تعبیر خواب شیرینی
اگر کسی در خواب شیرینی خورد و یا کسی به او شیرینی داد، شادی و روزی حلال و خشنودی و رضایت او را در بر خواهد داشت.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن شیرینی ها، دلیل شادی و روزی حلال باشد. اگر ببیند کسی شیرینی به وی داد، دلیل که راحتی به وی رساند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن شیرینی به خواب بر شش وجه است:
- مال حلال،
- منفعت،
- علم و حکمت،
- فرهنگ،
- ثنای نیکو،
- کنیزکی خوبروی.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ايدا : سلام وقت بخير خواب ديدم در خواب هوس شيريني خامه اي كردم و به يخچال سر زدم و ديدم دوتا كيك خامه اي هست خيلي خوشخال شدم و ازشون خوردم در منزل كسي بوديم و بعدش در حالي كه نشسته بودم با خودم زمزمه كردم كه دلم چاي ميخواهد و ديدم عموي بزرگم چايي برايم ريخت و با مهرباني بدستم داد .
فریبا هراتی
: سلام. رابطه ای زیبا و سرشار از لذت و خوشی و ثروت خواهید داشت و سلامتی و شادی به زندگی تان می آید. شما می خواهید که با شما دوستانه و مهربانانه رفتار شود و عموی تان رفتارش مطابق میل شما صمیمی و دوستانه است. تشکر از همراهیتون.
ايدا : سلام وقت بخير خواب ديدم در خواب هوس شيريني خامه اي كردم و به يخچال سر زدم و ديدم دوتا كيك خامه اي هست خيلي خوشخال شدم و ازشون خوردم در منزل كسي بوديم و بعدش در حالي كه نشسته بودم با خودم زمزمه كردم كه دلم چاي ميخواهد و ديدم عموي بزرگم چايي برايم ريخت و با مهرباني بدستم داد .
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Eli : ممنون از راهنمایی و تعبیرتون
Eli : خانم هراتی گرامی ما که با هم قهر نیستیم
و نفرمودید اون شیرینی که برام آورده بود معنیش چیه؟
فریبا هراتی
: قبلا قهر بوده اید! شرایط شیرین امروزتان را مثل قبل نکنید
Eli : سلام روزتون بخیر خانم هراتی عزیز
من با آقایی دوستی طولانی مدت دارم همدیگه رو هم دوست داریم....و چون مشکلات زیادی وجود داره ازدواج ما متاسفانه فعلا میسر نیست....
چندی پیش خواب دیدم که ایشون برای من شیرینی خریده و آورده صحنه خواب توی ماشین سابق من بود و اینکه ایشون توی ماشینم حالت ایستاده بود نه نشسته ....
تشکر بابت تعبیرتون....
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست یا همسر شما تمایل دارد که شما مانند قبل رفتار کنید و تغییر موضع ندهید و از او نخواهید که از شما تابعیت کند بلکه اجازه دهید که خودش کاری را که صلاح می داند را انجام دهد. در این صورت او با شما آشتی کرده و می توانید مانند قبل دوست هم باشید. تشکر از همراهیتون.
فرنوش : سلام خانم هراتی عزیز
وقتتون بخیر
من شب یه کیک بسیار بزرگ دایره شکل میدیدم... مثلا به قطر ۱/۵_ ۲ متر! چند طبفه بود و میچرخید! انگار تو یه مغازه یا یه سالن میدیدمش... خامه سفید و کللی میوه های رنگارنگ داشت روش.. نگا میکردم و کللی لذت میبردم که عجب کیکی..
ممنون میشم از تعبیرتون :)
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در آرزوی هماهنگی و سعادت در زندگی و آینده ای روشن هستید و زندگی سرشار از شادی و ثروت و شیرینکامی را خواهانید. تشکر از همراهیتون.
