تعبیر خواب شتر
شتر در میان حیوانات چهارپا به صبوری معروف، اما کینه جو است. می گویند اگر شتری را آزار رساندی و او را زخمی کردی، تا انتقام نگیرد، دست بردار نیست. اگر کسی در خواب دید که بر شتری تیز رو سوار شده است و به تاخت می رود، در امور دنیوی کارهایش را با سرعت انجام می دهد و موفق می شود. اگر دید بر شتری سوار بود و در بیابان راه را گم کرده بود، در کار خود حیران و سرگردان است.
اگر شتر ماده ای را پیدا کرد، طالب زن گرفتن است و اگر شتری بود که بچه داشت، طالب زنی است که فرزند داشته باشد و او آن را بزرگ کند. اگر به شتری سوار بود که سرکشی می کرد، مردی بزرگ بر او غلبه خواهد کرد و جنگ با شتر، جنگ با دشمنی است که تا زهرش را نریزد، دست بردار نیست و اگر شترچرانی می کرد و صاحب شتران بود، به مال و نعمت و حکمرانی می رسد. اگر شتر مال دیگران بود، منفعت خواهد برد.
اگر از شیر شتر می نوشید، از اموال بزرگی به او سود می رسد یا به سفر زیارتی خواهد رفت. اگر کسی ماده شتری به او هدیه کرد، از آن طایفه همسری متعصب و با غیرت می گیرد. اگر کسی که با کسی دشمنی دارد، در خواب دید که شتر بزرگی به کمین او ایستاده و مواظب اوست، باید مراقب باشد چون دشمنش کینه بزرگی نسبت به او در دل دارد. اگر دیدید شتران زیادی جایی جمع شده اند که آن شتران نه به شما تعلق دارند و نه صاحب آنها را می شناسید، حادثه ای مانند سیل یا زلزله اتفاق می افتد یا بیماری همه گیر بروز می نماید.
خون شتر، مال حرام است. اگر دیدید شتری کف به دهان آورده و می غرد کسی که از شما قوی تر است علیه شما خشم می گیرد و اگر دیدید شتری را به ریسمان بسته اید و می کشید کسی قوی تر از خودتان را رام می کنید. اگر پشم شتر داشتید مالی نصیب شما می شود و اگر دیدید زانوی شتری را می بندید، در کار بزرگی تدبیر می کنید و موفق می شوید.
تعبیر خواب دیدن شتر در خانه
اگر کسی در خواب ببیند که شتر ماده ای را در خانه خود دارد، اگر مرد مجرد است ازدواج خواهد کرد. و اگر بیننده خواب مرد متاهلی باشد یا زن باشد، به ثروت خواهد رسید.
اگر کسی خواب ببیند که شتر نری را در خانه دارد، با یک آدم کینه ای روبرو است.
اگرکسی دید چند شتر در خانه دارد، و همه آن شتران متعلق به خود او بودند، به ثروت می رسد.
اگر کسی دید چند شتر در خانه دارد که متعلق به او نیستند و صاحب آن شتران را نیز نمی شناسد، حادثه ای مانند زلزله که همه گیر است و یا بیماری واگیر دار در راه است که باید برای دفع بلا صدقه بپردارید.
تعبیر خواب حمله شتر
اگرکسی خواب دید که به شتری سوار بود که سرکشی می کرد، مردی بزرگ بر او غلبه خواهد کرد. جنگ با شتر، جنگ با دشمنی است که تا زهرش را نریزد، دست بردار نیست.
اگر دیدید شتری کف به دهان آورده و می غرد کسی که از شما قوی تر است علیه شما خشم می گیرد. اگر دیدید شتری را به ریسمان بسته اید و می کشید، کسی قوی تر از خودتان را رام می کنید.
تعبیر خواب بچه شتر
اگر کسی ببیند که شتراو بچه آورد، دلیل که زنش بچه خواهد آورد و مالش زیاد خواهد شد.
