تعبیر خواب صدقه
صدقه دادن به هر صورت در خواب خوب و نافع است. اگر صدقه را شخص عالمی می داد، بقیه عمرش از او به مردم و خودش فایده می رسد و اگر بزرگی ببیند که صدقه می دهد، عدالت می کند و عدالتش مردم را خشنود می سازد. اگر خواب ببینید دیگران به شما صدقه می دهند، بعد از مدتی سختی کشیدن به راحتی و آسودگی خواهید رسید.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر عالمی ببیند که صدقه داد، دلیل است که از عمر او فائده به مردم رسد. اگر ببیند پادشاه صدقه داد، دلیل که عدل او به همه کس رسد. ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی دید صدقه داد، دلیل ایمنی و آسایش است. اگر رنجوری ببیند که صدقه می دهد، از رنج خلاص شود.
جابر مغربی می گوید: اگر محبوس ببیند که صدقه می داد، دلیل است که آزاد شود. اگر وامدار ببیند، وامش گذارده شود. اگر زندانی دید، خلاصی یابد. اگر ملحدی ببیند، مسلمان شود. صدقه دادن به هر نوع که باشد، دلیل بر سعادت دو جهانی است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
سایه : سلام خسته نباشید خواب دیدم انگاری یک مبلغی از صدقه گم شده انگاری عدد ۲۰ بود که کم شده بود یک نگرانی خاصی داشتم ولی بعد پیدا شده بود صندوقی را تحویل من دادن که اندازه ی قد انسان بود که توش پر بود نمی دونم چرا دادن به من . نه اینکه برای خودم باشه بلکه انگاری مسئول این کار من بودم خیالم راحت شده بود رفتم با خودم برسم داشتم آرایش می کردم در حالت عادی اصلا اهل آرایش نیستم از نگاه خودم چهره معمولی دارم ولی صورتم تو خواب زیبا شده بودم دنبال فرچه می گشتم که کرم پودر بزنم به صورتم ، آرایشی که اصلا معلوم نبود ولی زیبام کرده بود با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نیاز به حمایت دارید. احساس کنار گذاشته شدن و ایزوله شدن می کنید. باید شما برای دفع شر و نگرانی از زندگی تان صدقه دهید. شما باید سیاست بیشتری داشته باشید و وجهه ی بهتری از خودتان نشان دهید و این با داشتن روحی زیبا میسر است. بنابراین شما برای زیبایی روحتان اقدام می کنید و هم با کمک کردن به مردم و صدقات مشکلات آنان را حل می کنید و هم مشکلات خودتان حل می شود و محبوب تر و عزیزتر نزد خداوند و مردم خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
کوچک زاده : سلام من خواب دیدم فرد متمندی در رو به روی من طلب اندکی پول می کن من در ابتدا یک اسکناس به او دادم بعد با خود کمی فکر کردم دو عدد اسکناس دادم باز بعد از ان یک عدد اسکناس به او دادم در اخر که دلم باز هم رحم امد اخرین اسکناس را از کیف دراوردم وبه او گفتم دیگر این اخرین پول من می باشد و تمام
فریبا هراتی
: سلام. تمام مشکلات مادیگرایانه ی شما در هر زمینه ای که باشد با ثبات و پایداری شما از بین خواهد رفت و سختی ها و ناراحتی ها از زندگی تان دفع خواهد شد. شما سعی می کنید که آدم خوبی باشید و در زندگی تان به تعادل و هارمونی، نشاط و سرزندگی خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
mahsa11111 : سلام خانم هراتی عزیز خواب دیدم که داخل خونه هستم و مثل اینکه قرار بود همه کمکی کنند من هم یه قلک یا چیزی شبیه صندوق صدقات اوردم جلوی همه مهمونامیگرفتم و همه صدقاتشونو داخل اون میریختن ومن همه بابغض و نیتی که تو ذهنم بود چندتاسکه پونصدتومنی داخلش انداختم وبعدچند نفر اقا که حس میکردم مقام بالایی دارن وارد شدن و من استکان چاییهای خورده شده رو.جمع کردم ولیوانهای چینی که یک طرفش گل نارنجی و طرف دیگش زمینه ابی زیبایی داشت با نعلبکیهای جفتش پخش کزدم و شروع به ریختن شربت برای مهمانها کردم اما یکی از لیوانها تهش صاف نبود وناهموار ویه بار افتاد اما نشکست ومن اونو به یه اقای قدبلندی که کت وشلوار تقریبا ابی یا توسی مایل به ابی پوشیده بود وتاس هم بود نشون دادم و با لبخند گفت دیدم ایرادی نداره.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید در راه خدای بزرگ کارهای خیر انجام دهید و از خدای مهربان هم می خواهید که به سبب این عشقی که شما در دلتان دارید و با دلی پاک برای رضای او فعالیت می کنید، خداوند هم مشکلات شما را حل کند. باید سعی کنید همینکار را در بیداری بکنید و مجلسی برپا کنید و از اهل مجلس بخواهید به خاطر نیتی خیر مثل کمک به خانواده های بی بضاعت پولی جمع کنید و خودتان هم کمک کنید تا مسیر زندگی تان عوض شود و مشکلات شما حل شود. با انجام اینکار شما خیلی صاف و راحت و هموار به خواسته هایتان می رسید و آینده تان را برنامه ریزی می کنید. اگر یکی از کسانی که کمک می کند، از ته دلش خوشحال نباشد و از کار شما خوشش نیاید، اما با این وجود خداوند نیت شما را می داند و به خاطر او، اینطور نیست که شما حاجتتان را نگیرید. خدای مهربان از همه چیز با خبر است و شما حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
mohommad : سلام من خواب دیدم که پدرم بهم 60 و 70 هزار تومن پول داد من او را گذاشتم توی صندوق صدقه
فریبا هراتی
: سلام. شما باید برای رسیدن به لذت و شادی در زندگی و همینطور برای طول عمرتان، حتما صدقه بدهید. در این کار به اندازه وسعتان اقدام کنید و اصلا خست به خرج ندهید. تشکر از همراهیتون.
