تعبیر خواب طلا
اگر مردی در خواب زینتی طلا با خود همراه داشته باشد، دلیل ارتکاب به فعل حرام است و اگر زنی انواع ساخته شده از طلا را به همراه داشته باشد و یا نگهداری کند، زیبنده خواهد بود. دیدن طلا در خواب برای زن شادی و سود و منفعت است اما دیدن طلا در خواب برای مردان رنج و اندوه است. اگر مردی در خواب ببیند که مقداری طلا یافته یا در جیب و کیف خویش دارد به مقدار حجم آن طلا ( نه به ارزش آن ) مالش از بین می رود و زیان می بیند. اگر کسی در خواب زرگری ببیند با مردی دروغ گو و لاف زن بر خورد می کند.
درنفایس الفنون آمده که اگر بیننده خواب ببیند طلا به امانت می دهد آن کس که امانت می گیرد به او خیانت می کند. طلا شنیدن سخن مکروه است.
مرحوم مجلسی نوشته: اگر کسی سکه طلا به خواب ببیند که به او می دهند به ریاست می رسد و چنانچه ببیند گم کرده از بیماری شفا می یابد.
ابن سیرین می گوید: اگر کسی دید که زر می گدازد، بر زبان مردم می افتد. اگر ببیند که طلا به خانه می برد، مال می یابد و ثروتمند می شود. اگر ببیند طلا می خورد، مال خویش را هزینه می کند یا هدر می دهد. دیدن زر در خواب ، برای مردان غم و اندوه است و برای زنان نیکو و پسندیده است. اگر ببیند که زر ببافت یا کسی به او داد، دلیل بود که مالش ضایع گردد، یا تاوانی بر وی افتد، یا کسی بر وی خشم گیرد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی درخواب ببیند زرو یا سیم می گداخت، دلیل است که بر زبان مردم افتد. اگر ببیند که زر به خروار به خانه برد، دلیل که مال بسیار یابد. اگر ببیند که زر می خورد، دلیل است که به قدر آن مال بر عیال هزینه کند.
جابر مغربی می گوید: زر به خواب، برای مردان بد است ولی برای زنان خوب است. اگر ببیند که زر و سیم به یک جا جمع بود، دلیل است که عز و جاه یابد. اگر ببیند با زرگری نشسته و با او معامله می کرد، دلیل که او را با مردی دروغگو سر و کار افتد. یوسف نبی (ع) می گوید: هر که زر در خواب ببیند کار دنیا بر وی نظام گیرد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
roksana : سلام خانم هراتی عزیز صبح امروز خواب دیدم زنعموی شوهرم برام تو جعبه کادوی مربع قشنگیه انگشترطلا کادو اورده ومن خوشحال شدم ولی کاغذخریدنداشت من تو یه کاغذ پولایی که قراره بدم به خواهرم بانمیدونم اون داده به من رو نوشتم البته سه تا اسم باپول روکاغذ نوشته بودم گذاشتم توجعبه مادرشوهرم دیدمیگه اینا داره کاغذخرید.گفتم نه این نیس، کاغذه جاموند رو اپن .دیدم خونهپدر شوهرمیم خواهرشوهرم بچه نوزادمو که جلوم نشسته بود بغل کرد بعدیادش افتاددستاش کثیفه سبزی پاککرده بچه منو گذاشت توپله ورفت دستاشو بامایع شست بچم از پله افتادوسرش خورد زمین.منم ناراحت شدم اعتراض کردم وگذاشتم رفتمبابچم.بعددیدم خونم یه خیابون بالاتراز پدرشوهرمه خواهرشوهرم اومد خونم.بچم باشوهرم موندخونه من نمیدونم برای چی اومدم خونه پدرشوهرم شایدبرای برداشتن کاغذه . زن سوپری توکوچه جلوموگرفت بهممیگفت فلان جا نزدیک شهرتون رو میشناسی منمنمیشناختم.دیدم مادرشوهرم داره میادولی یهوفککنمبا صورت خورد زمین بلندش کردم دوباره سرش گیج میرفت هی واین باراز پشت افتاد سرش خورد زمین من ترسیدم میخواستم زنگ بزنمشوهرم بیاد.بعدخواهرشوهرم اومد گفت ناراحت شدی ازدستم .منمگفتم اره نبایداون کارو میکردی ولی مادرشوهرم وخواهرشوهرم قبول نداشتن که کارشون خطرناک بود.توواقعیت طبقه بالا پدرشوهرم زندگی میکنم.خونه وپله شبیه خونه واقعیمون نبود .واینکه من دو روز پیش با پسرم ...گفتم شایدربطی داشته باشه به خوابم .ممنون میشم این بخش روپاک کنید .تشکر
فریبا هراتی
