تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
arezoo : سلام.عمه مامانم چن ساله ک فوت کردن.من با نوه عمه مامانم حدود دو سالیه ک دراتباطم و قرار بود باهم ازدواج کنیم ولی بینمون بهم خورد.
من چند وقت پیش خواب دیدم همین عمه مامانم اومدن خونمون.موقع سلام احوال پرسی با مامانم فقط سلام کردن.منم تو خواب به خاطر کرونا فقط سلام کردمو دست دادم ولی عمه مامانم منو محکم گرفت بغلشو با من روبوسی کرد و به مامانم گفت من یکبار به این(یعنی به من) بیمحلی کردم برادرم با من قهر کرد(تو خواب منظور از برادرش پدر مادرم که فوت کردن).تو خواب با خودم تو دلم میگم چرا عمه از ارتباط من و نوه اش چیزی نمیگ.یدفعه عمه مامانم به مامانم گفت این(منظور من) عروس خانم آیندس.
میش تعبیرشو بگین چیه و این عروس خانم اینده که گفتن ینی من با نوه عمه مامانم ازدواج میکنم یا یه شخص دیگ؟
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. عمه ی مادرتان شما را دوست دارد و اینکه شما را بوس و بغل کرده، به این تعبیر است که عمر شما طولانیست. او آرزو دارد که شما با نوه ی او ازدواج کنید و احتمال دارد که نوه ی او از رفتار بد خودش پشیمان شود و دوباره از شما درخواست ازدواج کند چون اموات از بعضی مسائل با خبرند که زنده ها خبر ندارند. به احتمال قوی اشاره ی او به شما و نوه ی خودش است. اما خوب احتمال این هم زیاد هست که شما به هر جهت بزودی ازدواج کنید حتی اگر شده با کسی دیگر. تشکر از همراهیتون.
ati : سلام خانم هراتی عزیز طاعات قبول انشاالله.شب گذشته، خواب دیدم مجلس عروسی دخترم است۰دخترم لباس عروس زیبایی به تن داشت و کنار داماد نشسته بود و راضی و خوشحال به نظر میرسد. داماد را میشناسم متاهل است و هیچ ارتباط خانوادگی نداریم. این درحالی است که دخترم متاهل است و بسیار از زندگی خانوادگیش راضی است. ممنون میشم از تعبیر شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر شما شخصیت و خصوصیات اخلاقی این آقا را تصدیق می کند و یا با او در انجام کاری مشارکت خواهد کرد. تحولی در زندگی ایشان به وجود می آید که به نحوی با هم همکاری می کنند یا باعث هماهنگی و ایجاد موفقیت در کار مشترکی خواهند شد. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام ، وقتتون به خیر و طاعاتتون قبول
مادرم چند وقته همش خواب میبینه عروسیشه و مهمونیه ولی بزن و برقص نیست و لباس عروس هم نپوشیده و یک بار هم میگفت داماد رو دیده و با خودش گفته من بچه بزرگ دارم این منو چه جوری قبول کرده ، این منو قبول نمیکنه
انگار داماد جوون و پولدار بوده
اینم بگم که پدرم فوت کرده
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح پدرتان شاد. مادر شما احساس می کند که مجبور می شود که کاری را که نمی خواهد را انجام دهد. او احساس می کند که هیچ تاثیر یا انتخابی در موقعیتی که الان در آن قرار گرفته ندارد و بلکه شرایط خودشان پیش می آیند. البته مادرتان از این شرایطی که دارد، ناراحت نیست و ناشکری نمی کند و نه احساس بی ارزشی دارد و نه غصه می خورد ولی زندگی او انتخاب خودش نیست. زندگی او متحول می شود بدون اینکه خودش این تحول را انتخاب کرده باشد حتی وقتی که این تحول مثبت است و اعتبار و ارزش او را بالاتر می برد. تشکر از همراهیتون.
Hamta : سلام خسته نباشین خواهرم خواب دیده دوست پسرش که ایران نیست میخاست بیاد ایران بهش زنگ میزنه میگه نمیتونم بیام ایران تو بیا اینجا لباس عروستو انتخاب کن و پسره خیلیم ناراحته که نمیتونه بیاد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست پسر خواهرتان خیال ندارد به ایران برگردد و این رفتار او باعث ناراحتی خواهرتان می شود. احتمالا برای خواهرتان هم سفر به کشوری که دوستش در آنجاست راحت نیست. زمانی که خواب را دیده اید ( روز به تاریخ قمری) ممکن است در تعبیر مهم باشد که متاسفانه ذکر نکرده اید. تشکر از همراهیتون.