اگر ببیند بر اشتر یک ساله نشسته بود، اندوهگین شود.
تعبیر خواب کشتن شتر
اگر کسی دید که شتری را کشت، بر دشمن خود پیروز خواهد شد. اگر کسی دید که زانوی شتر را بست، در کاربزرگی تدبیر کرده و موفق خواهد شد.
تعبیر خواب شتر سفید
شتر سفید به ثروت و یا همسری متعصب و با غیرت تعبیر می شود. اگر خواب دیدید که شتر سفیدی دارید که کاملا مطیع و رام شماست، سفید بخت خواهید بود.
تعبیر خواب قربانی كردن شتر
اگر کسی که ثروتمند است خواب دید که شتر قربانی می کند، بهتر است به اندازه قیمت شتر، به مستمندان بخشیده و یا در واقع شتری را قربانی کرده و گوشت آن را بین مستمندان و محتاجان به نذر و خیرات بدهد.
اگر کسی دید که شتری قربانی می کند، بر دشمن خود پیروز خواهد شد.
خون شتر در خواب، به مال حرام تعبیر شده است. اگر کسی دید که هنگامی که شتری قربانی می کند، خون زیادی از شتر می رود، به مال حرام دست خواهد یافت.
تعبیر خواب شتر سواری
اگر کسی در خواب دید که بر شتری تیز رو سوار شده است و به تاخت می رود، در امور دنیوی کارهایش را با سرعت انجام می دهد و موفق می شود.
اگر دید بر شتری سوار بود و در بیابان راه را گم کرده بود، در کار خود حیران و سرگردان است و در راه هدفی که دارد، خوب نمی تواند فکر کند..
اگر کسی دید که سوار بر شتری شده که با سرعت حرکت می کند، به سفر خواهد رفت.
اگر شتر او با سرعت می رفت و هدایت او سخت بود، یا بسیار متفکر و یا غمگین خواهد شد.
اگر به شتری سوار بود که سرکشی می کرد، مردی بزرگ بر او غلبه خواهد کرد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی خود را بر شتری مجهول ببیند که با سرعت می رود، به سفر خواهد رفت. اگر کسی ببیند سوار بر شتری با سرعت می تازد، غمگین و متفکر خواهد شد. اگر ببیند بر شتری نشسته و راه را گم کرده است، در راه هدفی که دارد، خوب نمی تواند فکر کند. اگر ببیند ماده شتری را پیدا کرد، ازدواج می کند. اگر ببیند شتر از او روگردان شده است، غمگین خواهد شد.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند شتری را می دوشید، ثروتمند خواهد شد. اگر ببیند به جای شیر از پستان شتر خون آمد، مال حرامی به او خواهد رسید. اگر ببیند کسی ماده شتری را به او بخشید یا ماده شتری خرید، ازدواج خواهد کرد.
اگر ببیند ماده شتری که متعلق به او بود فرار کرد یا دزد برد، از همسرش جدا خواهد شد یا بین آنها دشمنی برقرار خواهد شد. اگر ببیند که ماده شتر او بمیرد، زنش بمیرد. اگر ببیند که شتر بچه آورد، دلیل که زنش بچه خواهد آورد و مالش زیاد خواهد شد. اگر کسی در خواب ماده شتری دید، به امیدی که دارد برسد. اگر ببیند که گوشت شتر می خورد، بیمار خواهد شد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند کسی گوشت شتر بسیار به او داد، ثروتمند خواهد شد. اگر ببیند که شتری که صاحبش مشخص نیست دنبال او می آید، دلیل که سرگشته و متفکر شود. اگر ببیند که شتری را رام کرد، دشمن را مقهور خویش کند. اگر ببیند که گله شتران در زمینی یا در دهی جمع می گردید، در آنجا دشمن جمع شود، یا سیل در آنجا خرابی کند یا بیماری در بین مردم آن محل شیوع خواهد یافت. اگر ببیند که شتران بار گندم و جو داشتند، تعبیرش خیر و برکت است.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند بر شتر یک ساله نشسته بود، اندوهگین شود. اگر ببیند از اندام شتر وی خون زایل شود، سعادت و نعمت دنیا یابد. اگر ببیند مهار شتری را می کشید، با کسی دشمن خواهد شد. اگر ببیند که در بیابان شترهای بسیاری را یافت، بر مردم آنجا فرمانروا خواهد شد. اگر ببیند که دو شتر یافت، مال یابد. اگر ببیند کسی به او شتری داد، از کسی به او سود خواهد رسید.
