تعبیر خواب شلوار
اگر کسی درخواب شلوار خود را به اندازه بدن پوشیده بود و گشاد و تنگ نبود، کاری را به درستی و صحت انجام می دهد و اگر شلوار تنگ بود، بر او سخت خواهد گذشت و به بیننده خواب کارهایی تحمیل می شود که نمی پسندد. اگر شلوار گشاد بود، سستی و تنبلی و کاهلی در کار است و روابط بیننده خواب با همسرش رو به سردی می رود.
تعبیر خواب خریدن شلوار نو
اگرکسی خواب دید که شلوار نو خریده، یا کار جدیدی به او پیشنهاد می شود و یا ازدواج می کند.
خرید شلوار نو، اگر مجرد است اختیار کردن همسر است و اگر متاهل، هوس تجدید فراش و زن دیگر گرفتن تعبیر می شود.
اگر کسی شلوار نویی به او بخشید، از آن خانواده زن می گیرد و اگر او شلواری به کسی بخشید، به خواستگاری دخترش می آیند.
تعبیر خواب شلوار پاره
اگر کسی خواب دید که شلوار او پاره شده، در کاری که انجام می دهد، آسیبی به او خواهد رسید و یا به زندگی زناشویی او خللی وارد خواهد شد.
تعبیر خواب شلوار هدیه گرفتن
اگر مردی خواب ببیند که دیگری شلوار نویی به او بخشید، از آن خانواده زن می گیرد و اگر او شلواری به کسی بخشید، به خواستگاری دخترش یا خواهرش می آیند.
اگر زنی خواب دید که شلوار نویی هدیه گرفت، به او کار جدیدی پیشنهاد می شود.
تعبیر خواب دوختن شلوار
اگر کسی خواب دید که خود برای خود شلوار می دوزد و یا دیگری برای او شلواری می دوزد که کاملا اندازه بوده و تنگ یا گشاد نباشد، کاری را به درستی و صحت انجام می دهد.
اگر شلواری که برای او دوخته بودند تنگ بود، بر او سخت خواهد گذشت و به بیننده خواب کارهایی تحمیل می شود که نمی پسندد.
اگر شلواری که برای او دوخته بودند گشاد بود، سستی و تنبلی و کاهلی در کار است و روابط بیننده خواب با همسرش رو به سردی می رود.
خرید شلوار نو، اگر مجرد است اختیار کردن همسر است و اگر متاهل، هوس تجدید فراش و زن دیگر گرفتن تعبیر می شود. اگر کسی شلوارش از درز شکافت، زنش با آن وصلت موافقت دارد و اگر جایی دیگر از شلوارش شکافت، همسرش با شدت مانع زن گرفتن مجدد او خواهد شد. اگر کسی شلوار نویی به او بخشید، از آن خانواده زن می گیرد و اگر او شلواری به کسی بخشید، به خواستگاری دخترش می آیند. شلوار با روابط جنسی مرد ارتباط می یابد.
اگر ببینید که شلوار خود را گم کرده اید از نظر روابط جنسی دچار اضطراب می شوید. بخصوص اگر در خواب ببینید که بدون شلوار از خانه بیرون می روید یا در معرض نگاه مردم قرار بگیرید، نشانه آن است که مردم درباره شما حرف می زنند و در مورد مسائل خصوصی شما داوری می کنند. اگر در خواب ببینید که شلواری را که به پا دارید متعلق به خودتان نیست، زنی با نیت فساد و گناه در مسیر زندگیتان قرار می گیرد.
اگر در خواب ببینید شلواری نامتناسب پوشیده اید، مثلا پاچه های شلوارتان از زیر زانو بریده شده یا جیب های نا همرنگ بر آن دوخته اند ولی بقیه لباس شما مرتب است، از جانب همسرتان به آبروی شما لطمه وارد می آید و او کاری می کند که شما را سرزنش و ملامت می نمایند. اگر در خواب ببینید که شلوار پشت و رو پوشیده اید همسرتان به شما دروغ می گوید و احیانا خیانت می کند چه از نظر مالی و چه از جهت عاطفی.
اگر در خواب ببینید شلواری با رنگ قرمز پوشیده اید، آبروی شما در مخاطره قرار می گیرد. اگر زرد باشد خودتان و همسرتان در معرض ابتلا به بیماری قرار می گیرید. اگر سبز باشد به سفر می روید و در پایان غمگین می شوید. سیاه بد نیست به شرطی که با بقیه لباستان هماهنگ باشد.