لادن : سلام وقتتون بخیر..نمازروزه هاتون قبول باشه
من مجردم،امروز خواب دیدم عروسی کردم و فیلم عروسیمو داشتم میدیدم تو فیلم میرقصیدم ولی صدای اهنگو نمیشنیدم حتی چهره همسرمم یادمه...بعد دیدم تو آرایشگاه نشستم روز عروسیمه و آرایشگر داره موهامو درست میکنه تو آینه نگاه کردم دیدم آرایشم کرده و نسبتا هم از کارش راضی بودم ولی هنوز مژه مصنوعی نذاشته بود.
سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. انشالله شما به انجام کاری متعهد می شوید و هارمونی و هماهنگی به زندگی تان راه می یابد. شما سعی می کنیدکه خردمندانه و با سیاست رفتار کنید و افکارتان را متمرکز کنید تا بتوانید از خودتان و عملکردتان راضی باشید. شما زیاده از حد خوشبین و ساده لوح نیستید. تشکر از همراهیتون.
Maysa : سلام خانم هراتی
وقتتون بخیر
خواب دیدم به یک عروسی دعوت شده ام و رفتم و بعنوان مهمان یجا نشستم. درخواب انگار داماد از دوستان دوستم است . البته در بیداری هیچکدام از ان دوست و عروس و داماد را نمی شناسم. همه مهمانها و عروس و داماد نشسته بودند و خوشحال و خوشرو بودند. ساز و اواز و رقصی درکار نبود.
یکدفه خانمی رفت پشت جایگاه عروس و داماد و دری را باز کرد که به یک باغ بسیاااار زیبا باز میشد. با خودم گفتم وااااو! چقدرررر زیباست. خانمه در را بست. قرار بود بعد از سالن برای ادامه مراسم عروسی به داخل ان باغ برویم.
منم کم کم از یکجا نشستن حوصلم داشت سر می رفت.
خواب های مشابه این را (مهمان یک عروسی بودن) حدودا دو سه بار طی دو سه ماه اخیر دیده ام.
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شاهد چالش ها، ماجراجوییهای حدید و علایق جدیدی در زندگی تان هستید و به پیامد این چالش ها و ماجراجوییها فکر می کنید. یک موضوع یا فرایند موقتی در زندگی تان بوجود می آید که مجبور می شوید نسبت به تعهدات دیگران قضاوت کنید و نظر بدهید. شما به این درک می رسید که اعمال و رفتار مردم تا چه اندازه مثبت است. اینبار هم شما شاهد شروع و تحولی جدید یا عقد قرار دادی جدید در زندگی تان خواهید بود که پیامدهای مثبتی خواهد داشت. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام وقت بخیر پنج شنبه یا جمعه ۲۳یا ۲۴ماه رمضان خواب دیدم لباس سفید عروس پوشیدم و آرایش عروس دارم و خودمو تو خواب شایدتوآینه میدیدم آرایش صورتم قشنگ شده بودولی بدنم فقط یه مقدارزیادی لاغر بود ولی در مجموع باوجودلاغریم خوب (البته در واقعیت هم لاغر هستم و مجرد هستم) و فکر می کنم عروسیم بود احتمالا دیگه ولی خودمو فقط میدیدم دامادیاهمسر تو خوابم نبود این خوابو شخصی دیده ممنونم از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خوابتان این است که شما به دلائلی خودتان را دست کم گرفته و احساس بی ارزشی می کنید. فکرتان ناراحت است و غصه می خورید و سعی می کنید که با ظاهری سیاستمدارانه نگرانیهایتان را از دیگران مخفی کنید. لطفا برای دفع سختی ها و ناراحتی ها بگویید یک مرغ برایتان قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید که از شر جمیع بیماریها و غمها در پناه خداوند مصون و محفوظ بمانید. قربانی در دفع شر بسیار مجرب است. تشکر از همراهیتون.
الهام : سلام ممنونم فقط اینکه عروسی ممکنه خدای نکرده مرگ ایشون باشه یا فقط غم و غصه هست
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر همان است که عرض کردم اگر خودتان تعبیر بد کنید، ممکن است همان بشود که شما می گویید! برای همین است که می گویند خوابتان را به هر کسی نگویید. قربانی بدهید هر چه باشد و هر خطری باشد رفع می شود. تشکر.
