تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
نورالله : سلامخانم من به تازگی فوت کرده و خواهرم خواب دیده که عروسی منه و اون ناراحت شده که چرا دوباره ازدواج کردم و میاد خونمون و میبینه چندتا خانم ناشناس دارن غذا میخورن و فقط برادرم خونه است و همگی ما رفتیم تالار و برادرم هم از ازدواج مجدد من ناراحته و میگه من اصلا دیگه با برادرم کاری ندارم.ممنونم از شما
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما به خاطر خانمتان غصه می خورید و برادر و خواهرتان از اینکه شما اینقدر نسبت به همسرتان احساس تعهد می کنید و غصه می خورید ناراحت است. شما شرایط مالی خوبی دارید و وقتتان را صرف کسب ثروت و سرمایه ی بیشتر می کنید. برادر شما خیلی به شما فکر می کند و نگران شماست. تشکر از همراهیتون.
aminhoseini : سلام من زن و سه تا بچه دارم . خانمم خواب دیده دوباره عروس و داماد شدیم و مراسم گرفتیم و دنبال محل حجله میگشتیم و خانمم دوباره مانند دوران دوستیمان بسیار به من علاقهمند شده و من را دوست داشته است .
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به هم احساس تعهد می کنید، با هم متحد هستید و در کارها با هم مشارکت می کنید. زندگی تان متحول خواهد شد و باید برای رفع چشم زخم و دفع شر، بگویید برای سلامتی شما و خانمتان یک گوسفند قربانی کنند و گوشتش را تماما به فقرا ببخشید و اگر وسعتان نمی رسد اقلا یکی یک مرغ قربانی کنید و اینکار قضا بلا را از شما دفع خواهد کرد. در اینکار مطلقا کوتاهی نکنید و اگر وسعتان می رسد، خست به خرج ندهید و گوسفند را قربانی کنید و اصلا از گوشت آن نخورید. تشکر از همراهیتون.
Elmah : سلام. من خواب همسرم را تعریف میکنم خواب دیدم جشن من هست همه فامیل و همسایه ها در حال رقص و پایکوبی بودند مکان جشن واینکه عروس کی بود رو ندیدم این خواب دیروز قبله اذان صبح دیدم ممنون میشم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. تحولی منفی در راه است و فامیل به خاطر شما دلشان شور می زند و یا ناراحت خواهند شد. این خواب وحی منزل نیست که قطعا اتفاق بیافتد ولی هشداری به شماست که جلوی خطر را بگیرید. خیلی سریع به اندازه ی وسعتان مرغ یا گوسفند ( واقعا به اندازه ی وسعتان و خست نکنید)؛ قربانی کنید و تماما" همه ی گوشتش را به فقرا ببخشید و مطلقا از آن نخورید. در اینصورت قضا بلا از شما دفع خواهد شد و امنیت خاطر خواهید یافت. تشکر از همراهیتون.
Sam sam : سلام امیدوارم سلامت باشد لطفا متن مخفی بشه،
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تحولی تازه در زندگی برادر شما به وجود می آید و ارتباطات شما با فامیل قویتر خواهد شد. ( یا فامیل حرفتان را خواهند رد). برادرتان به ثروت می رسد و شیرینکام خواهید شد. شما سعی می کنید که با سیاست رفتار کنید و احساس تان را صریح و رک با کسی مطرح نکنید. در ابتدا رفتار شما با دیگران خوب نخواهد بود ولی می دانید که اینکار به ضرر شماست که احساس خشم و ناراحتی یا بدبینی تان را به مردم نشان دهید و سعی می کنید که افکار مثبتی از خودتان بروز دهید ( حتی اگر در واقع اینطور فکر نمی کنید). شما در مقابل مردم با سیاست برخورد می کنید و درکتان نسبت به مسائل بالاتر خوهد رفت. شما شاهد این خوهید بود که برادرتان که آدم خوبی هم هست، دل شکسته و ناراحت شده و کسی به او خیانت کرده است. برادرتان سفره ی دلش را جلوی دیگران باز می کند و حرفش را صادقانه به مردم می زند ولی آنها می خواهند حق او را بخورند و به او زور بگویند. شما می توانید جلوی خطرات را با مطرح کردن این خواب به برادرتان بگیرید و نگذارید که سادگی بخرج دهد. برای دفع شر هم بگویید که یک مرغ قربانی کنند و گوشتش را تماما به فقرا ببخشید و اصلا از آن نخورید. خواب شما 1490 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون
nazi99 : سلام خسته نباشین
خواب دیدم دخترعموم ک چند ساله ازدواج کرده اومده خونمون و میخواد خونه ی ما جشن عروسیشو بگیره ولی همه ی کارا رو انداخته گردنما و خودش خوش خیال داره میره بیرون و داداشش ک تازگی زنش فوت شد اومد داخل خونه ی ما یه دور زد و رفت با خواهرش که برن.ولی با ما خوش و بش نکرد و هوا هم شب بود. مرررسی از زحمت های شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر عموی شما مشکلات زیادی در زندگی دارد و شاید با شما راجع به مشکلاتش صحبت کند. برادر او هم که زنش فوت شده، حال و حوصله ی تعامل با فامیل را ندارد. آنها مشکلاتی دارند که برای حل و فصل آن مشکلات می کوشند و ذهنشان تاریک و ناراحت و نا امید است. تشکر از همراهیتون.
