تعبیر خواب سیب
خوردن سیب در فصل و یا چیدن آن از درخت و خوردنش در فصل آن نیکو و در غیر فصل، بد است. سیب سبز نشانه برکت، سیب زرد نشانه بیماری، سیب سرخ هیجان و نشاط و سیب سفید تعبیرش سود بردن است.
محمد ابن سیرین می گوید: چون سیب به خواب سبز و سرخ باشد، بیننده خواب، منفعت از پادشاه یا حاکم خواهد برد و چون سفید باشد، منفعت از بازرگان است و چون زرد باشد و به طعم ترش باشد، دلیل رنج و بیماری است. اگر ببیند که سیب سفید را به دو نیم کرد، دلیل است که با کسی که شرکت دارد از او جدا شود. اگر ببیند سیب سرخ از درخت ببرید و بخورد او را دختری آید.
ابراهیم کرمانی می گوید: سیب در خواب خبر است، از غایبی یا از کسی دور. اگر در خواب سیب ترش خورد، دلیل که خبر ناخوش شنود. اگر شیرین ببیند، خبر خوش شنود.
حضرت دانیال می گوید: سیب در خواب همت بیننده خواب در شغل و صنعت است. اگر پادشاه، سیب به خواب ببیند، تاویلش مملکت او است. اگر بازرگان ببیند، تجارت او است، اگر بزرگی این خواب را دید، حراست او است و هم بر این قیاس. اگر ببیند که سیب داشت و از آن بخورد، دلیل است که به قدر آن که خورده بود او را همت خواهد بود، در آن شغل که دارد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سیب در خواب بر هشت وجه است:
- فرزند،
- منفعت،
- بیماری،
- کنیزک یا خدمتکار،
- مال و خواسته،
- فرمانروایی،
- همت بیننده،
- خیر غایب و حاضر.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Flora : سلام بر خانوم هراتي عزيز
من ديشب خواب ديدم تو يه باغ بزرگم هم درخت داشت هم آب نما.خيلي بزرگ بود.من خودم عاشق سيب سبز ترش هستم تو خواب هم انگار از يكي از درختا سيب سبز كندم و خوردم ترش و شيرين بود.يه سيب هم كندم كه با خودم ببرمش اما ديدم خاكيه و كثيفه انداختم زمين.خانوم هراتي عزيزم من كلا يه مدته خواب باغ سرسبز و ميوه داره كه نسيم خنكي هم به صورتم ميخوره زياد ميبينم خواستم بدونم تعبيرش چيه.ممنونم از وقتي كه ميذارين.
فریبا هراتی
: سلام. سخت کوشی و پشتکار شما به نتیجه می رسد و قدرتان را خواهند دانست. شما شخصیت تان قویت تر شده و پربار تر می شوید. به ثروت و سلامت و نشاط خواهید رسید و خبرهای خوشی در راه دارید. تشکر از همراهیتون.
محمد : این بود که یه سیب قرمزِ خیلی خیلی بزرگ تو دستم بود تقریبا اندازه هندوانه بود شروع کردم ب خوردن خیلی شیرینو خوشمزه بود اما وقتی رسیدم به وسطای سیب یه مارِ تقریبا متوسط وسط سیب بود ک حس میکنم اون مارو گاز زده بودم و زخمی شده بود ... رفتم این موضوع رو ب پدرم بگم ک یه مار داخل سیبه برگشتم دیدم داداشم سیبو انداخته داخل سطل زباله همون لحظه ماری که داخل سیب بود سرش مشخص بود تا منو دید خزید و دوباره داخل سیب رفت خیلی عجیب بود برام. ممنون میشم اگه تعبیر این خواب رو بگین برام
فریبا هراتی
: سلام. شما به سلامتی و خوشی و باروری و عشقی فکر می کنید که بیشتر از اینکه واقعی باشد، گول زننده است و خوبتر از این است که شما آن را باور کنید!! یعنی نباید گول ظاهر قضیه را بخورید. شما به احتمال زیاد عاشق کسی می شوید که شخصیتی منفی دارد و بنابراین برادرتان شما را از ادامه مراوده و آشنایی با او برحذر می دارد. او قادر نخواهد بود به شما لطمه ای برساند. تشکر از همراهیتون
