کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب طلا

اگر مردی در خواب زینتی طلا با خود همراه داشته باشد، دلیل ارتکاب به فعل حرام است و اگر زنی انواع ساخته شده از طلا را به همراه داشته باشد و یا نگهداری کند، زیبنده خواهد بود. دیدن طلا در خواب برای زن شادی و سود و منفعت است اما دیدن طلا در خواب برای مردان رنج و اندوه است. اگر مردی در خواب ببیند که مقداری طلا یافته یا در جیب و کیف خویش دارد به مقدار حجم آن طلا ( نه به ارزش آن ) مالش از بین می رود و زیان می بیند. اگر کسی در خواب زرگری ببیند با مردی دروغ گو و لاف زن بر خورد می کند.

درنفایس الفنون آمده که اگر بیننده خواب ببیند طلا به امانت می دهد آن کس که امانت می گیرد به او خیانت می کند. طلا شنیدن سخن مکروه است.
مرحوم مجلسی نوشته: اگر کسی سکه طلا به خواب ببیند که به او می دهند به ریاست می رسد و چنانچه ببیند گم کرده از بیماری شفا می یابد.

ابن سیرین می گوید: اگر کسی دید که زر می گدازد، بر زبان مردم می افتد. اگر ببیند که طلا به خانه می برد، مال می یابد و ثروتمند می شود. اگر ببیند طلا می خورد، مال خویش را هزینه می کند یا هدر می دهد. دیدن زر در خواب ، برای مردان غم و اندوه است و برای زنان نیکو و پسندیده است. اگر ببیند که زر ببافت یا کسی به او داد، دلیل بود که مالش ضایع گردد، یا تاوانی بر وی افتد، یا کسی بر وی خشم گیرد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی درخواب ببیند زرو یا سیم می گداخت، دلیل است که بر زبان مردم افتد. اگر ببیند که زر به خروار به خانه برد، دلیل که مال بسیار یابد. اگر ببیند که زر می خورد، دلیل است که به قدر آن مال بر عیال هزینه کند.

جابر مغربی می گوید: زر به خواب، برای مردان بد است ولی برای زنان خوب است. اگر ببیند که زر و سیم به یک جا جمع بود، دلیل است که عز و جاه یابد. اگر ببیند با زرگری نشسته و با او معامله می کرد، دلیل که او را با مردی دروغگو سر و کار افتد. یوسف نبی (ع) می گوید: هر که زر در خواب ببیند کار دنیا بر وی نظام گیرد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

472 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

hadise

hadise : سلام وقتتون بخیر من از وقتی کسی که دوسش دارم اومده خواستگاری خواب زیاد میبینم ولی هشتم یا نهم این ماه شبش استخاره ای کردم خوابیدم خواب دیدم مامانم تمام طلاهامو فروخته میگه ببینم این پسره چقد دوست داره چقد برات طلا میگیره و عشقم اومده خونمون با کلی طلای سنگین مخصوصا یادمه یه گوشوارهای توپیه بزرگی انداخت گوشم من تو خواب فک میکردم که مامانم برا اینکه امتحانش کنه این کارو کرد اون پیروز شد حس خوبی داشتم

پاسخ
لینک۱۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۲۸:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. مادر شما می خواهد بداند که اگر شما پول و ثروتی نداشته باشید باز هم خواستگارتان شما را دوست دارد یا خیر و البته خواستگار شما به شما علاقمند است و می خواهد که شما شخصیتی موفق داشته باشید و از این بابت شما احساس رضایت خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۴۱:۴۰
masih