تعبیر خواب شلوار راحتی
شلوار راحتی نیز مانند شلوار به بخت و وضعیت تاهل شخص بر می گردد.
اگر کسی در خواب ببیند که شلوار راحت برای استراحت پوشیده، دارای همسری مهربان است و اگر در شلوار راحتی او، پارگی یا خللی به وجود آمد، تعبیر عکس آن است.
مفقود شدن شلوار راحتی، دلیل بر ناراحتی و بگومگو بین زن و شوهر است.
داشتن لکه های کثیف بر روی شلوار راحتی، نشانه خیانت همسر است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن شلوار به خواب بر سه وجه است:
- زن،
- کنیزک،
- خادم.
تعبیر خواب شلواربند
دیدن شلواربند، دلیل بر عورت مرد کند. اگر ببیند که شلواربندی خوب داشت، دلیل که قضیب او سخت و محکم گردد. اگر کهنه ببیند تاویلش به خلاف این است. اگر زنی این خواب را ببیند که نازا است و تا آن روز فرزند نیاورده صاحب فرزند می شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Elahe : سلام، روزتون بخير.
خواب ديدم رفتم تو يه مغازه شلوار فروشي از يه شلوار كرمي خيلي خوشم اومد از فروشنده خواستم بهم سايز خودمو بده ولي نداشت شلواراي ديگرو بهم نشون داد ولي گفتم نه من همينو ميخوام گفت اين سايزش ٤٠ هست گفتم عيبي نداره ميخوام پرو كنم رفتم و پرو كردم خودمو تو اينه ديدم كه يه مانتو بلند تقريبا كرمي تنم هست و شلوار هم كه پرو كرده بودم خيلي بهم ميومد اما چون خيلي گشاد بود برام نخريدمش، در همين حين يه خانمي تو مغازه بود كه من تا وارد شدم اون خانم رو بغل كردم و كلي بوسيدمش و بهش ميگفتم خيلي دلم برات تنگ شده بود ولي نميتونستم بهت بگم. (اون خانم رو نميشناختم ولي حسم بهش حس يكي از دوستام تو واقعيت بود در صورتي اون خانم اصلا دوست من نبود).
در تصوير ديگه اي از خوابم سوار ماشين معشوق سابقم بودم اون هم داشت رانندگي ميكرد مدام دستش رو به دست من ميزد كه انگار ميخواد دستمو بگيره ولي غرورش نذاره بعد من خودم دستشو گرفتم و اون هم دست منو تو دستاش محكم گرفت.
فریبا هراتی
: سلام. شما دنبال بخت و بالین خوبی در زندگی خود هستید و در باره نظریات دیگران اهمیت چندانی نمی دهید از آن گونه افرادی هستید که خودتان باید تجربه کنید و آزمایش کنید که چه چیزی خوب است یاخیر. در عمل از کسی یا کاری خوشتان می آید که اصلا برای شما مناسب نیست و در زندگی رویایی در سر می پرورانید که اصلا متعلق به شما نیست... رویا پردازی زیاده از حد شما را از راه اصلی تان منحرف می کند. قلب شما همچنان به دنبال معشوق سابقتان است و دوست دارید اختیار و کنترل زندگی خودتا را به او بدهید هر چند از جانب او خبری نخواهید شنید مگر اینکه خودتان پیش قدم شوید.
Mahshid : سلام.طاعاتتون قبول باشه.
توخواب زن داداشم یه شلوار راحتی مشکی رنگ که گلهای ریزی هم داشت خرید ولی موقع رفتن اونو باخودش نبرد و اصرار داشت اونو بده بمن. گفتم نمیخوام آخرش گرفتم از دستش وگذاشتم کنار. تو دلم میگفتم بذار بمونه من که نمیپوشم. این شلوار از خیلی جاهاش پاره شده بود ولی پارگیها دوخته شده بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زن برادر شما از مشکلات زناشویی و دعوا و بحث و بگومگو و خیانت فراری است و شما هم که آن را کنار گذاشته اید پس خیر است.
