر این او از جانب آنان آسیب پذیر است. ضمن اینکه بیماری های روحی ریشه های دیگری هم دارند که به سیستم اعصاب انسان مربوط می شود و صرفا تسلط شیاطین را نمی توان دلیل بر این بیماریها دانست. شوهرتان باید باور کند!!! این مطلبی که نوشتم اضافه را برای همسرتان بخوانید تا متقاعد شود که اشتباه کرده و توبه کند. آنوقت فرق حالش را متوجه خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Reyhan : سلام خانم هراتی عزیز ان شاالله که سلامت و شاد باشید.چند وقته خواستم در مورد موضوعی ازتون راهنمایی بگیرم.5 سال پیش نیمه شب دخترم تو اتاقش بود درساشو انجام میداد بعد خسته میشه رو تختش دراز میکشه هنو هشیار بوده گفت یکی دست کرده تو موهام فکر کرده پسرم داره سربه سرش میزاره گفت دستی که تو موهام بوده یهو با خشونت موهامو تو سرم چرخونده اذیت میشه بلند شده که به پسرم بگه نکن،دیده کسی تو اتاق نیست خیلی ترسیده همون شب تو همون تایم خواب دیدم سه تا موجود تو اتاق بغلی هستن(تو اتاق دخترم ولی تو خوابم اونجا دستشویی بود)دندونای تیزی داشتن خندهای وحشتناکی میکردن بهم گفتن میخوان دختر وخانوادمو اذیت کنن نمیدونم چی بهشون گفتم به حالت سپر وایسادم جلو بچه هام و شوهرم که آسیب نبینن بعد بهم رسوندن که از پسشون بر نمییام و دود شدن و رفتن.بعد اون جریان علارغم مخالفت من شوهرم رفت سراغ یه پیرمرد سید که میگفتن موکل داره من تاکیید کردم که کسایی که موکل دارن ینی جن اسیر کرده و این کار حرامه ولی و بدون اینکه من بدونم رفته بود و دستور العملی که داده بود رو انجام داد بهش گفته بود یه خروس سفید تو قبرستون قدیمی شهر بکشه و دل و رودشو بندازه اونجا بعد اون جریان یه شب خواب دیدم در خونمون باز شد یه پیرمرد با لباس مندرس و تیره با عصا(انگار پاش علیل بود) وارد حیاط خونمون شد تا وارد شد وایسادم تو ورودی ساختمون بهش گفتم کی بهت اجازه داده وارد بشی بهش برخورد از کنار پاش سگ بزرگ سیاه رنگی که از سیاهی تو تاریکی دیده نمیشد و براق بود وارد شد عمدا گذاشت وارد بشه به سگه گفتم من با تو دشمنی ندارم وارد خونه زندگی من نشو سگه گوش نداد اومد جلو وساق دستمو گاز گرفت دیدم دندون نداره ولی چندشم شد دوباره با تحکم بهش گفتم من با تو دشمنی ندارم برو،سگه گوش نداد و بهم حمله کرد رون پامو گاز گرفت با اینکه دامن پام بود ولی رون پام که تو دهنش بود بیرون بود خیلی بهم برخورد و از بی حیایی سگه ناراحت شدم پامو از دهنش بیرون کشیدم پاشدم بهش گفتم برو اونجا(پایین پله)سگه به حدی ترسیدکه کوچیک شد و به حالت تعظیم و سجده سرشو تا سیینه خم کرد رفت پایین پله وقتی نگاه کردم9یا11سگه سیاه دیگه هم بودن که از ترس میلرزیدن متوجه شدم شخصی با هیبت سفید بهشون دستور داده و دقیقا پشت سرم بود و سگا از اون اقا ترسیدن نه از من.بعد اون پیرمرد و یه مرد دیگه که همراهش بود با حالت غیض و تنفر از در حیاط بیرون رفتن.خانم هراتی مدتیه ذهنم درگیره این موضوع شده مخصوصا از وقتی که نظر شما رو در مورد این مسائل فهمیدم لطفا راهنماییم کنید.خواب اولو توضیحی نوشتم که شما جریانو بدونید هر چند حق خواب صلاح میدونید کسر کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. قطعا شیاطین می خواسته اند که دخترتان را آزار دهند تا به شما بفهمانند که می توانند در زندگی تان نقش بدی را ایفا کنند و تا شما بترسید و از ترس همین شیاطین، به خود همین شیاطین پناه بیاورید. کسی برایتان جادو کرده بوده که اینها شما را اذیت کنند و یا حتی خود شیطان شاید دیده که ایمان شما قویست، گفته حالا می ترسانمتان تا به خودم رو بیاورید. همانطور که آنها انتظار داشتند، شوهر شما تشویق شده که به دعانویسی و توسل به جنیان رو بیاورد. با این کار، وقتی که شما با پای خودتان شیطان را به منزلتان دعوت می کنید، دیگر نمی توانید به شخصه شر آنها را از زندگی تان دفع کنید مگر اینکه خدا به شما کمک کند!! پیرمرد با لباس مندرس استعاره از کسیست