masih : سلام مرسی از شما.تعبیر خواب قبلی من درست در اومده بود که ماله پنج سال پیش بود(واقعا تحولی مثبت در زندگی من رخداد 3 سال پیش) یک ماه پیش دوباره خوابی عجیب دیدم فکرم رو به خودش مشغول کرده خواب دیدم خونه پدربززگم هستم و در واقعیت یک درخت توت پبوندی( هم توت موزی و سفید و شاه توت و توت قیچی) دارند در این خواب به من یک دستور العملی دادن که باید انجام میدادم که خودشون انجام دادن وگفتند تو باید انجام بدی تا عملی شه اگه انجام میدادم یک نوری مثل منور در آسمان میرفت و مثل آتش بازی در هوا پخش میشد بعد یک چیزایی مثل رعد و برق و شهاب سنگ به درخت توت خونه پدربزرگم برخورد میکرد و توت هاش به طلا تبدیل می شدن ما خونمون با پدربزرگم یک کوچه فاصله دارد به همین دلیل رفتم خونمون برای اینکه بفهمم دستورالعمل چطوری اجرا می شود و امتحانش کنم از خونه پدربزرگم که بیرون اومدم روز بود ولی تا به خونه خودمون رسیدم آسمون تاریک بود در راه خونمون دختر داییم رو دیدن(دو سال از من بزرگتره ونمی دونم چطوز اونجا پیداش شد)با دختر داییم رفتم خونمون.خونمون تاریک بود و هیچ وسیله ای توش نبود چون ما در واقعیت از اون خونه نقل مکان کردیم و اونجا به همین دلیل در ذهنم خالی بود من چند بار دستورالعمل رو در حیاط خونمون اجرا کردم تا وسطاش خوب پیش میرفت ولی بعدش نمی شد بلند شدم رفتم داخل. دوباره رفتم خونه پدربزرگم و دوباره دستوالعمل را اجرا کردم و همون موقع کامل انجام شد و توت ها طلا شد و انگار می خواستیم بچینیمشون که من از خواب بیدار شدم لطفا تعبیرش رو بگید مرسی.

پاسخ
لینک۴ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۴۶:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پدر بزرگ شما شخصیتی خردمند دارد و می خواهد به شما بگوید که اگر در راه خدا انفاق کنید و از داشته هایتان به دیگران ببخشید، انرژی مثبت کار شما در کائنات بازتاب داده می شود و به خودتان بر می گردد و این باعث می شود که خیر و برکت زندگی تان صدها برابر شده و به ثروت و موفقیت برسید. حضور دختر دایی تان در این کار کنار شما، احتمالا به خاطر این است که او هم تحت تاثیر صحبت پدر بزرگتان قرار گرفته و نصیحت های او را شنیده و او هم همفکر شماست که باید همینطور به نصایح پدر بزرگ گوش دهید و با هم "توافق" دارید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۱:۲۹
ایران

ایران : سلام سرکارخانم هراتی
قبل ازاین که خواب را براتون تعریف کنم این را خدمتتون بگم که من به تازگی به علت خیانت همسرم از ایشون طلاق گرفتم وایشون بلافاصله بعد ازطلاق با همان خانم عقدرسمی کردند
شب جمعه گذشته۱۸م ماه دوستم که سادات هم هستند خواب دیدند که من جایی روی صندلی نشسته بودم وهمسرسابقم بالباس مشکی همراه خانمش که اونم چادرمشکی ولباس مشکی پوشیده بوده جلوی من زانو زدند و یه زنجیرطلا با پلاک طلا که به شکل قلب بوده دست این خانم بوده و جلوی من گرفته بودند تا به من هدیه بدهند که همین دوستم که این خواب را دیدند سر میرسه با شوهرسابقم و خانمش دعوا میکنه و دست منو میگیره و باخودش میبره البته میبینه که اون پلاک و زنجیرطلا دست من بوده و اونا از شوهرسابقم و خانمش گرفته بودم

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۰:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. همسر شما بعد از اینکه به خواسته های خودش با همسر جدیدش رسید تازه عقلانیت او بیدار می شود و متوجه می شود که در حق شما بد کرده است. او آرزو خواهد کرد که تعهد و شور و شوق آتشین و عشق شما را نسبت به خودش جلب کند و شما از احساس او متاثر می شوید. اما کسی که اهل خیانت باشد، همیشه خیانتکار است چه همسرش شما باشید، چه خانم دوم او. دوست شما تلاش می کند که از شما حمایت کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۱۷:۵۴
سارا

سارا : سلام این
بازم شرمنده بخدا انقد اذیتتون کردم

پاسخ
لینک۱۸ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۱۶:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. من تعبیر قبلیتونو اصلاح کردم و تعبیر جدیدو با حالتی که دوباره توضیح دادید اونجا نوشتم. اون تعبیر جدیده که مشاهده می کنید.