: سلام. زن عموی شوهرتان معتقد است که شما آدم زرنگی هستید و البته شما نسبت به انجام تعهداتتان بسیار موفق عمل خواهید کرد و با عزم و اراده و با ثبات و پایداری کارهایتان را انجام می دهید ولی خودتان اعتماد به نفستان کم است و این را باور ندارید. شما نگرانی هایی دارید و از جانب خانواده همسرتان دلشوره دارید که نکند ارزش کارهای شما را نادیده بگیرند و یا شما را قوی و موفق حساب نکنند. خواهر شوهر شما در انجام کارهایش با ملاحظه رفتار نمی کند و اشتباهاتی دارد که بنابراین شما نباید خیلی به او اعتماد کنید و نباید نوزادتان را به او بسپارید. شما کمی از خانواده ی شوهرتان مدرنتر یا متمولتر هستید ولی با این وجود خودتان را دست کم می گیرید و مرتب تصدیق آنها را می خواهید که گواهی دهند که شما متعهد و موفق و زرنگ هستید. مادر شوهرتان هم در رفتارش اشتباهاتی دارد که نیازمند کمک شما می شود و شاید بارها شاهد اشتباهات او باشید. اما آنها اشتباهات خودشان را نمی پذیرند و اعتماد به نفس شان را از دست نمی دهند. بر عکس شما که زود هول می شوید و خودتان را دست کم می گیرید. هر کسی ممکن است اشتباه کند و این طبیعیست. اما اگر مرتب اشتباهات گذشته تان را تکرار کنید و دقت عمل نداشته باشید غیر طبیعیست! باید حواستان را جمع کنید و سعی کنید که هر روز از روز گذشته بهتر باشید. تشکر از همراهیتون.
Camelia : با سلام و وقت بخیر
دیروز(سه شنبه) بعد از ظهر خواب دیدم در یک طلا فروشی هستم و فروشنده ، مرد جوانی بود، در ابتدا صفحه ساعت مُچیم رو عوض کردم و صفحه جدید ، سفید بود و بندش هم طلایی رنگ(فکر کنم طلا نبود) و دست چپم کرده بودم و ثانیه شمارش، خیلی واضح و سریعتر از معمول حرکت می کرد بعد یک دستبد طلای زرد که خیلی پهن و سنگین بود دست راستم کردم و تصمیم به خرید داشتم که فروشنده گفت قیمتش هفت میلیونه و من گفتم برام گرونه و باید پولهامو سرجمع کنم و ۴یا۵ روز دیگه میام میبرم بعد دیدم مادرم (از دنیا رفته) کنارم ایستاده و گفت:چند روز دیگه دیره همین امروز عصر میایم می گیریمش ، در ادامه دیدم یک خانم داره بهم میگه اون فروشنده ازت خواستگاری کرده و نظرت چیه ! منم همونجا می خواستم جواب منفی بدم ولی گفتم بهتره که یکم فکر کنم. (مجردم و خیلی ممنون از شما )
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعث می کنید که مصمم تر از همیشه رفتار کنید و حامی خودتان باشید. شما باید سعی کنید که قدر زندگی تان را بدانید و وجهه ی بهتری از خودتان نشان دهید. باید نسبت به کارهایتان با قید و بند تر رفتار کنید نه اینکه ظاهرا موفق باشید و در عمل، ضعیف رفتار کنید. شما نسبت به انجام کار مهمی متعهد خواهید شد و شور و شوق زیادی برای انجامش از خودتان بروز خواهید داد. روح مادرتان شاد. او معتقد است که شما لیاقت بهترین ها را دارید و باید برای خودتان اعتبار زیادی قائل باشید و بدانید که می توانید به موفقیت در زندگی تان برسید. نوبت تحول مثبت در زندگی شما فرا رسیده و باید بخواهید تا بتوانید موفق شوید!! گشایش کار خواهید یافت و از اینکه خودتان را دست کم بگیرید، دست بر می دارید. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام خانم هراتی. من دیشب خواب دیدم که طلاهایی که برای خودمونه پشت ویترین یه مغازه و داخل جعبه های قرمز و صورتی هستن. منم با دیرنشون مضطرب شدم و گفتم اینا چرا اینجا هستن و حتما برشون دارم که کسی دست نزنه بهشون. رفتیم سراغ مغازه های دیگه و وقتی برگشتیم دیدیم که پشت ویترین نیستن. منم به مامانم و خواهرم گفتم که چرا نیستن و شروع کردم از تمام ادمای مغازه درباره ش پرس و جو کردن و اینکارو با تمام اضطرابی که داشتم، انجام میدادم. همه بهم میگفتن وسایل خودتو گشتی؟ منم میگفتم مطمئنم که از پشت ویترین برنداشتم. یهو همینجوری در کوله پشتی خودمو باز کردم و دیدم توی کیف خودم بودن و مات و مبهوت مونده بودم.
