تعبیر خواب سگ
اگر در خواب خود سگی دیدید که مطیع و رام است و به دنبالتان می آید، دوستی از شما حمایت می کند. سگ آشنا و مطیع و رام دوست وفادار است. سگ اگر آشنا و رام باشد و بانگ و صدا راه بیندازد فحش و ناسزا است و خواب شما می گوید با یک نفر برخوردی نا مطلوب خواهید داشت که او نسبت به شما سخنان زشت می گوید و دشنام می دهد.
تعبیر خواب حمله سگ

تعبیر دیدن سگ ناآشنا و وحشی که قصد حمله به او را دارد، وجود دشمنی است که فرومایه و پست است. اگر حمله سگ را دفع کرد، بر دشمن غلبه می کند. اگر سگ بیماری هاری داشت، دشمن وی نیز بیماری روحی دارد. اگر کسی ببیند که سگ لباس او را پاره کرد، دشمن او باعث می شود تا دوستی او و دیگران بوسیله بدگویی هایی که انجام می دهد به دشمنی تبدیل شود. اگر کسی دید که گوشت سگ می خورد، حرام خوار و ربا خوار است.
اگر سگی ماده به خانه اش وارد شد، و بیننده خواب مردی مجرد باشد، زنی پست با خصایص زشت به ازدواج وی درمی آید. اگر سگ شکاری داشت، دشمن بیننده خواب، دشمنی اش را آشکار می کند. اگر کسی خواب دید که سگی در جایی پنهان شده بود و پارس می کرد، دشمن وی در پنهانی از او غیبت می کند و دیگران را علیه او می شوراند. اگر بیننده خواب، سگی را دید که سگ دیگر را در مشاجره و پارس کردن و منازعه از پای درآورد، و یکی از آنها فرار کرد، یکی از دشمنانش از میدان خارج می شود.
اگر کسی سگ نگهبان به او هدیه داد، او به محافظت از شخص پلیدی روی می آورد که از او منفعت ببرد. اگر دید که سگ شکاری، شکاری را آورد و جلوی او انداخت، دلیل که ارثیه ای به او می رسد که از مال حرام بدست آمده است.
تعبیر خواب گاز گرفتن سگ
اگر سگی لباس او را گاز گرفت و قسمتی از بدنش نیز آزرده شد، از دشمن زیان سخت می بیند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سگ درخواب بر چهار وجه است:
- دشمن،
- پادشاه طامع،
- دانشمند و خادم بدکار،
- مردمان غماز (سخن چین).
محمد ابن سیرین می گوید: سگ در خواب دیدن، دشمن پست فرومایه است و سگ ماده در خواب زن فرومایه است. تعبیر خواب سگ سیاه دشمنی است از عرب، و سگ سفید ، دشمنی است از عجم. اگر ببیند که سگ بر وی بانگ می کرد، دلیل که از دشمنی سخنی زشت شنود. اگر ببیند که سگ او را بگزید، دلیل که او را از دشمن گزند رسد. اگر دید جامه او به آب دهان سگ آلوده شد، دلیل است از دشمنی خسته شود. اگر دید جامه او بدرید، دلیل که در مالش نقصان پدید آید.
اگر ببیند که گوشت سگ می خورد، دلیل که دشمن را به دشمنی دیگر دفع کند. اگر ببیند سگی را نان می داد، دلیل است که روزی بر وی فراخ شود. اگر ببیند سگ با وی نزدیکی نمود، دلیل که دشمن در وی طمع کند. اگر ببیند که سگ بر وی تکیه کرده بود، دلیل است بر دشمنی فرومایه اعتماد کند و کار او را نصرت دهد. اگر دید که شیر سگ می خورد، دلیل که ترس و بیم سخت به وی رسد و باشد که با دشمن او را خصومت افتد.
اگر ببیند که سگ از وی می گریخت، دلیل است دشمن از وی برحذر باشد. اگر ببیند که سگی ماده درخانه او درآمد، دلیل که زنی فرومایه را به زنی کند. اگر دید که سگی جامه او را به دندان بگزید، دلیل است مکروهی بر وی رسد.