پاسخ
لینک۱۸ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۶:۰۲
سارا

سارا : سلام خواب دیدم با کالسکه و کیف بچه ام میرم پارک به یه قسمتی میرسم که سربالایی داره با خودم میگم کالسکه رو بذارم یه گوشه که راحت برم (اصلا یادم نمیاد بچه باهام بود یانه )(یادمم نیست کجا رفتم و چی شد) یهو یادم اومد تو کیف بچه سرویس طلام بود کارامو کردم و غروب شده و دارم برمیگردم اما میدونم بیشتر از یک ساعت مسیربرگشتم طول میکشه هی خودمو سرزنش میکنم اخه چقد بی عقلی که خود کالسکه و وسیله و طلا گذاشتی اومدی اینجا؛ خدا کنه کسی برنداشته باشه.

پاسخ
لینک۱۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۴۶:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید به آرامش برسید و فکرتان ناراحت است و تمرکزتان کم شده. شما موفقیت های خودتان را نادیده می گیرید و آنقدر به فکر عوض کردن زندگی تان و ایجاد تحولی تازه در زندگی تان هستید که به داشته هایتان توجهی نمی کنید. زمان تفکر و ارزیابی مجدد برای شما فرا رسیده است.

پاسخ
لینک۱۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۱:۲۴
سارا

سارا : سلام خواب دیدم کارگر اومده خونمون البته شبیه خونمون نیست و گاوصندوقی هست تو کمد چک میکنم حتی همه طلاهامو میبینم و درشو میبندم و کارگر میره فردا دوباره یه کارگر غریبه میاد بیرون در حال حرف زدن و خندیدن با یه نفری که اصلا یادم نیست کیه میام باز طلاهامو چک میکنم میبینم خالیه ناراحت میشم کیف و وسایل کارگر و چک میکنم میبننم چیزی نیست اما میگم جز این کسی دیگه نمیتونه باشه به همون فردی که خونمونه میگن بیا اتاق اون با جدیت درو میبنده و خود کارگرم میاره شروع به چک کردن وسایل میکنه اما پیدا نشد

پاسخ
لینک۱۴ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۰۴:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواب شما هشداری به شماست که باید مراقب باشید. شما ذهنتان ناراحت است و می خواهند به شما نصیحت کنند که روی ذهن و جسمتان کار کنید و افکار تازه ای به شما یاد بدهند! شما خودتان بخوبی فکرتان کار می کند و همیشه موفق بوده اید. اما اگر بخواهید هر روز به نصیحت یک نفر گوش و عمل کنید، تمام استعدادها و توان خودتان را نادیده بگیرید، آنوقت نخواهید توانست شخصیت موفقی داشته باشید!. رازهایتان را برای هر کسی مطرح نکنید و بی تفحص و تفکر، حرف هر کسی را هم نپذیرید و اجرا نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۵۰:۲۹
Rozz

Rozz : سلام وقت بخیر خواهرم خواب دیده که من رفتم خونه ی مادرم ویه تکپوش بزرگ وپهن طلا برای مادرم خریدم وتو دستش کردم وگفتم اینو برای تو خریدم با تشکر

پاسخ
لینک۲۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۴۰:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما نسبت به مادرتان عشق و احساس تعهد زیادی قائل هستید و برای او آرزوی موفقیت دارید.تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۱۳:۴۵
IRAN

IRAN : سلام خواهرم خواب دیده یه کیف چرم قهوه ای بزرگ روی شونش بود تو کیفش پر از طلا زرد؛ جایی مثله  حیاط مدرسه زیپ کیف یکم باز بود ازش طلا بیرون میریخت خواهرم به یه دختری میگه میشه کمک کنی طلا ها رو جمع کنم دختره یه دستبند طلا سفید رو برمیداره برا خودش خواهرم ازش میگیره میگه این ماله منه چرا برداشتی ازش میگیره اونم هیچی نمیگه میده؛ یه گوشواره فیروزه ای آبی انگار برا مادرم بود لا به لای طلاها بعد کیفشو میزاره یه جا دختره میدوه برش داره خم شده برداره خواهرم نمیزاره سریع کیفشو از رو زمین برمیداره ممنون از تعبیرتون.