که خودش در زندگی درمانده است ولی به توسل به شیطان ادعای فضل و عقلانیت می کند. دستور العمل او هم به درد خودش می خورد و کاملا بی فایده است چرا که دیده اید که بعد از آن اگر شیطانهای کوچک در ظاهر از زندگی تان غیب شدند، اما خود شیطان رجیم پایش به زندگی تان باز شده!! پس این نشان دهنده ی این است که هرگز هیچ دعانویسی به نفع شما کار نمی کند چون اینها روحشان را به شیطان فروخته اند و کسانی که از دعانویسان تبعیت می کنند، پای شیاطین را به زندگی شان باز می کنند و افسردگی و مریضی و بیماری و جنون را به روحشان راه می دهند. خدا با شماست و با توکل به خدای بزرگ شما اینها را از زندگی تان بیرون کردید. من به احتمال قوی قبلا ادله ی قرآنی راجع به این توسل به جنیان را برایتان فرستاده ام، اما اگر آن را نخوانده اید ، یا حتی اگر خوانده اید، یکبار دیگر لطفا این متن را با دقت بخوانید. برای دفع شیاطین ذکر نام حضرت فاطمه را به اینصورت 7 بار بگویید یا فاطمت بنت محمد رسول الله. : سرکتاب باز کردن و دعانویسی در اصل توسل به جنیان و شیاطین کردن است و هر چند که آنان از بعضی مسائل با خبر باشند اما کمک گرفتن از ایشان، گناه است و اگر جز این بود، امام حسین ع از جماعت جنیان کمک می گرفت و به جای شهید شدن تمام کفار کشته می شدند، عیسی ع مصلوب نمی شد، امام رضا ع مسموم نمی شد، اگر کمک گرفتن از جنیان جایز بود در قرآن کریم این کار نکوهش و مذموم حساب نمی شد. از شما تقاضا می کنم به این مطلب که بنده با استناد به قرآن کریم فراهم کرده ام با دقت توجه کنید و آن را مطالعه کنید تا نظر قرآن را راجع به جادو بدانید. شما باید از ارتباط با جن ها و دعانویسان پرهیز کنید و ارتباط با ایشان باعث شر شده و شر کارتان خدای نکرده گردنتان را می گیرد و در نهایت به ضعف اعصاب یا دیوانگی دچار می شوید. همانطور که در قرآن آمده هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر اینکه خدا بخواهد. جادو فقط برای کسانی موثر واقع می شود که به جادو ایمان دارند و قدرت آن را بالاتر از قدرت خدا می دانند. آیه 6 سوره جن می فرماید: یک عده از انسان ها و نوع بشر، به جای پناه بردن به خدا، به جن پناه می برند در صورتی که اجنه نمی توانند پناه آنها باشند. ( پس این کارهای دعا نویسان برای اجیر کردن اجنه برای موفقیت انسان ها در زندگی شان وعده ای دروغ و باطل است. هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست! ). آنها اخباری به شما می دهند که درست و راست است ولی در ازای آن شما را می فریبند که خیال کنید هر چه به شما می گویند راست است و باور کنید که آنها دوستان شما هستند و بعد شما را به راه غلط و کفر هدایت می کنند. در جای دیگری در قرآن در سوره بقره آیه 102 آمده که (عده ای از بنی اسرائیل از دو فرشته که در بابل نازل شده بودند، به اسم هاروت و ماروت که دعاهایی می آموختند، که بین زن و شوهران جدایی می انداخت، و جدایی نمی انداخت مگر آنکه خدا می خواست!! ) و این به این معنی است که حتی اگر جنیان بخواهند کاری کنند، موفق نمی شوند مگر اینکه خدا بخواهد! حالا جای سوال است که مگر خدا می خواهد؟ مگر خدا دوست دارد که کسی بد بخت شود؟ حقیقت این است که اگر جنیان به خودی خود می توانستند به انسان ها آسیب برسانند، احدی بر پشت زمین باقی نمی ماند زیرا شیطان از بدو خلقت انسان با او دشمنی داشت!! خداوند انسان ها را دوست دارد و عاشق آنان است زیرا از روح خود در بدن انسان دمید.((( تنها کسانی اسیر جادو جنبل می شوند و آسیب می بینند، که معتقد هسنند که قدرت شیاطین از قدرت خداوند بیشتر است. معتقد هستند که خداوند مهربان نیست و حامی بنده های خود نیست. معتقد هستند که خدا نمی بیند و نمی شنود و آنان را رها کرده تا شیاطین و اجنه بتوانند آنان را اذیت کنند.))) (((خداوند به واسطه جن ها، باور انسانها را نسبت به قدرت خودش آزمایش می کند. تا بفهمد که چه کسانی به او توکل می کنند و چه کسانی به اجنه!! این باور منفی انسانها، انرژی منفی دشمنانشان و اجنه را جذب کرده و آنان را آسیب پذیر و مغلوب می کند.))) اگر شما به خدای بزرگ و ارحم الراحمین ایمان داشته باشید و مطمئن باشید که عشق او شامل حال بندگانش است، هرگز آسیبی از هیچ جنی نخواهید دید. برای کارهایتان هم مطلقا از این دعا نویسان کمک نگیرید. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام و عرض ادب
