تعبیر خواب عاشق شدن
اگر کسی در خواب دید که عاشق کسی شد و به مراد خود رسید، به او سود می رسد و اگر عاشق چیز حرامی شد، کم دین و یا بی دین می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند بر کسی عاشق شد، دلیل که نیازمند و حریص گردد. اگر عاشقی او به چیزی حرام بود، دلیل بر فساد دین او است. اگر ببیند که از معشوق کام دل یافت، دلیل منفعت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Amenekhanooom : سلام خانم هراتی گل.. متن خواب نمایش داده نشه مرسی
فریبا هراتی
: سلام. شما از اینکه در شرایطی قرار بگیرید که خانواده ی خودتان نباشند و فقط فامیل او اطرافتان باشند، احساس آرامش نخواهید کرد و نگران هستید که فامیل او هم با شما چطور رفتار می کنند. به طور کلی وقتی کسی با شخصی در جایی دیگر ازدواج می کند باید خودش را با فرهنگ و سنت های خانوادگی آن فرد وفق دهد تا ارتباط خوبی با آنان برقرار کند. اما از خوابتان مشخص است که ارتباطات شما و فامیل این آقا زیاد موفق پیش نخواهد رفت. شما در حدی که مادر و خواهران او از شما راضی باشند با آنها صمیمی خواهید شد ولی بر خلاف تصور شما اصلا اینطور نیست که به خواهران او بی اعتنایی کنید و احترامتان محفوظ باشد. این خواب در این قسمت وارونه است و باید خیلی سفت و سخت هوای آنها را داشته باشید تا به شما احترام بگذارند. تشکر از همراهیتون.
مایا : با سلام و عرض ادب
خواب دیدم معشوق سابقم برگشته و خیلی رفتارش با من خوب بود حتی خیلی بهتر از قبل ، من بهش گفتم دوست داشتم خواننده و موسیقی دان بشم عشق سابقم بهم گفت که بهش الهام شده یا کسی بهش گفته که من به خواسته ام میرسم . بعد اومدم سوار تاکسی شدم عقب ۳ نفر بودیم آقایی هم جلو سوار شده بود تاکسی ایستاد و خانمی چادری و فربه رو سوار کرد که من فشرده شدم و به اون خانم اعتراض کردم که جام تنگ شده بعد اون خانم خودش رو جابجا کرد جا برای من راحت شد کرایه تاکسی رو هم حساب کردم. ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. معشوق سابق شما به شما فکر می کند و الان تازه قدر شما را می داند. شما می خواهید که هارمونی و هماهنگی به زندگی تان راه پیدا کند و او برای خوشبختی شما دعا خواهد کرد که به آرزویتان برسید. تقدیر شما اینطور رقم خورده که شما به ثروت زیاد برسید و برای رسیدن به اهدافتان هزینه ی لازم اش را هم پرداخت می کنید و از خودتان مایه خواهید گذاشت. تشکر از همراهیتون.
delsa : سلام خانم هراتی عزیز.
خانم هراتی عزیز.تعبیرخواب چیه ؟ تعبیربدی ک نداره؟
متن خوابواگه امکان داره نشون ندین.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما درسهایی از زندگی تان خواهید آموخت. پسری که دوستتان دارد هم مانند شما نیاز به این دارد که از زندگی بیاموزد و کسب تجربه کند و چشمش دنبال شماست. اعتماد به نفستان برای اینکه خودتان و توانایی هایتان را به دیگران اثبات کنید زیاد است و بنابراین سعی می کنید که در جمع بدرخشید و توانایی هایتان را دست کم نمی گیرید. او به ارتباط با شما خیلی فکر می کند. خیر تعبیر بدی ندارد. تشکر از همراهیتون.
فرينا : سلام عزيزم شبتون بخير، خواب ديدم دوست بابام كه فوت كردن منو خيلى دوست دارن هرجا ميرم و هر كارى ميكنم بامن ميان و منو پنهان از همه، عاشقانه نگاه ميكنن، يه كاسه پراز عسل بهم دادو يه جا هم يواشكى از همه، گونه من رو پشت سر هم بوسيد، داشتم ميرفتم دستشويي، باز منو نگاه ميكرد من دمپايي ابرى خيلى راحت برنگ سفيد و آبى پام بود كه اونو عوض نكردم و با همون رفتم دستشويي گفتم فوقش اومدم بيرون از دستشويي ميشورمش چون خيلى باهاش راحتم، يه دفعه ديدم با ايشون توى رستوران بودم، كه چهرشون عوض شدو تبديل شد به مستاجر باغمون ، كه اونهم تو خواب منو خيلى دوست داشت ، از رستوران تنهايي اومدم بيرون و داشتم با ماشينم ميرفتم طرف باغمون كه همه خانواده اونجا بودن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. دعای خیر دوست پدرتان پشت سر شماست و او امیدوار است که شما در زندگی به آرامش و رفاه برسید و کمتر بی زبان باشید- حرفتان را آزادانه تر بیان کنید- و برای شما احترام قائل است. شما زندگی آرام و نرم و خانگی را به زندگی لوکس ولی بدون آرامش ترجیح می دهید و می خواهید که از نگرانی ها خلاص شوید و شروعی تازه داشته باشید. شما نیاز به حمایت و پشتیبانی دارید و دعای خیر او پشتیبان شماست. مستاجر باغتان هم از شما به نیکی یاد می کند و برایتان آرزوی خوشبختی دارد. اگر شرایط مالی او بد است، باید کمکش کنید تا در ازای آن خدای بزرگ هم مشکلات شما را حل کند. شما در عمل، خودتان هستید که می توانید عملا از خودتان حمایت کنید و دیگران جز دعا و آرزوی خیر کاری از دستشان بر نمی آید. تشکر از همراهیتون.
