تعبیر خواب شادی
هر که در خواب ببیند به دلیل موجه شادی می کند، به او بشارتی میرسد. اما اگر بی دلیل شادی می کرد و خنده قهقهه وار می زد، غم و اندوه به او می رسد. اگر در خواب دید که کسی از او و او از کسی خوشنود بودند، به یکدیگر سود می رسانند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
اکبر : سلام خواب دیدم یه شیلنگ دراز دادن وستم که اصلا تموم نمیشه
تعبیرش چی هست؟
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز لطفا وقتی خوابی می بینید که نمیدانید در کدام قسمت باید بنویسید، سعی کنید خواب خود را در صفحه ای بنویسید که لااقل مرتبط با خوابتان باشد. شما باید خواب خود را در تعبیر خواب شستن یا تعبیر خواب آب بنویسید. شادی کردن هیچ ربطی به شلنگ ندارد!!! به هر جهت برکت و اختیارات شما زیاد خواهد شد.
maryam : سلام وقت بخير
خوب ميديدم دو تا از همكاراي مجردم شاد و خوشحال بودندو انگار ميخواستند يك خبري رو بهم بدهند.به يكي ايشون كه خوشحال تر بود گفتم همون خبره است؟(توي خوابم انگار مثلا خبر ازدواج اش بود اگر اشتباه نكنم ) بعد اونم سرش رو به علامت تاييد تكون داد و گفت حالا بهت ميگم... ميگم ....
ممنون ميشم تعبير كنيد.
فریبا هراتی
: سلام. اگر شادی آنان در خواب افراطی بود، عدم موفقیت در اهداف و ناراحتی آنان تعبیر می شود و اگر فقط در دل شاد بود و آرامش داشت، خبر خوشی به شما خواهد رسید که آنان موفق خواهند شد. تشکر از همراهیتون.
بابک : سلام من خواب دیدم که کنکور رشته مورد علاقه ام و در دانشگاه مورد علاقه ام قبول شدم و وارد سایت شدم و وقتی این رو دیدم بسیار خوشحال شدم و سریع به طرف مادرم رفتم و اسنو بهش گفتم.این تعبیرش چیه؟(این خواب رو من بد از ظهر دیدم،البته معده ام پر نبوده که بگین برای سنگینی غذا بود!)
فریبا هراتی
: سلام. خوب خبر خوش در خواب اگر به همراه حرکات عجیب و غریبی نباشد که برای شادی از خود بروز داده باشید، طبعا به خبر خوش در بیداری تعبیر می شود. انشالله قبول می شوید و خبرش را به بنده هم می گویید.
خانم س.ش : سلام در خواب دیدم با کسی که در قدیم دوستش داشتم در شهرمان داریم گردش میکنیم البته در حال حاضر متاهل هستم با تشکر از شما
فریبا هراتی
: سلام. ایشان گاهی شما را در ذهن خود بیاد می آورند. تشکر از همراهیتون