اسماعیل بن اشعث می گوید: اگر کسی ببیند که اشتران بسیار اعرابی داشت، در دیار عرب پادشاه گردد. اگر اشتران عجمی بودند، در دیار عجم پادشاه گردد. اگر پوست اشتر به زنی برسد، تعبیرش مال و نعمت است. اگر ببیند که اشتر با او سخن گفت، خیر و نیکی به او خواهد رسید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
مهدی اکبری : سلام خسته نباشید. من دیشب خواب دیدم که تو خونه ی مادربزرگم من و بابام و مادرم بودیم انگاری به نظرم مادرم یکم بد حال بود دراز کشیده بود تو اتاق و یه شتر هم بود که تو خواب به نظرم شتر نر بود نمبدونم. بعد بابام هی میخواست سر این شتر رو ببره اما شتره هی میرفت پیش مادرم تو اتاق که بابام سرشو نبره منم تو خواب گریه میکردم که این شتر احساس داره دوسته با مامان سرشو نبر. اما مادرمم چیزی نمیگفت و موافقت میکرد با بریدن سرش. بعد بابام یه چاقو کند ورداشت شتر رو اورد تو حال و پذیرایی سرشو ببره اما نتونست ببره و فقط در حد یه خط روی گلوش کشید و یکم خون اومد و شتر فرار کرد رفت تو حموم بعد از خونه بغلی پسر داییم و شوهر خالم اومدن و شوهر خالم همونجایی که بابام داشت سر شتر رو میبرید سرش رو با یه چاقوی خیلی تیز سریع برید و همینطوری خون فواره میزد و پسر داییم هم خونو گرفت سمت من و میریخت رو من و منم هی فرار میکردم که نکنه اما باز میومد و هی خونو میریخت رو من که منم میگفتم تازه لباسامو خریدم نکن اینکارو اما گوش نمیکرد و کل هیکلم خونی شد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما به خاطر مسئله ای قدیمی فکرش ناراحت است و پدرتان دلش می خواهد که مادرتان آرامش داشته باشد. او به خاطر مادرتان نگران است و می خواهد که مادرتان خونسرد باشد. ولی مادرتان بارها و مسئولیت های زیادی را به دوش می کشد و ناراحتی هایی را در دلش نگه داشته و کینه کرده است. پدر شما به تنهایی نمی داند که چطور باید مشکلات مادرتان را حل کند ولی شوهر خاله تان به پدرتان نصیحت و راهنمایی می کند تا مشکلات بین خودش و مادرتان را از بین ببرد. شما به خاطر بعضی مسائل تحت فشار و استرس قرار می گیرید ولی باید برای دفع شر بگویید یک مرغ برای آرامش خودتان و خانواده تان قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. فکر و خیال مادرتان راحت می شود و شما هم به نوبه ی خودتان تلاش می کنید که رفتاری داشته باشید که باعث آرامش مادرتان شود. تشکر از همراهیتون.