passerby : سلام وقت بخیر، خواب دیدم بعد از ظهر بود داشتم ظرف یا دستام رو میشستم خونه هم شبیه خونه خودمون بود هم خونه خواهرم ولی به احتمال زیاد خونه خودم بود فقط آشپزخونه پیشخوان کابینت که داریم نبود یه دفعه پدرم و دوست قدیمیشون و پسرش اومدن خونه مون (پدر تقریبا کمتر از یک ساله که فوت کردن دوست قدیمی ایشون هم که خیلی بزرگتر از پدرم بودن و سالیان سال بود که فوت کردن و بنا بودن و اصلا تو بیداری تا به حال من پسرشون رو هم ندیده بودم) پدرم پیراهن و کلاه سیاهی سرشون بود همون لباسایی که محرم می پوشیدن با یک پیژامه حالشون هم خیلی خوب بود می گفت بنا رو آوردم خونه ت رو درست کنه ولی تو دلم میگفتم که خونه من که درسته دستشون یه متر بود و فکر میکردم پیشخوان رو اندازه میگیره با خودم میگفتم این آقا که بناست میخواد کابینت بسازه از دیدن پدرم خیلی خوشحال بودم و اصلا یادم نبود که ایشون فوت کرده و مثل روزهای عادی بود اونا که اومدن من همچنان داشتم دستام یا ظرفارو میشستم میگفتم بیخیال اون آقا که خیلی پیره لازم نیست شال سر کنم پسرش هم پشت به آشپزخونه نشست تا موهای من رو نبینه همون لحظه خواهرم و شوهرش و پسرش هم اومدن(تو بیداری اونا با پدرم رابطه نداشتن و پسرش هم ایران نیست) سریع رفتم شال سر کردم پسرش داشت می رقصید پدرم گفت برقص و خوشحال باش من از شادی شما شادم پدرم اومد آشپزخونه گفت کمک لازم داری گفتم نه گفت برا مهمونا چای بیار داشتم چای دم میکردم که پسر دوست پدرم گفت من گرممه برای من شربت خنک بیار دیدم شربت آلبالو ریختم تو لیوان خواستم بذارم سینی یکی از لیوان ها از دستم افتاد شکست بعدش دختر عمه م که اصلا اولش تو خواب تو خونه نبود یک نخ دراز با پولی دستش که دور سر من می چرخوند گفت صدقه بنداز صدقه بنداز چشم زخمه بعد در کابینت رو باز کردم دیدم دو یا چندتا لیوانه که توش شربت آلبالوی خورده شده نصفه هست و همینطور یه ظرف مرغ خوری که توش پر از مربای آلبالو هست تعجب کردم که کی خورده نصفه گذاشته اونجا و چرا مربا به جای یخچال اونجاست و سریع در کابینت رو بستم تا کسی اون رو نبینه
سپاسگزارم از وقتی که برای تعبیر خواب در اختیار کاربران قرار می دهید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید اشتباهات گذشته تان را بشویید برود و شروعی تازه داشته باشید ( اگر دستتان را می شویید) و یا برای آینده تان برنامه ریزی کنید ( اگر ظرف می شسته اید). باید بگویید برای سلامت خودتان و خانواده تان به اندازه ی وسعتان سریعا قربانی کنند ( گوسفند یا مرغ- و اگر مرغ است به ازای هر نفر یک مرغ بگویید قربانی کنند) و گوشتش را درسته به فقرا ببخشید. مسئله ای در جریان است که باعث ناراحتی و دلشکستگی شما خواهد شد. خصوصا پسر خواهرتان خیلی ناراحت می شود. شکستن لیوان هم به دل شکستگی و کمبود اعتماد به نفس شما اشاره می کند - که ممکن است فکر کنید که به خیلی ها محبت کرده اید ولی قدرتان را ندانسته اند؛ و هم می تواند به فوت کسی اشاره کند. دختر عمه ی شما هم در خواب به شما گفته که صدقه بیانداز تا عمرت دراز باشد یا عمر کسی دراز باشد. این خواب هشداری به شماست که می توانید قضابلا را از بین ببرید و قطعا به معنی مرگ 100 درصد نیست ولی برای دفع شر قربانی کردن بسیار مجرب است. اما به هیچ وجه نه از گوشت گوسفند نه از مرغ ها اصلا خودتان نخورید و همه را درسته به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.
