تعبیر خواب صحبت کردن
اگر کسی در خواب با شخص درستکار و دانشمندی صحبت می کرد، کارش به خیر و نیکویی انجام خواهد شد و اگر با آدم فاسدی در حال گفتگو بود، تعبیرش بر عکس آن خواهد بود.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که با پادشاه صحبت داشت، دلیل است که منفعت از پادشاه یابد. اگر ببیند که با عالم صحبت داشت، دلیل است که علم و دانش آموزد. اگر درخواب ببیند که با کافری صحبت داشت، توبه باید کرد. اگر ببیند که با زنی پیر صحبت داشت، دلیل است که دل به دنیا بسته باشد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
نسترن سیاه : با سلام.لطفا بعد تعبیر پاک بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. او به ارتباط شما و خودش فکر می کند. اگر مبلغ 2میلیون و پانصد بوده، او معتقد است که زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوع بین شما، فرا رسیده و او زیاد اعتبار برایتان قائل نیست و شما را از ذهنش پاک خواهد کرد. اما اگر مبلغ 3 میلیون بوده، او معتقد است که احساسات شما به او سطحی بوده و با او صاف و صادق نیستید. شما در مقابل احساسات سرد دیگران از خودتان به خوبی حمایت می کنید و اجازه نمی دهید که آزارتان دهند. اینکه چه اتفاقی قرار است برای خواهرتان بیافتد از خوابتان مشهود نیست. تشکر از همراهیتون.
Ghoncheh : سلام من خواب دیدم با مانتو بلند سبز و گشادی تن داشتم می رفتم کلاس یوگا و مردی سر راه کلاس نشسته بود و وسایلی می فروخت و من اومدم خریدکنم و کیف پول و پول نقدم دادم ولی کم بود و کارت پولم در اوردم خرید حساب کنم دیدم کارتن نیستن و گفتم جا مونده کلاس یوگا و رفتم بردارم و دیدم تبدیل به جلسه قران خواندن شده و خانم های زیادی با چادر نشسته بودن برای خواندن قران و من رفتم انجا خانم ها ی که اونجا بودندچپ چپ به من نگاه می کردن و می گفتن یواشکی که این دختر هم جز اون کلاس یوگای هست و من دیدم این طوری و بد نگاه می کنن سریع اومدم بیرون و به روی خودم نیاوردم که اینجا کلاس من هست اون خانم ها به دید بد و زشتی به یوگا داشتن و ادم های که این ورزش می کنن ادم های درستی نمی دونستن
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که روی جسم و ذهنتان کنترل کامل داشته باشید و مثبت اندیش و آرام باشید تا به موفقیت برسید. بعضی از مردم برای افکار شما اعتبار قائل نیستند و از روشهای دیگری سعی می کنند که انرژی مثبت را در زندگی شان به وجود بیاورند. هر کسی به روش خودش خدا را می پرستد. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام.امروزصبح خواب دیدم کسیکه دوسش دارم (میدونه اماباهم در ارتباط نیستیم).بهم پیام داده اصلا ازپیامها چیزی یادم نیست فقط حین اینکه داشتیم پیام میدادیم بهم چهرشو دیدم ناراحت بود انگار از چیزی ولی سعی میکرد حرفامو بشنوه جوابمو بده لبخند زورکی میزد. تو خواب من بیشترحرف میزدم ولی خب اونم حرف میزد .اینکه زیادحرف میزدم از خوشحالیم بودقیافش یجوری بود انگار داغ دیده بود یا نارو ولی توجهش خوب بودبهم.انگار اونم منو میدید اما خودم نمیتونستم خودمو ببینم..تعبیرش چیه؟این خواب بعدنمازصبح بود.
