تعبیر خواب طلا
اگر مردی در خواب زینتی طلا با خود همراه داشته باشد، دلیل ارتکاب به فعل حرام است و اگر زنی انواع ساخته شده از طلا را به همراه داشته باشد و یا نگهداری کند، زیبنده خواهد بود. دیدن طلا در خواب برای زن شادی و سود و منفعت است اما دیدن طلا در خواب برای مردان رنج و اندوه است. اگر مردی در خواب ببیند که مقداری طلا یافته یا در جیب و کیف خویش دارد به مقدار حجم آن طلا ( نه به ارزش آن ) مالش از بین می رود و زیان می بیند. اگر کسی در خواب زرگری ببیند با مردی دروغ گو و لاف زن بر خورد می کند.
درنفایس الفنون آمده که اگر بیننده خواب ببیند طلا به امانت می دهد آن کس که امانت می گیرد به او خیانت می کند. طلا شنیدن سخن مکروه است.
مرحوم مجلسی نوشته: اگر کسی سکه طلا به خواب ببیند که به او می دهند به ریاست می رسد و چنانچه ببیند گم کرده از بیماری شفا می یابد.
ابن سیرین می گوید: اگر کسی دید که زر می گدازد، بر زبان مردم می افتد. اگر ببیند که طلا به خانه می برد، مال می یابد و ثروتمند می شود. اگر ببیند طلا می خورد، مال خویش را هزینه می کند یا هدر می دهد. دیدن زر در خواب ، برای مردان غم و اندوه است و برای زنان نیکو و پسندیده است. اگر ببیند که زر ببافت یا کسی به او داد، دلیل بود که مالش ضایع گردد، یا تاوانی بر وی افتد، یا کسی بر وی خشم گیرد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی درخواب ببیند زرو یا سیم می گداخت، دلیل است که بر زبان مردم افتد. اگر ببیند که زر به خروار به خانه برد، دلیل که مال بسیار یابد. اگر ببیند که زر می خورد، دلیل است که به قدر آن مال بر عیال هزینه کند.
جابر مغربی می گوید: زر به خواب، برای مردان بد است ولی برای زنان خوب است. اگر ببیند که زر و سیم به یک جا جمع بود، دلیل است که عز و جاه یابد. اگر ببیند با زرگری نشسته و با او معامله می کرد، دلیل که او را با مردی دروغگو سر و کار افتد. یوسف نبی (ع) می گوید: هر که زر در خواب ببیند کار دنیا بر وی نظام گیرد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
نورالله : ببخشید اشتباهی زود ارسال شد.دختر عموی من مشکلات مالی عمده ای داره.خواهرش خواب دیده که دستها و پاهای دخترش(دختر یکساله دختر عموم) پر از النگوی طلاست و بهش میگه وای شما پاهاش رو هم النگوی طلا انداختین و دختر عموم میگه اره،خریدمش ۲۵میلیون.تشکر از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. 25 به این اشاره دارد که زمان گذشتن از یک مسئله یا موضوع فرا رسیده و انشالله مشکلات آنها به زودی تمام خواهد شد. روزی فرزندشان زیاد است و به موفقیت های بسیار زیادی در زندگی شان خواهند رسید. انشالله مشکلات مالی آنها از بین خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
b : سلام روزتون بخیر ..
خواب دیدم کنار مردی هستم که سوار بر یا قالیچه ی پرنده یا سیمرغی یا عقابی یا چیزی شبیه این .. دقیقا خاطرم نیست . این مرد ردایی داشت که در استینش چهار نوع سنگ متفاوت بود. سنگهایی از جنس طلا و فیروزه و الماس و یکی دیگه رو اصلا نمیتونم بخاطر بیارم . اون مرد از استینش یکی یکی سنگها رو داخل هم ادغام میکرد . و شکل همشون وقتی ادغام میشدم شبسه قلب بود. طلا رو داخل یک سنگی و سنگ فیروزه ایی رو پوشش بیرونی و سنگ الماس مانند رو قالب اینها کرد . از بیرون به سنگها نگاه میکردی کاملا هر چهارسنگ درونش واضح بود و وقتی دستم داد ادغام شده ها رو یکی دوبار به هوا یه قل دوقل :) کردم و وزنش رو توی خواب احساس کردم . البته اون سنگ طلا کاملا طلا نبود .ببینید اون شبیه یک فلز قلبی شکل اندازه کف دست بود که یک چهارم دورش طلای زرد بود و وسطش انگار فلز حدید یا اهن یا یچیزی که دقیقا نمیدونم چی بود .