mmd : سلام . من خواب دیدم که در کارگاه شیرینی مان شیرینی به مقدار زیاد میپزیم من از میان دیس های فروان به زحمت رد میشم و چند شیرینی خوشمزه بر داشتم و میخوردم و این که انگار بیرون سرد بود و من با یک شال گردان دور گردنم و صورتم میپیچم طوری که به واضح دیده نمیشدم به خیابان رفتم و چند نفر از ناخوشان ( کسانی که با انها چه فامیل چه دوست رابطه ی خوبی ندارم ) را دیدم و از این که مرا نشناختند خوشحال بودم به مغازه ای رفتم و مقداری شیر کاکایو که فروشنده انگار دختر خاله ام بود خریدم نمیدونم خوردم یا نه ولی بعدش خواستم به خانه بروم و چند نفر از ناخوشان مرا شناخته قصد اسیب داشتند من انها را از این کار منصرف کردم نمدونم که چطور شد که انها دوست من شدند و دعوتشان کردم به خانه ام (بعضی از انها دوست و بیشترشان فامیل از طرف مادری ام بودند ) بله هنگامی که به خانه وارد شدم دیدم که خانه مان در حال تعمیر است و انها نتوانستند وارد شوند و به بیرون رفتیم که انگار برف زمین را پوشانده بود و در راه که بودیم از خواب پا شدم
فریبا هراتی
: سلام. زندگی به شما پاداش خواهد داد و شما به گرمی و رفاه زیادی خواهید رسید. حس خوبی از زندگی خواهید داشت و روحیات خانوادگی شما در حال تغییر است و دیگر آدمهای بد نخواهند توانست خودشان را به شما نزدیک کنند مگر اینکه تغییر شخصیت دهند و خودشان را عوض کنند. شما به ثروت و سرمایه زیادی خواهید رسید که باید برای قابل استفاده شدن این سرمایه کمی تحمل و صبر کنید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام شبتون بخیر خواهرم خواب دیده (
خواب دیدم. تو خونه قبلی خودمان هستیم وکلی مهمان داریم به مهمانها. صبحانه دادیم ومی خواهیم خونه را تمیز کنیم خواهرم ودخترش یک گوشه نشستن ونمی خوان کمک کنند وخواهر دیگه هم قهر کرده وداخل یه اتاق. خواب دراز کشیده به خواهر کوچکتر خودم میگم که بیاد کمک کنه داخل اتاق خواب دور تا دور ساک مهمانها. است بعد میبینم. یکی از مهمانها خانم داره لباس. می پوشه وهنوز لخت وبرادر شوهر ش داره باهاش صحبت میکنه ومن جلوی خانم وامی ایستم تا برادرشوهر ش اورا لخت نبینه،مادر مرحوم در آشپزخانه مشغول کار،زنگ خونه به صدا در می آد ومن به هوای اینکه عموم است بدون روسری جلوی در میرم وتو راه پله سبزی خوردن است ویک چادر که اشغال های سبزی است ومن در را باز میکنم سه افغانی هستن که وسایلی دستشونه وارد خونه می شن ومن سریع چادری که اشغال سبزی است رو سرم میکشم وبعد میبینم که مادر مرحوم آرد وشکر می ده به افغانها تا برامون شیرینی درست کنن)ممنون میشم تعبیرشو بگید
فریبا هراتی
: سلام. شما در حال رسیدن به مرحله جدید از زندگی تان هستید و می خواهید رفتار یا پروژه ای جدید را داشته باشید و به آن عمل کنید. برطبق قوانینی که مادرتان یادتان داده به دیگران محبت می کنید و با صفا و صمیمیت و صداقت در حل مشکلات مردم می کوشید. خواهرتان مثل شما فکر نمی کند و خواهر دیگرتان هم اهمیتی به افکار شما نمی دهد. شما نمی خواهید که حرمت کسی از بین برود و رازش فاش و برملا شود . روح مادرتان شاد او می خواهد که برای او حلوا خیرات کنید و ثوابش را باید تقدیم به روح او بکنید و خیرات به فقرا بدهید تا آنها فاتحه بخوانند و به مادرتان تقدیم کنند و یرای سلامتی خودتان هم دعا کنند. شما می توانید هم خیرات بپزید بدهید و هم اینکه وسائلش را بین فقرای افغانی یا ایرانی نزدیک محل زندگی تان بدهید تا برای خودشان چیزی تهیه کنند و ثوابش را برای سلامتی خودتان و شادی روح مادرتان اختصاص دهید. تشکر از همراهیتون.
پگاه : سلام خانم هراتي عزيز، فكر ميكنم ٢٤ ساعت گذشته باشه جسارتاً من ديگه خواب رو تكرار نميكنم هموني كه توي پيام هاي قبل عرض كردم، ممنون ميشم بفرماييد
فریبا هراتی
: سلام. فامیل شما قلبا" شما را دوست ندارد و صرفا حفظ ظاهر می کند. کسی که شما دوستش دارید احتمال قوی از شما خواستگاری خواهد کرد و پدرتان او را می پذیرد و نسبت به او نظر مساعد و مثبت خواهد داشت. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام وقتتون بخیر من خواب دیدم یکی از همکارام صدام زد و یه جعبه شیرینی گرفت جلوم گفت تا تموم نشده بردار
تو جعبه چندتا شیرینی کوچیک بود و یدونه بزرگ منم اون بزرگه رو برداشتم
ممنون میشم اگه تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. انشالله خبر خوشی خواهید شنید و خیلی شاد می شوید. تشکر از همراهیتون.