Fateme : سلام وقتتون بخیر خواب دیدم تو محل کار قبلیم هستم (من خانم هستم وهمکارام بیشتر خانم بودند اقا هم تو بخش دیگه بودند )و هرکی سر کار خودشه اومدم پیش همکارم ک سرپرست بود گفتم میشه ی کار بدی بهم الان کار ندارم اون بهم محل نداد ودور میز با همکار ها نشسته بود و سرگرم کار بودند تعجب کردم ک چرا بهم محل نداد انگار ن انگار تو دلم گفتم ولش کن بعد رفتم ی قسمت دیگه ی کاری پیدا کنم و انجام بدم بیکار نباشم یدفعه بهم گفتن برو کارفرما کارت داره ی عان ترسیدم گفتم وای حتما میخاد بگه چرا بیکاری بعد رفتم پیش کار فرما دیدم ی کت و شلوار سفید پوشیده و منو از کار گاه برد بیرون تو خیابون داشت میرفت منم دنبالش میرفتم ببینم چیکارم داره دیدم ی ماشین سفید رنگ کنار جاده است تو دلم گفتم حتما میخاد بگه ببین ازاین ماشین سر در میاری یا میتونی ماشینو روشن کنی اومدم بگم ببخشید اقا من اصلا از ماشین سر درنمیارم یهو گفت بیا ببین اینا هاش دیدم دوتا شتر جلوم هستن و ی نگاه ب کارفرما کردم قشنگ تو صورتشو دیدم ک موهای پُر پشت قهوه ای و سیبیل قهوه ای رنگ داشت (در واقعیت موهاش زیاد پُرپشت نیست و سبیل و موهاش جوگندمی هست )وبعد رو کردم به شتر ها با اون دوتا شتر میجنگیدم و میزدمشون و دیگه بیدار شدم-(درواقعیت من خودم از محل کارم اومدم بیرون و اخراج نشدم و خودم اونجا سرپرست بودم و قبل عید هم چون کاراشون زیاد بود بهم زنگ زده بودن ک برم دوباره سرکار که من بخاطر مادرم نتونستم برم )
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما بارها و مسئولیت های زیادی را به دوش می کشید ولی برای رسیدن به ثروت و موفقیت، باید محافظه کار تر باشید و کینه به دل نگیرید. باید سعی کنید که ببخشید و فراموش کنید و کنترل اوضاع را به دست بگیرید. احتمالا در شرایط حاضر در محیط کارتان به شما نیاز دارند و این باعث خواهد شد که به ثروت بیشتری برسید. البته منوط به اینکه واقعا بخواهید مسئولیت های مضاعفی را به دوش بکشید. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام وقت بخیر، دیشب خواب دیدم که در ایوان خانه مادرم شتری داشت دور میزد و ماهم داخل خانه بودیم و بهش نگاه میکردیم دیدم یه قسمت از پنجره به شکل دایره شکسته و شتر دستش و از آنجا داشت وارد میکرد که ما ترسیدیم بعد دیدم وارد مکانی شدم که خاله و مادر بزرگ و اقوام ما آنجا بودن من وارد مکانی شدم که دختر عموی مادرم که حتی آرایشگاه نیست در خواب موی من و زد و برخلاف چیزی که میخواستم خیلی کوتاه شد ولی مدلش قشنگ بود توی خواب خیلی ناراحت شدم بعدش بهم گفتن رنگ بذاری بهتر میشه و بهم یه جایی رو آدرس دادن منم رفتم ایشون و پیدا کردم و موهام و رنگی گذاشت که خودم همش دنبال اون رنگ مو بودم ممنونم از تعبیرهای همیشه خوب و عالی شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مسئولیت ها و بارهایی که مادرتان به دوش می کشد بسیار زیاد است و مادرتان احساس آسیب پذیری می کند و نمی خواهد که زیر بار این مسئولیت ها له شود. شما باید سعی کنید که افکار ناخواسته و عادات گذشته تان را تغییر دهید. شما احساس می کنید که ارتباطتان را با عده ای بناچار باید از دست بدهید ولی این شاید به نفع شماست. اگر رنگ موی شما روشن تر از رنگ موی واقعیتان بوده، به آرامش و خیال راحت خواهید رسید و اگر تیره تر از واقعیت بوده، مرموزتر و رازدارتر از قبل برخورد خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
Farkhondeh : با عرض سلام دوباره خدمت شما. خواب من همین بود خیلی کوتاه به این شتر اشاره شد و از خواب بیدار شدم ,ولی قبلش زمینه ی فکری داشتم که در این وقت کوتاه نمیشد به همه نکات اشاره کنم .ممنون از تذکرتون
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به انجام کاری اقدام کنید که فکر می کنید که دیگران شما را در اینکار همراهی نمی کنند و تمام مسئولیت و بارهای این کار به دوشت شماست. شما نیاز دارید که محافظه کار تر باشید و خردمندانه مسائل زیادی را که با آن مواجه هستید را به دوش بکشید. باید سعی کنید که احساسات منفی را رها کنید و کینه توزانه زندگی نکنید تا موفق باشید. باید سعی کنید که به خاطرات تلخ قدیمی نچسبید و گذشته را فراموش کنید و دشمنی ها را و کسانی که آزارتان دادند را ببخشید و فراموش کنید. باید سعی کنید که استقامت در کارتان داشته باشید و بنیه ی خودتان را قوی کنید. تشکر از همراهیتون.