با تشکر از وقت با ارزشی که برای بنده میزارید .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای رسیدن به اهدافتان و کسب موفقیت های بسیار زیاد و یافتن گشایش کار، باید از چند عنصر درونی برخوردار باشید تا بتوانید به اوج موفقیت رسیده و گشایش کار پیدا کنید. اول اینکه سرسختانه، قوی و بااراده کار کنید تا هر کسی که شما را دید بداند که شما شخصیتی موفق و جاه طلب دارید. دوم اینکه انرژی درونی و ایمانتان بسیار قوی باشد و به شانس و موفقیت تان ایمان قوی داشته باشید. به کارتان عشق بورزید، متعهد باشید که هرگز از انجامش کوتاهی نکنید، با فداکاری بر سختی ها غلبه کنید و آنوقت است که می توانید همه ی بلند پروازیها و تمایلاتتان را برآورده کنید. شما سبک و سنگین می کنید که تا چه اندازه از هر کدام از این آهن و طلا و فیروزه و الماس دارید. ( به ترتیب تعابیرشان توضیح داده شده) و انشالله اهدافتان را با موفقیت پیگیر خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
ارام : سلام و درودها. اقایی این خواب رو دیدن: داخل یک کلاس بودم و شخصی غریبه یه کامپیوتر قدیمی برام اورد. صحنه ناگهان عوض شد، انگار که من داخل کامپیوتر یا یه بازی کامپیوتری رفته باشم: داخل اتاقی بودم که پر از سکه های طلا بود، ناگهان در جعبه ای باز شد و هیولاها ازش بیرون اومدن. من خواستم فرار کنم و از خواب پریدم. (البته چندشب پیش فیلم علاالدین رو تماشا کرده بودم که درباره گنج و چراغ جادوئه)سپاسگزارم مهربان
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. تشکر. شما درس مهمی از زندگی می گیرید که به رشد شخصی شما منجر خواهد شد. شما به ارتباطات،اطلاعات و روابطی که در گذشته وجود داشته و یا به تکنولوژی قدیم فکر می کنید و فرصت جدیدی به روی شما باز می شود. موقعیتی در زندگی بیداری شما به وجود می آید که می دانید که شانس موفقیت شما در آن بسیار زیاد خواهد بود ولی ریسک باختن هم در آن بالاست. ترسها و نگرانیهای شما از شکست، مانع از این می شود که بخواهید ریسک کنید. خوابتان خیلی راحت می تواند بر مبنای تخیلات شما در تماشای فیلم هم باشد و در این صورت باطل است. تشکر از همراهیتون.
Batooool : سلام مجدد.ببخشید خانم هراتی عزیز من اولین بار بود که خوابم رو ارسال میکنم .متاسفانه دقت نکردم که باید در قسمت مربوطه ارسال بشه .عذرخواهی میکنم.
فریبا هراتی
: اشکالی ندارد انشالله از دفعه ی بعد دقت بفرمایید.
Fateme : سلام وقتتون بخیر خواب دیدم رفتم طلا فروشی ی گردنبند و دستبند سِت خریدم بعد انگار قبلا میدونستم ک قیمت این گردنبند و دستبند چقد میشه پولشو اماده داشتم و فروشنده وزن کرد و گفت 13گرمه ولی برق نیست ماشین حساب کار نمیکنه بگم چقدقیمتشه بعد من گفتم میشه دومیلیون سه هزارو هشتصد تومن پولو دادم ولی کاغذ خرید طلا نداد و من منتظر موندم تا شاید برق بیاد و اون با ماشین حسابم بزنه و دیگه مطمعن بشه ک قیمت این طلا درسته و بعد ی دوستمو دیدم ک با ی پسر حدودا 15-16ساله بود منو صدا زد و ازم خواست ی معادله ریاضی رو براش حل کنم و یدفعه یادم افتاد ک طلاها تو نایلون تو جیبمه برداشتمش گزاشتم تو کیفم ک یوقت نیوفته -مجرد هستم -
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید به قدرت و اختیار و موفقیت و دستاوردهای بالایی در زندگی تان برسید، نشاط و سرزندگی پیدا کنید و زندگی تان به تعادل برسد. باید سعی کنید که به غرایز و شهودتان اعتماد کنید. می خواهید به عشقی سوزان متعهد شوید و ازدواج کنید ولی 13 یک عدد پارادوکس دار و متناقض است که به معنی مرگ و تولد، پایان و شروع، و تغییر و تحول است. نمادی از موانعی است که سر راه شماست و باید به آن غلبه کنید. باید استقامت کنید و سخت بکوشید و به خاطر موفق شدن و رسیدن به اهدافتان سخت تلاش کنید. کسی می خواهد سرتان را کلاه بگذارد و شما باید سعی کنید که عاقلانه فکر کنید. شرایط سخت زندگی شما به زودی حل و فصل خواهد شد و تولدی جدید خواهید یافت. شما قدر و ارزش زندگی و موفقیت هایتان را می دانید و حاضر نیستید که این موفقیت ها را راحت از دست بدهید. تشکر از همراهیتون.
fateme : ماه رجب خواب دیدم انگار توی یه مراسم عروسی بودیم که بزن و برقص هم نداشت ، آخر شب بود یه آقایی که خواننده میانسالی هستن اومدن چهار تا انگشتر طلا توی انگشت میانی دست راست من کردن و یادمه یکی از انگشترها نگین سبز رنگ داشت ، و بعدش بهم گفتن مبارکت باشه دیگه دیدار به قیامت ، یکی حالتی بود که انگار یه کاری رو من سالها میخواستم انجام بشه و با اینکار این آقا ، من به خواسته م رسیده بودم.