اسماعیل بن اشعث می گوید: سگ شکاری در خواب، دشمن است. اگر ببیند که به سگی شکار می کرد، دلیل که از دشمنی دعوی دانش کند و خیر و منفعت یابد. اگر ببیند گوشت شکار می خورد، دلیل که میراث یابد. اگر ببیند که سگ شکاری از خود دور نمود، دلیل است از دشمنی با منفعت جدا شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
narges : سلام و احترام
پدرم در خواب دیدن که سگی مطیع و رامی دارن و به گردن آن قلاده میبندن تا به همراه خودشان برای انجام کارهای روزانه به شهر ببرن، به شهر که میرسن، سگ رو به درختی یا جایی میبندن و میرن تا به کارهاشون برسن. خلاصه بعد از اتمام کارها برمیگردن تا سگ رو بگیرن و به خانه بیارن که میبینن در نبود او، سگ زرد رنگی می آید و سگ او را میخورد جوری که چیزی از او باقی نمیگذارد و فقط خون سگ بر روی زمین ریخته بود. ممنون میشم در تعبیر خواب راهنمایی بفرمایید. متشکرم.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. برای دفع شر صدقه بدهید. پدر شما شخصیتی مهربان، با وفا و قوی دارد و نسبت به انجام وظائفش مقید و متعهد است. اما از خودش زیاد کار می کشد و ممکن است سلامت او در خطر باشد و یا اینکه عصبانیت و احساسات منفی به او غلبه کند و آرامشش را از دست بدهد. اگر برایتان مقدور است یک مرغ قربانی کنید و گوشتش را به فقرا ببخشید قطعا دفع شر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
faty : سلام، شارژ كردم تعداد تعبير خوابو فقط بگم اون مزرعه چون تو شمال هستم فكر كنم برنج بود ولي نميدونم بازم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب شما گویای ذهنیت شما در باره ی روابط گذشته ی شما و دوست پسرتان و اینکه چرا اینطور شد و ارتباط تان را قطع کردید است. شما و دوست پسرتان می دانستید که امیدی به ادامه ی رابطه تان نیست و باید به این شرایط پایان بدهید، بنشینید روی رابطه تان فکر کنید و به مشکلات و موانعی که در راه ارتباط و دوستی شما وجود دارد، بخوبی فکر کنید. شما هر دو از این مسئله ناراحت بوده اید و می دانستید که تعامل شما دو نفر با هم هیچ حاصل مفیدی بعد از این نخواهد داشت. اما همان مقدار کمی هم که امید داشتید که رابطه تان را ادامه دهید، با توجه به حجم بالای مسئولیت ها و کارهای سختی که شما را احاطه کرده بوده و از پس آن بر نمی آمدید، و بد رفتاریهایی که نسبت به هم داشته اید، به ناامیدی تبدیل شده و البته خیلی خودتان را کنترل کرده اید که با هم بدرفتاری و بی ادبی نکنید. شما متوجه شده اید که زمان اتمام رابطه ی شما فرا رسیده و دوست پسرتان به شما پیشنهاد داده که باید ارتباط تان را قطع کنید و اینکه قطع این رابطه خیلی هم دردناک و یا مضر نیست. بلکه کمی احساساتی می شوید و بعدش هم فراموش می کنید که با سختی مواجه شده بودید. یعنی از نظر دوست پسرتان قطع رابطه تان خیلی هم دردناک نیست. شما سعی کرده اید که سیاستمدارانه رفتار کنید و در مقابل سختی ها خودتان را مقاومتر نشان دهید ولی از ترس اینکه نکند که با این قطع ارتباط روحتان خسته و ضعیف شود، از ترس از خواب پریده اید. تشکر از همراهیتون.