Farkhondeh : با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست گرامی. میخواستم بپرسم معنی یک شتر زرد طلایی زیبا در یک بیابان چیست؟
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. بسته به اینکه چه دیده اید خواب تعبیر می شود و صرف بیان شتر زرد تعبیر صحیح ندارد. خواب را یک کلمه ای ارسال نفرمایید. تشکر از همراهیتون.
Golnaz : سلام خانم هراتی عزیزم صبحتون بخیر
من خواب دیدم یک شتر اومد تو خونه و رفت تو آشپز خانه نشست و همزمان یک کانگورو که چشم بسته بود هم اومد ولی شتر اونو خورد و من خیلی ناراحت شدم گفتم چرا خوردی این بچه داره بچه اش یه کانگورو اندازه انگشت کنارم افتاده بود و داشت میمرد اونم یکدفعه تلفن زنگ خورد و داشتم با مادرم حرف میزدم از ناراحتی یکی نوزادان فامیل به من گفت گفت چشمش میگن اذیتش میکنه و مشکل داره بعد یکدفعه دیدم یه کبوتر سفید سر حال و زیبا هی میاد دور و برم تو خواب احساس میکردم خیلی دوستم داره رفت تو جیب حوله من هی بازی میکرد میومد منو نگاه میکرد انگار میخواست یه چیزیو بگه بهم. هرجا میرفتم باهام بود این کبوتر سفید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مسئولیت ها و بارهای زیاد زندگی کمر زنی را که بچه ی کوچکی دارد را می شکند و او نمی تواند بچه اش را بزرگ کند. یکی از خانمهای فامیلتان که تازه بچه دار شده ممکن است خدای نکرده فوت کند. این خانم می خواهد به شما بگوید که مراقب خودتان باشید و مثل او زیاد بار و مسئولیت به دوش نکشید و به آرامش خودتان فکر کنید. برای دفع شر صدقه بدهید یا اگر چنین کسی در فامیلتان هست برای سلامتی او یک مرغ قربانی کنید و گوشتش را به فقرا ببخشید. اما اگر چنین کسی در فامیلتان نیست خواب اشاره به خودتان دارد که می خواهد بگوید که باید کمتر کار کنید و مراقب سلامتی تان باشید. به هر حال انجام قربانی دفع شر خواهد کرد انشالله. تشکر از همراهیتون.