م ح : سلام خانم هراتی وقت بخیر
این خواب دیشب ساعت ۲.۳۵ دقیقه دیدم
خواب دیدم برگشتم هند (محل تحصیلم) دیدم عروسی یکی از همکلاسی ها ی دانشگاهی هست(دختر) به خودم گفتم این هم ازدواج کرد قیافه زیبای نداشت صورتش هم مکعبی بود ولی خوشحال بودم براش (البته همچین همکلاسی من نداشتم). بعد با یکی از دوستم اومدیم خو نه من . خونه بزرگی نبود ولی حیاط داشت با درخت زیاد و سرسبز با یه بالکن . با دوستم می رفتیم که تو بالکن بشینم دیدم قسمت از خونه رو آب برداشته با دوستم رفتم تا تو بالکن بشینم. من برگشتم سمت دستشویی که آب از اونجا می اومد دیدم شیر دستشویی بازه آب داره از اونجا میریزه تو خونه .آب نتونسته بود بعد از مدتی از چاه خارج بشه به خاطر همین تو خونه اومده بود.آب همه تمیز بود و کثیفی نداشته فقط چند تا سنگ ریز کف سرامیک دستشویی شناور بودن. آب بستم از خواب بیدار شدم.
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شور و شوق و اشتیاق زیادی برای رسیدن به ثروت را تجربه می کنید. معتقدید که باید خیلی با چارچوب و محافظه کار باشید تا بتوانید به ثروت برسید. شما درک بالایی دارید و یک سر و گردن خودتان را از دیگران بالاتر می دانید. در جامعه ای زندگی می کنید که امکان پیشرفت و موفقیت شما بسیار بالاست و نباید احساسات منفی به ذهنتان راه دهید. شما باید سعی کنید که احساستان را به بهترین صورت کنترل کنید تا انشالله نگرانی های شما هم کم کم از بین بروند. تشکر از همراهیتون.
پر : سلام، وقتتون بخیر، دیشب حوالی ۴ صبح خواب دیدم، یک خانم با لباس عروس و موهای بلند مشکی و گشاده رو، کنار تخت مادرم ایستادهاند نمیدانم چه کسی بودند شاید آشنا بودند که اجازه دادم آن عروس با مادرم عکس بگیرد و من به ایشان میگویم از زوایای مختلف با مادرم عکس بگیرند (مادر من ۵۰ روز به علت ذاتالریه و سکته مغزی در آیسییو بودند و بیست روز هست من در منزل شبانه روز از ایشان پرستاری میکنم، دغدغه من پیدا کردن پرستار مناسب هست) خودم هم مجرد و عاشق فردی هستم، با احترام.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. آرزوی مادرتان است که از سختی ها نجات پیدا کند و ایشان به مرگ فکر می کند. شما می خواهید تصویر ذهنی تان را نسبت به زندگی ایشان در این شرایطی که امروز هستند، از زوایای مختلف بررسی کنید و قدرت تشخیص تان را نسبت به شرایط ایشان بالاتبر ببرید. امیدوار هستم به خاطر تلاشی که برای شفای مادرتان دارید، خدای مهربان به شما اجر و پاداش عطا کند و علاوه بر سلامتی ایشان، شما را به آرزوهایتان برساند. تشکر از همراهیتون.
zohur68 : سلام.خوابو نمایش ندید.
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر مسئله ای فکرتان به شدت ناراحت می شود. از اینکه به فرهنگ و سنت های شما احترام گذاشته نمی شود، یا به خاطر اینکه مردم محله و شهرتان تحت فشار زیاد هستند، همه احساس استیصال و نگرانی دارید. شما می دانید که باید مشکلات جامعه تان را از بین ببرید و با تنهایی در گوشه ای ایستادن و غصه خوردن، مشکلی حل نمی شود. می دانید که مشکلات جامعه ی شما به خاطر این است که پایین نگه داشته شده اید و بی قدرت و بی دفاع هستید و اگر می توانستید از موضع قدرت صحبت کنید، نگرانی هایتان حل می شد. استرس و هیجانات زیادی در ذهن شما وجود دارد که قابل کنترل نیستند. شما می دانید که ادامه ی این وضعیت باعث می شود که حمایت و گرمی و امنیت زندگی تان را از دست بدهید. زندگی شما متاثر از سختی های اجتماعی باعث شده که شما احساس کنید که به شما ظلم شده و در یک رابطه ی نامتعادل و یا یکطرفه قرار گرفته اید. شما نمی توانید از زندگی تان بهره ای ببرید و نمی توانید از پس انتظارات دیگران بربیایید یا به پای دیگران برسید. شما احساس می کنید که از حمایت کافی در زندگی تان برخوردار نیستید و هیچ کاری از شما بر نمی آید چون گوشه گیری و غصه خوردن. خواب شما 828 کاراکتر و دو حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.