محمد۱ : سلام خسته نباشید رفیقم خواب دیده که یه جایی رفته دارن شلوار سربازی تن میکنن و اونم یه بیجامه چسبان از زیر تنش بود و از روی اون بیجامه شلوار سربازی تن میکرد ولی بسیار بسیار براش گشاد بود خیلی سعی کرد تنگش کنه و آخر موفق شد که اندازه خودش کنه
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. عده ای می خواهند دیسیپلین و نگرش و نظرات خود را به دوستتان تحمیل کنند و دوستتان می خواهد که از باورها و نظرات خود دفاع کند. او فکر می کند زندگی اش به شیوه ای که امروز هست خیلی هم خوب است و بنابر این دوستتان برای وارد شدن به کار جدید یا موقعیت جدیدی که به او تحمیل می شود، سستی و تنبلی به خرج خواهد داد و کم کم سعی می کند که باشرایط جدید خود را وفق دهد.
nazanin : سلام و عرض احترام..لطفا این خواب رو بفرمایید...در خواب سر کلاسی بودم..بعد از اتمام کلاس فردی که در بیداری دوست و همکلاسیمه عجله برای رفتن داشت.. من هم برای اینکه با او باشم سریع دو سیب در کیفم گداشتم و شلوارکی که در خونه پا میکنم روی شونم بود و شلوار پام نبود ..اما لباسام روش بود و لختیش معلوم نبود..گفتم بزار بعدا پام کنم و دویدم تا به اسانسور برسم . سوار اسانسور شدم با ان خانم همکلاسی و اسانسور رو به پایین رفت.. توی اسانسور ان خانم ازم پرسید چرا ناراحتی ...(در واقعیت می خواییم از دانشگاه خارج بشیم رو به پایین می ریم)با تشکر از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. شما احتیاج دارید که زمان خود را مدیریت کنید چون حس می کنید برای انجام کارهایی که میخواهید انجام بدهید وقت کافی ندارید. روی خودتان استرس و فشار وارد می کنید و هنوز آماده نیستید که به اهداف خود برسید. تشکر از همراهیتون.
فریبا هراتی
: سلام. شما احتیاج دارید که زمان خود را مدیریت کنید چون حس می کنید برای انجام کارهایی که میخواهید انجام بدهید وقت کافی ندارید. روی خودتان استرس و فشار وارد می کنید و هنوز آماده نیستید که به اهداف خود برسید. تشکر از همراهیتون.
Ramin : سلام ، ببخشيد يعنى من با شخصيتى كه فرموديد دفاعى ، حمايتى و مقامى بزرگ در زندگى فردى كه تحولى جديد البته منفى و غم انگيز حاضر خواهم شد ؟
فریبا هراتی
: بله. کسی مشکلی پیدا می کند و شما حضور دارید.
Ramin : سلام ، خواب ديدم دعوت عروسى يكى از فاميلامون بودم همش ميگفتم كت و شلوار نو واسه عروسى ندارم بپوشم ، رفتم تو يه مغازه اى پر كت و شلوار بود يه دست كت و شلوار طوسى گرفتم كه هم خيلى گرون بود هم خيلى بهم ميومد و بعدشم رفتم عروسى همش حواسم به كت و شلوارم بود و تو عروسى خيلى خوشحال بودم ، لطفا تعبير كنيد ، ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی با حالت حمایتی و دفاعی دارید و رنگ طوسی نشانه مقام و بزرگی و رازداری همراه با غرور و معاشرت کم است که اینها مشخصه شخصیت شماست. برای خودتان خیلی ارزش قائل هستید و می توانید به خاطر توانایی ها و مهارتتان شناخته شوید. شما نمی خواهید که قدرتتان نادیده گرفته شود. شروع و تحولی جدید در زندگی کسی پیش می آید و احتمالا از نوع منفی و غم انگیز آن خواهد بود و شما با چنین شخصیتی در آنجا حاضر خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
sara : سلام من بعد سحر خواب دیدم ی شلوار جین پامه که ابی کمرنگ بود کاملا اندازه بود جذب ولی دوستم که تازه عقد کرده شلوار دمپا گشاد پاشه که لبه هاش رو زمین خورده بود کمی پاره شده بعد به من گفت شلوار تنگه گفتم نه اندازه هست نو هستش ولی میخوام شلوار جدید بخرم بهش گفتم میخوام شلوار پارچه ای که تازه اومدن بدوزم
(در واقعیت هم همینطوره قراره شلوار بدوزم و شلوار ابی ام جذبه ) بعد دوستم گفت میخوام شلوار فروشی بزنم بعد با ی لحن تحقیر امیز گفت اصن تو امسال شلوار خریدی منم گفتم قرار بوده 4 تا بخرم دوتا دمپا دوتا راسته که دمپا ها رو نخریدم دوتا گرفته ام اون مشکی راسته زود کهنه شده ولی این نو هستش بعد دیدم انگار شلوارم دورنگ بود پشتش سرمه ای از جلو ابی کم رنگ بعد گفتم این مدلشه ایطوریه ولی من خو میخوام پارچه ای بدوزم گفت با این بدن لاغرت بهت نمیاد ولی من با ذوق گفتم خوشم میاد خیلی راحت و جدید هستن رنگی که تو ذهنم میومد مشکی بود (اینم بگم من باهاش دوست نیستم دیگه دوست دبیرستانیم بود و کلا دوست داشت ادما رو ضایع کنه و تو خواب اصلا حرفاش برام مهم نبودن ) بعدش گفت ببا با ماشینم بریم سوار شدم بعد سریع پیاده شدم اصلا دوست نداشتم باهاش برم
فریبا هراتی
: سلام. او طبق معمول همیشه روی مردم قضاوت می کند و نظر می دهد و آنها را با خودش مقایسه می کند. در حالی که خودش خیلی هم احساس خوشبختی نمی کند، روی ظاهر شما و شخصیتتان تحلیل و بررسی می کند که چه جور کاری خواهید داشت یا همسرتان چگونه خواهد بود و شما خوشحالید که این چنین شخصی را از زندگی خود بیرون کرده اید.