Mostafa : سلام من خواب دیدم که توی یک جای غریب دنبال کسی بودم که در خواب.مبلغی ازش طلبکار بودم اونجا با تعدادی از دوستان و خانواده بودم که توی مسیر حملات زیادی به ما شد که من یک تنه جلوشون می ایستادم از یک طرف دنبال اون بدهکار بودم از طرفی نگران خانواده و دوستان که بهشون آسیب نرسه بعث از کلی دوندگی و جنگ توی مسیر به خونه ای رسیدم که اونجا یک عده آدم هایی اونجا بودن که حالت درویش طور داشتن و یکی از دوستانم رو اونجا دیدم که طرف آدم بدهکار بود و با اینکه مرد بود با صدای زنانه و بسیار نازک از من خواهش میکرد کوتاه بیام بعد از من خواستن به حیات برم که دیدم بجای طلب برای من دوتا شتر بالغ و یک بچه شتر آوردن که بسیار زیبا بودن و شترهای بالغ پا های بسیار بلندی داشتن که غیر طبیعی بود بعد به داخل خانه برگشتم که زنی جلوی در به من گفت امام رضا تو.رو خواسته باید بری مشهد من باورم نشد و گفتم اعتقاد ندارم بعد گفت بیا یه چیزی بهت نشون بدم که من رو جلوی آیینه ای برد که با حروف فارسی یه چیزایی نوشته شده بود که من متوجه معنیش نمیشدم ولی به محض اینکه دیدم حالت گیجی و سستی و ضعف شدید بهم دست داد که رو به افزایش بود فکر کردم دارم طلسمم میکنن که گفتم همه ی تابلو ها و آیینه ها رو پشت و رو کنن و خواستم از اونجا بیرون بیام که بیدار شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. شما انتظارات و توقعاتی از دنیا دارید که به آنها نرسیده اید و همیشه به شما بد شده و حقتان را اجحاف کرده اند. بارها شده برای حمایت از خانواده تان مجبور شده اید زور و فشار زیادی را از جانب دیگران تحمل کنید و صدایتان در نیامده تا آنها آرامش داشته باشند ولی از این شرایط خسته شده اید و می خواهید سهمتان از دنیا و چیزی که حق شماست به شما برسد. گاهی به شما می گویند که باید رئوف باشید و مدارا کنید و حتی بترسید از اینکه آسیب ببینید و کوتاه بیایید و کنار بیایید و گاهی به شما می گویند که دیندار بودن به معنی بخشش زیاد و دنبال مادیات نبودن و مال دنیا را مهم ندانستن است و به صبر و فقر و اینگونه مسائل تشویقتان می کنند ولی شما می دانید که همه ی این حرفها مزخرف است. دیندار بودن به معنی فقیر زندگی کردن نیست. حقوق هر کسی هم بر مبنای زحماتی که می کشد باید به او تعلق گیرد. مسئولیت ها و بارهای زیادی روی دوش شماست ولی هم شما هم خانمتان هم فرزندتان همه باید سعی کنید که محافظه کارتر باشید و کینه هایتان را از طریق معقول و عقلانی و انسانی کنترل کنید و حقوقتان را از راه درست بگیرید. ابراز خصومت و دشمنی کردن گاهی اوقات بیشتر گره در کار انسان می اندازد. استقامت و بنیه شما زیاد است ولی کینه ی زیادی هم در دل شما نسبت به کسانی که حقتان را پایمال کرده اند وجود دارد. تشکر از همراهیتون.