پاسخ
لینک۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۱:۲۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر شما سخت کوش و محافظه کار است و می خواهد که به ثروت و رفاه و سعادت خانواگی برسد و موفقیت های زیادی بدست آورده است. خواهر شما ممکن است گاهی از بیرون سرد و خشک و غیر قابل نفوذ به نظر برسد ولی او شخصیتی باهوش و خردمند ( مثل مادرتان) دارد که کسی نمی تواند سرش را کلاه بگذارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۶:۰۵
suzan

suzan : با سلام و احترام خدمت سركار خانم هراتى

مدت يك سال و چهار ماه است كه با دوست پسر سابقم قهر هستيم اما در اين مدت متصل خواب ايشون رو مي بينم اگر هر شب نه ولي هر هفته حتماً،،امروز حدود ٩ صبح ديدم يك جعبه پر از طلا هاي ظريف دارم در واقعيت هم طلاهاي من ظريف است در خواب دوست پسر سابقم قرار بود شب به جشن برود من هم در حال درست كردن موهاي ايشون بودم روي دو زانو نشسته بود روبروي من نشسته بود همينجور كه موهاشو مرتب مي كردم انگار طلاهاي ايشونم هم داخل جعبه من بود امدم كه يكيش رو بهش بدم انگار مشكل داشت قفلش مثل دكمه سر استين بود قرار شد شب بريم عوضش كنيم بعد به من گفت سوزان بيا اون (گوشواره يا گردنبد) يادم نيست بريم براي تو بخرم همون ٩ ميليونيه،ولي داشتم تو فكرم مي گفتم نه من نمي خوام لازم ندارم،بعد منو بقل كرده بود همون دوزانو كه روي زمين بود بازوهامو گرفته بود هي منو بو مي كرد،اخر خواب يادمه با جعبه رفتم پيشش كه طلايي كه ازش داخل جعبه طلاهاي منه تعويض كنيم باز در فكرم مي فتم بهش مي گم من طلا نمي خوام.

پاسخ
لینک۲۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۴:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. شما خصلت هایی دارید که او نمی تواند فراموشتان کند و او هم اخلاقیاتی دارد که شما فراموش نکرده اید بنابراین از طریق تله پاتی احساس شما نسبت به همدیگر منتقل می شود. شما شخصیتی با ظرفیت و با ارزش دارید و به خاطر کارهای خوب و مثبت کوچکی که در زندگی تان انجام می دهید، خودتان را ارزشمند می دانید و می دانید که لیاقت احترام را دارید. دوست پسر شما وقتی دلش می گیرد و ناراحت می شود، به شما فکر می کند و می گوید چقدر خوب بود که شما می توانستید افکار او را مرتب و منظم کنید و نگرانیهای او را از بین ببرید. او احساس می کند که حمایت و پشتیبانی کافی را از کسی دریافت نمی کند. شما به خصلت های او هم فکر می کنید و از دست و دلبازی و یا سخاوت و امنیتی که او می توانست به شما ببخشد یاد می کنید. او دوست دارد که شما از او حرف شنوایی می کردید و مطیع و تابع او بودید تا مسیر زندگی تان عوض می شد و همه چیز دوباره خوب می شد. اما شما نمی خواهید تابع و مطیع او باشید. او دلتنگ شماست و دوست داشت که ارتباطش را با شما حفظ می کرد و شما هم حامی او می شدید. اما خوب شما شاید نمی خواهید که ارتباطی با او داشته باشید و به موفقیتی از جانب او دست پیدا کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۶:۱۹
Nafis

Nafis : با سلام.امروز بعد از نماز صبح خواب دیدم دارم با پدرم یا همسرم میریم.توی مسیر یک باغ هست که صاحب باغ داره فندق و برگ میفرسته هوا که برگا از فندق ها جدا بشن.فندقا بزرگ بودن من برمیگردم برم دوباره ببینم اما یهو خوابم تغییر کرد دیدم همسایه مامانم اینا توی حیاط خونشون به درختا یک عااالمه طلا آویزون کرده.همه طلاها زرد بود و خیلی خیلی زیاد بود منو چند نفر دیگه با اون خانم همسایه حرف میزنیم به طلاها دست میزنیم و گاهی از این درخت به اون درخت جابجاشون میکنیم.ممنون از شما

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۸:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و پدر یا همسرتان ایده ها و افکار تازه ای در سر دارید و در کارتان به آرامش و موفقیت زیاد خواهید رسید. صلح و از خود گذشتگی در کارتان از خودتان نشان خواهید داد. شما می خواهید مثل کسانی که امیدوار هستند که ثمره ی تلاششان موفقیت محض باشد، به موفقیت برسید و به کارهای خودتان افتخار کنید. انشالله همین هم خواهد شد و شما از تجارب خوب دیگران در کارتان استفاده خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۵۲:۲۹
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.