تعبیر خواب شپش
اگر کسی دید تعدادی شپش در لباسش جای گرفته اند، از ثروت دنیایی بهره مند می شود و اگر آنها را کشت، از دنیاخواهی روی گردان خواهد شد و به قناعت روی می آورد. به تعبیر دیگر دیدن تعداد زیادی شبپش دلیل بر داشتن عائله زیاد و خرج خور انسان است. شپش عیال مرد است که نعمت او را می خورند.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند شپش بکشت، دلیل که دشمن قهر کند. اگر دید شپش بسیار او را گزیدند، دلیل که به زبان خلق افتد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ض : سلام من خواب دیدم زن داییم اومد خونمون و شپش های تنش رو روی تشک و پتوی من با غلتوندن بدنش روی اونها شپش ها رو روی تشک و پتوی من ریخت اتفاقا چند هفته بعد به خونمون اومدن وروی پتوی من دراز کشید و تشک وپتوی من رو جمع کرد ولی تن اون که شپش نداره !میخواستم ببینم تعبیرش چیه در ضمن من خواب صادقه زیاد میکنیدیعنی خوابهایی که تعبیر دخاصی دارن یا عینا تعبیر میشن ولی تعبیر خوابهام رو نمیفهمم ممنون میشم کمکم کنید
فریبا هراتی
: سلام. اگر مجرد هستید، با شخص پولداری ازدواج می کنید. زن در خواب دنیاست اینکه زن داییتان آمده، دنیا به شما رو می آورد. و شپش ثروت است و تشک و پتو بر همسر دلالت دارند. اگر متاهل هستید، پولدار می شوید.
کرمی : سلام
خواب دیدم که تعدادی شپش توی تاروپود لباس برادرم بود طوری که لباسش پوسیده شده بود
فریبا هراتی
: سلام. دیدن تعداد زیادی شبپش دلیل بر داشتن عائله زیاد و خرج خور انسان است. شپش عیال مرد است که نعمت او را می خورند.