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار می یابید و زندگی تان به هارمونی و هماهنگی خواهد رسید. در تمام کارهایی که مد نظرتان است که انجام دهید موفق خواهید شد و خواهید درخشید. انگشت میانی تان بیانگر ملاحظه، کارایی، احتیاط، مسئولیت پذیری و سخت کوشی شما در قبال کارهایتان است و خوابتان می گوید که به خاطر این ملاحظات و مسئولیت پذیری تان و نیز به خاطر مثبت اندیشی و ایمانتان است که به موفقیت می رسید. تشکر از همراهیتون.
fateme : سلام و عرض ادب
ماه رجب خواب دیدم انگار توی یه مراسم عروسی بودیم که بزن و برقص هم نداشت ، آخر شب بود یه آقایی که خواننده میانسالی هستن اومدن چهار تا انگشتر طلا توی انگشت میانی دست راست من کردن و یادمه یکی از انگشترها نگین سبز رنگ داشت ، و بعدش بهم گفتن مبارکت باشه دیگه دیدار به قیامت ، یکی حالتی بود که انگار یه کاری رو من سالها میخواستم انجام بشه و با اینکار این آقا ، من به خواسته م رسیده بودم.
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. (((در نوبت هستید))) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
مائده : سلام. امروز بین اذان صبح تا 9 صبح خواب دیدم که مردی که دوستش دارم از کیفش یک جفت گوشواره و یک ساعت طلا دراورد و میگفت مال مادرشه و میخواست به کسی نشون بده. من بهش تو خواب هشدار دادم که گم میشه اما توجه نکرد. تااینکه یکدفعه همه جا پر از آب شد و خودش و همه طلاها رفت تو آب. من تونستم یه لنگه گوشواره شو از آب بگیرم اما بقیه ش گم شد. تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. کسی که شما دوستش دارید به کسی عشق و محبت خودش را ابراز خواهد کرد و غرق در احساسات خواهد شد و این کار باعث می شود که او از روی احساسات کاری بکند که موفقیت های او از دستش برود. او به نصایح خردمندانه ای که مادرش به او کرده توجه نمی کند و به هشدار شما هم بی تفاوت است. رفتار او صرفا از روی احساس و غیر منطقی است. تشکر از همراهیتون.
Rozz : سلام وقت بخیر خواب دیدم طلا هامو گم کردم و به همسرم گفتم دیشب که ما خونه نبودیم برادرت و دوستش اینجا بودن واحتمالا دوست برادرت طلا هامو برداشته شوهرم گفت بهش گفتم،گفته آره من برداشتم ولی بعد زده زیرش گفته پیش من نیست من خیلی گریه کردم گفتم طلا مال دخترم بوده وقتی که خودش هم قبول کرده برو شکایت کن ازش انگشت نگاری کنن ولی بزار قبلش خونه رو بگردم رفتم تو اتاق ها رو گشتم زیر دوتا تخت رو نگاه کردم دوتا ظرف صورتی خیلی بزرگ پر از برنج خام و چند بطری روغن اونجا دیدم بعد بلند شدم یک چیزی مثل چمدون بود باز کردم و جعبه طلا رو توی اون دیدم بازش کردم یه سرویس طلا توش بود که از قبل ندیده بودمش تعجب کردم دست بند و گردن بندش رو برداشتم و نگاه کردم، به همسرم گفتم خوب شد از قبل خریدمش
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر دخترتان در سن ازدواج است، برای دخترتان خواستگار خواهد آمد و او را شوهر می دهید. در عوض شما دامادی خواهید داشت که شور و شوق آتشینی به دخترتان نشان می دهد و زندگی رومانتیک و راحت و مرفه ای برای او تدارک خواهند دید. اگر دخترتان در سن ازدواج نیست این خواب به آینده اشاره می کند. تشکر ازهمراهیتون.
Nafis : سلام.
مادر بزرگ مادریم ۴سال پیش فوت کردن.مامانم همیشه از اول به ما با گله میگفت موقع ازدواجش مادربزرگم طلاهای دوران مجردیش رو بهش نداده و ناراحت بود بابت این قضیه.دیشب خواب دیدم مادربزرگم اومده خونه مامانم اینا خوشحال و خندونم هست و چند تکه طلا آورده بده به مامانم و توی خواب من میدونم اینا طلاهای دوران مجردی مامانم هستن.لطفا بفرمایید تعبیرش چیه.با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. مادر بزرگتان شما را به شدت دعا کرده و آرزوی موفقیت و سعادت در زندگی تان دارد. دعای او در حق شما مستجاب خواهد شد و در عوض طلاهایی که او قبلا از مادرتان گرفته حالا او دعایتان کرده که در زندگی تان به موفقیت برسید و خوشحال و شاد باشید و همین هم خواهد شد. تشکر از همراهیتون.