خواب دیدم تو یه ماشین مدل بالاکه مال اقای همسایمون بود .بودیم انگار می خواست زمین وویلای مارو ببینه بعد وقتی سر ساختمونمون که در واقعیتم درحال ساخته رفتیم ولی ساختمونمون کهدر واقعیت دوطبقه ویلایی بودخیلی بلندتر شده بود و انگار ۴ یا ۵ طبقه شده بود البته اسکلت بود بعد دیدم اقای همسایه با یه زیر پیراهن و شلوار تو خونه داره داخل ساختمون نیمه کاره رو نگاه می کنه بعد دیدم انگار تو خونه خودم بودم با بچه هام ویه خانم جوان که شبیه یکی از هنرپیشه ها( خانم ارام جعفری )بود وانگار واحد بغلی ما زندگی می کرد یه سگ که انگار توله بود ولی از سگی که ما در واقعیت داریم بزرگتر بود اورد دم خونه من تازه از خواب بیدار شده بودم و هوا گرگ و میش بود و از من خواست که سگ و نگهدارم انگار قبلا اونم سگ مارو نگهداشته بود من با سگها یعنی هم سگ خودمون و هم سگی همسایه اورده بود ومن تو رودروایسی قبول کردم مواظبت می کردم و همش مواظب بودم که سگها سرو صدا نکنن همش نگران بودم صدای همسایه ها در بیاد که چون شما سگ نگه داشتید همسایه های دیگه هم اینکارو از شما یاد گرفتن بعددیدم دور میز با خانوادم نشستیم ودر مورد چای دودی داریم صحبت می کنیم که چایی دودی دقیقا چه مزه ایی میده بعدشنیدم صدای در اتاق میاد ودیدم دخترم و پسرم و دوستاش درب واحد بغلی که انگار خونه همسایه بود ولی انگار اتاق خواب پسرم شده بود هی درحین رفت وامد محکم وبا صدا می بستن و من با عصبانیت رفتم وباهاشون دعوا کردم که چرا درو این طور به هم می زنید
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. همسایه ی شما سعی می کند که با پرستیژ و کنترل کامل، زندگی اش را هدایت کند و از شما می خواهد که در مورد مسئله ای او را همراهی و با او همفکری کنید. موج جدیدی از انرژی، رشد، جاه طلبی و اعتماد به نفس به زندگی شما راه پیدا می کند و شما خیلی بیشتر از آنچه که برای رسیدن به آن تلاش می کنید، موفق خواهید شد. آقای همسایه تان سعی می کند که نظراتش را راحت و خیلی صمیمی تر از همیشه با شما مطرح کند اما اطالعات او برای حمایت از شما در واقع کافی نیست و سعی خواهد کرد که همزمان از شما ایده بگیرد و از شما چیزی بیاموزد. خانم همسایه تان هم شاید سعی کند که برایتان نقش بازی کند و خودش را صمیمی تر از همیشه برایتان جلوه دهد تا کمی از بار وظائفش را به گردن شما بیاندازد. شما از این که دیگران از محبت و دوستی شما سو استفاده می کنند و باعث ناراحتی تان می شوند، صحبت خواهید کرد. فرزندان شما هم سعی می کنند که همزمان ایده های خودشان را عملی کنند و شما را در جریان همه ی کارهایشان قرار ندهند. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام خانم هراتی خداقوت
من خواب دیدم شبه و دارم از خونه مادربزرگم به سمت خونه داییم اینا میرم(در واقعیت خونه هاشون توو یه حیاطه)یهو دیدم یه سگ بسیار بسیار وحشی داره بسمت من میاد،مادربزرگم که جلوی خونه خودشون بود بمن گفت زود بیا اینجا،اما منکه جا خورده بودم و گیج شده بودم تعلل کردم و اون سگ بمن رسید،یه دوری اطراف من زد و من خشکم زده بود که چیکار کنم،بعد دیدم چند نفری سگ رو گرفتیم تا مهارش کنیم و او مچ دست منو چند بار گاز گرفت اما گازش سطحی بود و دندوناش توو بدن من فرونمیرفت یا پوست من خراشی چیزی برنداشت،بعد یهو سگه بحرف اومد و گفت هاری داره،من یهو ترسیدم حالا که او گازم گرفته نکنه هاری گرفته باشم و بمیرم بعد با خودم گفتم حالا چون گازش عمیق نبوده شاید هاری نگرفته باشم.
سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به خاطر مسئله ای بسیار عصبانی شده و احساس خشم زیادی در وجودتان تلمبار می شود. مادر بزرگ شما می خواهد که شما خردمندانه رفتار کنید و مهربان و خونسرد باشید ولی شما نمی توانید جلوی خشمتان را بگیرید، ضمن اینکه سعی می کنید که کاری هم نکنید که به حیثیت و احترام شما لطمه ای وارد شود. شما بینشی قوی دارید و اگر احساس خصومتی که در وجودتان انبار شده است را نتوانید به روشی کنترل شده ابراز کنید، دعوا به پا خواهد شد و شر آن شما را خواهد گرفت. پس به نفعتان است که با سیاست باشید و حرفهای بد یا حرکت تندی از خودتان نشان ندهید. آرامشتان را حفظ کنید و ا حساستان را با ملایمت ابراز کنید. تشکر از همراهیتون.
Negar : سلام خانم هراتی.لطفا خواب نمایش داده نشود.تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که فکرتان راحت باشد و زندگی تان را عوض کنید. می خواهید خودتان از خودتان حمایت کنید. می خواهید بی نیاز از دیگران و مستقل باشید. شما به شخصیت و ذات خواهرتان و احساستان راجع به او فکر می کنید. شما سعی می کنید که با او ارتباط ذهنی پیدا کنید. ذهن او را بخوانید و از نقشه های او با خبر شوید. شما از تجارب گذشته تان استفاده می کنید. خواهر شما یک دوست بسیار صمیمی و نزدیک دارد که ممکن است سعی کند او را علیه شما تحریک کند. اگر شما چنین شخصی را نمی شناسید و با او در ارتباط نیستید، این سگ سفید اشاره به شخصیت پاک خودتان دارد و تعبیر این است که شما بینشی قوی دارید ولی حالا که خواهرتان نیست که شما را آزار دهد، خودتان با یاد آوری خاطرات تلخ و بد جنسی های او، دستی دستی آرامش خودتان را از بین می برید و ذهنتان را خراب می کنید. تشکر از همراهیتون.
xanum : سلام استاد گلم، صبح خواب دیدم خونه مادربزرگم هستم و حیاطشون پر پرنده های مختلف و سگ و گربه بود، سگا خیلی التماس میکردن بیان تو به عبارتی گشنه بودن درو که باز کردم یکیش به زور اومد تو خونه خودشو میمالید بهم یه سگ پشمالو کرمی روشن بود که فقط به دست و پام میپیچید منم نمیتونستم از خودم دورش کنم میدیدم خیلی دوستم داره، میگفتم اب دهنش نجسه چطوری پاک کنم اخه، رفتم داخل اتاق داداشمم بود دراز کشیده بود سیبیل داشت هرچقد بهش گفتم برو بیرون لباس عوض کنم نرفت مجبور شدم جوری که نبینه شلوار سبزمو تنم کنم پیرهنمم سیاه بود و زنگ زدم نامزدم که مرخصی گرفتم بیا ببینمت (نمیخواستم داداشم بدونه) یه بار زدم اونم جواب نداد گفتم حتما خوابه و شب من جوابشو ندادم ناراحت شده.(درواقعیت امروز مرخصی گرفتم باهم بودیم و همش به فکر مرخصی گرفتن بودم)هوای خوابم روشن بود مثل هوای امروز ابری بود.
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که خردمندانه فکر کنید و به آرمانها و اهدافی که دارید و نیازهای شخصی و حتی دوستانتان فکر می کنید. کسی هست که خیلی مشتاق است که به زندگی شما بیاید و احتمالا همین نامزدتان است که شدیدا نیاز به حمایت شما دارد. اگر برادرتان در بیداری سبیل ندارد، او احساسات خودش را در زمینه ای پنهان می کند و جنبه ی متفاوتی از شخصیت خودش را به شما نشان می دهد. او سعی می کند که در کار شما دخالت نکند و خودش را به خواب می زند تا شما خودتان برای زندگی تان تصمیم بگیرید. باقی خوابتان بازتاب افکارتان در بیداریست. تشکر از همراهیتون.