فریبا هراتی
: سلام. اشخاصی از شخصیت موفق شما، نقاط قوت شما و محاسن شما تعریف می کنند و شما به چشم ایشان بزرگ جلوه می کنید. اما کسی این شخصیت موفق و مزایا و محاسن شما را از شما نخواهد گرفت. تشکر از همراهیتون.
مهسا : سلام من همش خواب میبینم همسرم ازم دوری میکنه بی توجه یا خیانت میکنه هرچند مدت این خوابو میبینم حتی وقتی رابطمون خوبه و اینم بگم همسرم تو کشور دیگه زندگی میکنه درحال حاضر ازهم دوریم
فریبا هراتی
: سلام. لطفا خوابتان را کلی گویی نکنید. جزییات خواب هستند که تعبیر را درست و واقعی می کنند. هر چه که در خواب دیده اید از رنگ لباسها تا جایی که در آنجا بوده اید و زنی که با همسرتان بوده تمام جزییات خواب را بنویسید در غیر اینصورت به احتمال بسیار قوی خوابتان اشتباه تعبیر خواهد شد. تشکر.
مهسا : سلام وقت من دیشب خواب دیدم با خالم که اونم بچش مریضه و یه خاله دیگم رفتیم یجایی مثل قبرستون یه تیکه نون که چیز دیگم داخلش بود مثل ساندویچ رومیمالیدیم به یه قبر نیت میکرد بعد خوردیم بعد اونم رفتیم یجای دیگه بارون میومد زیر بارون راه میرفتیم خیس شدیم بعد اونم باز من میخواستم شام دعوتشون کنم و بردمشون
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که شرایط زندگی تان عوض شود و به عادات و رفتارهای گذشته تان پایان دهید. شما سخت کوش هستید و در زندگی تان زحمت زیاد می کشید و برای بهبود شرایط زندگی تان باید برای اموات خیرات بدهید و از ایشان طلب دعای خیر کنید. احساسات زیادی به زندگی تان جریان می یابد و به خاطر مسئله ای ناراحت هستید. شما سعی می کنید که از خاله تان حمایت کنید تا بتواند تصمیم درستی در زندگی اش بگیرد. تشکر از همراهیتون.
مهسا : سلام وقتتون بخیر من خواب دیدم طلای مامانم پیش کنه منم گمش کردم ولی کلی گشتم دونه دونه روی خاک پیداشون کردم خیلی گریه کردم بعد یه آقایی که طلافروش بود به من یه مشت طلا داد وقتی فهمید طلا گم کردم ممنون میشم جواب بدین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما به شما آموزه ها و نصایحی داده است که بتوانید در زندگی تان با استفاده از آن به موفقیت برسید ولی شما نصایح او را نادیده گرفته اید و ضرر کرده اید. حالا می خواهید یکی یکی از همان تجارب در زندگی تان استفاده کنید. اما دقت کنید که کسی ممکن است تلاش کند که شما را بفریبد و به بهانه ی اینکه می داند که شما چطور می توانید به موفقیت برسید، حرفهای خودش را به شما غالب کند. مراقب باشید! تشکر از همراهیتون
Mahy : سلام شب عاشورا خواب دیدم با همکلاسهای دانشگاه که سال زیادی ازش میگذره یک گروه موسیقی همخوانی تشکیل دادیم ک جلوی ۶۰۰ هفتصد نفر اجرا کنیم من دوتا النگوی ضخیم از لحاظ استحکام و پهنا دست چپم کرده بودم و سه النگوی ظریف که دست راستم بود طلای زرد بودند و بسیار نو و درخشان و زیبا، میدونستم بیشترازین النگو دارم اما ننداختم ک بقیه نگنچقد طلا آویزون کرده بعد دیدم با خانواده در فروشگاه بزرگ لباس بودیم و طلای من و مادرم تو کیفم بودمن در واقعیت یک گردنبند دارم ک همیشه گردنم هست ، رفتم جلوی آینه گردنبندم رو دراوردم و یک گردنبندی ک در واقعیت ندارمو انداختم. این یکی برعکس اونی ک دارم زنجیرش ظریفتر و بلندتر و توگردنی هم به جای مستطیل شکل تقریبا دایره شکل و بزرگتربود، اما نسبت ب قبلی مقداری کدرتر بودن. وقتی انداختم خیلی ذوق داشتم مامان و بابام هم خوشحال بودن
فریبا هراتی