فریبا هراتی
: سلام. او به شما فکر می کند و می داند که شما دوست دارید با او ارتباط داشته باشید ولی او ناراحت است و حوصله ی ارتباط با شما را ندارد. نه به خاطر اینکه دوستتان نداشته باشد اما مسئله ای فکرش را ناراحت کرده و تمایلی به تماس با شما ندارد. شما شاید متوجه نیستید که دلیل عدم ارتباط او با شما چیست. شما در شرایط حاضر در یک فاز فکری و احساسی نیستید. تشکر از همراهیتون.
haniyeh : سلام وقتتون بخیر خواب دیدم کسی که به هم علاقه داشتیم با واتساپ باهام تماس تصویری گرفته و منم جواب دادم با هم سلام و احوالپرسی کردیم و چون تماس تصویری بود من مادرش رو هم دیدم و به خودم می گفتم چقدر با احترام با مادرش رفتار می کنه چقدر شبیه هم هستند و چون اون شخص قبلا استاد من بودند برام جالب بود که همه چیز زندگیشون رو شفاف دارم میبینم بعدش یه دفعه اینترنتم قطع شد هر چی سعی کردم نتونستم جوابشو بدم و قطع شد و من ناراحت بودم و به خودم گفتم خیلی بد شد این طوری الان فکر میکنه من بهش بی اعتنایی کردم و همین طوری قطع کردم یه دفعه از خواب پریدم دیدم ساعت سه نصفه شبه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او با شما ارتباطی صمیمانه ایجاد کرده بوده و شما انتظار داشتید که بخوبی او را بشناسید و با خانواده اش آشنا شوید. ولی به صورتی غیر منتظره ارتباط شما قطع شده و شما شاید هنوز دلیل این موضوع را نمی دانید و تمایل دارید که رابطه تان را برقرار کنید. تشکر از همراهیتون.
kavir : سلام کویرم,پنجشنبه خواب دیدم من و مامانم داشتیم به یک سفر میرفتیم,انگار قصد بازگشت نداشتیم,منظره ها خیلی زیبا بودن,یک دفعه گوشی من زنگ خورد دیدم پسر عمومه که سابقا دوسش داشتم,گفتم بعد از این همه سال چرا بهم زنگ زدی پشت تلفن گفت دلم برات تنگ شده و گریه می کرد,میگفت خیلی دلم می خواد پیشم باشی,باید برگردی,التماس میکرد که باور کنم دوسم داره,من فقط گفتم پس تو همه ی این سال ها کجا بودی و فقط به آبشار و منظره های روبه روم خیره شده بودم و به سال هایی که بدون اون سپری کردم نگاه میکردم,در واقعیت سال هاست رابطه ای نداریم.ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان می خواهید چشم انداز تازه ای نسبت به زندگی تان داشته باشید و شرایط زندگی تان را عوض کنید. نمی خواهید مانند گذشته زندگی کنید و تحولی مثبت را پیش رویتان دارید. پسر عموی شما از اینکه شما دیگر مانند گذشته عاشق و مجذوب او نیستید و جرات پیدا کرده اید که تولدی دوباره داشته باشید و زندگی تازه و موفقی برای خودتان بسازید، ناراحت خواهد شد. شما با او ارتباط ندارید ولی او از اینکه شما اینطوری مجرد مانده اید، راضیست و به شما گاهی فکر می کند. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام عزیزم
دیدم داداشم نشسته بود. بهم گفت مثل اینکه دفتریاری برای تو موند...
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما به این نتیجه رسیده است که شما و او می توانید بهترین شرکای هم و همکاران هم باشید. چون شما بهترین دوست او هستید. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام و خسته نباشید. من مدام خواب میبینم که با پسری که بهش علاقه دارم در حال گفتگو در فضای مجازی هستم ولی در واقعیت این شکلی نیست و صحبت نمیکنم... تعبیر خوابم چیست؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما یا اقلا یک نفر از شما، به همدیگر فکر می کنید و در ذهن هم هستید و از این جهت احساس شما به صورت تله پاتی بین شما جریان دارد و از هم با خبر می شوید. تشکر از همراهیتون.
محسن : امشب خواب دیدم تو برنامه تلویزیونی دعوت شده بودم به عنوان مهمان ویژه تا صحبت کنم، منم کراوات و لباس مرتب پوشیده بودم و صحبت می کردم. اول در مورد اقتصاد (رشته درسیم) بعد در مورد آهنگ یه خواننده حرف زدم. بعد منزل خودم و خانوادم نگاه می کردیم، ولی پدرم به نوعی از حرفام رضایت نشون نمی داد، منم ناراحت شدم و رفتم بیرون از منزل.