faty : سلام وقت بخیر.(نزدیک ساعت 2نصف شب این خواب دیدم)من بهمراه دوست پسرم(که در واقعیت مدتی هست کات کردیم)تو یه مسیری باماشین داشتیم میرفتیم زمانش غروب و روبه تاریکی بود و تو ماشین مدام شوخی میکرد که من میگفتم زشته مردم میبینن و مسیرمون هم اینطوری بود که وسط خیابون و اطراف مسیرزمینهای برنجی بودن که برداشت محصول شده بود و کشاورزا دیگه درحال جمع کردن و رفتن بودن یجوری مثل این بود که ساقه های محصول فقط روزمین بود.یه لحظه دیدم منو دوستم داریم وسط مسیری که داخل همین زمینهای که برداشت محصول شده بود و مقداری از محصولشون رو زمین بود، پیاده راه میرفتیم البته این مسیر آدم رو بود و دور تا دوریسری بافاصله کامیون بودن که کنارشون پراز سگهای دست و پا و دهانشون همشون با سیم مفتولی بسته بودن و نگاه میکردن به ماکه از کنارشون رد میشدم. این سگها کنار هرکامیون به اندازه 60 عددی بودن که رو هم دیگه جمع شده بودن انگار میخواستن بار بزنن ببرنشون،بعضیاشونم در تلاش واسه باز کردن دستاشون بودن.رنگشون سفید چرکی رنگ بود.من و دوست پسرم ازکنارشون که ردشدیم در طول اون زمینا فقط میدویدیم واون یجورایی مسیرنشون میداد تا رسیدیم ته زمین که یه رودخونه یا جایی بود که اب زلالی میرخت از زمین رو به پایین و من اومدم بپرم ازروی یه قسمتی از آب که برم اون سمت مسیر که دوستم گفت بیا از کنار مسیر رودخونه رد بشیم ارتفاعی نداره که و فقط کفشمون شاید خیس بشه و همین کارو کردیم و بعدش جلومون یه تپه کوچیک سربالایی بود که من به دوستم گفت تو برو جلوتر و اون رفت که میرسید به جاده و خیابون و من چون در واقعیت ازاین سربالایی تند میترسم خودم ازکنار سربالایی یه درب بزرگ چوبی دو لنگه کهنه دیدم که از پایین درب قشنگ یه مقداری پوسیده شده بود که میتونستم پامو از زیردرب یه جایی گیر بدم و ازاون قسمت پوسیده درب خودمو بدم بالا و برسم به خیابون که دقیقا اینکارو داشتم انجام میدادم ،ولی همش ترس اینو داشتم یه اقایی با کامیون پشت سرمون داره میاد که مارو بگیره و وقتی داشتم تلاش واسه خودمو بالادادن از اون بازشو درب روبه بیرون میدادم حس کردم نکنه اقا بیادپامو بگیره از پشت. که خودم از عمد انگار چشاموباز کردم که ادامه پیدا نکنه خوابم.
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که در تمام صفحات تعبیر خواب ذکر شده است هر 750 کاراکتر معادل یک حق خواب است و خواب شما شامل 1873 کاراکتر و 3 حق خواب و از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود. تشکر.
Ommolbanin : سلام.خدا قوت.هوشنگ هستم.گوشه و کنار شهری است.هوا خیلی روشن نیست،گویا شب است.در کنار جاده خودرویی(شببه پیکان) پارک است و کسانی در صدد تغییر پلاک اون به قصد دزدیدن هستن.من کاری به اونها نداشتم.لحظه ایی صاحب یا کسانی می فهمند و به سمت اونها تیر اندازی می کنند،بعد نمی دونم چی می شه که فضا نا امن میشه ،تعداد زیادی حیوان شبیه سگ های سفید به سمت من حمله می کنند،من سنگ برداشتم و در صدد دفاع از خودم بودم که بعضی از اون سگ ها همین که نزدیکم شدند ،شبیه گوسفند شده بودند.
فریبا هراتی
: سلام. طبق عادات و شرایط و موقعیت های قدیمی، عده ای سعی می کنند که از غفلت و بی خبری دیگران استفاده کنند و موفقیت های آنان را از ایشان بدزدند و هویت آنان را از ایشان سلب کنند. این اشخاص می خواهند زندگی مردم را از ایشان بدزدند و شما سعی می کنید که خودتان را درگیر مشکلات دیگران نکنید. اما مسئله اینجاست که شاید یک روز، همین اشخاص، به دوستان خودتان ضربه بزنند و اشخاصی که شما می دانید پاک و بی گناه و مطیع و تابع هستند، به شما اعتراض می کنند که چرا در مقابل ایشان بی تفاوتید. تشکر از همراهیتون.