kavir : سلام,کویرم,ساعت 8صبح امروز خواب دیدم سر کلاس دانشگاه هستم,پسر عموم که سابقا دوسش داشتم اومد سر کلاسم,تو دلم تعجب کردم,بعد دیدم اومدم خونه همسایمون داشت چاه خالی میکردن,من رفتم زیر درو پوشوندم که بو نیاد,در خواب دیدم حالتی مشابه مستی دارم,سرم گیج میرفت اومدم نشستم که دیدم پسر عموم و دوستش وارد خونه ی ما شدن,در خواب با عشق به من نگاه میکرد,تو دلم میگفتم تو که دوسم نداری ولی اون پافشاری داشت که دلش برام تنگ شده و دوسم داره,در واقعیت هیچ رابطه ای نداریم و به شدت دو خانواده با هم مشکل دارن,با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. کینه ی بزرگی در دل خانواده های شماست که مطرح می شود و گندش در می آید ولی شما نمی خواهید که این کینه ها روی افکار شما تاثیر منفی بگذارد. مست بودن شما اشاره به این دارد که شما می خواهید به خاطر او، واقعیت را ول کنید، کنترلتان را از دست می دهید و می خواهید از این موقعیت دشمنی و خصومت در خانواده ها، فرار کنید. احتمالا او دلش برای شما تنگ شده و می خواهد خانواده اش را وادار کند که به خواستگاری شما بیایند و به خاطر همین حرفهای قدیمی و ماجراهای بودار، دوباره به جریان افتاده است. تشکر از همراهیتون.
elnaz : سلام خانم هراتی، از تابستون پارسال به طور مداوم خواب پسری که قبلا باهاش بودم رو میبینم که همه جا همراهشم ی بار دورش دختر پسر بودن من رفتم کنارش پیش اون عکس بگیرم ی لحظه رهاش نمیکردم ولی اون نه بامن تو خاب حرف میزنه نه چیزی ولی اجازه میده همراش باشم تو خابامم خیلی عاشقشم میرم طرفش اونم سکوت میکنه، نه میگه همرام بیا، نه میگه برو. دیشب دوباره خاب دیدم کنارشم و باهم کار میکنیم که خانمی پروژه داد به اون من از دستش گرفتم که اون نگیره که خندش گرفت، خانم هراتی سه ساله از هم دوریم و جدا شیم اول اون منو دوس داشت بعد من دوسش داشتم . گهگاهی از سر دلتنگی زیاد پیامش میدم اونم جوابم میده میگه منو فراموش کن به فکر زندگیت باش تا اینکه دیروز ازش پرسیدم که دوستم داره یا نه گفت ن ، واسه همین عمیقا ناراحتم و همش تو خابامه و نمیتونم رهاش کنم
فریبا هراتی
: سلام. او معیارهایی برای زندگی اش دارد که در طی زمانی که با شما آشنا بوده، دریافته که شما فاقد معیارهای او برای ازدواج هستید. شما شاید مهربان یا زیبا باشید ولی منوط به افکار این آقا، صرفا این دو مورد کافی نیست. به او در عمل ثابت شده که شما آن شخصی نیستید که او می خواهد و وقتی که یک مرد به این نتیجه برسد که نمی تواند یک زن را دوست داشته باشد، تمام تلاش شما برای ارتباط نزدیک تر با او، کاملا نتیجه ی برعکس خواهد داد و هر چه شما بیشتر به سمت او بروید، او از شما فراری تر خواهد شد. پس به نفع شماست که اجازه دهید که راه های زندگی شما از هم جدا باشد و برای کسی از خودتان احساس به خرج دهید که به شما ارزش و اعتبار بدهد. شما در پس زمینه ی ذهنتان عاشق او هستید و بنابراین خوابش را می بینید. اما شما برای او، مثل همه ی مردم دیگر برای او هستید. می خواهید باشید می خواهید نباشید... برای او فرق نمی کند. اما یادتان باشد که عشق را گدایی نکنید چون عشقی که با زور و گدایی بخواهد به دست بیاید، اصلا هیچ دوام و ماندگاری و ارزشی ندارد. تشکر از همراهیتون.