محمد : سلام خسته نباشید. من دیشب دوتا خواب درمورد سیب دیدم. ولی نمیدونم کدومشو اول دیدم و کدومشو دوم ...پس جفتشو میگم خواب دیدم که داخل اتاق خودم خوابیده بودم بعد ازینکه بیدار شدم صبح بود و آفتاب قشنگی تو حیات افتاده بود از پنجره داخل حیات رو نگاه کردم و یک درخت سیبِ سبز دیدم که پر از سیبای سبز متوسط بود... خواب بعدیم این بود که یه سیب قرمزِ خیلی خیلی بزرگ تو دستم بود تقریبا اندازه هندوانه بود شروع کردم ب خوردن خیلی شیرینو خوشمزه بود اما وقتی رسیدم به وسطای سیب یه مارِ تقریبا متوسط وسط سیب بود ک حس میکنم اون مارو گاز زده بودم و زخمی شده بود ... رفتم این موضوع رو ب پدرم بگم ک یه مار داخل سیبه برگشتم دیدم داداشم سیبو انداخته داخل سطل زباله همون لحظه ماری که داخل سیب بود سرش مشخص بود تا منو دید خزید و دوباره داخل سیب رفت خیلی عجیب بود برام لطفا اگر تعبیر مشخصی هست بهم بگین ممنون میشم
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام آن را مشاهده فرمودید هر کاربر فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت است و شما هرگز نباید در یک کامنت دو یا چند خواب را تحت عنوان خوابهای مربوط به هم بنوسید. لطفا یکی از این خوابهایتان را انتخاب و دوباره ارسال کنید تا تعبیرش را خدمتتان عرض کنم. تشکر.
Maya : عرض سلام
خواب دیدم به همراه خواهرم جایی هستیم آقای در بخوابم بود که انگار نمی شناختمش توخواب ولی در بیداری به واسطه کار یکبار ایشون و دیدم درخواب اون آقا همون اسم و داشت که در بیداری داره اما چهرشو ندیدم شخصیت اون آقا بسیار مغرور و جدی و من خودمو خیلی مظلوم دیدم و خجالتی که در بیداری من اینجوری نیستم یکباره اون آقا به صورت دستوری به من میگه زود اماده شو بریم بیرون دور بزنیم با ماشین منم گفتم باشه رفتم اماده شدم و بیرون رفتم اما وقتی رفتم بیرون اون آقا نبود نه خودش نه ماشینش بعد خواهرم و دیدم که گفت بیاید بریم یکم بچرخیم ماشینش شاسی بلند بود و اون چیژی که درواقعیت دارن نبود رفتیم یک ساعت چرخیدیم تو راه داشتم دایما فکر میکردم اون آقا چرا از من خواسته بریم بیرون نکنه بخواد اذیتم کنه حتی گفتم اگر بخواد اذیتم کنه رانندگی للدم ماشین شو برمیدارم و فرار می کنم احساس بی اعتمادی بهش داشتم با خواهرم ماشینو بردیم یه تعمیرگاه انگار کنترل ماشین براش سخت بود اومدیم جایی که انگار تعدادی دختربچه بی سرپرست و برده بودیم برای ناهار به دوستم گفتم زنگ بزنم به اون آقا بگم من اماده ام دوستم گفت نزن بزار خودش زنگ بزنه گفتم یک ساعت شده خبری ازش نشد یادمه زنگ زدم گفتم من اماده ام اونم گفت باشه ولی بتزم نیومد سپاس اژ محبتتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز لطفا خوابتان را همیشه جایی ثبت کنید که به تعبیر آن مرتبط باشد . شما خوابتان را در تعبیر خواب سیب ثبت کرده اید که هیچ ربطی به خوابتان ندارد. چنانچه در ادامه این کار تکرار شود خوابتان بدون تعبیر از سایت حذف خواهد شد. کسی به شما وعده سرخرمن می دهد و می گوید که گشایش کار یافته اید و اوضاع به نفعتان پیش خواهد رفت و چنان جدی این خبر را به شما می دهند که شما باورتان می شود. اما باید بدانید هر چه به شما می رسد از عملکرد خودتان است و تکیه به این و آن خطاست. خواهرتان شرایط مالی خوبی پیدا می کند و شما باید برای رسیدن به خواسته تان نذر کنید که برای یتیم خانه در ماه رمضان غذا ببرید و از خدا بخواهید که کمکتان کند چون اگر به کسی رو بیاندازید یا فکر کنید که وعده هایی که به شما داده اند را عملی می کنند، خودتان را گول زده اید و بس. به خدا رو بیاورید و از او کمک بخواهید و لاغیر. تشکر از همراهیتون.