setarehzamani : با سلام صبح امروز خواب دیدم سه تا سگ که دوتاش بزرگ ولی کم سن و یکی که انگار مادر ومحافظ این دو سگ بود در راه پله ساختمانی از طبقه بالا به سمت من که در حال بالا آمدن از پله های زیر زمین بودم حمله کرد و نمیگذاشت من از در خروجی ساختمان که در بزرگی بود که نور زیادی هم بیرون در بود خارج شوم و من دوباره به سمت زیر زمین فرار میکردم و قایم میشدم تا بره و من دوباره بیام بیرون که دوبار این حرکت تکرار شد با اینکه از وحشی بودنش میترسیدم باز هم میومدم بیرون و منتظر فرصت بودم. روی سینه این سگی که حمله میکرد یک شی استوانه مانند بود که از گردنش آویزان بود سگ ها هم خاکستری رنگ بودند و نمیخواست من از زیر زمین بیرون بیام که نور بیرون رو ببینم مردم هم در حال رفت و آمد یودن و سگ از لابلای مردم سریع حرکت میکرد و به سمتم میومد
فریبا هراتی
: سلام. شما با خودتان نوعی کشمکش درونی را تجربه می کنید. دوست ندارید که حرفتان را به کسی بگویید و یا ایده های جدید را تجربه کنید. از اینکه با شما صداقت نداشته باشند و بخواهند شما را بفریبند نگران هستید و در عین حال، دوست دارید که بروید و زندگی را تجربه کنید. نگران هستید که تعادلتان را از دست بدهید و به شما خیانت کنند و یا شما را به بیراهه بکشند. شما عادت دارید که از دیگران زیاد تقاضا کنید که برایتان کاری را انجام دهند و یا اینکه عادت دارید که رفتار دیگران را کنترل کنید. اما ته دلتان می دانید که باید از انزوا و ایزولگی و افسردگی بیرون بیایید. باید در زندگی تان پیشرفت کنید و نگاهی خوش بینانه نسبت به زندگی داشته باشید. شاید مادر شما و خواهر یا برادرتان هم اخلاقی مشابه شما داشته باشند و از ابتدا اینطور بار آمده اید. تشکر از همراهیتون.
mahsa9923 : سلام وعرض ادب خدمت معبر محترم، وقتتون بخیر وخداقوت
خواب دیدم دوتا خانم شیک وباکلاس دو تاسگ سفید داشتن وسگها پیش من می اودن و با من راحت بودن و منم دوستشون داشتم، تقریبا همین قدر یادمه، بیدار شدم و دوباره خوابیدم و این بار خواب دیدم با خواهرم به خرید رفتیم، تو یه فروشگاه من خودم و تو آینه دیدم، صورتم زیباتر از بیداری بود و مقنعه پوشیده بودم و و نوک مقنعه شکل قلب برعکس بود و من خوشم اومد از فرمت مقنعه م، در بیداری فقط سر کلاسهام مقنعه میپوشم،
پیشاپیش متشکرم بابت تعبیر خوابم.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تشکر. تعبیر بخش اول خوابتان این است که شما با اشخاص درستکار و دوستانی واقعی و با کلاس آشنا می شوید و رابطه ی خوبی با ایشان خواهید ساخت. در بخش دوم خوابتان ( چون بیدار شده اید - با حق کسر خواب دوم)، شما می خواهید نیازهای احساسی و فیزیکی تان فراهم باشد، می خواهید تصویر بهتری از خودتان به دیگران نشاندهید و وجهه ی بهتری داشته باشید. پس باید سعی کنید که منطقی تر، با جرات تر، پر رنگ تر و قویتر از گذشته رفتار کنید و کمتر احساساتی باشید. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام روز خوش
خواب دیدم تو یه اتاق خواب که انگار اتاق خو اب منه یه سگ بزرگو اروم روی تخت خوابیده و داره خودش و لیس می زنه که اولش فکر کردم سگ برادرمه وبعد دیدم یه سگ غریبه است
بعد دیدم با یه چوب لباسی پلاستیکی که اتوشویی ها لباس روش اویزون می کنن دارم شوهرم و می زنم وباهاش دعوا می کنم و می گم چراحیوون تو خونه اوردی و حیوون و بردیردی روی تخت
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی وفادار و بینشی قوی دارید و تکیه تان به خودتان است. شما شخصیتی انعطاف پذیر دارید و خود واقعی تان را بروز می دهید و نقش بازی نمی کنید. با همسرتان مهربان هستید و او می داند که شما نسبت به او بهترین دوستش محسوب می شوید. تشکر از همراهیتون.