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی قوی دارید و درک تان بالاست. رفتاری با پرستیژ دارید و مقید به اجرای قوانین هستید. احساس شما این است که جامعه نیاز دارد شما و افرادی مانند شما، آزادانه نظراتشان را ابراز کنند و احساسات و افکارشان را بیان کنند. شما چیزی مهم و ضروری در خصوص بهبود زندگی مردم در جامعه می دانید، که تمایل دارید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. اما پدرتان با نظرات شما موافق نیست! شاید هم فکر می کند که خردمندانه نیست که افکارتان را رک و پوست کنده برای همه ی مردم بیان کنید. اما شما از این تفکرات منفی پدرتان خوشتان نمی آید هر چند که به نظر منطقی و عقلانی برسد. شما این طرز فکر او را نمی پسندید. تشکر از همراهیتون.
Mahpishoni : سلام من شب پنجشنبه خواب دیدم مامانم
بهم میگه زنگ بزن (فلانی اسم نامزدم سابقمو میگه) بهش بگو بیاد اینجا (منظورش خونمون بود)
بعد دیدم خود نامزدسابقم زنگ زد به موبایلم و خوشحال بود و با شیرین زبونی و ترکی بهم گفت حالی یاخچیدی؟ و من هم از شیرین زبونی و ترکی حرف زدنش خندم گرفته بود و پشت تلفن میخندیدم بعد بدون اینکه من چیزی بگم بهم گفت دارم میام. دارم از ترمینال اهواز با قطار میام.
ضمن توضیحات نامزدم سابقم از کسی که خواستگاری کرده بود که اهواز میشینن. و جواب منفی گرفته بود ولی جدیدا متوجه شده که انتخاب غِِلط و اشتباهی داشته.
ولی شخصا اهواز نرفته بود. بعد وقتی از خواب بیدار شدم دیدم متبسمم و دارم میخندم از تلفن نامزد سابقم خوشحالم.
با تشکر از خانم هراتی بزرگوار.
فریبا هراتی
: سلام. مادرتان تمایل دارد که شما و نامزد سابقتان آشتی کنید. او هم به شما فکر می کند و هر چند که با هم به مشکل و اختلاف برخورده بودید ولی الان از اینکه شما را ناراحت کرده پشیمان است. او از تصمیم خودش برای ازدواج با خانمی که از او خواستگاری کرده بوده به کل منصرف و پشیمان شده و می خواهد زندگی اش را متحول کند و از این رفتارهای تند و تیز و هیجانی و اشتباه قبلی دست بردارد. انشالله خوش خبر باشید. تشکر از همراهیتون.
یا مهدی عج : سلام وقت بخیر ، من پیدا نکردم موضوع امر به معرف رو و اینجا ک نزدیکترین به منظورمه مینویسم،من خواب دیدم یکی از دوستانم منو به عمد از جایی برد که در اونجا مغازه ای بود(قصد شوخی و اذیت فکر میکنم داشت که من صحنه اون مغازه و اون حیوانات رو ببینم و اذیت بشم) و یک حیوان میفروختن برای کشتار ، حیوانشم چیزی شبیه به موش و سنجاب بود و من بدم اومد و از پدرم پرسیدم ک جزو حرام گوشته یا نه ،گفت که هست. رفتم با مغازه دار صحبت کردم و نهی از منکر که اینکارو نکنه و نفروشه و در اخر متقاعدش کردم .(اسم مغازه دار رو توی خوابم میدونستم بعد از بیدار شدن یادم اومد این اسم جزو یکی از هم کلاسی های شوهرمه البته یقینم ندارم )..با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما شاهد این خواهید بود که دیگران از کاهی کوه می سازند و مسائل کوچک را برای خودشان بزرگ می کنند و بعد، عذاب وجدان می گیرند؛ یا شاهد این خواهید بود که بعضی از مردم افکار منفی را زیاد در دلشان نگه می دارند و کینه به دل می گیرند؛ در حالی که باید یاد بگیرند که دلشان را از ناراحتی ها و دشمنی ها پاک کنند. شما می دانید که این افکار منفی، برای انسان فقط باعث می شود که انرژی و وقت انسان حرام شود و چیزی عاید او نشود. مضافا به اینکه شما معتقدید که این که آدم بخواهید صرفا از جماعت تبعیت کند و همرنگ جماعت شود درست نیست بلکه می خواهید سعی کنید که درست فکر کنید حتی اگر نظر شما مخالف نظر اکثریت مردم باشد. تشکر از همراهیتون.