رضا : سلام خانم هراتی بزرگوار . نمیدونم چهارشنبه ، پنج شنبه یا جمعه هفته گذشته بود ، خواب دیدم که در حال تماشای یک کلیپ هستم که در کلیپ دخترخاله ام ( که عاشقش هستم و ابراز نکردم ! و نمیدونم متوجه شده از رفتارم یا خیر ) نگاه به دوربین و من میکنه ( فیلمبردار کلیپ من بودم ) و به حالت خجالت زده ای لبخند میزد . ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دختر خاله ی شما در واقعیت از کارها و افکار شما با خبر است ولی همانطور که شما عشقتان را ابراز نمی کنید او هم به روی شما نمی آورد که می داند که دوستش دارید. تشکر از همراهیتون.
رضا : سلام خانم هراتی بزرگوار . صبح جمعه خواب دیدم که فکر کنم از مشهد اومده بودم . نمیدونم چه کسی بود ( ولی فکر کنم مادرم بود ) بهم گفت این انگشترو به کی بدیم ؟ ( سوغات آورده بودم . انگشتر نقره با نگین عقیق بود ) . دقیق نمیدونم خودم بودم یا مادرم که پیشنهاد دادیم انگشتر رو به دختر خالم بدیم ( در عالم واقعیت من عاشق ایشون هستم و علناً بهشون این علاقه رو ابراز نکردم ) که مادرم این انگشترو بهشون دادن ، ایشون هم گرفتند . ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما آرزو دارد که شما با کسی ازدواج کنید که خدای بزرگ او را تایید کرده باشد و برای شما متوسل به امام رضا ع شده اند که به درگاه خدای بزرگ برای شما دعا کند تا شما خوشبخت شوید. شما می خواهید به کسی متعهد باشید و همیشه با او بمانید و زندگی درست و خوبی داشته باشید و تمایل شما به ازدواج با دختر خاله تان است. اگر مادرتان از او خواستگاری کند به احتمال قوی او هم می پذیرد. تشکر از همراهیتون.
ناشناخته : باسلام وعرض ادب. خواب دیدم بدون اینکه به شخص مورد علاقه ام چیزی بگم رفتم دیدنش ( البته با برادرم و با سختی رفتم دیدنش )که تو خواب احساس کردم یه مراسم رسمی مثل جشن امضای کتابش بود .وقتی رفتم اونجا خواهرش به محض دیدنم اومد پیشم ومن صورتشو بوسیدم (یادم نیست که اونم بوسید یا نه ) وبعدش دوباره چند دقیقه بعد خواهر دیگه اش منو دیدکه من دوباره اونو هم بوسیدم (وباز یادم نمیاد که منو بوسید یانه اگرچه فکر میکنم صورت منو بوسید ) وبعدش با احترام ولبخند با من حرف میزند ومن داشتم بهشون از شخص مورد علاقه ام میگفتم که اونجا بود ولی من فقط حضورشو حس کردم که هست ...ممنون میشم تعبیر بفرماید من مجرد ودختر هستم
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما سعی می کنید که مستقل و صبور و مقاوم باشید و برای رسیدن به خواسته تان تلاش می کنید. او می خواهد حرفش را به کرسی بنشاند و نشان دهد که عقلانیت و خرد اوست که برتر است. شما می خواهید با او ارتباطتان را حفظ کنید پس سعی می کنید که او را تایید کنید و از طریق احترام و احساس مثبت به او نزدیک شوید تا رابطه تان کم کم قویتر شود. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام دیدم یکی از بازیگرا عاشق من شده (مجید واشقانی) محجوب با حیا خیلی دوستم داشت هم سر به زیر بود هم عشقشو به من تابلو میکرد همه فهمیدند عاشقمه میگفتند خبریه من تو خواب نمیدونستم ایشون بازیگره دیدم تو یه رختخواب خوابیده مثله یه تراس بود منتظر منم برم بخوابم من خوشم نیومد گفتم چرا اینجاست دیدم دخترخالمو برادرزادم حسودی میکنند میخوان نزارند ما به هم برسیم پیگیر شدم دیدم بازیگر تازه ازش خوشم اومد با هم یه بلندی رو میرفتیم از نردبون آهنی که لق بود بالا میرفتیم ولی از دستم دلخور بود که چرا عشقشو زودتر باور نکردم دیدم خونه قبلیمون رو داریم به مشتری تحویل میدادیم با خوشحالی گفتم من که کلا دارم میرم از این شهر ولی خونه ما خیلی خیرو برکت داشت در واقعیتم همینطور بود (در واقعیتم هم از شهر میرم و هم خونه همونطور بود)خوابم مخفی باشه
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار خواهید یافت و به ثروت می رسید یا از لحاظ مالی موقعیت بهتری خواهید یافت. باید مراقب باشید تا در آینده کسی شما را گول نزند و برایتان نقش بازی نکند. روحیات شما عوض خواهد شد و زندگی تان متحول می شود. تشکر از همراهیتون.