: سلام. درک شما نسبت به زندگی بسیار بالاتر رفته است. هارمونی و هماهنگی به زندگی تان راه می یابد. سعادتمند و موفق خواهید بود و می توانید تعادل و آرامش را در زندگی تان حفظ کنید. شما خودتان را متعهد کرده اید که به خودتان در زندگی، خوشی و لذت ببخشید و در کارتان هم به موفقیت های زیادی خواهید رسید. تصویری تازه از خودتان بروز خواهید داد. خردمندانه تر از گذشته فکر می کنید و نقشه هایی برای موفقیت های بیشتر در ذهنتان دارید. تمایلات و تعهدات شما نسبت به گذشته برعکس شده و دیگر به دیگران بیشتر از خودتان اهمیت نمی دهید. مادیگرایی در وجودتان کمتر شده و می خواهید به کمال و آرامش برسید کما اینکه ساده لوحی و خوش باوری گذشته را هم ندارید و با مسائل کمی محتاطانه تر مواجه می شوید تا آدمها و نیات شان را خوب بشناسید و نه اینکه سطحی نگر و ظاهر بین باشد. پدر و مادر شما از این طرز فکر شما خوشحالند. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام لطفا خواب من نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. دوست پسر شما می خواهد همه چیز را به شدت تحت نظر بگیرد و چشمانش را باز می کند تا مرتکب اشتباه نشود. او خودخواهانه و حریص نسبت به منافعش فکر می کند و می خواهد نسبت به شما احساس تعهد کند یا شما را بخودش متعهد کند که شما به ارتباط با او افتخار کنید. شما هم البته از اینکه احساس تعهد و عشق را تجربه کنید خوشحال شده و به خودتان می بالید. محبت و عشق بین شما زیاد خواهد شد. او خودبزرگ بین و خودپسند است و در رابطه با جنس مخالف، احساس ناامنی می کند برای همین نگاهی مشکوک و سوء ظنی به همه ی زنها دارد. ولی نمی خواهد که تنها بماند و تمایل به ازدواج دارد. خواب شما 938 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
sh : با عرض سلام و ادب لطفا نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما از بعضی از رفتارها و یا حصلت هایی که دارید احساس نارضایتی می کنید و نقاط ضعف تان برایتان بزرگ جلوه می کند و فکر می کنید که دیگران شما را مورد بررسی و قضاوت قرار می دهند. فکر می کنید که تصویر ذهنی دیگران از رفتار شما، همیشه ماندگار خواهد شد و هیچ کسی فراموش نمی کند که شما قبلا اشتباهاتی داشته اید. ولی شما در جهتی کاملا وارونه نسبت به انتظارات خودتان، بررسی و قضاوت شده اید و دیگران نظر بسیار مثبتی روی شما دارند. شما به ثروت و رفاه خواهید رسید و احتیاجاتتان براورده خواهند شد. موفقیت های بسیاری در تمام کارهای دنیایی کسب خواهید کرد. همیشه فکرتان درست کار می کند و نسبت به تمایلاتی که آرزوی تحقق شان را دارید، متعهد باقی می مانید و به خواسته هایتان خواهید رسید. شما قضاوت درست و منطقی نسبت به مسائل خواهید داشت و به کارتان به شدت متعهد می مانید. همینطور ممکن است ازدواج کنید (و یا احساس تعهدی نسبت به کسی که دوستش دارید و از او دور هستید، خواهید داشت). خانواده ی شما بخوبی اخلاقیات شما را می شناسند. خواب شما 1317 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون.
yasi : سلام وقت بخير خواب ديدم دخترم خيلي طلا داره روي فرش خونمون ريخته شده من ميخواستم جمع كنم همش از دستم مي افتاد اينقدر زياد بود تو دستم جمع نميشد همش طلاهاي ريز بود بچگانه بود سه تا زنجير طلا ماله دخترم دور دستم بسته بودم كه يكيش پاره شد افتاد و بقيه زنجير دور دستمم رو در اوردم در ضمن در بيداري من بابت بيماري دخترم خيلي نگرانشون هستم
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.