شیدا : سلام، وقتتون به خیروشادی، پنجشنبه شب کە صفحەتعطیل بود ساعت 5واندی،خواب دیدم کە در یک مزون لباس عروس هستم میخوام لباس عروس برای خودم انتخاب کنم ، یە لباس عروس قرمزدیدم اما میخواستم یه دونە سفیدانتخاب کنم ، بیشتر توری بود و به طرز نامرتبی روی چوب رختی گذاشتە شده بود، ممنونم تعبیرشو بگید،درواقعیت خیلی ذهنم درگیرازدواج وبالارفتن سن وخواستگاری کە شرایطشوقبلابراتون گفتم هست،سپاس .شب قبلش هم خواب دیدم از یه آبی کە پراززباله بودوبعدا خیلی تمیز وزلال شدبه همراه برادرم آب برداشتم،ممنون،اگر2 خواب باشه پرداخت میکنم. سپاس فراوان.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما روابط شخصی تان را ارزیابی می کنید و به این فکر می کنید که آرام باشید یا از تاخیر در ازدواجتان دچار استرس شوید. شما شخصیتی صاف و صادق دارید ولی فکرتان به شدت ناراحت است . شما متاسفانه یک حق خواب بیشتر نداشتید و ثبت دو خواب در یک خواب خلاف مقررات سایت است. لطفا خواب دومتان را در صورت تمایل فردا ارسال بفرمایید. تشکر از همراهیتون.
سارا : خواب دیدم که مادرم به همراه پدرم ( فوت شده) منو سوار ماشین کردند که باهم به یه مهمونی بریم، توی ماشین که نشستم یه تیغی پامو برید کوچولو ولی خون نیومد،رسیدم دیدم عروسی خودمه، لباس عروس سفید تن کردم و فقط برعکس همیشه کاملا موهامو پوشونده بودم و دوتا دوستام ساقدوشم شدند و به همراه اونا به مهمونا و خانواده داماد خوش امد گفتم، داماد رو ندیدم، ولی دیدم برادر داماد همون عشق قدیمیم هست و گفت میخواد قبل از عروسی باهام حرف بزنه و ازم سوال کرد که تاحالا ازدواج نکردی؟ منم گفتم نه تاالان و بعدش منو بوسید و بغلم کرد و منم همینطور.وحس عاشقانه بهش داشتم انگاراونداماده.(من از عشق قدیمیم به دلایلی دور شدم ولی دورادور سراغمو میگیره و شنیدم دوستمداره ولی مقدمات دیدار دوباره مون فراهم نیس)
توی خواب دیدم که برادرم که مرده برای هدیه کفش سفید برام اورد تابپوشم.
ویه اقای غریبه سه تا پتو نو وتمیز و رنگارنگ که یکیش بچه گونه بود اورد که مامانم پتو هارو برد حیاط خونمون و خوشش اومده بود
فریبا هراتی
: سلام. روح پدرتان شاد. پدر شما روحش زنده است و در کنار شما در تعامل است. او مراقب شماست و می خواهد از شما حمایت کند. شما می خواهید تصمیمی بگیرید که باید بتوانید درست انتخاب کنید. شما روی یک خط باریک راه می روید و می خواهید تعادل و کنترل را در زندگی تان حفظ کنید. به خاطر مسئله ای ناراحت هستید و شاید فکر می کنید که دوست ندارید در معرض عمل انجام شده قرار بگیرید. زندگی شما متحول خواهد شد. شما دوست ندارید افکارتان را با دیگران مطرح کنید. شما تمایل دارید با کسی ازدواج کنید که مثل عشق قدیمتان باشد. دعای خیر برادرتان پشت سر شماست و او آرزو کرده که شما عاقبت بخیر و سفید بخت باشید. شما به آرامش و راحتی و خوشبختی در زندگی تان خواهید رسید. عشق و شادی را تجربه خواهید کرد و ازدواجی موفق خواهید داشت و اعتماد به نفستان تقویت خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
سارا : من اون شب نیت کردم که لطفا نشون ندید این متن رو و شوالو
فریبا هراتی
: من متوجه ی سوال شما نشدم. نیت کردید که عشق قدیمیتان چه؟؟؟؟؟ جمله ی شما فعل ندارد.
سارا : من نیت کردم که اگر قراره
فریبا هراتی
: بله ممکن است جواب سوالتان را گرفته اید.
