تعبیر خواب شمشیر
تعبیر دیدن شمشیر در خواب، قدرت و برندگی و کارآیی صاحب شمشیر است. اگر کسی در خواب دید شمشیری در غلاف و به کمر بسته، آدمی جوانمرد و با مروت است که با وجود قدرت بر کسی ظلم نمی کند. اگر شمشیر بدون غلاف بر کمر وی آویزان بود، آدمی شرور و ظالم است و با هر کسی که بتواند ستیزه می کند.
اگر کسی شمشیر را به دست راست گرفته بود و شمشیر برهنه بود، آماده جهاد در راه خداست و اگر به دست چپ شمشیر برهنه را گرفته بود،از جهاد در راه خدا روی گردان است. اگر بدون علت به کسی ضربه ای زد، در خطا کاری بی پرواست و اگر زورمندتر از او، او را خلع سلاح کرد و شمشیر از او گرفت، از هر عنوان و شغل و پستی که دارد، برکنار خواهد شد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن شمشیر درخواب بر پنج وجه است:
- فرزند،
- ولایت،
- محبت،
- منفعت،
- ظفر. دیدن شمشیر، دلیل بر مردی قوی و فصیح است.
بعضی معبران می گویند: شمشیر در غلاف، نشانه زنی است که برای بیننده خواب ناشناخته است و فقط او را به ظاهر و یا از روی اسم می شناسید اما از ذات و شخصیتش خبری ندارید و او می تواند در جهت تامین سود شما کارها و اقداماتی انجام دهد و شمشیر برهنه کلام و سخنی است که گفته شده است.
شمشیر حمایل و آویخته به گردن قدرت و شوکت است. اگر شمشیر به کسی بزنید و او را مجروح کنید خواب شما می گوید که سخنی ناصواب می گوئید و دیگران را می آزارید و اگر بزنید و او مجروح نشود زیان می رسانید یا دل کسی را می شکنید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ارام : صبحتون بخير عزيزم
خواب ديدم خبري پخش شده بود مبني بر اينكه عده اي پسر چيني ژاپني خودسر با شمشير در سطح شهر ميچرخند و گناهكاران رو ميكشند!
هوا گرگ و ميش بود و من سوار اتوبوس، ميخواستم برم سوار مترو شم، اما ايستگاه موردنظرم رو رد كردم چون مشغول صحبت بودم و به ناچار ايستگاه بعدي پياده شدم.
وقتي از اتوبوس پياده شدم يه پسر قدكوتاه چيني با يه شمشير بلند هلالي شكل سوار اتوبوس شد! من با اينكه ديكه پياده شده بودم اما خيلي ترسيدم. شمشيرش رو عمود گرفته بودجلوي بدنش و تيغه شمشير رو به بالا بود
فریبا هراتی
: سلام. روابط ایران با چین یا ژاپن بهبود خواهد یافت و آنان شرایطی فراهم می کنند که از مردم حمایت می شود و حالا یا اجناسی را برای فروش به ایران می آورند و یا شغل های جدیدی برای جوانان فراهم می شود که به آنان از این طریق کمک خواهد شد.
hoseiny : با سلام من این خواب را چند ماه پیش دیدم دیدم که ذوآلفقارحضرت علی را در دستم گرفتم و به احترام اینکه شمشیر حضرت علی علیه السلام است میبوسم شمشیر در غلاف نبود احساس میکردم حضرت علی در کنارم است ولی حواسم به شمشیر بود و فقط شمشیر را نگاه میکردم
فریبا هراتی
: سلام. شما به قدرت و کارآیی و برندگی و جوانمردی و مروت حضرت علی ع ایمان دارید و در راه او قدم بر می دارید. شما آماده جهاد در راه او هستید. تشکر از همراهیتون.
Niloofarabi : خیلی ممنون حرفاتون بهم ارامش میده. فقط لطفا بهم بگین که اینکه پیامبر شمشیر کردن تو دهنم نشون میده ازم ناراضین ؟ قبل اون خواب همون شب دیدم که من و مامانم باکمال میل جونمونو در راه خدا میدیم باشمشیر مارو میکشتن یا شهید میکردن. بهم ربط دارن ؟ عذر میخوام خوابم دو قسمت شد
فریبا هراتی
: سلام. البته که از آن طرز فکر ناراضی هستند!! مگر می شود انسان با ایمان باشد و آن طرز فکر را داشته باشد و رسول خدا هم از او راضی باشد؟!! این خواب هشداری به شماست که رفتارتان و فکرتان را درست کنید و خدا و پیامبر و خانو اده تان را با این افکار به دلیل یک کسی که اصلا شما را به حساب هم نمی آورد ناراحت نکنید. ضمنا دوست خوبم هر یک کامنتی که شما برای بنده می فرستید از نظر آمار سایت یک خواب حساب می شود و شما می دانید که هر کاربر فقط حق ثبت یک خواب در 24 ساعت را دارد. بنابراین هیچوقت خواب خود را در دو کامنت مجزا ننویسید و امروز هم خواب دیگری لطفا ثبت نکنید چون این کار آمار سایت را به هم می ریزد و خلاف مقررات سایت است. تشکر از همراهیتون.
Niloofarabi : سلام حالتون؟
من خواب دیدم حضرت محمد ص شمشیر گذاشته تو دهنم تا گلوم رسیده بهم میگه میخوای راحتت کنم (من تو بیداری ارزوی مرگ دارم بخاطر یکی که دوسش دارم و مامان و خواهرش نذاشتن ازدواج کنیم مادرش خودش وابستم کرده بود یه ظلم خیلی بدی در حقم کردن والان میخوان با یکی دیگه ازدواج کنه خود پسر هم بیمیل نیس نسبت به اون دختر ) نمیدونم پیامبر میخواست منو بکشه راحت بشم یا اینکه شمشیرو از دهنم به قلبم بزنه از این وابستگی راحت بشم بر خلاف میل در بیداری هر روز ارزوی مرگ دارم در خواب وقتی ازم پرسید که راحتم کنه یا اینکه بذارم اونا باهم ازدواج کنن گفتم ازدواج کنن بعدش که اونا نزدیک تر شدن به اون دختر فهمیدن دوس پسر داره و بقیش دقیق یادم نیس. نظرتون چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. من معتقدم اگر به شما ظلم کرده اند، قطعا بابت این کاری که با شما کرده اند، خدای بزرگ از آنها انتقام خواهد گرفت. آرزوی مرگ کردن شما به این اشاره می کند که شما قدرت خدا را دست کم می گیرید و خود را مستاصل و عاجز می دانید. عشق خدا نسبت به خودتان را نادیده می گیرید و زحماتی که پدر و مادرتان برای رشد و تربیت شما کشیده اند را بی ارزش می دانید. یعنی شما پشت پا می زنید به همه عشق هایی که نسبت به شما وجود دارد به خاطر عشقی که نسبت به شما وجود ندارد!!! ببخشید این عین حماقت است! لطفا عاقلانه حرف بزنید و کفر نگویید. عشق را هم گدایی نکنید. کارخودتان را به خدای عادل و مهربان واگذار کنید و صرفا نظاره گر باشید که عاقبت آنها چه خواهد شد. تشکر از همراهیتون.