Reza : سلام خانم هراتی وقت بخیر.تو خواب یکی دو بار صدای پارس سگ رو شنیدم ولی خود سگ رو ندیدم.بعد تو جای دیگه تو خواب دیدم که امتحان ریاضی دارم بعد با ی گوشی ساده زنگ زدم به همکارم گفتم من فردا امتحان دارم اگه بشه برام مرخصی رد کنی اونم گفت باشه ببینم چی میشه ولی احساس کردم لحن صداش ناراحت کننده بود.ممنون میشم که تعبیرشو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شاید فکرتان ناراحت است و انتظار یا توقعات زیادی از دیگران داشته باشید و با آنان حالت دستوری صحبت کنید. ولی شما باید بتوانید ثابت کنید که حساب و کتاب زندگی دستتان است. شما نیاز به آرامش بیشتری دارید تا بتوانید افکارتان را متمرکز کنید ولی نباید وظائفتان را به گردن این و آن بیاندازید یا انتظارات زیادی از مردم داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
S : سلام وقت بخیر من خواب دیدم دختر دایی شوهرم که تازه فوت کرده اومده خونه ما و خیلی خوشحاله ( چون کلا آدمهای راحتی بودن و فاصله رو رعایت نمیکردن من ازشون خوشم نمیومد) توی خواب هم چندتا رفتار انجام داد که من ناراحت شدم و دوست نداشتم دیگه با شوهرم حرف بزنه بعد دیدم لباس عروس پوشیده و لباسش لختی بود یهو رفتم سمت در و در رو باز کردم توی حیاط برف بود و ۳ تا حیوون کوچيک هم بود که برا من آشنا بود اما صدای پارس سگ رو که شنیدم ترسیدم و دیدم یه سگ سیاه خودشو قایم کرده منم سریع در رو بستم و به شوهرم گفتم ، دختری که قراره بشه جاری من هم اومد پیش ما نشست و به من میگفت تو شبیه فلان بازیگری، ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. دختر دایی شوهرتان روحش معذب و نارات است و از اینکه باعث شده که شما ناراحت شوید، غمگین است. او نیاز به بخشش و حلالیت شما دارد و می داند که در نظر شما، او کم ارزش و گناهکار است. اما لطفا به صدا و تقاضای او گوش کنید و از سر تقصیرات او بگذرید و او را حلال کنید. جاری شما معتقد است که شما با سیاست رفتار می کنید و می توانید احساساتتان را در شرایط مختلف بخوبی کنترل کنید. تشکر از همراهیتون.
Yaseman : خانم هراتی عزیزم سلام. خوب باشید ان شاءلله. لطفا نمایش ندید. شارژ خواب را باز بفرماید لطفا
فریبا هراتی
: سلام تشکر. اشخاصی در خانواده ی شما هستند که نیاز به راهنمایی و حمایت شما دارند و شما از اشتباهات و جنبه های بد و سیاه آنان با خبرید. شما قادر هستید که نیات واقعی آنان را بفهمید و از کارشان سر دربیاورید. شما می خواهید که پدر و مادرتان زرنگ تر باشند و برای این اشخاص، وقت بیشتری بگذارند و به آنان کمک کنند که شخصیت های بهتری از خودشان نشان دهند. پدر و مادر شما یا در واقعیت واقعا پیر هستند که بازتاب افکار شما از ایشان در بیداریست و یا اگر در واقعیت پیر نیستند، شخصیت هایی مجرب دارند و شما از اینکه با این و جود به نیات این افراد جوان ولی بد طینت با خبر نشده اند، ناراحتید. مادر شما می خواهد از شما حمایت کند و پشت سرتان حرفهای مثبت می زند ولی در عین حال از اینکه شما بخواهید به او یاد بدهید که چطور رفتار کند خوشش نمی آید. پدر شما سعی می کند که در مقابل این جوانهای بد طینت و یا گمراه فامیلتان، بیشتر مراقب باشد و با احتیاط بیشتری با آنان برخورد کند. عمه ی شما مهربان و موفق است ولی شخصیتی مستبد از خودش نشان می دهد و می خواهد به شما گیر بدهد و در کارتان دخالت کند. شما می خواهید خانواده تان شروعی تازه داشته باشند و اشتباه نکنند و خودتان هم اجازه نمی دهید که کسی در کارتان دخالت کند. شما راجع به نظم و دیسیپلین یک زن فامیلتان فکر می کنید و اینکه روابط او در خانواده اش چگونه پیش می رود. شوهر او از افکار شما و شخصیت شما خوشش می آید و شما را تحسین می کند. شاید به این دلیل که از رفتارهای همسرش زیاد راضی نیست. خواب شما 1432 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.