شیدا : سلام خانم هراتی عزیز،من دیشب خواب دیدم،یک شلوار صورتی خوشگل داشتم،ک پوشیده بودمش،بعد خواستم عوضش کنم و ی شلوار دیگ بپوشم،یهو،یکی اومد تو رختکن،دیگ عوضش نکردم،ولی میخواستم شلوار صورتی رو مرتب کنم،کش و دکمه و زیپشو،روم نمیشد جلو اون فرد اینکارو کنم،همش حواسم به این بود اون فرد بره ی فرصت گیر بیارم،شلوارمو مرتب کنم،
فریبا هراتی
: سلام. شما در کار و زندگی خود با احساس و بانشاط خواهید بود. رنگ صورتی در خواب بیانگر عشق، کودکی، رمانتیک بودن و شیرینی است.
یاس : سلام
ببخشید خواب دیدم با لباسهای نامناسب شلوار و چادر کوتاه فک کنم لبه هاشون پاره و فرسوده ولی تمیز داشتم نماز میخوندم و تو دلم گفتم باید نمازمو بشکنم این جوری که قبول نمیشه و هر ذکری که میخوندم مدام به لباس هام نگاه میکردم و تو فکر شکستنش بودم که دیدم نمازمو تمام کردم .
فریبا هراتی
: سلام. شما در مورد نقشتان در بعضی موقعیت ها سوال دارید و نمی دانید که باید چگونه رفتار کنید. دلتان می خواهد آدم بازتری باشید و شخصیت درونی خود را بیشتر نشان دهید. بازیگوشی و شیطنت در وجودتان مشهود است. اما دین شما کامل است و انسانی با اعتقاد هستید که مرتب رفتار خود را زیر سوال می برید.
یاس : سلام
خسته نباشید خواب دیدم شب بود و تو یه خیابون هیچ ماشینی نبود و مردم نشسته بودن ؛منم یه قسمتی دراز کشیده بودم و یه شلوار نو لی خیلی خوب پام بودکه دختر خالم اومد پیشم نگاه عجیبی به شلوارم انداخت گفت اینکه گشاد بود چی کارش کردی منم کمر شلوارو نشونش دادم گفتم دوختمش در حقیقت با چرخ محکم دوخته بودمش بعد یادم نیس از آسمان برف یا بارون می آمد منم دستامو به آسمون دراز کردم با زاری و التماس دعا میکردم. دختر خالم مخالف ازدواج منو برادرش بود که بهم خورد یعنی مربوط به این قضیس یا چیز دیگه ای هست ؟؟؟؟ ممنون.
فریبا هراتی
: سلام. شما در مسیر زندگی خود، آرامش دارید و احساس کنترل کردن یا کنترل شدن شدید از جانب کسی را ندارید. شلوار بخت است و اینکه قبلا احساس می کردید که پیشنهاد ازدواج یا کاری برای شما مناسب نبوده ولی خودتان را با شرایط جدید وفق داده اید یا دیگران خودشان را با شما وفق داده اند و بنابراین احساس می کنید می توانید این پیشنهاد را بپذیرید. ثروت و برکت به زندگی شما خواهد آمد. بله احتمالا این موضوع می تواند یا مربوط به برادر ایشان باشد و یا اینکه شما ازدواج خواهید کرد و او خواهد گفت که این که می گفت نمی تواند شرایط مشابهی را قبول کند ... و تعجب خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.