salam : خیلی ممنون از لطف شما برای تعبیر خواب
ولی شرایط اقتصادی شون خداروشکر خیلی خوب هست
در اینصورت چه تعبیری ممکنست داشته باشد؟
فریبا هراتی
: چون در صندوق را باز کرده یعنی باید صدقه بدهید و اخر سال به فقرا کمک کنید.
salam : سلام
وقت تون به خیر
خواب دیدم پسر بچه ی یکی از اقواممان رفته سراغ جعبه ای که برای جمع کردن صدقه در منزل داریم، من که متوجه شده بودم و ناراحت شده بودم مستقیم به روی خودم نیاوردم و با حالت عصبانیت پرسیدم چه کسی رفته سراغ اینها؟ مادر آن پسربچه که گویا ماجرا را میدانست به آرامی اشاره کرد که پسرش بوده و من هم با ناراحتی گفتم مثل اینکه باید در همه چیز را قفل کنم
ممنون میشم تعبیرش رو بفرمایین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر شرایط زندگی این فامیلتان فقیرانه است، یا زیاد خوب نیست باید به او کمک کنید. احتمالا دست آنها تنگ است و به سختی دچار شده اند. تشکر از همراهیتون.
سهراب : سهراب:صدقه بدم ونذر کنم انشالله حل میشه؟
فریبا هراتی
: خوابتان اینطور می گفت!! انشالله.
سهراب : سهراب : لطفا منن خوابمو نشون داده نشه ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید در زندگی تان به ثبات و آرامش برسید و نیازهای اولیه تان برآورده شود. می خواهید که هویت تازه ای داشته باشید و به عادات قدیمی و مشکلاتتان پایان بدهید. به این خاطر باید نذر کنید که صدقه بدهید و البته قبل از اینکه سلامتتان را بازیابید باید صدقه بدهید!! این کار بیماری را از شما دور خواهد کرد. در دادن صدقه هم خست نکنید و واقعا به اندازه ی توانتان به یک مستحق کمک کنید که زندگی اش بهتر شود. تشکر از همراهیتون.
zaahraa : سلام. خواب دیدم که مامانم با خوشحالی اومد توی خواب به خواهرم گفت که برات چه خوابی دیدم که خواهرم گفت چی دیدید و مامانم گفت خواب دیدم که یک تیشرت دخترونه داشتی و خواهرم با نگرانی گفت ای وای تعبیرش چیه؟که مامانم اولش خوشحال بود و فکر میکرد تعبیرش خوبه و رفت کتاب تعبیر خواب اورد و تعبیرش رو از کتاب تعبیر خوند که تعبیرش این بود که بعد از یک مدتی از بین میروی که من با خودم فکر میکردم خواهرم از بین میره و من ناراحت شدم به خواهرم گفتم یه صدقه بزار که هفتاد تا بلارو از بین میبره که خواهرم گفت صدقه تازه گذاشتم که من گفتم نه باید یه صدقه سنگین بزاری.. از خواب که بیدار شدم یه صدقه زیاد گذاشتم. در بیداری خواهرم متاهله ولی مریضه و به خاطر مریضیش هم خودشو هم همه رو اذیت میکنه. ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما نگران خواهرتان است و فکر می کند که او مثل دختر بچه ها بی طاقت و کم تحمل شده و نمی تواند از خودش محافظت کند. او احساس می کند که خواهرتان از حمایت کافی برخوردار نیست و به همین دلیل در تعبیرش خوانده که خواهرتان از بین می رود. یعنی اگر خواهرتان بخواهد مثل امروز پیش برود مادرتان نگران اوست که نکند از بین برود. اما این به این معنی نیست که خواهرتان از بین می رود یا حالش خوب نمی شود. خوابی که دیده اید در واقع احساس مادرتان را به خواهرتان بیان می کند و نه واقعیت شرایط امروز و حال خواهرتان را. صدقه هم که گذاشته اید. خیالتان راحت باشد دفع شر می شود. تشکر از همراهیتون.