maryam : سلام خسته نباشید ما همراه خانواده و چند تا از دوستان هرسال روز عاشورا میریم مشهد دیشب خواب دیدم تو مشهد برای خرید یه گردنبند با مادر و پدرم به طبقه اخر یک پاساژ رفتیم که از پنجره مغازه خیابونا دیده میشد خیلی یهویی یه شتر وحشی به مردم حمله کرد و همه میترسیدن و فرار میکردن ولی من و مادر پدرم با اطمینان از اینکه هیچ اسیبی به ما نمیرسه داشتیم نگاه میکردیم ولی مغازه دار و شاگردش خیلی ترسیده بودند بعد از اینکه وضعیت اروم شد ما پیش دوستامون رفتیم که فهمیدیم یکی از دوستان با خانمش تو جمعیت گم شدن و معلوم نیست شتر اونهارو کشته یا نه ولی پسرشون که باهم تو ماشین بودند کامل سالمه ممنون میشم تعبیرشو بگین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که به اهدافتان متعهد بمانید و دنبال رسیدن به حوائجتان به انتخاب های پیش رویتان نگاه می کنید. اما مردمی که از تحمل بارهای سنگین زندگی خسته شده اند و تاب و تحمل و توان استقامت بیشتری را ندارند، عصبانی و کینه توزانه رفتار می کنند و جوی متشنج به وجود خواهد آمد. برای سلامت دوستتان و همسرش صدقه بدهید. پسر دوستتان که کاری به این تشنجات اجتماعی ندارد با مشکلی هم مواجه نخواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Fatima : بسم الله
سلام.وقت بخیر.خواب دیدم اندازه یخچال قصابی گوشت و چربی و امعااحشا شتر دارم و داشتم میزدم زیر بغل و مینداختم رو ترازو. مامانم میگفت از کدوما براش بکشم و بهش بدم. همه چیش قاطی بود ولی روده و چربیش بیشتر بود. بعد دیدم یه سفره بزرگ و سفید انداختم.خانواده و دوستام دورش بودن. من ازین چربی و مغز خام شتر میدادم بهشون و اونا با لذت زیاد میخوردن. خودمم کمی از مغزش خوردم دیدم خیلی خوشمزس.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به ثروت بسیاری خواهید رسید و خیرتان به دیگران هم می رسد و خانواده تان را کمک می کنید. به هر کسی به اندازه ای سهمی مقرر می کنید و برای همه ی دوستانتان هم کمک مالی می کنید. شما بسیار عاقل و خردمند هستید. تشکر از همراهیتون.
Solmaz : با عرض سلام خدمت استاد هراتي ارجمند
من خواب ديدم كه دو تا شتر و يا يك شتر و يك گاو بودن(دقيق يادم نيست) جايي قرار داشتن كه من از دور ميديدمشون و شروع به نشستن كردن بعد از ديدن من
و بعد ديدم كه توي خونه اي براي برگزاري مراسم مذهبي براي ائمه هستم كه يه خانمي مياد سمتمو بمن ميگه براي اينكه نذرت و حاجتت قبول بشه سر شتر رو ببرّ و بين مردم تقسيم كن
ممنون ميشم تعبير رو بفرمايين
فریبا هراتی
: سلام. شما مسئولیت ها و بارها و مسائل زیادی را روی دوش خودتان می کشید و استقامت شما در راه رسیدن به اهدافتان قوی است. اما باید سعی کنید که محافظه کارتر باشید و کمتر عصبانی شوید و کمتر کینه به دل بگیرید. از جهتی شما شخصیتی منفعل و مطیع دارید و تمایل دارید که از دیگران مراقبت کنید. سخت کوش هستید و به دیگران کمک می کنید. شما برای رسیدن به خواسته هایتان متوسل به ائمه ی اطهار می شوید ولی برای اینکه خواسته و حاجتتان را بگیرید باید نفس کینه توزانه ی خودتان را قربانی کنید و فقط نفس مهربان و حمایتگرایانه ی خودتان را زنده نگه دارید. اگر شما در دلتان نسبت به باقی مردم کینه توزانه فکر کنید و تا انتقام نگیرید از گناهشان نگذرید، خداوند هم گناهان شما را نخواهد بخشید و از شما سخت انتقام خواهد گرفت. خداوند دعای شما را سریعا اجابت می کند اگر به او قول دهید که مهربان و بخشنده و با گذشت باشید. مثل خود خدا! دقت داشته باشید که خداوند برای معرفی خودش را الرحمن الرحیم معرفی می کند و شما هرگز در ابتدای هیچ سوره ای در قرآن مشاهده نمی کنید که خودش را به عنوان بسم الله قاسم الجبارین معرفی کرده باشد! شما هم نباید کینه توز و انتقام جو باشید. همه را ببخشید تا حاجت روا شوید. تشکر از همراهیتون.