Maya : عرض سلام و ادب
من خواب دوتا سیب قرمز رو دیدم یه سیب قرمز که نخ کنفی آویزون شده بود و یه سیب قرمز که با فاصله کمی از سیب اول روی زمین بود وزمینش سفید بود سپاس از محبتتون
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. توجه شما به عشق و محبت و خوشبختی و شور و نشاطی جلب می شود که یکی از طریق یک ادم ثروتمند است و دیگری از طریق یک آدم خاکی و بی افاده و معمولی. تشکر از همراهیتون.
neda : سلام خسته نباشیو من دیشب خواب دیدم توی دستم سیب بود سیب زرد و داشتم میخوردم شبرین بود و توی دس دیگه ام لقمه ای گرفنه بودم که بخورم از خیابان رد میشدم که پسر همسایمون رو دیدم جالب بود اونم دستش سیب و لقمه بود. ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و پسر همسایه تان هر دو به عشق و سلامتی و ثروت و کسب معاش و درامد فکر می کنید و روحیات شما از این جهت شباهت دارد. تشکر از همراهیتون.
Neda : انشالله ممنونم از شما خانم هراتی نازنین و بزرگوار خیلی شما مهربون و انرژی مثبت هستین
فریبا هراتی
: تشکر.
Neda : سلام خانم هراتی عزیزم ببخشید مزاحم همیشگیتون.یکی از دوستانم نزدیک یک ماه پیشخواب دیدن برای من کلی سیب قرمز خریدم شب این خواب رو دیدن.از زحماتتون بینهات سپاسگذارم
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. دانش و خرد و کامیابی و ثروت شما زیاد می شود و شور و شوق و عشق به زندگی تان می آید. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام مادرم خواب دیده کفششو گم کرده میخواد دمپایی بخره هی رنگی رنگی تست میکرده چند تا دختر میان راجع به ازدواج حرف میزدند مادرم باهاشون صحبت میکنه میگه خدای دخترا بزرگه اسم منو پیش اونو نمیاره مشخصات منو میده میگه من یه دختری سراغ دارم میگه انقدر خدای مهربانی داره خدا ارحم الراحمینه بعد دوسته مادرم(سیدم هستند) میخواسته بره دکتر وقت بگیره مادرم میگه برا منم وقت بگیر دوستش یه سیب قرمز بزرگ برمیداره تو دستش میچرخونده انگار میخواسته پوست بکنه به مادر من هم بده ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما اعتقادش را به باورهای قبلی اش تا اندازه ای از دست داده و نگرش های قبلی اش را باور ندارد. اعتماد به نفسش را از دست داده و حس می کند که جاپایش قرص نیست. او به نظرهمه گوش می دهد و دیگر برایش سخت است که تشخیص دهد که باید چکار کند تا خیالش از بابت شما راحت شود. اما او به دنبال این است که شما شاد و خوشبخت باشید و همه فکر و ذکرش شما هستید. او به خدای بزرگ پناه می آورد و دوست مادرتان هم به او پیشنهاد می کند که به عشق الهی چشم داشته باشد و از خدای بزرگ تقاضا کند که زندگی خوب و سرشار از عشق و شادی و سلامتی برای شما فراهم کند. تشکر از همراهیتون.
زهرااااا : سلام و عرض ادب .امروز خواب دیدم دارم ی سیب میخورم ..ی سیب که یادم نیست پوستش چه رنگی بود اما داخلش کاملا سفید و ترو تازه و شیرین بود که من اونو تکه کرده بودم و داشتم میخوردم ...سیب بزرگی بود ومن نتونستم کامل همشو بخورم و ی تکشو دادم به کس دیگه .....تشکر میکنم ازتون خوانم هراتی عزیز
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. خبر خوش، سود و منفعت و سلامتی می یابید و دیگران را هم از این خبر خوش، خوشحال خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.