Shima11 : سلام نمایش داده نشه.پریشب۱۲ هزار یا علی گفتم این جز راهکارهای روانشناسی نیست
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به هدفتان برسید ولی حاضر نیستید که از کسی راهنمایی بگیرید که شما را از راهی که صلاح می داند به هدفتان برساند بلکه می خواهید خودتان اصالت و ابتکار بخرج بدهید و به روش خودتان کارها را انجام دهید. اما در عمل هم هیچ کاری انجام نمی دهید! شما نتیجه ی کار خودتان را دورادور دیده اید. فقط دارید غصه می خورید و دور باطل می زنید و ناامید هستید. به این فکر می کنید که تحول مثبتی پیش رو ندارید و اینکه فکر می کنید که هر چه که خدا بخواهد خواهد شد. البته که همین است ولی در قرآن کریم آمده است که خداوند سرنوشت هیچ قومی را عوض نمی کند مگر اینکه آن قوم خودشان سرنوشت خودشان را عوض کنند. سوره رعد آیه 11. بنابراین اگر می خواهید مشکلاتتان تمام شود باید دست بکار شوید و در کنار آن به خدای بزرگ هم توکل کنید. اگر تا اخر روز قیامت هم بنشینید شب و روز ورد بخوانید که از آسمان برای شما آبگوشت نازل شود چنین نخواهد شد مگر اینکه اول تشریف ببرید خرید کنید بعد بیایید منزل غذایتان را بپزید خداوند گوشت را آفریده رفاه را آفریده تمول را به شما بخشیده ولی پختن آن کار شماست. تشکر از همراهیتون.
Shima11 : شرمنده عزیزم میدونم سرتون شلوغ .معذرت میخام ببخشید متوجه نشدم تعبیرتون ربطی به شایان داشت یا نه؟ ( برمیگرده یا نه)
خواهرم میگه کاشکی خانوم هراتی پیشم بود چند تا بوس ازش میکردم از بس بی نظیر وعالیه و دقیق تعبیر میکنه
عاشقتونمممممممممممم
فریبا هراتی
: استدعا می کنم. دوست عزیز من در لفافه به شما توضیح دادم تا شما حرکتی نکنید شایان بی شایان!!! باید خودتان اقدام کنید. تشکر از محبت شما.
Sahra : سلام.امروزقبل اذان ظهرخواب ديدم چندروز ديگه عروسي برادرمه وخونمون پر مهمونه،در واقعيت يه درخت انجيروحشي تو حياط داريم تو خواب ازش انجيرزرد رسيده ميچيدم و دو مدل ميوه خاص ديگه و تو بشقاب ميگذاشتم،مامانم بشقاب ميوه رو قاطي پاتي كرد من ناراحت شدم كه نظمشو خراب كرده ميخواستم ازش عكس بگيرم و گريه كردم و مادرمينا هم ميوه هارو خوردن،از حياط با چشم اشكي اومدم داخل خونه مهمونا نشسته بودن بهشون بلند گفتم سلام طور خاصي نيست فقط يه مسئله اي پيش اومدگريه كردم.بعد انگار تو اتاق خودم وسيله اي نبودو همه اينجا مي رقصيدن و خاله و خواهرمم ميخواستن شب خونه ي ما بخوابن،كنار خواهرم به ديوار تكيه داده بودم رقص بقيه رونگاه ميكردم و به خواهرم ميگفتم اگه باباكرونابگيره چيكار كنيم؟خواهرمم همينطوري كه به انگشتر ودستبند بدليش نگاه ميكرد گفت كرونا بگيره حتما ميميره.
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید و بگویید که برای سلامتی برادرتان یک مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. خطری او را تهدید می کند که فکرتان را ناراحت می کند. البته شرایط و حوادث به صورت مثبتی انشالله تغییر پیدا خواهد کرد و شما خوشحال خواهید شد. با این وجود دل فامیل شور می زند و همه نگران هستند و شما بیشتر نگران پدرتان هستید که افکار منفی به ذهن او راه پیدا نکند. خواهر شما به کسی متعهد است که به او عشق واقعی نمی دهد و خوشی های زودگذری را تجربه می کند. در انجام قربانی مطلقا کوتاهی نکنید و اگر وسعتان می رسد حتی به جای مرغ گوسفند قربانی کنید و تمام گوشتش را کامل به فقرا ببخشید و اصلا از آن نخورید. تشکر از همراهیتون.
ta : سلام خواب دیدم آرایشگاه بودم خواب نمایش ندین
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به آینده خوشبین و روشنفکر هستید. شخصیتی اجتماعی تر و برونگراتر از خودتان بروز می دهید. فکرتان مشغول است ولی احترام زیادی برایتان قائل خواهند بود. مادر شوهر سابقتان به شما فکر می کند و از زندگی فرزندش راضی نیست. مادر شما تمایلی ندارد شما به گذشته های بدی که داشتید فکر کنید. هارمونی و آرامش و خوشبختی به زندگی تان راه می یابد. آرامش و تعهدات جدیدی در زندگی تان خواهید داشت و خودتان را متعهد می کنید که تمایلات و خواسته هایتان را بدست بیاورید و سرکوبشان نکنید. روابط شما با دوستان تان یا اشخاص جدیدی تقویت خواهد شد و اجازه ی دخالت و یا فضولی در کارتان به کسی نخواهید داد. مهم این نیست که در شرایط حاضر ازدواج کرده اید یا خیر مهم این است که خودتان می توانید از خودتان حمایت کنید و به خواسته هایتان برسید. تشکر از همراهیتون.